Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Én 17k-ért vettem az X34-esem. PErsze ez drága, tényleg lehet 5-6k-ért is kapni. Bazarban érdemes szétnézni, jó cuccok szoktak lenni.
Viszont az esti Hunt-ok után általában nincs gondom a pénzre. 😊
Rincewind
1700 P.IV, 512 RAM, Gef3Ti4200 128. Városban akad, mint a szemét, mikor 100+ player ordibal egyszerre a képernyõn, de a vadonban teljesen jó. Persze az árnyékokat általában kikapcsolom, csak a képek miatt volt most bekapcsolva.
[NST]Cifu
Naja, igyekszik az ember, de itt nagyon alapfokon mozgok, és messze nem olyan egyszerû, mint egy szimulátor - az arra jellemzõ dolgokat már ismerem - az MMORPG-kkel meg csak most ismerkedem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Na a jármû a probléma, ezért vagyunk "mezitlábasok" 😊
Lehet, hogy este azért elnézünk Pannóniába, csak beválaltunk pár küldit, és még le akarjuk nyomni õket 😊

(szokásos ostoba kérdés: egy robogó mennyibe kerül, és hol lehet vásárolni? Jelenleg azért küldizünk, hogy mind a négyünknek legyen pénze robogóra, a Tatooine-on valami
4-6000 körüli árat mondtak, csak a helyet nem találtak meg, ahol megvehettük volna 😊).

Curze
Ehh. Nem rossz képek. Most elsõsorban a részletességre gondolok. Milyen gépen csináltad ezeket, Rince?

Mayday
Jo Teged is itt latni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Rincewind
Esténként olyan hunt van, ahova a kezdõket is szivesen látják, voltaképpen nekik van csinálva. Amint beszereztetek egy jármûvet (vagy kaptatok, mert csak szólni kell!), lehet jönni. Dantooine, Pannonia, esténként van buli.
[NST]Cifu
Persze, hogy a FarStar 😊
(a Naboo-n, Keren városában vagyunk jelenleg)

Köszönöm az invitálást, egyenlõre "mezitlábasok" vagyunk, és még csak ismerkedünk a játékkal (bár ez a láma kérdéseimbõl is kiderül 😊), de mindenképpen bejelentkezünk majd 😊

Honnan vannak ezek a képek? a Cártun netvörkrõl?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Rincewind
Cifu FarStar-on nyomjátok? Ha igen, akkor becsatlakozhatnátok hozzánk. 😊
Rincewind
Melyik másik MMORPG-ben van értelme hülye módjára harc közben futkározni...? o.O
Rincewind
Köszönjük szépen mi valóban jól szórakozunk vele (sajnos túl jól is...😛). 😉
Ha megadod neki a másik esélyt, gyere el egy esti, nagy, össznépi Hunt-ra. Bár ehhez valami jármû elengedhetetlen... :/
Rincewind
Ma végre fényképeztem és lett pár egész tûrhetõ kép is:

Gyülekezés a City Hall elõtt, Hunt készülõdik!

Repesztünk a Danooine-non a WP felé

Összehangolt csapatmunka 😉

És a végén a jól megérdemelt pihenés, egy kis esti szalonnasütés 😊
Rincewind
Nem rengetegen most a trial-osok közül úgy jönnek vissza, hogy folytatják a régi karit. A játékbeli visszajelzések alapján úgy érzem nemsokára hiáyn lesz SWG-bõl Magyarországon... 😄
Jacek
folytathatod

[NST]Cifu
Ha megveszem a játékot, akkor a Trial-os karimat tudom folytatni, vagy új accountom lesz -> ergo új karit is kell indítsak?

(bocs a láma kérdésért... )

Hunnenkoenig
Hagyd öket!
menjenek vissza CS-zni. Az valo nekik.

Hunnenkoenig
Meg kell venned a jatekot es csak hitelkartyaval tudod fizetni. A gamecardot europaban nem lehet kapni.

[NST]Cifu
NA, tegnap este sikerült megoldani a problémát, és négyen (a "Wolund család" 😊) elkezdtünk szépen próbálgatni "szárnyainkat". Meglepõ, de elsõre tetszik mindegyikünknek, bár rengeteg dologra még rá kell jönnünk, de tetszik!

Mondjuk zöldfülüségünkbe sokszor padlót fogunk, de pont ez a poén benne. Miután átmentünk az Naboo-ra, letettük az állunkat - miközben felváltva hol házméretû pókok elõl, vagy éppen egy X-wing méretû óriásmadár elõl menekültünk 😊))

Szóval

Lenne egy kerdesem!!
ha veszek 14 napos trial-omhoz egy jaték kártyát akkor azt engedni foga használni??????
mert megvenni nem szertém mert tul drága mert gyerek vagyok de a jaték nagyon bejön!!
a jatékártyát viszont kifizetném!!!
Ferro_TwL
Elhiszem sot olvastam rola, hogy tenyleg naygon komplex, de az elso benyomas nagyon sokat szamit es az nalam katasztrofalis volt. Lehet ha szanok ra idot es energiat es eltoltok vele par napot bejon, bar erosen ketlem...de jo szorakozast akinek tetszik.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

a.carkey
Amúgy egy TKM kimasterolásához kb. 3 nap kell (vagy még kevesebb, különösen, ha reggeltõl-estig nyomod). Masterold ki, szánj rá annyit. Egy qurva vibro knuckler kell hozzá (35k), meg egy kis lóvé a buffokra. Ennyi. És max. 3 nap!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Értsd már meg: a kezdõk lassúak, gyengék, bénák, stb, stb, stb. (Mint ált. minden MMORPG-ben!) Mi is voltunk azok. De mivel ez nem egy egynapos játék, nem is egy nap alatt kell überfighterré fejlõdni és qurva gyorsnak lenni!

Neked is mondom: nézz meg egy TKM-et harc közben. Ha az is lassú neked, akkor tényleg nincs mit tenni. 😞

A medve nem játék.

na hát nekem második nekifutásra se jön be, harcrendszerétõl kész vagyok. odaballagok, benyomok 3 skillt a queue-ba, aztán kb 10 sec mire az elsõt elsüti, erre nekem nincs idõm😊
jó szórakozást a többieknek, bár kíváncsi vagyok h a trial vége után is folytatjátok-e😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Hunnenkoenig
nem lösz gyengebben, csak nem talalod el mindig. A celzast segitik ilyen-olyan modifikalok es kepessegek.

Alapbol nem jo rohangalni, mert akkor a medic nem tud gyogyitani, ha csapatban vagy, azonkivül a többiek nem tudnak segiteni, ha folyton elviszed a mobot.

Senki nem fog utanad futkarozni.

MaDFoX
😄D Pont ilyen eszosztasra van szuksegem 😄
Harc kozben ha futkarozok akkor gyengebben lovok? Egyaltalan van ertelme harc kozben a mozgasnak vagy szembeallunk egymassal es durr?!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Smuggler
Swoop bikehoz hol lehet hozzájutni Mos Eisley-be(nemjol irtam 😊 ) ? Mennyibe kerül a legolcsóbb "jármü" , lehet állat is mind1 csak ne gyalog keljen menni ?

a.carkey
Veszel egyet egy vendorban vagy ha hallod, hogy árulnak, szólsz neki, hogy kell neked egy.

A medve nem játék.

Hunnenkoenig
Jo kis Kenwood, meg Remus matricak kellenenek, mi? Esetleg egy nyulfarok az antennara....

Sziasztok!

Jármûhöz hogyan lehet hozzájutni (pl. speeder)?

Rincewind
Nyomj egy ALT-ot... 😊
MaDFoX
Hat en tegnap jatszogattam kicsit, de valahogy fura az egesz... Meg van 13 nap eselye azert ;DD
Az iranyitassal nem vagyok teljesen kibekulve, zavar hogy nem tudom nyomogatni a kepernyon a gombokat mert egymol a kari kezd arrafele nezelodni (biztos gyors az alt+kombo, de nem 5 ora jatek utan 😄D ).
Es a harcot sem latom at igazan, bar abban latni kene vkit aki nyomja. Az tuti hogy elsore nem akkora elmeny mint pl a Lineage2 volt, mert sokkal bonyolultabb, de ez kesobb hatalmas elony lehet...
Mindenesetre jo lenne osszefutni vkivel aki osztana egy kis eszt... 😄D Osszefutottam par NB-vel de kozosen is csak arra jutottunk hogy elsore fura, de erdekes... 😄
A sotetben koricalas meg nekem is megvolt, de nem nagy gaz, gyorsan hivtam a berjarganyt es uccu... 😄

Rincewind
Márcsak néhány nonfigurativ minta kéne az elejére és faszán nézne ki: 😉
Rincewind
SWG-bõl ennyi idõ alatt semmit nem láttál (sõt ennyi idõ alatt semmilyen játékból nem láthattál)! Annyira komplex és szerteágazó lehetõségeket nyújt, hogy kell hozzá néhány nap non-stop játék, hogy egyáltalán felfogd és valamennyire átlásd azt a pókhálót, amit a játék rejt. Ezután szokott az lenni, hogy vagy ott rögtön beleszeretsz és addikt leszel vagy megutálod és keresel egy kevésbé komplikált game-et. 😊
Ferro_TwL
Gori neked ez tenyleg ennyire bejon? (Lehet kene adnom neki meg egy eselyt, de azokat a moszatokat nehez birom elfelejteni😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Hmuda
Van pár táncos képem, majd holnap berakom õket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gorii
ehe np

Gorii
europe-farstaron ken mindenki

Rincewind
Ez az egy kepem sikerült normalisan ma (Gori a csoportkepek sajna elég ratyik lettek):

(kar, hogy nem volt éppen a fejem fölött csillagromboló... 😊
Lord AnonymouS
Ha valakinek problémái vannak a 8. patch letöltésével, akkor látogasson el ide: a honlapom
Itt nézd meg az SWG aloldalt!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Lord AnonymouS
köszi, már megvannak!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

SKABALABABA
hi

MaDFoX
Egyebkent ahogy nezem nem vagy egyedul a problemaval (igy latatlanban) nezd meg itt hogy butykolte meg a srac...
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=156007

MaDFoX
Amint lent lesz barmit... 😄

Lord AnonymouS
pls, nem tudnád átküldeni azt a file-t valahogyan? ICQ, MSN, IRC, mind1 min...

MaDFoX
Nocsak! alig tunok el 1 honapra es uj elet kezdodik... 😄D
Jovooook! 😄 Gori melyik szerveren vagy?

Lord AnonymouS
Nekem sem szedi, valaki át tudná küldeni nekem a patch_08.tre nevû file-t a fõkönyvtárból? VÉGTELENÜL hálás lennék neki!

Hunnenkoenig
A szerverek tul vannak terhelve.
Azert lassu a patcheles.
Mashonnan nem lehet leszedni.

Hmuda
Mostmár tuti bekapcsolom a Frapset de sajnos csak minimal részletességgel fogom tudni megcsinálni, hogy tûrhetõ sebességû legyen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Hoi!

Egy ostoba kérdés: nekem a trial felrakása után 10 perc alatt leszedte a szükséges patch-et, de a haveroknak most folyton megszakad a letöltés - ilyenkor mi van? Nem lehet valahonan külön leszedni?

Bocsi, ha nagyon láma lennék...