Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Júni 4-tõl akármikor két hétre. Ha ötvenszer nem kérdezték még meg akkor egyszer se. De neked igazán tudni kellene.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Meg lehet tanulni kezelni elég gyorsan. Bár a különbözõ értékek és számadatok tökéletes megértéséhez azért kell nem kevés játékidõ.
magus
jun5-tol 2 hetig lesz a trial, vagy jun -tol, barmikor felhasznalhatom ezt a 2 hetes betat?

És milyen? Könnyen tanulható a rendszere egy eddig sose mmorgó játékosnak vagy jobb, ha átolvasom a faq-ot?

Rincewind
Nem, jól számolsz, tényleg két giga. Viszont nem demó! 😊
Két hétig minden jogot élvezel és bármit megtehetsz, amit a rendes elõfizetõk is megtehetnek. Tiéd az egész galaxis. 😊)
Jól láttam, hogy majd 2 giga a demo?
Vagy én nem tudok számolni?

ZsZso
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... de zsír. Abszolút ingyé két hétig SWG no hitelkártya !!! Jeah. Akkor mégegyszer összefoglalva. TÖK INGYEN LEHET LESZEDNI :
Egy ingyenes acc kell a fileplaneten (pár percbe telik regisztrálni)
És kész ... kivéve, hogy júni 5tõl kezdõdik a buli !!! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

LSC
a fileplanet en kell elõfizetés majd a letöltéshez?

Hunnenkoenig
Igen, de ennel külön kiemeltek, hogy nem kell hozza hitelkartya :-)

Fileplanet subscribers, play Star Wars Galaxies for up to 14 days. No credit card is required for the trial period. Take advantage of this offer at Fileplanet.

Rincewind
Na itt csak csak sejtéseim vannak mire gondoltál. Bár szerintem jól sejtem... -.^
Rincewind
EQ Trial-hoz is kellett, és az is SOE, ebbõl indultam ki. De ha nem, hát nem. 😊
Hunnenkoenig
Kari 6 honapig tarlodik.

a.carkey
Amúgy a Starsideren kihalóban van az a "bizonyos faj", ami szerintem neked nem jött be ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos a faron 1 karim van, és nem léptem fel vele már vagy 3 hónapja ... 😞

Amõgy itt egy elég jó figyelemfelkeltõ leírás a hardwiredrõl. Képek alacsony felbontásúak, de a leírás elég jó:
SWG Review

A medve nem játék.

Hunnenkoenig
Alapbol nem.

Hunnenkoenig
A trialhoz NEM KELL hitelkartya!!!!

Rincewind
Gondolod, hogy egy tök kezdõ, akinek fogalma nincs az egészrõl, majd elkezd grindelni? 😉
Engem pedig egészen biztos látni fogsz fent! 😉
Valszeg FarStar, esetleg Chimaera.
a.carkey
Rince! 😊

Olvasd el a grindidõket. Biztos? 😊
Bár a grinddel nem fogja senki megszeretni. Ezt játszani kell. Remélem látunk még egyszer téged is fent!

A medve nem játék.

Rincewind
Igen valószínûleg kapsz, bár gondolom nem úgy lesz, mint a PlanetSide-nál, itt gondolom minden regisztrációval újra a 0-ról indulsz. Az meg egy idõ után arra fog ösztönözni, hogyha megtetszik, akkor fizess elõ, mert 2 hét alatt nem tudsz igazán fejlõdni és kihasználni a lehetõségeket.
Rincewind
Biztos kell majd neki bankkártya, de a SOE cuccok megeszik a hamis kártyaszámot is. Tehát valószínû, hogy ki fogod tudni próbálni, csak ha elõ akarsz majd fizetni, akkor kell megadnod a rendes kártyaszámod.
toMpEr
Akkor barmennyiszer ujra regisztralok megint kapok 2 hetet vagy mi?
szerintem datumhoz lesz kotve.

ZsZso
Remélem ez most marad így, mint a Horizonsnál, vagy az Anarchy Online -nál. Viszont abban nagyon bízok, hogy nem kell hozzá kredit kártya szám, mert azom nincs, így nem tudnék próbálgatni ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Na akkor majd nyáron lekapom és megnézem, milyen. MEddig van ez a próbaverzió-kedvezmény?

War. War never changes.

Hunnenkoenig
Telepitestöl!

Serpa
14 nap a telepítés után kezdõdik, vagy jún 5tõl ?

ZsZso
Ez így van

Hunnenkoenig
Naja, az igazsaghoz hozzatartozik, hogy Gyul jelentette elöször a hirt :-)

Rincewind
Ki lehet az a Rincewind? 😄
a.carkey
A Starsideren és Farstaron csináljatok karit, ha több magyarral is akartok találkozni.

A medve nem játék.

SWG próbajáték INGYEN!!!

Szenzációs híreket hozott Rincewind! Június 5-étõl MINDENKI számára elérhetõ lesz az eddig fileplanet exkluzív ingyenes Star Wars Galaxies próbaverzió. Két hétig lehet majd bóklászni az ismerõs bolygókon, amit már igencsak belakott a több százezernyi játékos. Aki a két hét után elõfizet, viheti tovább a karakterét! Azt hiszem ez sok bizonytalankodónak adhat majd végsõ lökést 😊.
Info HARDWIRED

a.carkey

A medve nem játék.

Sajnos csak fizetös serven van free tényleg nincs😞

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Valaki segitsen mi kell a free triálhoz game spyhoz bevagyok reggekve de unoka öcsém agyon szed mert nagyon menne játszani!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Serpa
LSC
este is volt leállás és mindez a kékhajú emberek és fradi színû wookie-k miatt. Gratula hogy így sikerül elbaszniuk a sw feelinget.

Serpa
ma is volt leállás ?
e-mail -ben nem küldenek infot ?

LSC
Mostmár kezdem érteni miért anyázza mindenki a SOE-t. Bárcsak más kiadójuk lett volna.

LSC
ma is 3 óra leállás és még mindíg nem megy. Ezt miért nem írják a readme-ben?

LSC
ja és 6 és fél óra lett a vége.

LSC
peehersze azt sem mondják hogy röff. Ha lenne egy sor az oldalon hogy elnézést a leállásért mert volt egy kis komplikáció vagy, mindenki kap egy nap plussz logint a kimaradásárt mennyivel szimpatikusabb lenne a dolog.

Rincewind
Iszonyat feelinges ez a videó!!!
Serpa
elõzõért sorry !

itt

Serpa
megtéritik

biztos nem.

LSC
5 órája áll a szerver. SOE

Rincewind
Www-vel használjátok: http://www.swgalaxies.hu
Hunnenkoenig
Hmm...

Hova lett a fejlecböl a banner?????

Megujult az SWG Hungarian Fansite!!!

Az uj cim:
http://swgalaxies.hu
vagy
http://swgalaxies.starwars.hu

Kerjük a bookmarkokat updatelni!!!!

Jockey
hát, ,ajd meglátuk mennyit számit, bár sztem biztos sokat, elvégre is ha lövöldözös lesz akkor számítani kell😊
az h ogy nics különbség amcsi és eu szerevr közt csak annyiban nem igaz, hogy nincs különbség😊
van, akor van fõidõ eu-n amikor te is otthon vagy, ez azért nemmind1 szvsz😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

LSC
az egy jó dolog ha át lehet vinni a karit de már ide letelepedtem szóval maradok.

PREMIERE1
Mármint 70 az EU, 120 pl. a Starsider.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"