Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
min lepõdnél meg? Úgytudom úgy lessz ahogy írtam.

a.carkey
Meglepõdnék!

A medve nem játék.

LSC
Jaja kira lessz. CSak akik az amcsi szerveren nyomják eléggé hátrányban lesznek a ping illetve késés miatt. Elé kell majd lõdözni mert itt valós idõben lessz a célzás nem körökre osztott.

PREMIERE1
Egy jó hír az ûr-kiegészítõhöz:

"Mennyibe fog kerülni a Jump to Lightspeed?
Még nem fejeztük be az összeg meghatározását, de feltételezzük, hogy hasonló ára lesz, mint más játékok kiegészítõinek. A havi összeghez nem kell hozzáfizetni. A Jump to Lightspeed havi többletköltség nélkül bõvíti a Star Wars Galaxies-t."

Akkor elvileg megvalósul egy X-Wing vs TIE Fighter elite köntösben? (Mert nagyon úgy néz ki ...)

A képek és a hírek alapján egy nagyon durva dolog van kilátásban! (Többszemélyes ûrhajók. 😊 Nyami!)

(További infok a fenti linken!)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

LSC
kössz

Rincewind
Javaslom, hogy inkább ezt látogasd. Nem mintha ezzel vagy bármely másikkal valami baj lenne, csak azt ismeri mindenki, ennek következtében pedig elég jól pörög.
LSC
Jó ez a fórum

LSC
mar megint 2 órája állnak a szerverek. Pff

LSC
nyami. Újabb lehúzás de megéri.

Rincewind
Space Expansion interwiev ITT!
Mayday
TheZsenyka! Veled talalkoztam tegnap Pannonia City Hall elott ugye? 😊
Amikor a Borzas slice-olt nekunk 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Bocs! Nem akartam durvan hangzani, csak idegesitö, mikor az emberek random topikokba oda teljesen nem illö kerdeseket tesznek fel :-)

Rincewind
Egyik se. Ha rossz lenne a crack valszeg el se indult volna a másolt/mountolt CD-vel. Patch se valószínû, szerintem vid-kártya vagy egyéb hardware-es gond lesz az...
Megpróbálom, köszönöm.
a.carkey
Lehet persze crack is, ha tört, de inkább a grafikus kártya vagy a directx szarozik. Próbáld meg újra feltenni!

A medve nem játék.

Megkérdeztem ott is, de mivel már régebbi játék, az utóbbi idõben nem nagyon írnak oda.

Egyébként szvsz eléggé normális hangnemben kérdeztem valamit, nem értem miért zavar ez téged.
Hunnenkoenig
Mi lenne, ha a jedi academy topikjaban kerdezned? Biztos van neki vagy harom!

Elnézést, hogy ide írok, de itt talán van olyan SW rajongó, aki játszott a Jedy Academy játékkal.

Van egy kis gondom a játékkal:
miután elindítom a Single playert, az elsõ pálya betöltésénél ezt írja ki: "unsupported marker type 0xf8"

majd kilép.

Nem tudjátok mi a gond?

Patch kell neki vagy crack?

Elõre is köszönöm.
Mayday
13-an kerult be, ezen a heten kedden. Ma csutortok van. Sot, valamelyik szerverre csak szerda reggel, ugy tudom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Rincewind
Az már a kezdetektõl fogva van. 😊
LSC
A corellian corvette már egy hete bene van legalább. Mind1 amit észrevettem újítást az hogy süvölt a szél a tatooine-on. Vagy az eddig is volt?

Hunnenkoenig
Gondolom a corellian corvette miatt allt! En hiszek neked, de az ilyen hosszu leallas mar nem altalanaos!

Betaban meg minden napos volt :-)

LSC
ha mondom hogy ma 1-tõl 6-ig ált akkor úgy is van. Tudom hogy 1 és 3 között szokott állni minimum fél órára.

Hunnenkoenig
Ez egy MMORPG! Ez nem avul el egyhamar! Meg 2 ev mulva is erdemes lesz megvenni :-)

Hunnenkoenig
Nem szokott 5 orakat allni! Naponta 15 perc server reset van hajnalban az EU servereken.

Az US szerverek delben allnak le. Ha hosszabb leallas van, akkor az patch miatt. Akkor jönnek az uj dolgok es altalaban jo dolgok :-)

a.carkey
A teljes névnél láthatod, ha rákattintasz a logomra. Mestersgém: TKA, Smuggler, Pistoller.

A medve nem játék.

LSC
mi a neved starsider-en és mi a mesterséged?

LSC
mennyivel nem lagosabb egy UE szerver? Gondolok itt arra hogy ott is kétszer kell dolgokra rányomni meg hasonlók?

a.carkey
Starsider ...

A medve nem játék.

a.carkey
Sajnos az én fõ karim is Strasider, szóval tudom, sõt átérzem már lassan tíz hónapja. Sajnos a szemét marketing miatt az EU szerveres karik kompatibilisebbek az EU idõszámítással.

A medve nem játék.

LSC
ha érdekel alább valaki eladja az övét gondolom ócsón.

LSC
én most vettem 2 hete nem bántam meg csak ezek a leállások idegesítenek.

a.carkey
Nyáron már Space Expansiont is ígérnek ...
(Nem késõ!)

A medve nem játék.

Emberek. Ha nyáron megveszem a játékot, az ugye még nem késõ? (mármint érdemes-e)

War. War never changes.

LSC
Tököm kivan hogy 5 órája áll a szerver. Ha ezt elõre tudom hogy ilyen 10* is meggondolom.

LSC
mé nem mondtad 2 héttel ezelõtt.

Lacc
Van hogyne lenne. De egyszerûbb, ha megnézed Rince oldalát.
Most milyen állapotban van a game? Emlékszem, amikor megjelent, kimaradt egy csomó minden. Van magyar party?

War. War never changes.

Lacc
SWG VAN ELADÓ, HA ÉRDEKEL KÜLDJ PRIVÁTOT VAGY ÍRJ A [email protected] -RA
LSC
valaki meg tudná adni azt a linket aho la nyersanyagok árát lehet kiszámoltatni? Régrbbrn volt itt egy ilyen de most nem találom.THX.

Mayday
Tudom! 😊

Hunnenkoenig
Ha tudnad....

Hyder
party, csajozás és szex

Steam: [HUN]Feriggno

Mayday
Pl a sex...

LSC
mi nem válik unalmassá hosszú távon?

off:
Nem járok már oda fel feléd, italozást bepótoljuk... ;D
Amúgy nézz át a lineage2 topicba is.
on

Hyder
ofc

és mivan véled Kryn mõster?

Steam: [HUN]Feriggno

Mayday
Jo is! 😊

Timber
sajnos az SW:G hosszutavon unalmassa valik ... Nekem van/volt 2 accom is de utoljara komolyan ugy 2 honapja toltam ...

Pedig jo is lehetne am!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Jacek