7195
-
#3030 Itt vajon mit osztanak? ^.^
-
#3029 nah, ez megint a macera... en meg mindjart megyek hazafele, es ekozben beugrok egy parkoloba, ahol atveszem az arut... ennyi :) -
#3028 inflacio... az ido erteke is rohamosan romlik :) -
#3027 mindenkinek jó biznisz :) -
#3026 de én bizniszt csináltam ebből olvassad lejjebb #2999 -
Madmaxx #3025 ez csak 7 perc volt :) -
#3024 tudom -
#3023 csak ki is kell menj erte :) -
#3022 mármint hogy 7500-ért -
#3021 na én ezt valszínüleg 9000 ért veszem meg bécsbe :) -
#3020 11900... -
#3019 nah, ennyi.... akinek kell, menjen el a Tecoba, ott van meg egy (m5) -
#3018 Mennyibe kerül? -
#3017 akiket ismerek, es mostanaban vettek Mo.n, mindenkinek jo volt... na mindegy.. :)
meg 5p :) -
Madmaxx #3016 Bontsa ki öket titokban és jegyezze le a cd-keyeket azt megvagyunk :) anyni elég lesz :) -
Madmaxx #3015 Nem kell mert már megrendeletem ezenkivül sok fórumon irták, hogy a kelet-európába szállított játékok keyével valami gebac van. Mikor csatlakozol kiirja hogy already registered. Tehát elég lutri a helyzet meg drága is :) -
#3014 ARCOK ITT A NAGY LEHETOSEG!!!!!
FREEEEEEE BAHATOM MOST VAN A TESCOBAN (M5) ES KEZEBEN VAN 3DB SWG...
EBBOL VAN 1, AMI ELADOSORBA KERULHET....
A NAGY KERDES AZ, ELHOZZA E, VKINEK KELL E??????
VAN 10 PERCETEK :) -
Madmaxx #3013 Ctrl+S a barátod :) -
#3012 aha, es most komolyan nem talaltam mseg sehol a karakterlapomat, ahol mutatta volna mennyi kell meg a 2. szintig:) ccsak az egyik skillem fejlodott fel. amugy penzt mibol kapok? amit dobnak szornyek azokat kell eladnom? vagy fejlodjek, es utana kuldetesek.
ja amugy nemtom mirejo a tuzijatek amit dobott vmi szormok, de tokjopofa az ejszaka kozepen -
#3011 nemsokáig mert lesz teljes :) -
Madmaxx #3010 1 napos késések előfordulnak de téged is utolér a vég :) -
#3009 rendben :)) egyébként tegnap járt le a triálom és még ma is tudok vele játszani :))) -
Madmaxx #3008 keresni foglak :)))))) -
#3007 egyébként Abazgep -
#3006 titok :)) -
Madmaxx #3005 nembaj majd kapsz a lángszórómmal a gémben csak találjalak meg :) Milyen néven is játszol ? :) -
#3004 nyehehehehe :) -
Madmaxx #3003 szemét :)) -
Madmaxx #3002 Hát nekem meghatározó élmény volt az egész trilógia. Emléxem még mikor kis tökös 7-8 évesként láttam elösször videón. Persze feliratosan :) Ez úgy 88 körül lehetett és azóta is megmaradt kedvencnek :) -
#3001 enyimé a 3k :)))) háháháh :) -
#3000 ja és 3k :))) -
#2999 na lehet hogy holnap megyek bécsbe SWG-t venni,de lehet hétfőn, még nem biztos, tudok hozni párat max 5 db-ot, csak budapestiek jelentkezzenek, vagy olyanok akikkel tudok pesten találkozni,a lebonyolítás miatt. valószínüleg 30 euró(ezt euróba is kérem nem forintba), utolsó értesüléseim szerint, ezen díjon felül még kérek 1500 Ft szállítási költséget, a pénzt előre kérem, egy megbeszélt helyen átveszem a pénzt és kapsz egy átvételi elismervényt a pénzről az átbaszás elkerülése végett, amikor visszaérkezem, új találkozó és átadom a játékot, te visszaadod az elismervényt és kész a biznisz. akit így érdekel az írjon mailt nekem : ahogy megkapom az e-maileket beérkezési sorrendbe úgy osztom ki az 5 helyet, ha nem tudok 5 játékot szerezni megint csak a beérkezési sorrend dönt.
egyenlőre ennyi -
#2998 Ezt örömmel hallom, mert a Star Wars-szal én ugy vagyok hogy 12 évesen marha jó volt -
#2997 en kvara nem vagyok SWG 'fan', megis bejon a game... :) -
#2996 márpedig ugy kell ejteni ahogy ollie irta -
#2995 nekem egy oszt kész :p
-
#2994 hát nem
fun = fán
fan = fen
:D -
#2993 én is mindig keverem...fun, fan..egy ejtés,.:D -
#2992 lehet összehozhatnánk egy találkozót Levivel(serrin), meg Majatival:) -
#2991 sw fan, nem fun :DDD