7195
-
#2790 Ne nézd le azokat, akik nem isemrik a játékot! Te is kezdő voltál egyszer. -
Madmaxx #2789 LOL!
Jöjjenek csak a kókuszcsoki-vadászok. Leverem mindegyiket! Senki nem kaparintja meg a titkos bounty tartalékaimat. -
#2788 én már szótárazom:D -
#2787 És mi lesz azzal a pár 100db Bounty Hunterrel hódolóddal? -
#2786 gonosz legyél ne sötét, azok buták -
#2785 Na ezt fordítsd le létszí magyarra is... -
Madmaxx #2784 Ha majd én leszek a sötét yeti akkor reszkethettek, senki nem nyom le :) -
#2783 Először is JÁTSZ és ne dolgozni akarj a játékkal.
Másodszor pénzért nem vehetsz XPt, egy Rancort meg nem versz le egyedül...se egy jedit...se egy sarkányt..se egy stb. -
#2782 mijaza a vilagito gomb? :) -
#2781 köszi az infot:) -
#2780 egy fenet... el kell menni joparan, es kuldizni...
jo xp, es jo mani... -
#2779 Elmész Wayfarba a Jabba palota mellé eső városkába, ott megkeresed a cantina előtt álló mission terminálban a valarian ill trandoshan küldiket, és azzal ledolgozod a - Jabba fp-d úgy, hogy plusszba - 500 kb - legyél, majd nekivágsz az első Jabbás arc által adott questnek. Ha kell világító gömb, ha lenyomtad a Jabba Questet, lenyomod a Jabba Enforcer's Cave-et, összeszeded a + valarian fp-t, majd elmész a Lucky Despot Cantinába, és lenyomod a Lady Valarian Questet is. :) -
#2778 en is most Quankerezek...
tegnap 1 buff alatt osszeszedtem 100k xpt ezekbol... -
Nexushun #2777 Már csak 4 óra és jövök, de szomorúan látom hogy ez is egy szóló játék lesz MERT ÚGY ÉRI MEG -
#2776 gorii, küldd már el nekem a wpket mailbe, nemtom mikor tok ma belépni, de vásárolni mindekép be fogok ma
barátnőmet elküldöm melegebb éghajlatra, csinálok valami műbalhét, oszt akkor kenhetjük a krayt, úgyis kiváncsi vagyok bírom e buffal
szal ma valszeg leszek
mayday: Jck a nevem farstaron of corse -
#2775 ggg -
#2774 egyebkent aki hamar akar sok penzt es xpt (harcos kari):
1. szerez egy olcso comp setet 50-100k v ubeset 36k
2. elmegy ID statmig, atlovi health/action 700 , mind 1000 focus 700 willpower 700, tobbi stat 400 ez kb 10k bol kijon
3 .buffol + vesz vasaryt 9k 18db ,egy buffhoz 4 kell kb
4 .naff (elejen meg 2en) v sima quenker soloba
sajna v nem de ez megy most , regen biztos feelingesebb volt a nullarol kezdeni -
#2773 en szoktam venni bazarban cuccokat, amiket visszateszek par ezerrel tobbert :)
eddig mindent elvittek 1-2 nap alatt :)))
eloszor vettem veletlenul Wooki cuccokat, es azzal tapasztaltam ki ezt a kereskedelmi modszert.. :) -
#2772 de vannak sokan... mikor kevés volt a pénzmag, ill trialt kihasználva bolygónézésre szerettem volna menni, és jegyre
gyüjtöttem, bedobáltam minden hülyeséget bazárba amit találtam, használt tusken rifle, jawa ion lóturót, valami raty lábpáncélt meg ilyeneket, 4-6k-ért és 80%-ukat megveték. Vicces volt, azt hittem a rendszer sajnált meg, és megvette:DDD -
#2771 en egyet nem ertek lvl10 en mijen uber petrol beszelsz?, mer ugye alapbol nem tudok magasabbat hasznalni (novice ch 14max). lvl10 en egy uber pet 500k tol kezdodik, egyebkent en 40kt kaptam kezdesnek ami 3nap vissza is adtam -
#2770 Oki, most már csak arra vok kíváncsi merre vannak Valarian-ok, ill hogy honnan tudom ki kivel nincs jóba? Már ami nem triviális a film/könyvek alapján:) -
Madmaxx #2769 valami nagy hülye lehetett -
#2768 én is nagyot röhögtem mikor 4 nap játék után találtam egy
cdef rifle-t (16-74), egy mob-nál, oszt bedobtam bazárba 4k-ért... és egy napra rá jött a mél hogy megvették.. pfff:) -
Madmaxx #2767 Sehogy nem kapsz igy küldiket töle:) Öljél sok Valariant akkor kapsz Jabba FP-t. -
#2766 egy buff alatt 500k meat+12k kuldinkent es group se kell:) -
#2765 nekem pl volt -1500 jabba pontom, azt ugye vissza lehet tornászni pozitívba? Sha igen hogy? Mert ugye így már kisebb eséllyel kapok küldiket a kérdéses tagtól... -
#2764 egyik legnagyobb penz scoutnak az endor carnivore (IRDI) meat 1000OQ 701PE,utoljara vasarnap reggel dobott ilyet darabjat 40-50 cpu kozt lehet adni. sajna azota nem is dobott ..:) -
#2763 egyebkent jo lenne vmikor egy Krayt huntot is szervezni -
#2762 Jock nekem van 18db vasary brandym igaz nem a legjobb +375 +35min ,szivesen odadom , meg amit Mayday emlitett ott is
van cucc +404 es 18db 9990. De tudsz venni Blendaryna tol is
Pannoniaban . -
#2761 írtam neked egy kis privit, kérlek jelezd ha nem kaptad meg, mozilla néha csodákra képes...:P -
Madmaxx #2760 abból ritkábban :) -
#2759 van két fölös puskám,azokbol lehet veszek jármuvet. -
#2758 én eladtam egy pisztolyt 500pénzért:)
-
sznupi #2757 Hát én úgy szereztem tegnap 2 óra alatt 700k creditet, hogy irány Coronet, solo groupba belép, buffoltat, majd húzás Pannoniaba és jó kis 30k-s Mokk küldetéseket vettem fel, mint kiderült, a kint lévő mobokat meg npc-ket nem kell megölni (erre tegnap jöttem én is rá véletlenül), elég csak a tábort vagy a lairt szétrombolni. Ugye a Mokkoknál nem jön ki több, szal volt négy Mokk a tábor körül és meg nekiestem a tábornak, szétszedtem, futás vissza mochoz, felül és elhúz. 8-)) Szal sztm egy 3 órás buffal 1 millát lazán össze lehet szedni, ugyanis így egy Mokk kuldi maximum 5 perc és nem több. -
#2756 Jck az ingame neved? Es FarStar szerveren? Mert akkor kuldom ma a wp-t, ha belepek!
Ha nem vagyok, keresd Gorii -t, en tole kaptam a wp-t! Corellian van egyebkent, nem messze valamelyik jatekos varostol, de Coronettol is 2-3 km, ha jol emlexem. -
#2755 Hát amíg nem tudok szerezni fullt addig sajna nem tudok felnézni csak a mostani próbálgatós karimmal, de egyszerűen nicns ingerenciám játszani tudván, hogy az igazi karakterem ott van és csak az aktiválásra vár. -
#2754 ezzel nincs is gond, nekem is csak 1,5 hete volt elsőnek normális buffom, előtte én is anélkül játszottam, csak modjuk érzésem szerint kicsit más játszani egy lövöldözős karival buff nélkül, meg egy tank-l buff nélkül..:)
én próbáltam anno régen a buff nélküli huntot, de elég kordinálhatatlan volt, és max ilyen4k-s küldiket tuftam felvenni, és még ott is voltak gondjaim ha sok jött ki lairböl
mondjuk igaz most van comp armorum, de mind-l nem szoktam bírni a dolgot:P
no mind1, majd cak lesz valahogy
ja és volt házikóm, nagyon nem volt berendezve, de szépen eldölt afélév alatt mig nem voltam..:P
ui.: kéne nekem brandy, ha valaki tud valami jó helyet, vagy magyar gyártámány esetleg, azt megköszönném:P
jöhet mailba vagy privátbva ide, ingame Jck névre küldjetek wp-t vagy infót, thx:P -
#2753 Mondjuk nagyon lehet koltekezni, eleg, ha veszel egy kozepes, nagy hazat, berendezed, es kb 1 milliodtol elbucsuztal :) Minimum :)
Veszel meg egy jo armor kittet, fegyvereket, megint fel milla, vagy tobb... :) -
#2752 Ja, es az elejen segitett, hogy talaltam Tatooine-on egy fegyver vendort, aki tavolsagi fegyvereket csinalt, amiket a marksman tanul meg kezelni 3-4. szinten. Nem tul jo minosegu fegyvereket csinalt, de nagyon olcson (500-1000 kredit darabja).
Felvasaroltam 10-20 darabaokat egyszerre, beraktam bazaar terminalba darabonkent 5000-6000-ert, es 3 napon belul mindig elkeltek :)))
Eleinte sokat segitett ez a penz! -
#2751 Itt lejjebb irta Hunnankoenig, hogy Becsbol tud hozni annak, aki szerdaig szol! Olvass lejjebb, es kerdezd ot a reszletekrol!