Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
A medve nem játék.
Más... Csak neki akartunk állni frakciózni, de szokásos lámaságunk miatt szívunk...
A történet: az egyik társunk elérte a 200 Ipm. FP-t, és birodalmi küldiket csinált (amíg én dolgoztam... váhhh...😊), szóval lett egy bombardier társa, de nem tudja irányítani, és a parancsokat próbálgatta, amikor odaértem hozzá. Én voltam nála kiválasztva beírta, hogy "Enemy", mire a bombardier egy másodperc alatt padlóra küldött (0-ra szedte a Mind-omat). Egyfelõl alapból lett -30-as Imp. FP-m, másfelõl elvette az összes pénzemet és a tárgyaim egy részét aféle birodalmi vámként... A társamat nem tudom gyógyítani viszont azóta (hogy emiatt, vagy amiatt, hogy én neutral õ meg imperial? nem tudom.), kiírja, hogy nem bölcs dolog egy ilyen személynek segítenem... (a magam részérõl egyetértek, dehát...😊)
A kérdések:
-Mi miatt nem tudok rajta gyógyítani? Ha elérem a 200 Imp. FP-t, akkor ez helyrejön?
-Hogy lehet rávenni egy társat, hogy megtámadjon valakit? Persze a csapattársakon kívûl... 😊) (a srác megpróbálta Rebel fractionos NPC-re ráuszítani, de nem tudta...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[merlinw.org]

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Nálam olyan 2-5FPS körül szokott lenni ott, de muszály, mert ott vannak a crafting stationok...
Láma kérdés: nincs valami makro a survey-elésre? Iszonyú gyatrák az Artisan survey küldik, amik viszonylag könnyen teljesíthetõek (50-55%-osok), azok csak 300-400 pénzt fizetnek, amik már elviselhetõbbek lennének (700-900 pénz) azoknál viszont 65-70%-os eredményt várnak. Most kutattam 70%-os Metal után, de egy órányi tévelygés után sem találtam... (megjegyzem a Crafting sem jobb - 70-90 pénzt adnak azokért, ahol városon belül van a destonation, és 4-600-at ahol viszont a bolygó túloldalán, 5000-5500 méterre... Ez egy vicc...

Konfigom 1 giga ddr, 400hz Samsung. ATI Radeon 9800Pro, Barton XP 2500+ proci. Amikor a ramot 512-rol 1gigara dobtam, minden maxon szaladt, fullos volt, mostanaban meg mintha nem...
Az arnyekolas bekapcsolasa vesz el iszonyat sok fps-t... Meg a Coronet starport 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A gépem: Athlon XP 1.4 GHz, ATI Radeon 9600XT 128Mb, 256Mb RAM
Próbáltam levenni a grafikát, de nem használt... Milyen konfig kéne neki??
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amikor elkezdtem, meg nekem is csak keszult a webkartyam, ugyhogy fake szammal jatszottam, es amikor a kartyam elkeszult, atirtam, es azota is boldogan jatszok...
lenne egye kerdesem : egyenlore nem kompatibilis a kartyam netes fizeteshez, ha megveszem a jatekot es beirok egy fake szamot es lejar az egy honap ingyen jatek, utana tudom modositani a kartyaszamot? nem torlik az accom?
Élvezem a táj szépségét (megfelelõ óvintézkedések után 😄):
Én, egy Sarnaff nyáj közelében (tudtátok hogy meg lehet õket fejni? 😄DD):

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Játékosnak nem lehet csillagrombolója (legalábbis egyenlõre és a közeljövõben...). Majd az ûrhajós kiegészítõ megjelenése után lehet már ûrhajód, de az is csak kisebb (a legnagyobb tervezett, játszható ûrhajó az YT-1300 lesz a kiegészítõben).
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
farcry? 😄D
farstar!! 😛
3. és melyik bolygon/merre azon belül/hogy lehet odajutni?
4. azt vágom, de nekem is volt hogy egyszerûen odajött hozzám vmi incapacitated állapotban és nyekk, dead. fene se érti.
brawler/medicnek melyik a legmegfelelõbb faj? Zabrak? most akarok uj karit FarCryon és ezen gondolkodtam...
"The trees move. Do you not see it?"
Most elfogyott a berelheto jarganyom es szerencsetlen gyalogtalpas marksman lettem (a kuldik 1km-re vannak mindentol es jo sokat setlagathatok 😄 Mennyibe kerul a legolcsobb jarmu? Vagy hol lehet ujbol olyan berleti papirt(?) szerezni?
Amugy eleg soxor vagyok incapacitated actionpoint hianybol adodoan igy legalabb sokat olvashatom a holocront... 😄
Corelian hol van olcso jarmu (faj a labam mar) 😄
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
2.: Lásd 1. pont.
3.: Europe - Farstar, Starstrider
4.: Van a HAM bar (baloldalon felül), ami a Health (életerõ), Action (akciópont) és a Mind (akaraterõ?) értékeket mutatja, ha ebbõl az egyik elfogy, akkor Incapacitated (kiütött/elájult) leszel. Meghalni még nem haltam meg, talán akkor van, ha mind3 érték nulla lesz.
5.: A Mission Terminalokat vizslasd végig, alaphelyzetben csak a te (illetve csapat esetén a csapat) képességeidnek megfelelõ küldiket kapsz.
A fentiek a jelenlegi tudásom alapján jönnek, lehet hogy egy-két(-sok) dologban még tévedek...
1. hol tudok megvenni/ellopni (inkább ellopni) vmi jó jármûvet?
2. szintugy fegyvert meg páncélt? (brawlerrel vagyok)
3. melyik szerveren találhatóak a magyar népek?
4. hogy müxik az incapacated/dead cumo?
5. vmint hol van vmi normális küldi amivel egy magamfajta kezdõ rendesen fejlõdhet?
elõre is kössz a választ
"The trees move. Do you not see it?"
Danke!!!