7195
10877436381340714828.png
  • Madmaxx
    aha okesz :) NAh akkor betérek majd egyhez kissé más foltok kialakitására :)
  • Hmuda
    Az ID tudaja a külsődet megváltoztatni (és nemcsak a twi'lek bőrszinét) és csak úgy extraként ő képes még a statmigrationra is.
  • Madmaxx
    tényleg az image designer csak a statsokat tudja megváltoztatni vagy pl. egy twilek börszinét mintázatát is?
  • Kandurex
    Nagyon jó volt a mai játék. Szinte egész végig bandáztunk a többi Magyarral. kb: 10-15 -en rendeztünk egy pár HUNT -ot. Egy pár küldetés erejéig Olliet is láttam. Sokat fejlődtem 10x annyit, mint amikor soloztam. Most találkoztam egy JEDIvel is....EZ JÁTÉK ÜBER KURVA JÓ!
  • Hmuda
    Hát max ha kihívod duellezni.
  • Nexushun
    Saját szintemhez passzoló rebelekkel nem lehet pvp-zni?
  • Hmuda
    Ez benne a szép. Nincs az, hogy két nap alatt kimaxolod a karid aztán megunod hanem meg kell szenvedni vele.
  • magus
    joh en jatszottam vele 20 percet tanultam csak nem birtam ki hogy ne lassam
  • Hmuda
    Hát arrol ne nagyon álmodj, hogy a 14 nap alatt bármikor is sokáig lennél overt. A 14 nap alat nem nagyon jutsz el olyan szintre, hogy a TEF-killer rebelekhez hozzáérj.
  • Braveheart
    Hát én 3. napja nyomom, van 1-2 3as szintű képzettségem, full bone armorom, aztán ennyi...

Amúgy elmentem mos krayta mos eisley-ből és útközben találtam egy barlangot a hegyoldalban. Láttam hogy jó sok ellenfél van bent, szóval nem mentem be ;)

A Krayt sárkány temető meg király hely, de rájöttem hogy legalább 2-3 hónapot kell játszani ahhoz hogy vki normális karkatert csináljon :(
  • Hmuda
    Dehogyis. Az igazi karim (ami majd folytatok a fullal) már majdnem Master Artisan és majdnem novice Rifleman, szóval van még mit dolgozni rajta.
  • Nexushun
    14 nap lalatt milyen szintre lehet eljutni? Lehet már lázadó playereket ölni ebben a 14 napban?
  • Nexushun
    Hmuda te mióta nyomod? Te már űber táp vagy?
  • Hmuda
    Ezt minek kéne? Regelsz egy másik accot oszt puff játszahtsz is.
  • Madmaxx
    akarhanyszor csinálhatsz új accot de cak 14 napra lesz jó. Én már lejátszottam a 14 napom és nincs kedvem újra elölről kezdeni mikor megint csak 14 napig fejlődhetek.
  • magus
    sztetek van esely hogy kiszedjem a regbol, uninstallajma, ujraregeljem es jatszak? csakmert erettsegi elott felraktam es nem tudtam semmit se jatszani:(
  • Hunnenkoenig
    Dantooine, Dathomir, Lok, Yavin, Endor halado es profiknak valo bolygo. A szörnyek szintje magasabb, a küldik szintje magasabb.

Ha te novice-kent szoloztal, akkor en irnek egy bugreportot rola a helyedben :-)
  • a.carkey
    Rince! Seaphyn vitáznak, aki egy egyéniség. Sok "hívet" szerzett magának. Aki még benne van Seraphy guildjében, az védi, aki nincs, az elmondja milyen hülyeségeken is akadt ki. Anno mintha neked is lett volna vele problémád? :)
  • a.carkey
    ha ma kezdted, töröld és csinálj egy újat, ha nem jó helyre mentél!
  • a.carkey
    Starsideren! És igen, csinálsz ott is egy karit! :)

Hétköznap késő délután vagyok fent, hétvégén sokat, amennyit tudok. :)

/t sal-anulu

ha ingame leszel, vagy írj be a friendlistedbe, és x-ej be, látni fogod mikor vagyok online!
  • Hmuda
    Két pettel akik tankoztak.
  • Rincewind
    Csakhogy én is noob voltam akkor! ^.^
  • Hmuda
    Jó neked. Ezért mondom, hogy a Dantooine haladóknak való bolygó és a nooboknak egyedül esélyük sincs.
  • Rincewind
    Quenker-eket is szólóztam két pettel. ^.^
  • Hmuda
    A fegyveres képezettségedhez és a kézben tartott fegyvered alapján számolja a progi a szintedet. Márpedig a quenker vadászatokból úgy láttam hogy elég durva sebzéseket tudsz bevinni (házzám képest). Szóval az egy dolog hogy te szolóztál de én ezt nem tehettem emg.
  • Rincewind
    Kezdettől fogva CH voltam, az, hogy mellette szépen fejlődtek a pistoly skill-jeim is, csak egy kis plusz volt. Egyébként Creature Handler/Novice Pistolier/Novice Artisan/Novise Doctor/Hunter voltam. :P
  • Madmaxx
    legalább megerősödsz :)
  • guardian hero
    Külföldről csak UPS, DHL vagy egyéb nemzetküzi gyorsposták segítségével érdemes rendelni, akkor a magyar postás nem érhet a csomaghoz. Az én tapasztalatom is az, hogy a csomagok 60-70%-a eltűnik (kibontódik) a postán, akár ajánlottan van feladva, akár nem.
  • Hmuda
    (amugy multkoz még pistoleer voltál a CH mellett)
  • Hmuda
    Hát petekkel se egy nagy nehézség mert ők tankoznak te meg lőhetsz.
  • Rincewind
    CH vagyok, két fasza pettel, amik szépen tankolnak nekem.
  • Hmuda
    Tudod, hogy nem erre gondoltam.
  • Hmuda
    Mert közepes Pistoleerrel nem nehéz. De egy novice marksman Rifle-el kapjon a szinjéhez mért küldiket mindenhol és ne kényszerítsék teamezésre ha mások inkább quenkereket ölnek és cask ő akar impizni.
  • Rincewind
    Este nyolctól általában, akkor szoktam fellépni. :DDD
  • Hmuda
    Mikortol?
  • Rincewind
    Én simán szólóztam az imp mission-öket a Dantooine-on is...
  • FREAK
    lehet, kb semmit nem tudok a játékról, csak futok mindig a sivatagban :D
  • Hmuda
    A legbiztosabb pont az a magyar cset lenne (jobb gomb a cset ablakon->join chanet->public csetek->majtt valamerre megtalálod a magyar csetet).
  • Hmuda
    Szivesen. :-)))
  • Hmuda
    Szerintem a "nehezebb" bolygókon alapbol nehezebb küldiket ad hogy teamezésre birják az embereket.