7195
-
#3070 ha 3,5 szakma, akkor, hog volt régebben a jedivé vállás? Emlékeim szerint valami 5 kellett kimaxizni... -
#3069 aza baj az mmorpgkkel nalam, hogy ha leulok jatszani akkor ott kel ulnom min 2 orat hogy azt mondhassam volt ertelme. ebbol 1 ora jatekido 1 ora swap -
Madmaxx #3068 Nem de néhány száz dollárért már vehetsz ebayen magadnak yetit :) -
#3067 akkor gondolom olyan sincs hogy ha esetleg tobbet fizetek havidijnak kapok tobbet?:) -
Madmaxx #3066 Hát nem éppen. :) Van 250 skillpontod amit felhazsnálhatsz. Ez kb. 3,5 szakma teljes kitanulásához (master) elég. -
#3065 amugy ha jol lattam itt ugy szintek nincsenek mint mashol hogy szintek es kapok eloszthato pontokat, hanem fejlodok, es akkor ertek vmihez. amugy mindent kilehet tanulni igyidovel, szal lehet ubergigamegahiper conan kinezetu operaeneksnom aki melleleg csempesz? -
#3064 tehát swgalaxies.hu! bocs! -
#3063 látogass el az swglaxaxies.hu-ra, ott olvasd el a forumot, nekem nagyon sokat segített, sok kérdésre választ kapsz alapvetően képet kapsz az egészrol! Ajánlom továbbá figyelmedbe ugyanitt az "irások" rovatot, ott is sok jo dolog van! -
#3062 Magyar chat-re menj fel! -
Madmaxx #3061 Király! Akkor ha minden igaz holnapra talán már nekem is meglesz! :) -
#3060 Egyáltalán nem kell nagyon tudni pofozkodni a zöldike küldijéhet. Kezd el őket nyugodtan, nem hiába nevezik noobhelper droidnak. -
Petko #3059 na megnéztem egy fullos accontal a trial installációmat és tökéletesen megy, tehát ahogy planetsidenál is, itt se kell újrarakni a dobozos cdkről (a faq hazudik). THX TO SCYTHE
Ezek alapján elég a cdkeyt elküldetni külföldi ismerőssel, nem kell fizikailag a dobozt megszerezni, és ez nagy könnyebbség (kanadában 4500 ft körül van a searsben, ismerős megveszi és letelefonálja/leemailezi a kodot és kész is van) -
#3058 Emberek, most épp Mos Eisley környékén szerencsétlenkedek, de jó lenne már valahogy dumálni a magyarokkal :) Kit kell megkeresnek ingame?
Egyelőre még Unarmed Combat I-et sikerült megszereznem, a város körüli monsztákat ütöm vágom. A droid küldijével még várok, úgy tudom ahhoz kéne is tudni verekedni :) Valami pénzt kéne szereznem, de nem nagyon tudom hogy kéne. Felvettem a scoutot, megpróbáltam berakni a kiszedett húst a bazárba de nem nagyon veszik eddig... -
#3057 de a gyerek tuti milliomos azért mondta hogy nem érdekli :) -
Madmaxx #3056 Hmm azért 5000 forint az 5000 ft. AZ már majdnme 2 hónap extre game. -
#3055 azt érdekli mondjuk aki lecsúszik arról az egyről és játszani akar vele -
#3054 nem rossz:) kosz:) -
#3053 A fenti linken a Ryd által betett videó linkje. Címe: Death Star Repaimen :)
:) -
#3052 Nem igazán. Lesz ez még ennél sokkal több is. ;) -
#3051 70000pont kell a 4es carbinehoz,sok egy picit nem?:) -
#3050 találkozzunk a piacon,ma már én is utöképesebb vagyok:)
zoltáneum urfi névvel égetem magam:)
ja mos akármi piac. -
Freeeee #3049 Menj a starport,vagy a kentin ele,es kiabalt hogy tanulni akarsz.Perceken belul ott lesz valaki es megtanit teged,ingyen es bermentve.O is jol jar mert kap 20 tanulasi pontot ami majd kell a master szinthez. -
Freeeee #3048 Mayday kiraly vagy,mar fel is telepitettem,es most folyik a peccseles.Egyebkent meg kit erdekel hogy Becsben olcsobb par ezer forinttal.En,amilyen SWG lazban vagyok,meg huszezerert is megvettem volna.
K'feri -
harczos #3047 ha megcsinálod a droidod küldijeit, akkor lesz 5 alkalommal használható járgányod is, meg egy ingyenutazásra jogosító kupon, meg kb 2-3k kredited, abból megveheted az első skilled, aztán meg a mission termináloknál vállalj könnyebb küldiket -
#3046 creditem az termett a bankban gondolom a szornyek miatt... -
#3045 na igen, vagom, csak akinel en akartam megvenni a skill trainernel annak kellett 1000 credit kulonben nem tanit meg. hajj lehet lekene olvasni a helpet:( -
#3044 Na srácok, befizettem a havidíjat, vagyok megint. Indítok új karit a farstaron, aztán jövök. Még egyelőre patchel. -
Madmaxx #3043 magus :) LOL! csak ennyit tudok mondani :) Ez nem a te játékod :)
Skilleket meg nem venni kell, hanem megtanulni másoktól :) -
#3042 creditet kuldetésekkel szerezhetsz, vagy ha gyartasz valamit és eladod! Javaslom csatlakozz másokhoz! -
#3041 nem tudom megveni a swordmaster lvl 1 skillt mert nincs 1000 creditem. a szornyek nem dobnak creditet. talaltam egy olyan kuldit hogy keressek meg vmi elkoborolt vak haziallatot. megyek, gyalogolok 1 km-t, nezem ott egy szemetkupac. megbirizgalom, kijon 5 db patkany azonnal meghalok. jo akkor ezeket nem csinalom. hogyan szerzek creditet amivel cuccot tudok venni? meg most letetl 60 mp aztan ugyanott ujrakezdtem, es most gyalogolhatok vissza -
#3040 mi ma megyünk Levivel Rióba, szal ha akarsz csatlakozhatsz -
#3039 Hmmm, mi lehet itt? -
#3038 shiver: nemtudjuk megoldani, mert ma este megyek fel, olyan 10 felele érek fel(ma dolgozom), és reggel 8kor megy a repcsi, szal nehézkes:)
mondjuk a közeljövőben fogok pesten járni, de az még odébb van szal..:) -
#3037 Na Tessek!
Megmondtam, vagy megmondtam?
Megapark, 3db, igazam lett! :))) -
#3036 lol ingyenkaja?:D
ja amugy mar csak 1 kerdes, atan jatszom miutan megbasztam a datanetesek anyjat hogy creditet hol szerzek?:D -
#3035 electro worldben lattam mar eleg regen -
#3034 ez tényleg érdekes :)) -
#3033 -
#3032 -
#3031 Ahh kapja be, mindjárt... :P