Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az esti Hunt-ok után általában nincs gondom a pénzre. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet, hogy este azért elnézünk Pannóniába, csak beválaltunk pár küldit, és még le akarjuk nyomni õket 😊
(szokásos ostoba kérdés: egy robogó mennyibe kerül, és hol lehet vásárolni? Jelenleg azért küldizünk, hogy mind a négyünknek legyen pénze robogóra, a Tatooine-on valami
4-6000 körüli árat mondtak, csak a helyet nem találtak meg, ahol megvehettük volna 😊).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(a Naboo-n, Keren városában vagyunk jelenleg)
Köszönöm az invitálást, egyenlõre "mezitlábasok" vagyunk, és még csak ismerkedünk a játékkal (bár ez a láma kérdéseimbõl is kiderül 😊), de mindenképpen bejelentkezünk majd 😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha megadod neki a másik esélyt, gyere el egy esti, nagy, össznépi Hunt-ra. Bár ehhez valami jármû elengedhetetlen... :/
Gyülekezés a City Hall elõtt, Hunt készülõdik!
Repesztünk a Danooine-non a WP felé
Összehangolt csapatmunka 😉
És a végén a jól megérdemelt pihenés, egy kis esti szalonnasütés 😊

(bocs a láma kérdésért...
)A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondjuk zöldfülüségünkbe sokszor padlót fogunk, de pont ez a poén benne. Miután átmentünk az Naboo-ra, letettük az állunkat - miközben felváltva hol házméretû pókok elõl, vagy éppen egy X-wing méretû óriásmadár elõl menekültünk 😊))
Szóval

ha veszek 14 napos trial-omhoz egy jaték kártyát akkor azt engedni foga használni??????
mert megvenni nem szertém mert tul drága mert gyerek vagyok de a jaték nagyon bejön!!
a jatékártyát viszont kifizetném!!!
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
A medve nem játék.
Neked is mondom: nézz meg egy TKM-et harc közben. Ha az is lassú neked, akkor tényleg nincs mit tenni. 😞
A medve nem játék.
jó szórakozást a többieknek, bár kíváncsi vagyok h a trial vége után is folytatjátok-e😊
Debob - Lvl 2 Wizard
Alapbol nem jo rohangalni, mert akkor a medic nem tud gyogyitani, ha csapatban vagy, azonkivül a többiek nem tudnak segiteni, ha folyton elviszed a mobot.
Senki nem fog utanad futkarozni.
Harc kozben ha futkarozok akkor gyengebben lovok? Egyaltalan van ertelme harc kozben a mozgasnak vagy szembeallunk egymassal es durr?!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
?
A medve nem játék.
Jármûhöz hogyan lehet hozzájutni (pl. speeder)?
Az iranyitassal nem vagyok teljesen kibekulve, zavar hogy nem tudom nyomogatni a kepernyon a gombokat mert egymol a kari kezd arrafele nezelodni (biztos gyors az alt+kombo, de nem 5 ora jatek utan 😄D ).
Es a harcot sem latom at igazan, bar abban latni kene vkit aki nyomja. Az tuti hogy elsore nem akkora elmeny mint pl a Lineage2 volt, mert sokkal bonyolultabb, de ez kesobb hatalmas elony lehet...
Mindenesetre jo lenne osszefutni vkivel aki osztana egy kis eszt... 😄D Osszefutottam par NB-vel de kozosen is csak arra jutottunk hogy elsore fura, de erdekes... 😄
A sotetben koricalas meg nekem is megvolt, de nem nagy gaz, gyorsan hivtam a berjarganyt es uccu... 😄
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(kar, hogy nem volt éppen a fejem fölött csillagromboló... 😊

Itt nézd meg az SWG aloldalt!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=156007
Jovooook! 😄 Gori melyik szerveren vagy?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy ostoba kérdés: nekem a trial felrakása után 10 perc alatt leszedte a szükséges patch-et, de a haveroknak most folyton megszakad a letöltés - ilyenkor mi van? Nem lehet valahonan külön leszedni?
Bocsi, ha nagyon láma lennék...