7195
-
#2830 Mystical Glowing Orb - Lady Valarian Quest
-
#2829 lehet, hogy nincs elég szabad hely a c: tempen?? -
#2828 kiszedtem regobl mindent, gamespyt, sonyt, star warst, mindent, most meg mkfagy mielottmeg tempbe pakolna mindent:( -
#2827 van uj keyem, csak kifagy atz install -
#2826 egy fun kep ne legyen ojan szaraz ez a forum:) :
ha egy uzlet beindul:)
-
#2825 nekem meg nemvolt szerencsem hozza, de sokan egyedul olik meg
a durvabb kraytot is -
#2824 sztem random jelennek meg , gondolom napi x szamu -
Madmaxx #2823 Hmm nem tom én éjjel voltam a krayt graveyardnál és egy sárkányt nem láttam :( Mit kell csinálni hogy elöjönnek a kicsikék? -
harczos #2822 engem asszem spherion hívott kraytvadászatra az ucsó előtti trialnapomon. kicsit félve mentem bele feltörekvő artisanként, mellette 3as rifle skillel meg egy közepes lézerfegyóval (bár rendesen föl lettem buffolva), de aszonta nem lesz nagy ügy. hát nem is lett. míg én kb 2-300akat sebeztem, addig ő 2-3000-eket szedett le a kraytból, így pár perc alatt kimúlt a dög, és szerzett is belőle egy dragon pearlt. aztán indultunk volna vissza, erre még 2 kraytba is belebotlottunk, amivel már küzdöttek néhányan, bár ez már a graveyardon kívül volt, és elvileg ezek már nem dobnak pearlt..nem is tették. visszaérve mos kraytba azt láttuk hogy oda is berohant egy sárkány, amit a helyi birodalmi gárda osztott rendesen, majd később a pc-k is besegítettek. érdekes látvány volt amint a rohamosztagosok mindenfelől lőtték a 'picit' :) -
#2821 http://www.rpgplanet.com/starwars/resources/SWG-QuickRefCard.pdf
Gyerekek, ezt találtam, nagyon jó cucc!!! -
Madmaxx #2820 új gamespy acc készitése és aztán új key kérése a:
http://www.fileplanet.com/betas/starwars_galaxies.aspx
oldalról. -
#2819 + szeretnem megemliteni a magyar kozosseget farstaron (Danntooine, Pannonia). reg talalkoztam ennyi segitokesz rendes playerrel, ez nagy plusz pont volt nekem az elofizetes
iranyaba:) -
#2818 en nem akarok senkit megbantani , SWG tenyleg nagyon jo game mert nem csak agyatlan tapolasrol szol , ezert is vettem meg 2het utan, egyenlore a tapolos reszebe vagyok benne amit meg is untam, keszulok is szakmat valtani (pl smuggler) -
#2817 Marmint nincs idöm valaszolni a messageekre, meg elolvasni most a forumot. -
#2816 nojo koltoi tulzas, de te hogy csinaltad meg, hogy kaptal egy uj uniqu keyt? vaggy hogy lehet szerzeni egy ujat? -
#2815 Sracok. Sajna nincs sok idöm, mert rohannom kell.
Eddig kb 10 SWG megrendeles van.
A Jatek 29,90 euro plusz kb 5 euro a postaköltseg!
Eddig egy ember jelezte, hogy neki inkabb Amazontol kell, akkor is, ha varakozasi idö van.
Penteken tudok vele erdemben foglalkozni. Akkor kiirom ide az adatokat, de elküldöm privatban is azoknak, akik eddig küldtek jelentkezest.
Addig meg irhattok!
Üdv! -
#2814 Ugy tudom, hogy a weapon repair tool minosege szamit, es ez esetben mindegy, hogy Master Weaponsmith, vagy egy zoldfulu akarki javit.
Lehet kapni 98-99%-os repair toolokat, amivel jo esely van javitani. Vagy total taccsra megy a fegyver, vagy maxra javul, de a max condition mindenkeppen csokken! -
#2813 mit is kene ezen forditani? -
Madmaxx #2812 El van túlozva mind a TKM mind a CH. Még a novice CH is kiküldi a kis patkányát ami tankol és közben ö meg nyugodtan szedheti a mobokat. Ezen jó lenne ha változtatna a SOE.
Ezt most a kryat vadászattól függetlenül mondtam. -
Madmaxx #2811 hmm neked érdekes SWG-d van. Nekem csak 2 gigás az install. Neked már benne van a Jump to Lightspeed is? :)) -
#2810 ranchorol meg annyit normalisan belott statok normalis comp sett +buff+vasary jo weap , csirkek ,2en oltuk oket (lasd alabbi shotok) egyedul az ancient bull nezehezebb a nagyobb res miatt. persze pl nightsister kemenyebb lenne nekunk mivel immunis alig sebeztuk::) ott menekules volt::) -
#2809 hogyan kell ujra regelni magamat? uj accountot csinalni? ha rabokok hogy new account akkor ker i aregistration keyt, amit install kozben kaptam meg, azt lehet ugy kapni vhogy, hogy ne rakjam ujra ezt az 5gigas installt? -
#2808 mert is? en master pistoleer vagyok meg majdnem master ch, compra belott statok 80% os comp set+buff, jon Sznupi aki BH szinten ua, sima krayt szvsz nem nagy szam, tudok sracot aki egyedul oli oket -
#2807 vasaryt adok neked van nalam eleg -
Madmaxx #2806 Érdekes lesz 3an Kraytot ölni :) -
#2805 oki megyunk akkor leszunk 3an eddig, este 8fele tervezzuk ha szerencsenk lesz megis jelenik:), tatooinere kell menni -
Madmaxx #2804 Ctrl+A és akkor kijönnek azok a cuccok amiket csinálhatsz. (Actions palette). Ott nézd meg mi minek a röviditése. (mood, social, combat) ott minden megvan -
#2803 köszi a segítséget! a konzol parancsokat senki sem tudja? lehet hogy nem is konzol a nevük, az üzenő ablakba lehet beírni őket. -
Madmaxx #2802 neked se adok fegyvert javitani.
Ha majd mindenkinek meglesz és kicsit bikábbra fejlődőtt, el kéne menni megcsinálni a Corvette missiont. Kéne az a AV-21 landspeeder :) -
#2801 Én Engineering 2-es próbáltam (akkor kapod meg a Weapon/Armour repair tool-t), és egy szép kis karabélyt csontra hazavágtam (állapota 1/1, sebzése 0 :))). -
Madmaxx #2800 Vannak Armout és Weapon repair toolok amivel megjavithatod, de szerintem nem nagyon érdemes, mert ha nem vagy képzett akor lefogja vinni a maximum durabilityjét a tárgynak. A master armour és weaponsmithek asszem megtudják csökkenés nélkül is javitani. -
#2799 Ja és honnan lehet megszerezni a konzol parancsokat? Tudjátok /yell meg hasonlók... -
#2798 És durabilityt hogyan lehet javítani? Lehet egyáltalán? Vagy kell új cuccokat vennem? -
Madmaxx #2797 Ha 3x elájulsz 15 perc alatt akkor meghalsz. Illetve meghals zakkor is ha az illető ellenfélnek van deathblowja. Ez esetben ha elájulsz odasompolyog hozzád és fejbebasz valamivel hogy konyec filma. Ilyenkor kerülsz a clonecenterbe. :) Minden cuccod megmarad viszont romlik a durabilityjük úgy 5%-ot. -
#2796 Gyerekek, egy kis segítség. Mi történik ha meghalok? Elvesznek a cuccaim? Tegnap elmentem egy insurance terminalhoz, de azt írta ki, hogy semmim sincs amit lehetne biztosítani. Miért? Akkor ezek szerint mindenem megmarad, ha meghalok? -
#2795 Ja így már érthető. -
#2794 hop az én voltam!!! :DDD
ja nem :DD -
Madmaxx #2793 lehet valami yetit ütöttek :) azok legyözéséhez kell úgy 20 ember :) -
#2792 tegnap belecsöppentem egy furcsába,kb. 15-20-an gyepáltak mos akármi nevü városban egy valami,két lába volt meg két szeme neki is de nem akart meghalni,gondoltam besegitek és rálöttem,ekkor elfordult a többi husztól és ramvagott egyet én meg azonnal kinyuvadtam.utána odébbáltam de fél ora mulva még mindig agyalták,akkor már a fél város kb. de semmit nem akart sebződni!vannak ilyen szuperhösök is? -
Madmaxx #2791 Még mindig az vagyok. De akkor is csak a hülye vesz egy CDEF riflet 4k kreditért :) Föleg amikor egyel felette látja a listában hogy a CDEF cuccok 500 kreditekért mennek el :)