7195
10877436381340714828.png
  • ollie
    Ők meg előveszik a zsebjedijüket. :D
  • LSC
    Hát még szép ha 3 lehetne elöl. Azt az overt impecske elővenné azt kész. A rebeleknek nincs ilyesmi ezért is könnyebb az imp oldal.
  • LSC
    ezt csak az elején látod így ugyanezt gondoltam én is mikor elkezdtem hogy de jó neki van 2 rancor-ja. Kimasterolsz egy rifflemant vagy swordsman-t azt teljesen jelentéktelennek fognak tűnni. Mellesleg a TKM mitől természet feletti? PvP-ben szinte bárki el tudja verni ha van pár PvP-s kajája NPC-k ellen nagyon hatásos az tény.
  • Gorii
    hat tokmind pet nelkul is le lehet utni barmit buffal, annyira
    nem nagy szam egy pet se
  • Kandurex
    Egyébként van valamilyen statisztika a szerverekről, a játékosok számáról, terhelésről, különböző szakmák favorizálásáról + fegyverek écsatöbbiről?
  • s0n1c
    Hm, mennyiért kötötték be? Egész városba van, vagy csak bizonyos körzetekben?
  • Madmaxx
    LOL :)
  • Calver
    addig jó, nekem ma Coronetben medcenterbe besétált arc, 1/1 healthel, 999es woundal, szintugy ilyen actionnel és mindal, namost ezen normális ember elszörnyed, egy xp hiányos medic mosolyog és elkezd xp-t gyüjteni szépen
  • Laza
    nah de Feco eddig nem igen ment kemeny szornyekre, es megis mar nem eloszor ilyen... en meg mar unarmed4, es commando vagyok, de meg senki nem nyomott ram ilyet :)
  • Laza
    uj frizura :)
    most az ID-vel szorakozgatok :))

• Madmaxx
    Menj el Sarlachozz és csinálj róla pár fotót! Rögtön szerzel 400-500 woundot :)
  • Laza
    nem ertem Feco mit csinla?!?!? nekem 20-nal nagyobb woundom sose volt...
  • Lacc
    Ha jól emlékszem be kell állítani rendesen a proxyt az explorer net-beállításokban. Már ha chellod van, azzal szokott szarakodni.
    Meg is mondanám a chellos proxy címét ha tudnám de már nekem is adsl van. De nem nehéz megtudni, ésha azt berakod akkor elvileg menni fog.
  • Madmaxx
    Hol irtam?
    max CH lehet
  • s0n1c
    Asszem ez valami proxy szarakodás, nekem is uaez volt anno, de sajna már nem emléxem. Viszont Scythe-nak tudni kéne elvileg, nekem is ő segített ebbe. (Scythe = Lacc)
  • Kandurex
    A TKM az oké, de mi a HC?
  • Madmaxx
    Igazából nem tartom jónak, hogy minden ilyen kibaerős. SZóval szerintem szerencsés ha gyengitik a peteket. Igy legalább az emberek küzdenek és nem a petek, és rá lesznek kényszerülve arra hogy csoportokat alkossanak. Ami még mindig nevetséges hogy creature handler egyszerre több állatot tud előhozni. Na meg a TKM természetfölötti ereje.
  • a.carkey
    Pedig szart sem érnek ... Hidd el!

Régen heavy páncéljuk volt, és majdnem mindenre 100% res. Mára ...
  • Madmaxx
    HÁt azért nem mondanám hogy szart se érnek ...
  • a.carkey
    Csak ezredesnek! Csak ezredesnek! :)
  • a.carkey
    Ha neked is lenne három, és imp lennél, nem lennének kétségeid, hogy baromság-e ez, vagy sem.

Amúgy ez régi kép. Sajna már csak 1 db lehet elől. Szerintük nem nerfelték, mert 50k hamos lett 18 helyett, de med páncélos, jószar védelmekkel. :( És csak 1 lehet elől. Na mindegy. Most már szart sem érnek. Ha három lehetne elől, még csak-csak, de így ... :(
  • Rincewind
    Sz'tem nagyon jók a kiscsirkék! ^.^
    Persze beleülni jobb lenne, de így is megvan a feeling, tisztára valami Birodalmi tábornoknak érezheted nmagad:
    - Lépegetők előreeeeee! :D
  • I.C.ram
    Hát nem kicsit! Micsoda baromság ez, hogy AT-ST csatangolnak egy emberke után. Tiszta baromság. Egy rancor, vagy egy más előlény, vagy droid még ok, de ilyen harcigépek?
  • Lacc
    Carkey ezek veszett jó képek! Mondjuk kicsit illúziórombolók ezek a AT-ST petek :)
    De jó képek nagyon, még sok ilyet.
  • Gorii
    egy erdekes nevu ranchor , meg feri szep woundjai: :

• a.carkey
    Nézz el a fenti linkre. Ott már kitárgyalták, mit lehet tenni. Azt hiszem ... :(
  • Detori
    Hi!

Nemrég szedtem le a trial verziót és végre eljutottam a telepítésig.
    Ez meg is történt és amikor végre eljutok a "Station LaunchPad'-ig, akkor azonnal updatelni kezd. Ez még rendben is volna, de minden egyes alkalommal megszakad az update és azt a hibaüzenetet küldi, hogy "Download aborted, please start again"...
    ...találkozott már valaki ilyen hibával?

Thx,
    Detori
  • Hmuda
    Sajna vannak jabbánál valarial-ellenes küldik amikmeg erősen csökentik a valarisan hozzáállásom. Nem bajy, legalább lesz loot. :-)
  • a.carkey
    Ha most sok Jabba fp-d van, nyomd le a Jabbát. Ha alig vagy mínuszban, szintén!

Valarian quest miatt úgy is -5k Jabba fp-ben leszel ...
  • Hmuda
    Télleg, ugye az nem zárja ki a Valarian küldiket ha előtte megcsinálom Jabba küldijeit (ha megvan Jabba csak elkezdem irtani az embereit és attol úgyis nő a Valarian megbecsülésem). Szóval lehetséges vagy kizárják egymást?
  • a.carkey
    Starsider, 2003 júliustól-2004 júniusig

Itt is van jó közösség!
  • a.carkey
    Űr kiegészítő
  • a.carkey
    Esik ...
  • a.carkey
    Imperial POWA
  • a.carkey
    Imperial POWA
  • a.carkey