Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja kira lessz. CSak akik az amcsi szerveren nyomják eléggé hátrányban lesznek a ping illetve késés miatt. Elé kell majd lõdözni mert itt valós idõben lessz a célzás nem körökre osztott.
Egy jó hír az ûr-kiegészítõhöz:
"Mennyibe fog kerülni a Jump to Lightspeed?
Még nem fejeztük be az összeg meghatározását, de feltételezzük, hogy hasonló ára lesz, mint más játékok kiegészítõinek. A havi összeghez nem kell hozzáfizetni. A Jump to Lightspeed havi többletköltség nélkül bõvíti a Star Wars Galaxies-t."
Akkor elvileg megvalósul egy X-Wing vs TIE Fighter elite köntösben? (Mert nagyon úgy néz ki ...)
A képek és a hírek alapján egy nagyon durva dolog van kilátásban! (Többszemélyes ûrhajók. 😊 Nyami!)
(További infok a fenti linken!)
"Mennyibe fog kerülni a Jump to Lightspeed?
Még nem fejeztük be az összeg meghatározását, de feltételezzük, hogy hasonló ára lesz, mint más játékok kiegészítõinek. A havi összeghez nem kell hozzáfizetni. A Jump to Lightspeed havi többletköltség nélkül bõvíti a Star Wars Galaxies-t."
Akkor elvileg megvalósul egy X-Wing vs TIE Fighter elite köntösben? (Mert nagyon úgy néz ki ...)
A képek és a hírek alapján egy nagyon durva dolog van kilátásban! (Többszemélyes ûrhajók. 😊 Nyami!)
(További infok a fenti linken!)
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Javaslom, hogy inkább ezt látogasd. Nem mintha ezzel vagy bármely másikkal valami baj lenne, csak azt ismeri mindenki, ennek következtében pedig elég jól pörög.
Space Expansion interwiev ITT!
TheZsenyka! Veled talalkoztam tegnap Pannonia City Hall elott ugye? 😊
Amikor a Borzas slice-olt nekunk 😊
Amikor a Borzas slice-olt nekunk 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bocs! Nem akartam durvan hangzani, csak idegesitö, mikor az emberek random topikokba oda teljesen nem illö kerdeseket tesznek fel :-)
Egyik se. Ha rossz lenne a crack valszeg el se indult volna a másolt/mountolt CD-vel. Patch se valószínû, szerintem vid-kártya vagy egyéb hardware-es gond lesz az...
Megpróbálom, köszönöm.
Lehet persze crack is, ha tört, de inkább a grafikus kártya vagy a directx szarozik. Próbáld meg újra feltenni!
A medve nem játék.
Megkérdeztem ott is, de mivel már régebbi játék, az utóbbi idõben nem nagyon írnak oda.
Egyébként szvsz eléggé normális hangnemben kérdeztem valamit, nem értem miért zavar ez téged.
Egyébként szvsz eléggé normális hangnemben kérdeztem valamit, nem értem miért zavar ez téged.
Elnézést, hogy ide írok, de itt talán van olyan SW rajongó, aki játszott a Jedy Academy játékkal.
Van egy kis gondom a játékkal:
miután elindítom a Single playert, az elsõ pálya betöltésénél ezt írja ki: "unsupported marker type 0xf8"
majd kilép.
Nem tudjátok mi a gond?
Patch kell neki vagy crack?
Elõre is köszönöm.
Van egy kis gondom a játékkal:
miután elindítom a Single playert, az elsõ pálya betöltésénél ezt írja ki: "unsupported marker type 0xf8"
majd kilép.
Nem tudjátok mi a gond?
Patch kell neki vagy crack?
Elõre is köszönöm.
13-an kerult be, ezen a heten kedden. Ma csutortok van. Sot, valamelyik szerverre csak szerda reggel, ugy tudom.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A corellian corvette már egy hete bene van legalább. Mind1 amit észrevettem újítást az hogy süvölt a szél a tatooine-on. Vagy az eddig is volt?
Gondolom a corellian corvette miatt allt! En hiszek neked, de az ilyen hosszu leallas mar nem altalanaos!
Betaban meg minden napos volt :-)
Betaban meg minden napos volt :-)
ha mondom hogy ma 1-tõl 6-ig ált akkor úgy is van. Tudom hogy 1 és 3 között szokott állni minimum fél órára.
Nem szokott 5 orakat allni! Naponta 15 perc server reset van hajnalban az EU servereken.
Az US szerverek delben allnak le. Ha hosszabb leallas van, akkor az patch miatt. Akkor jönnek az uj dolgok es altalaban jo dolgok :-)
Az US szerverek delben allnak le. Ha hosszabb leallas van, akkor az patch miatt. Akkor jönnek az uj dolgok es altalaban jo dolgok :-)
A teljes névnél láthatod, ha rákattintasz a logomra. Mestersgém: TKA, Smuggler, Pistoller.
A medve nem játék.
mennyivel nem lagosabb egy UE szerver? Gondolok itt arra hogy ott is kétszer kell dolgokra rányomni meg hasonlók?
Sajnos az én fõ karim is Strasider, szóval tudom, sõt átérzem már lassan tíz hónapja. Sajnos a szemét marketing miatt az EU szerveres karik kompatibilisebbek az EU idõszámítással.

A medve nem játék.
Emberek. Ha nyáron megveszem a játékot, az ugye még nem késõ? (mármint érdemes-e)
War. War never changes.
Most milyen állapotban van a game? Emlékszem, amikor megjelent, kimaradt egy csomó minden. Van magyar party?
War. War never changes.
SWG VAN ELADÓ, HA ÉRDEKEL KÜLDJ PRIVÁTOT VAGY ÍRJ A [email protected] -RA
valaki meg tudná adni azt a linket aho la nyersanyagok árát lehet kiszámoltatni? Régrbbrn volt itt egy ilyen de most nem találom.THX.
Pl a sex...
off:
Nem járok már oda fel feléd, italozást bepótoljuk... ;D
Amúgy nézz át a lineage2 topicba is.
on
Nem járok már oda fel feléd, italozást bepótoljuk... ;D
Amúgy nézz át a lineage2 topicba is.
on
sajnos az SW:G hosszutavon unalmassa valik ... Nekem van/volt 2 accom is de utoljara komolyan ugy 2 honapja toltam ...
Pedig jo is lehetne am!
Pedig jo is lehetne am!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~