Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Mindenkepp ajanlom az etelek es italok ahsznalatat.
Spice nem igazan ajanlatos, bar szeressük a smugglereket! :-)

Hunnenkoenig
Vegyel Brandy-t, az tuningolja a mindot kb 40 percig es nincs mellekhatasa. Muon Gold csak vegsö esetben ajanlatos, mert ha elmegy, leszivja a maradekot is 3 percre.

Action-re az Accaragm a jo.

cifuatwork
Ma este valószinüleg nem leszek (este 10 után érek haza, és már most le-le ragad a szemem a kevés alvástól - tényleg addikt játék az SWG...😊), talán holnap...

Tegnap is ott volt a cicus (az SWG ökológiájában nem vagyok otthon, de valami macskaféle, nem?😊), de nekem úgy tünt, hogy meglehetõsen ritkán van rászorulna gyógyításra (amíg ott voltam, csaknem végig toppon volt)...

Rincewind
Majd este gyogyizhatot Ey'Lindit is. 😛
cifuatwork
Nem vágom a kérdést. A játékot megveszed a boltban, feltelepíted, ekkor megadsz egy bankártyaszámot, és utána majd errõl a (késõbb megváltoztatható) kártyaszámhoz tartozó bankszámláról lehet utalni az elõfizut. Ennyi. (nekem még nincs meg a teljes játék, csak olvasom a fórumokat 😊)

Smuggler
Aki elõfizet mar régota game-re plz irjon nekem egy mailt hogy hogyan csinalja. Tudom, swgalaxies.hu-n fentvan egy leiras de igazabol abbol lényeget nem tudom meg. Engem a folyamat érdekelne. [email protected] Köszi!

cifuatwork
Alapból gyógyítani szoktam boldog-boldogtalant 😊))
Tegnap miután a játékos karik gyorsan fel lettek gyógyítva, jobb híjján Csöpi-t gyógyítgattam, amíg volt Mind-om 😊))

Hunnenkoenig
Gyogyits entertainereket a cantinaban. Azok örülnek neki, hozzad meg döl az XP.

LSC
aki esetleg a starsider-en van és úgytervezi majd hogy elõfizet és szeretne egy nemrég indult rebel PA-hoz csatlakozni az jelezze.

cifuatwork
Ok, köszi! 😊

cifuatwork
A fegyver témát már átrágtam, és szerepjátékokkal amúgy jól elvagyok, szóval a tárgyak/szakértelmek vizsgálata, stb. nem probléma, csak ugye a teljes átlátáshoz végig kellene olvasnom a Holocron-t... innentõl pedig ugye a gyarló ember képe dereng fel, aki inkább játszani akar... 😊))

Smuggler
És ti magyarok ottvagytok Pannoniaba? Delutan akkor majd egyik haverommal odamegyünk szerencsét probalni. Még kezdõk vagyunk megmutathattok majd 1-2 dolgot Thx az infot

LSC
kurva egyszerû felveszed a novice artisan-t és survey-olsz egy kis anyagot 10 perc alatt összeszedsz 2 stimpackra való anyagot.

Mayday
Mert a WP-t csak ugy lehet megsemmisiteni, hogy belemesz a tulajdonsagaiba, es ott van Abort Mission!
Alapbol ha ranyocsak DETAILS es ACTIVATE/DEACTIVATE van!
Tehat a Detailsbol lehet torolni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PREMIERE1
Datapad, details, es ott abort. Ennyi. Amúgy néha a lag miatt is csinál ilyeneket, mármint, hogy csak wp, és nincs benne semmi. 😊

Menj olyanokkal vadászni, akik nem tú jók, így eloszlik a dolog. Ha CTRL+S-el megnyitod a skillfát, a marksmanre mész, kiírja, hogy milyen fegyvereket tudsz használni az adott skillel. De van egy tulajdonság doboz is, ahol minden tulajdonságod, a védelmektõl a támadásokig megtalálod. Ott vannak a certificationok is. Amúgy marksmanként érdemes kigyúrni elõször a rifle oszlopot és venni egy laser riflet. Ha megvan a 3. kocka az 1. oszlopból, akkor tudod használni azt, és te is 2000 körül sebzel majd néha. Amúgy ha examineolsz egy fegyvert, akkor kiírja a min max damaget, speedet, wound %-ot és armor piercineget. Ha ugyanígy examineolsz egy állatot, embert (nem PC), akkor kiírja hogy mire van védelme, és fel tudod mérni, hogy azok közül amiket tudsz használni, mivel érdemes lõni. Pl. acidra, coldra, stunra ált alig vagy kevés a védelme a szörnyeknek. Ami még fontos a sebzés mellett, az az armor piercing. A light nagyon nem árt, a medium már szuper.

Kb. így érdemes felfogni a harcot. És minden új megtanult kocka után, az adott fegyverre kapsz módosítókat. A marksman talán legjobb lövése az elsõ fegyveres szintig, az overcharge shot.

Brawlerként, fõleg az unarmed ágban, egészen novice teras kasiig a legjobb combo a beserk, és semmi ütés, hagyni, hogy automatikusan üssön. Sajnos. De ahogy eléred a novice tka-t, felgyorsulsz, különösen ha a 3. oszlopot kezded el kigyúrni. 😊

Hajrá!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

cifuatwork
Rifle-vel lõttem (távolságtartás okán) és Novice Marksman (is) vagyok (1-1-0-1), bár Novice Medic-ként indultam. Csak stimpack-ot nem tudok craftolni, lévén, hogy nincs nyersanyagom, és vásárolni is csak 5000-6000-es "csomagban" tudnék venni, a gyógyításokért meg alig kapok XP-t...

Amúgy igen, quanker volt az "áldozat", csakhát mi olyan 100-akat, max. 200-akat sebeztünk beléjük, a többség meg 2000 körülieket, és mivel 7-9-en lõttük egyszerre, a mi arányunk hát... marginális... 😊

cifuatwork
Ezzel a bugos WP-vel én is találkoztam. A küldi meg van csinálva, de kijelzi a WP-t, sõt, a WP-t csak Deactiválni tudom, Destroy-elni nem.

Köszi! Maydaynek is!

Mayday
Az nagyon keves xp. Nem lehet, hogy ami fegyvert hasznalsz, nincs hozza kepesseged? Mert akkor szokott minimalis xp-t adni! En is vadasztam abszolut kezdokent csapatban, de ha keveset is sebeztem be, nagyon jo xp jott!
Es Quankerre mentetek? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
De ha felvetted a missiont, es valaki eppen arra jart es lelotte, akkor TE kapod utana a penzt! De ha nem kaptal uzenetet, hogy Mission completed, meg a penzt, akkor az a kuldi bugos volt, elofordul, hogy nincs a cel a wayponton. Ekkor torold a datapadbol.
Miutan neked megmaradt a WP, ez bug lehetett szvsz!

[NST]Cifu
Na igen, itt volt a probléma, mert az elsõ fészeknél mi alapból a lair-t kezdtük el lõni (eddigi tapasztalataink alapján), ami persze nem váltott ki osztatlan sikert (Malcolm magyarázta el utána, hogy mit is kellett volna csinálni)... Égett is a pofám rendesen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rincewind
A Káosz mögött kõkemény taktika lakozik! Mindig megvolt, hogy kinek mi a dolga, milyen sorrendben lõjük a mobokat, melyikre mikor lehet lõni, ki lövi a fészket, ki a puller stb, stb. Sokat kell csapatban játszani, szorgalmasan kérdezgetni, ha nem értesz valamit, és idõvel át fogod majd látni.
Rincewind
A missziókat bárki látja, nemcsak te. Így aztán ne csodálkozz, hogy idõközben valaki kiírtotta a fészket. töröld a datapadból és vegyél fel helyette másikat.
[NST]Cifu
Europe - Farstar szerver
Datnooine bolygó, az Imperial Outpost-tól északra kb. 3 km-re.

[NST]Cifu
Hoi!
Ott is voltunk a hunt elején (legalábbis én és Jhonny), Matthias és Jhonny Wolund néven, kaptunk jármûvet is (amiért külön köszönet!!), de a vadászat nekünk egyfelõl nagyon kaotikus volt, másfelõl alig-alig tudtunk belesebezni a lényekbe (egy-egy ilyen quirren vagy mi kilövése után jó, ha kaptam 1 Combat XP-t, de volt, hogy bele sem tudtam sebezni 😊). De jövünk még 😊

Smuggler
Hali lenne 1 kerdesem!
Merre találjuk a magyarok lakta Pannonia city-t? 😊 ( ha van ilyen egyaltalan?!)

LSC
vettem. A sematik volt 300k a powerplant meg 2.1 milka. Elég olcsón kijött ígyis. Egyszer voltam a korvetten elég brutális kell a 10 ember akik jól szervezettek és tudnak azonos csíkra sebezni. Vannak kombat droidok amiknek 350 ezer HAM-juk van heavy armor és 70-90% védelem és egy lövése 150-250 et sebez páncélon át és némelyik teremben van 3 ilyen. Mi 7-en kihaltunk pillanatok alatt. Szóval nem görcsölök inkább összeszedtem rá a lóvét egy nap alatt.
Íme a kicsike aki esetleg nem tudná mirõl van szó.

Sziasztok!

Én is köszönöm a segítséget, lenne még egy kérdésem:
Bevállaltam 2 destroy küldetést, de egyiket sem tudom megcsinálni. Ki lehet valahogyan törölni ezeket, hogy újakat vállalhassak?
Ráadásul az egyik története is érdekes: bevállaltam a küldetést Corellián, nem tudtam megcsinálni, visszamentem egy picit Tatooinera kóborolni, páncélt összeszedni, stb. Újra visszamentem Corelliára, hogy megcsináljam, de a küldetést koordinátáin semmi sincs, csak a fényoszlop. Ötletek?

a.carkey
Néha azért van bent 6000ért egy bike, mert vsz nagyon szar minõségû. Erre javaslom vigyázzatok. 2700 HAMal a jók közé tartozik a bike, alatta gyenguska ...

A medve nem játék.

SKABALABABA
Leszedtem ezt a 14 napos trialtde nem indul az install!!!!!!!!

Rincewind
Cifu Corellian Coronet alatt valami Farakarmi city van egy nagyon jó vehicle vendor. Keress rá a térképen.
Hunt pedig már ma is elkezdõdött a Dantuinon. Bármikor becsatlakozhattok, kérjetek WP-t a magyar csatin.
JohnnySmith
Cifu remélem hamarosan a magyar kolóniát is megtudjuk látogatni. Nincs is jobb egy gulyást megenni magyar környezetben, a Dantooine-on Pannonia Cityiben

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
4-en Mégegyszer elõre is köszönjük a segítséget!
Wolund család oszlopos tagja.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Mint kiderült, a helyzet az volt, amit Curze írt: 6000 "reklámozta", ott megadta a Vendor helyét (meg közben 12k-ért is ajánlotta, pardon ordibálta a Crafting helyek mellett), elgyalogoltam oda, erre 20k-ért adja a Vendornál az X34-et és 35k-ért a Speedert... Hát "rendes" volt tõle...

Közben elkezdtem (volna) craftingolni, csak nagyon nem akar bejönni, mivel nyersanyagot nem tudok szerezni - a Bazaar-ban van: 5000 adagokban 😞 - anélkül meg "picit" nehéz... 😊

Curze
Jármûvet nem lehet deed-dé visszaalakítani, de ugyanúgy átadható másik karakternek, a trade-en keresztül, mint bármilyen más tárgy, de ezt értelemszerûen nem az inventory-ból, hanem a datapad-ból kell áthúzni.

Curze
A Bazaar-ba "reklám" céllal teszik be 6000-ért aukciósan a cuccokat. Mivel 6000 fölé nem lehet licitálni, ezért a tárgy ott is fog maradni, amíg le nem jár a licit ideje. Hogy ennek mi értelme? Ha duplán rákattintasz (megvizsgálod) akkor a jobb oldalsó oszlop végén van a "Seller's description of the item" (vagy valami hasonló), és ott egy rövid szövegben reklámozza magát a készítõ, általában egy waypoint-tal a boltjához.
A wp-t így tudjátok tárolni: /waypoint xxxx xxxx , természetesen a minusz értéket is figyelembe kell venni, az nem kötõjel.
Másik lehetõség boltot (vendor-t) keresni: megnyitod a bolygó térképét (ctrl+V) a jobb oldali listában dupla klikk a vendors-ra és szépen kikeresed neked milyen fajta kell, és melyik szimpi, vagy épp melyik van a legközelebb. Ezután jobb gomb és set waypoint. Az így kapott wp-t a Datapad (ctrl+D) Waypoints fülénél tudjátok aktiválni. Ezután már csak követni kell a nyilat.! 😊
Elnézést azoktól akiknek ez egyértelmû, ez az újaknak szól! 😊
Amúgy én is segítek bárkinek szivesen, a Europe-Chimeara -n vagyok Cenach néven!

Lazarus
Használtat nem lehet... Vegyél bazárból ha tudsz. Ha vendorból veszed az legalább 10k lesz.
[NST]Cifu
És akkor hogy lehet "rendesen" venni X34-et? Vagy a használt X34-et vissza lehet alakítani Deed-é?

Rincewind
Mennyi volt?
Mayday
Hat a Deed velemenyem szerint valahogy ugy fogd fel, hogy "csomagolas". Megveszed, kiveszed a csomagbol, es hasznalod. Utana ebbol mar nem lesz tobbet Deed megegyszer.
Ugyanigy veszel hazat is, es amikor kiveszed deedbol, akkor rakod le.
Persze, egyebkent elofordul bazarban 6 ezerert is, mert ott ennyi a maximum, ami arnak megadhato.
Ott azonban van sima eladas, es van arveres. Mondjuk a limit miatt nekem meg nem sikerult a 6 ezerre ralicitalni, es megvennem sem, ugyhogy ez a resze nekem is fekete folt 😊

[NST]Cifu
Megpróbálunk eljutni akkor a Dantooine-ra este, jelenleg a Corelian veszteglünk (most csak felnéztem, de egy félig sikerült küldetés után - vynock-ok fészkét kellett volna legyakni, de inkább minket gyaktak le a vynockok - egy segítõkész Bounty Hunter nem csak elpusztította a fészkeket és a vynockokat, de még megdobott minket 10k-val is, bár elveimmel ellentétes a lejmolás, de azért jól jött 😊))
Viszont egy kérdés: létezik, hogy 6k egy X34-es? Mert a Bazaarban láttunk ennyiért többet is, a Deed-ek között, de nem akartuk elhinni, hogy csak ennyiért lehet kapni - a Deed-ben lévõ ár a valóban a rendes X34? Vagy csak a crafting-hoz szükséges?

Mayday
Mar nem erdemes tenned.
A teendo: 5 szakmat ki kell masterolnod, es eroerzekeny leszel.
A segitseg: szerzel holocront (nem konnyu, jedit kell olni erte, vagy venni, 4-500ezerert) ez megmondneked EGY szakmat az 5-bol, mit kell kimasterolni. Osszesen 4 holocront hasznalhatsz, 4 szakmat tudhatsz meg, az otodiket "probalgatod". Tekintve, hogy osszesen van vagy 30 szakma, vagy nagy szerencse, vagy sok ido kell hozza.
De ez a rendszer junius 22-en megszunik, ugyhogy addig kellene megcsinalnod.
Utana teljes jedi atalakitas lesz, nehezedik vagy konnyebb lesz... En meg nem ertem az uj rendszert!

MerlinW
kiolvastam a honlapot, de azt nem láttam, hogy hogy jön az "érzékeny vagyok az erõre" dolog? Vagy alapból mindenki az? Tenni kell érte valamit?

[merlinw.org]

Mayday
Vetted vagy Corvetten?
Ha Corvetten, mennyien voltatok?

LSC
hehe tegnap megszereztem a legendás AV-21 t.

MerlinW
ja és köszi😄

[merlinw.org]

MerlinW
oki, elolvastam a weboldalt😊

[merlinw.org]

Mayday
Az Terminalnal lesz. A repter mekkora volt? Van Shuttleport bolygon beluli utazashoz, ott a droidtol nem messze van a TRAVEL TERMINAL.
A nagyobb, a Starport, egy hatalmas bekeritett resz, benne kozeptajt a droid, akkor meg ki kell menned a folyoson az elocsarnokba, es ott van jonehany terminal.

MerlinW
Ne bántsatok, sok idõm még nem volt vele játszani, de akkor se jöttem rá hol lehet jegyet venni az utazáshoz? A "repteret" megtaláltam, jegyszedõ droid megvan, csak az árust nem találom😄

[merlinw.org]

Mayday
Az X34-es 10-12k korul mozog sztem atlagban, mig a Swoop es a Speederbike 20-25k.
Ha online vagyok, nagyon szivesen veszek neked! (Vagy nektek? Mit takar a tobbesszam?)
FarStaron vagyok, es valszeg ma este 21 ora korultol felmegyek, ha a gyerkoc alszik 😊