7195
10877436381340714828.png
  • Hmuda
    Megnéztem. Valami nem tudta elkerülni a figyelmem. Mindenki nézze meg és kíváncsi vagyok hogy ki fog még rájönni az eddigi legnagyobb faszságra amit lucas csinált a sorozattal. Már ha tényleg úgy lesz ahogy elvileg a tréler alapján lennie kéne és remélem hogy csak reklámszöveg volt. Nagyon remélem hogy nem cím.
  • Hmuda
    Lucas szétbarmolja a régi trilógiát és úgy adják ki. Nem elég hogy az előzményeket fölborítja, de még az eredetibe is belerondít.
  • Madmaxx
    Hmm mit keres ott?
  • Hmuda
    anakin
  • Madmaxx
    kisköcsög?
  • Hmuda
    Ebben rakták be a kisköcsögöt a RotJ végére? Hát kösz nem.
  • Hmuda
    Síma printscreen. A gaménak van saját képlopója. Minden prinscreennél képeket elmenti a game könyvtárába.
  • Serpa
    gondolom érdekel titeket !

Star Wars Trilogy DVD trailer
  • Madmaxx
    Menj Bestinbe a Capitol Buildingben van Victor. Rá kell szavazni a választáson és ha nyer akkor 3 jutalom közül ez a zászló az egyik!
  • Madmaxx
    DE! Én tudom bebebeb! Mit fizetsz ha elmondom?
  • Rincewind
    Ha valaki talált Cold weather gloves-ot (sima generic loot) és nem kell neki, akkor én elfogadnám.

Ja és nem tudja valaki, hogy melyik mission ad házban, a falra függeszthető birodalom zászlót?
  • Mayday
    Meg tobbnek kellene eltelnie szvsz...
  • Kandurex
    Igen quest alapú. Na már most ezidáig se volt 1szerű Jedinek lenni és ha jól olvastam NEM VICC a negyedéves küldetés sorozat. Szerintem tökéletes, igenis teljen el egy 1/3 or 1/2 év ahhoz, hogy yetizünk.

• Lacc
    Quest alapú lesz az egész? Hát szvsz ez nagy hülyeség. És még el is mondják... Uhh...
  • Madmaxx
    csak quest alapú lesz. semmi köze nem lesz a masteroláshoz. Az egyetlen segitség hogy a már most kimasterolt szakmák beleszámitanak majd a jedi próbák teljesitésekor valahogy.
  • LSC
    csak két féle lehetőség lessz (eddigi tudomásom szerint), első amit mondasz hogy quest alpú küldetéssel megnyitod a jedi slot-ot a másik meg hogy kimasterolod az 5 alap professiont és akkor az alap karidból lehet jedi quest nélkül.
  • Kandurex
    várd ki, érzésem szerint nem lesz egyszerű az a küldetés rendszer..
  • magus
    nyehe:D

• LSC
    a jedi "rendszerváltás" után minden 3-ik ember jedi lessz :( a fő kariból pofon egyszerű lessz force sensitive-t csinálni egyeseknek meg ugye nem gond 2+ több accountot fent tartani.
  • Madmaxx
    fogalmam sincs :)
  • LSC
    van nekünk is pár mennyi ér? Én még nem foglalkoztam az eladásával.
  • Hunnenkoenig
    Ok, itt leirom, hogyan lehet megoldani az SWG megrendeleset tölem (ausztriabol).

Találtam egy üzletet, ahol <b>24,90</b> euroert aruljak a jatekot. (nemet kezikönyvvel)
    Viszont most csak 1 darab van nekik. A következö szallitmany kb. 10 nap mulva erkezik.

Ez elegendö arra is, hogy mindenki at tudja utalni a penzt a szamlamra.
    Ha megjött mindenkitöl a penz, akkor en megveszem a jatekot es azonnal postara adom, ami kb 2-3 nap, mig eljut magyarorszagra.

A bankatutalas egy kis penzbe kerül, de meg igy is lenyegesen olcsobb a cucc, mint magyarorszagon.

Eddig 6 megrendeles van.

<b>Harczos
    Freeeee
    MerlinW
    Kandurex
    Ollie
    Zeenoo</b>

Ha Te is szeretnel meg, akkor küldd el a penzt es irj, hogy küldtel penzt es akarod a jatekot.

Az eljaras a következö:

Atutalsz a bankszamlamra <b>30 eurot</b> (A jatek 25 euro + postaköltseg):

<b>Attila Beke
    Bank Austria
    00721570620
    Banki iranyitoszam 20151</b>

Az atutalasnal adjatok meg targykent "SWG megrendeles"

Miutan elküldted a penzt, küldesz nekem egy emailt az <b>[email protected]</b> cimre a <b>neveddel es a cimeddel</b>, ahova a jatekot küldhetem.

Ennyi.

Ha elküldted a penzt, en megveszem a jatekot. Penzt visszaküldeni nem tudok. A jatek szallitasa a mai naptol szamitva kb 14 napot vesz igenybe. Ha ezzel egyetertesz, küldd a penzt es legy türelmes.

Ha nem bizol bennem, nem kell elned a lehetöseggel. :-)
  • Madmaxx
    force crystalt. a fénykardok elengedhetetlen alkatrésze.
  • LSC
    uh télleg mit osztanak ott jedi accountot?
  • Laza
    nah, amiket tegnap vettunk Tecoban, mindketto good serialos... mar aktivaltuk is... :)

tehat ha kell meh vkinek, M5-osnel a Tecoban talan megvan meg az az egy.. :)
  • Kandurex
    Te milyen képlopót használsz?
  • Hmuda
    Erre szerintem magátol is rájött ha írta, hogy nem lázadó.
  • Mayday
    Azt nem azert nem tudod, mert nem vagy lazado sztem...
    Nem is Equipelheted, vagymi?
  • Hmuda
    Én a madárra esküszöm. Édi kis struccom volt és ultrabrutál hangja volt.
  • zoli80
    ja meg vettem egy laser carbinet de nem tudom használni mert nem vagyok lázadó,pedig a leirasban nem is emlitette,szomoru.
  • zoli80
    én egy kis vaddisznot vettem,nagyon édi de amikor rákuldtem egy minipatkányra félutón megdöglött szegény:)
  • Madmaxx
    Régen volt igy. Mostmár más a jedivé válás folyamata.
  • Madmaxx
    Szerintem a BH csak akkor lesz igazán jó és élvezetes kaszt, ha a játékosok egymás fejére tehetnek vérdíjakat.
  • Mayday
    Szerintem jo az a scout is.
    Sajnalom, hogy mindenki csak azt nezi, hogy melyik szakma sebez tobbet, mi harcol jobban.
    Nem a legjobb harcos a BH, ez teny, de azt a jatekelmenyt, amit a celpontok felkutatasa, levadaszasa ad, boven karpotol ezert! Foleg meg egy pc jedi hunt megszervezese :)))
    Es nezzuk szerepjatek szempontjabol - kell ez a scout. Es ha az ember tisztaban van a sajat erejevel es gyengesegevel, ritkan klonozzak! Ha valakinek meg harcos tap kell, az legyen kommando, meg TKA, meg mittudomen, mi.
    Felvehet az ember meg olyan felszakmat is, ami bonusokat ad neki harcra - en speciel "rohadt", taptalan Rangert vettem fel, mert ez tetszik :)
  • PREMIERE1
    Bár valóban szép szakma, de a rohadt scout miatt nem feltétlenül éri meg.
  • PREMIERE1
    Igen ám, de alig van védelmed! Ha nem sikerül pl. a knockdown, - pl. egy brawler combo ellen -, vagy nem találsz el egy dodgeos pistoller karit, akkor enyhén szólva is annyi az esélyed, mint a trójai falónak az epsomi derbyn. Következő utad nagy valószínűséggel a clonozóból vezet majd ki. :(
  • PREMIERE1
    1000 xp egy player factio bázis termináljának "megsliceolása", ha pvpzel, akkor ez is segíthet ...
  • sznupi
    Húúú, tegnap kezdtem el elsőként látni, hogy megérte a Bounty Hunter szakmát választanom. 8-))
    De aki ezt választja, annak javaslom, hogy csak akkor kezdjen neki ha nagyon türelmes tud lenni, mert a scoutnál a csapdázás meg a sátrazás igencsak nagy türelmet igényel és ez még csak a lájtosabb dolog. 8-))
    Tegnap meglett az összes BH fegyver skillem és ráálltam az Investigation, vagyis a BH küldetések teljesítésére. Kaptam ötleteket, tanácsokat és hasznosítom is őket, de azt kell mondjam, hogy az első két szint elérése baromi unalmas és rohadt lassan jön az XP, 4 óra alatt összesen 2300 XP-t tudtam összeszedni, viszont amit a fegyverekkel tudok művelni, az valami brutális. 8-)) Ha Carbinal lövöm az ellent, van, hogy fel sem tud kelni a földről egy jó használt knockdown meg confusion shot következményeként. 8-))
  • Lacc
    Na már egészen jól fejlődtem, groupoltunk egy jót :) Vettem egy landspeedert is, nagyon feelinges.
    Meg vettem egy kétlábú dögöt is, de arra még nem tudok felülni. Azt mondták, meg kell várni míg felnő, de nekem már felnőttnek tűnt :D

Meg jedivé úgy lehet válni ha kimaxolok egy rakás szakmát? Hát azt hittem bonyolultabb ennél.
  • Madmaxx
    Jaja úgy volt. Most is megtanulhatsz mindent, mivel visszanyerheted a skillpontjaidat amit már elköltöttél, ha feláldozod azt a képzetséget. HA valamit kimasterolsz az meg bekerül a karaktered leirásába. Tehát kimasterolsz egy szakmát, de aztán dobod. Igy bekerül az infoba hogy te azt már elsajátitottad és visszanyered a skillpontjaid, de természetesen azon skilleket elveszted amit feláldoztál.