7195
10877436381340714828.png
  • ollie
    Én tegnap elnéztem Ankh-Morporkba, de egy db játékos sem volt :)))
  • Madmaxx
    Mondjuk ha Kókuszcsoki-vadász vagy Komondor akar lenni akkor nem árt a master marksman :)
  • [NST]Cifu
    A várostól függ, a Corélián menj el Coronetbe, ott a Starport elött 50-150 játékos biztos lesz :))
  • Calver
    leglátogatotabb hely? Corellia, Coronet. de ott se fogsz egy playert se látni, meglehetősen nehéz őket észrevenni 1 fphval (frame per hour), merthogy ugy fog szaggatni ha nincs 1,5 giga ramod és vmi ultramodern vidkártyád. mindezek ellenére birom azt a helyet, jó poén leülni medcenterbe és tápolodni
  • Kandurex
    Melyek a látogatottabb helyek amúgy? A Tatooine az alap, ott nyüzsi van. A Dantooine se rossz. De pl. a Corilla rendesen kiábrándító volt...1 azaz 1db playert se láttam..szellemváros...brrrr..
  • ollie
    úgy is ki kell mindent masterolni a master marksmanhoz
  • Calver
    hogy legyen mit kérdezned
    a készítők így találták ki, a fene se tudja hogy miért... de mégis miért akarnál master marksman lenni? akkor már inkább masterold ki azt az ágat amiben fejlődsz (pistoleer, carbineer, rifleman)
  • Madmaxx
    Mert annyi :) TANITÓ PONT (Apprentice XP). Ezeket akkor kapod ha másik játékost megtanitasz valamire (kivéve nyelvek). Minnél nagyobb szintű képzettséget tanitasz meg annál több AP XP-t kapsz. HA valamiben master akarsz lenni ahoz mindent ki kell maxolnod alatta.
  • ollie
    miért pont 620 XP???
  • [NST]Cifu
    Igen, plusz kell szerezned 620 Apperintice XP-t, amit akkor kapsz, ha másokat oktatsz. Nem véletlen, hogy a Starportok elött tömött sorokban állnak a profi játékosok, és árgus szemekkel nézik, hogy ki az, aki valamit tanulni akar...
  • ollie
    ez jó kérdés, én is kiváncsi vagyok rá
  • DarkHorSe
    ha master marksam akarok lenni minda 4et ki kell maxolnom ?
  • Lacc
    Jól néznek ám ki :)
  • Rincewind

• PREMIERE1
    Most tartunk a Ep IV-nél. A JTLS-től (vagy talán a 10-es patchtől) jön az EP V ERA. Az EP VI ERA-ra ígérik a Death Star-t. Szóval lesz!

A JTLS-hez ha jól tudom alapból két nagy bázis fog járni.
  • Jockey
    hát én nagyon remélem, hogy lesznek űrbázisok is, bár nem nagyon olvastam el mg mi a terv, csak videókat láttam
    ha aktíívan több órát eltudok tölteni az ürben, akár missionekt csinálva, akár azzal hopgy utazok egyik bázisról amásikra, az nekem már bőven elég elfoglatságot fog jelenteni
    ha kooperative modba tok hentelni, repkedni akármeyik magyarral az még jobb lesz:)
    igazából az ürbe lenne igazi feelingje az overtes részének is a dolognka, remélem ez benne lesz, ahogy 4 overt birodalmi vagy rebel tökmind1m, csatázik a másik oldallal, woahooo, de jó is belegondolni:)
  • Madmaxx
    Ez illuzióromboló :)
  • PREMIERE1
    Majd ezt is tervezik a jövőben. Lehet, hogy az SWG 2-ben!
  • PREMIERE1
    Odamész a starporthoz, előhívod a datapadod, és generate spaceship. És már tölt is. Felszálltál ...
  • ollie
    Jó lenne, ha a kieggel Elite szerűvé válna az egész. Apám az lenne a fíling!!! Eljátszhatnád Han Solot is, tiltott áruval menekülve a birodalmiak elől.
  • Lacc
    Ez túlzás.
  • antijedi
    csak csendben megjegyzem hogy nem tünt fel hogy ennek az mmonak már réges rég semmi köze nincs a star warshoz ? :PPP
  • Madmaxx
    Remélem a felszállás és leszállás is modellezve lesz, mert elég kiábrnánditó lenne a BUY TICKET TO YOUR SPACECRAFT gomb!
  • Madmaxx
    Amin nekem kéne az a KSE Firespray hajó (Slave I) illetve valami többszemélyes Gunboat. Remélem itt is lesznek kis kütyük amivel lehet tuningolnia a hajókat (egy pajzsgenerátor itt, egy radarzavaró ott, ionágyúk a lézer helyett stb :) )
  • cifuatwork
    Szerintem ha csillagrombolót ne is (bár szó se róla, annak lenne csak feelingje igazán), de kissebb cap.shipeket azért lehessen. Pl. Coréliai korvett.
  • Madmaxx
    Jaja lesznek
  • Lacc
    Egyébként lesznek bázisok is az űrben elvileg nem? Hallottam valami ilyesmit.
  • Lacc
    Jó poén lenne tényleg egy ilyen csillagrombolót vezetni ilyen sok emberrel, és úgy látom messze nem megvalósíthatatlan. De ennek ellenére nem sok esély van erre persze, a balance miatt :)
  • ollie
    Hamar eltűnne egy-két bolygó a csillagtérképről :)
  • Madmaxx
    jaja ezüst joystickkal gyilkolhatók :)
  • Madmaxx
    Kár hogy csillagrombolót nem lehet vezetni majd :) Pedig élvezném ahogy mondjuk 50-60 más játékossal egyetemben orbitális pályáról osztanám az áldást :)))))
  • cifuatwork
    Erről van szó. Amúgy azzal én is egyetértenék, hogy a Tie Fighter ne legyen "felerősítve", de akkor igenis legyen sokkal-sokkal olcsóbb és legyenek bőséges létszámfölényben.

Amúgy ezek ellen a vérpistikék ellen lehet tenni valami? :)
  • PREMIERE1
    Amúgy ez tényleg brutál, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy pont azok áskálódnak az űrkiegészítős imp vadászok erősítése ellen, akik tűzzel-vassal követelték az AT-ST nerfet! Vagyis a rebek. :)

Vagyis az AT-ST legyen szar, mert nincs hozzá méltó rebel pet, meg rebel vérpistike nem tudja leszólózni, de nehogy már megerősítsék a TIE-Fighter variációkat páncéllal, mert az nem "esvés", ugyanis a végén a rebel vérpistike nem tudja majd leszólózni az agyonpáncélozott X-Wing-jével.

Úgy kéne, ahogy a filmben volt az imp fölény, vagyis a földön az imp szerkezetek a jók és ők az urak, a levegőben a rebek a jobbak vadász szinten, persze a csillagrombolóig, és senkinek nem lehetne egy rossz szava sem. :)

Vissza kéne térni az alapokhoz, vagyis a valós trilógiához!
  • cifuatwork
    Na ez az, amit viszont nagyon tudok rühelni. :(

Legyenek találékonyak a játék fejlesztői, és csináljanak valamit, amivel kiegyensúlyozhatják a játékot, mondjuk legyenek felkelőbarát NPC-k, akik házaikba el tudják rejteni overt rebel játékosokat, meg ilyesmi. De ne azzal egyensúlyozzák már ki a játékot, hogy nevetséges szintre butítják le a birodalmiakat. :(
    Elvileg egy RPG-nél a lényeg pont a szerepjátszáson lenne, vagyis ha közvetlen harcban nem tudom lenyomni az ellenfelet (ami ugye egy AT-ST ellen sanszos lenne amúgy), akkor agyalnom kelljen, hogy valami trükkel győzhessek.

Ez olyan, mint az X-wing vs. Tie Fighter, ahol a nagy erőkiegyenlítésben olyan szánalmas megoldásokra vetemedtek, hogy mindenképpen 1:1 arány legyen a birodalmi és a felkelő vadászok között, hogy a Tie vadászokra pajzs került, meg hasonlók. Ez nem Star Wars, hanem annak a megcsúfolása...
  • Jockey
    Az űrkiegben én leszek, egy teljesne tökmind1 milyen hajoval:), és repkedeni fogok egésznap, kb ez lesz ürkiegben:)
  • ollie
    Űrhajók
  • Braveheart
    Az még jó hogy egymáson át lehet gyalogolni, de hogy a AT-ST-k is...
    Mi lesz az űrkiegészítőben?!
  • Lacc
    Hát hogy mennyiért kötötték azt már meg nem mondom, a szokásos díj volt ha jól emlékszem. De ide a telepre most húzták le az adsl-t 2 hónapja, eddig nálunk se volt ilyen. Nézz utána, lehet hogy már lehet nálatok is mert most terjeszekedtek (ha eddig nem volt és azért kérded).
  • PREMIERE1
    Miért? A filmben volt? Szárazföldi "peteket" csak a Force Commanderben kaptak először, ami nyilvános volt. Jól is néznénk ki, hogyha nekik is lenne valami "sztarvarszos" petjük. PFF!

Sebaj.
  • PREMIERE1
    Mert egy ember lazán elbánik egy AT-ST-vel? LOL!

Max a commando vagy egy Ewok! De Ewok cast nincs!