7195
10877436381340714828.png
  • Freeeee
    Hat en nem voltam ilyen idiota,es megneztem a statokat is.Ez egy acid rifle,5.5-os speedel,szaz es negyszaz kozotti damage-vel.Raadasul mar rifle 3-tol hasznalhato.
  • Rincewind
    Jah, én még a béta latt halálra kerestem magam a "Smuggler Pants" névre keresztelt casual pants-eimmel... ^.^
  • Madmaxx
    Mivel mindenki úgy nevezi el a cuccokat ahogy akarja, valószinüleg vmi hagyományos rifle. :) Jó trükk az új márkák bevezetése, hogy az embereket ezzel ösztönözzék a vásárlásra :) Haver is csinált TYLFORCE megaarmourokat amik valójában csak átlagos csontpáncélok voltak. SOk idióta tudod csak megnézi a nevét azt azt hiszi milyen fasza, de a statsokat már nem kukkolja meg :) Én is bevezetem majd a MaXXimuM márkát a piacra :) Vegyétek mint a cukro!
  • Madmaxx
    igen jöhetne már :) ó istenem kérem szánj meg egy SWG-vel :)
  • Freeeee
    Lattam egy vendor haz falan Berserker Rifle-ot,de egy vendornal sem lattam.Valami info hol is lehet?
  • Freeeee
    Ugy mentem be utana Coroneten a Medcenterbe,hogy aki sok xp-t akar az nezze meg a statjaimat:)Egyebkent meg nem nagyon izgat a dolog,mert ez csak a trial.Ahogy meglessz a full,onnantol kezdodik az igazi jatek.
  • Madmaxx
    lol lol :)
  • Freeeee
    Volt buffom,de miutan levert a Borzadaly,elszallt,es azutan meg a rohadt vercsirkek,csipkedtek meg a valagamat:)
  • Madmaxx
    :)) a kulcsszó a BUFF :)
  • Freeeee
    Majd megneznelek teged egy ranchorral szemben,harom klonozas utan:)
  • Madmaxx
    Ami küldetést talász a terminálokban azok mind egy kb. 2000m sugarú körben lesznek a termináltól számitva. Értelemszüen ha a tatooinon válalsz el missziót akkor az tatooinon lesz. (ez nem igaz mindig az NPC-ktől felvett küldikre). Gyorsutazás a futás (burst run = F5) és a különféle hátasokkal, járgányokkal lehetséges :) Mivel ezek gyosrabbak :)) Tehát erre össze kell guberálni a pénzt (Egy landspeedert már találhatsz 6k kreditért) illetve ha kis zöldség (gyk. R2D2) küldetését megcsinálod akkor kapsz egy speederbike 5x előhivásra feljogositó bónt. Eleinte érdemes kimenni a város szélére és ott a 2. szintig fejlődni sok sologból a szörnyek irtásából (márha fegyverhasználó kaszt vagy). A küldetések amugy megszivatnak alap kezdőként ha semmi tapasztalatod sincs. A launchpadnél meg az optionsben állitsd alacsonyabbra a detailt és a textúrákat.
  • magus
    :P

hat megnezem neked milyen mmorpg nem bonyolult 8 fpsel:)

azert valaszolhatnal
  • Madmaxx
    hát igen még pici vagy hozzá :)
  • magus
    habar ugiys feltettek mar zeket a kerdeseket azert lenne par kerdesem...

most segitett egy srac es vegre kivezerelt a rohadt varosbol. felfejlezstettem a one handedemet 1 szinttel, akkor gondolom most a ksill trainer fogja megcsinalni nekem. level ugye nincs benne, akkor xp-t miert kapok? a kuldiket ha elvallaok az mind a tatoinon lesznek? egyaltana van benne gyorsutazas, vagy el kell odaig gyalogolnom. kicsit bonyolult meg a game nekem
  • MerlinW
    ha jól emléxem Hunnenkoenig 29euro +5euro postaköltséget említett
  • ollie
    Jah, meg a jövedéki adós cuccokat nem lehet :)
  • Madmaxx
    Jó azért néger rabszolgalányokat, uzikat és a hernyót hanyagold :)
  • Lacc
    Jah igaz.
  • Madmaxx
    Az Európai Únióba való belépésünk után azt és annyit hozol át a határon amennyit akarsz.
  • Madmaxx
    Nem online rendelést kérdeztél, tehát én sem online árat mondtam. Bemész a boltba és 30 euroért a kosaradba teszed. Online rendelésnél amazontól 25 euro + rakat nap amig megérkezik.
  • Shiver
    ha mennék a héten mennék :) de erre még visszatérünk mert határon azért nem akarok 20 doboz SWG-vel átjönni ki tudja hol állítanak meg, látva, hogy a hátsó sor fullig tele van feketés-lila dobozokkal :) a végén még ott helyszínen seggbekúrnak :)
  • Shiver
    igen ám de az online rendelés esetén, vagy tévedek?
  • Laza
    ezert mondtam, hogy rovid tavon biztos, hogy csak igy oldjak meg... :)
  • PREMIERE1
    Ha nem rebdevek lennének, az impek erősödnének! De mivel rebdevek vannak, nem az impek fognak erősödni ...
  • Madmaxx
    Hunnen azt mondta hogy 30 euro. Ha mész most akkor nekemk is hozzál :)
  • Shiver
    Egy olyan kérdésem lenne hogy Bécsben valamilyen shopping citybe mennyibe kerül az SWG????
  • cifuatwork
    Egy MMORPG alapkovetelmenye a normalis balance rendszer... SZVSZ ha ez nincs, akkor a jatek sohasem lesz 'normalis', mert mint minden jatekban, itt is tobben alnak az erosebb oldalra, mig vegul a jatek jatszhatatlan lesz...

Megbocsáss, de az erőviszonyokat egy szerepjáték esetén nem csak a fegyverek/felszerelés esetén kellene kiegyensúlyozni...
    Legalábbis én így vélem...
  • Jockey
    hehe épp rosszul gondolod:)
    épp az impke tudják mi van, mert ők vannak még elnyomásba (populáció alapján), így valszeg az impke erősődnek..:)
    amúgy én mint írtam nem vagyok elkötelezve egyik oldalnak sem, de mindig is a kihívást szerettem, és amennyi rebel van, hát lehet imp leszek ha majd egyzser döntés elé kerülök, bár ki tudja..:)
  • PREMIERE1
    Valamit tudhatnak a lázadók, mert jóval többen vannak ... :)
  • Laza
    Nehogy azt gondoljatok, hogy valaha is egy az egyben olyan lesz az eroviszony a ket tabor kozott, mint a filmben...
    Pont azert, mert az egy film, ez meg egy MMORPG...

Egy MMORPG alapkovetelmenye a normalis balance rendszer... SZVSZ ha ez nincs, akkor a jatek sohasem lesz 'normalis', mert mint minden jatekban, itt is tobben alnak az erosebb oldalra, mig vegul a jatek jatszhatatlan lesz...

tehat vhol meg kell huzni a jatek es a film kozotti hatarokat... es ez nagy valoszinuseggel az eroviszonyok egyenlitesevel fog jarni... legalabbis rovidtavon biztos... :)
  • Shiver
    a beállítások helyét megtalálom :)

a csellós proxit nem :)
  • cifuatwork
    Akár még az is (kézi protontorpedó-vető?). De a lényeg, hogy ne tegyék nevetségessé a játékot, éa próbéáljanak már megtenni mindent, hogy visszaadják az SW hangulatát, és nem ilyen vérpistikék véleményére adni....
  • Lacc
    A beállítások helyét nem találod vagy azt hogy mit kell oda beírni? :) Mert utóbbiba már én se tudok segíteni, nem vagyok csellós, de ha megkérdezel valaki olyat biztos tudja a csellós proxy címét.
  • Shiver
    csellós probléma miatt
  • Shiver
    mik a proxy beállítások mert nem találom sehol
  • ollie
    basszus, akkor kell vennem még egy giga ramot
  • Madmaxx
    NEM! :) Egyszerüen zabálja a RAMot. Nekem is le kellett butitanom a grafikát low modellekre és texturákra hogy ne csak diafilm nézés legyen a városokban. Amikor megjelensz Coronetben hallod is hogy elkezd tekerni a vinyó mint állat mert betellik a RAM és elkezdi használni a virtuális memóriát.
  • LSC
    szerintem ha lenne a rebeleknek fp-ért vehető prototype rocket launcher vagy valami ami egy lövés lenne de az lesebezné az at-st felét. Szerintem így már korrektebb lenne.
  • ollie
    Na de itt a kicsi sávszél miatt szaggat nem?
  • PREMIERE1
    És hány ilyen van? :) Sajnos! :(