7195
-
#2750 Nekem ket modon lett meg: en most mastre bounty hunter vagyok, es amig az investigation skillemet osszegyujtottem, az sok celpontot - sok penzt jelentett.
Ezenkivul 3 fegyver skillem van, ezekre is gyujtogettem az xp-t - megpedig a Dantooinon, Savage Quanker lair kuldikkel.
Ez Lairenkent 8000 credit volt, egy kifutassal ket kuldi, ez 16k. Es miutan xp-m nagy reszet itt szedtem ossze, ez jo penz is volt, kozben kiszedtem vagy 40-50 ezer wild meatot a tetemekbol, ez ment a piacra, ez is besegitett.
Ja, es SOHA nem volt a master BH-ig buffom :)
Mult heten probaltam ki eloszor :) -
#2749 Amíg nem jutok valahogy SWG-hez, addig nem, mivel folytatni szeretném a Trial-os karakterem. Sajnos, hogy mikor sikerül beszerezni az nagyon kétséges a hazai viszonyok miatt. Most külföldről próbálok intézni egy haveron keresztül. :/ -
#2748 én nemtom ti, hogy csináltok annyi lóvét, de valamit lehet én bénázok:P
majdnem master swordman vagyok, és alig van 320k-m, és kb3/4éves az acc, igaz félévet kihagfytam, de amikor játszottam csak naffgroupiztam meg egyebek:P
áruljátok el a titkot, hogy lehet sok pénzt csinálni:P, nekme a buff elviszi az aznapi bevételem kb:P -
#2747 Mire kimasterolod a BH-dat, lesz a 3m is :) -
sznupi #2746 Hmuda meg Rince, akkor ti most már nem is tudtok jönni? Lejárt a trialotok és még nem kaptatok SWG-t?
Nekem tuti hiányozni fogtok ... én időközben már letelepedtem pannoniában és tegnap értem el életem első 1 millióját a játékban. 8-)) -
Madmaxx #2745 hidd el hogy fogsz mikor elkezdünk vallatni :) -
#2744 Én nem fogok behódolni a birodalommnak!!!! -
#2743 Szerintem meg tartalmazhat számot is, én úgy emléxem. -
#2742 Nemhiába a kedvenc videóm. :DDD
Mellesleg érdekelne, hogy hogyan csinálták meg a neveket mert nekem multkor azt írta, hogy csak egy nagybetűt és semennyi számot nem tartalmazhat a nevem. Ezek meg itt rendesen TK-421 szintű nevekkel rohangálnak. -
#2741 A harvest creture képesség a scoutok sajátja. Ha scout vagy akkor csak leölsz egy szörnyet (nem humanoid mobot) és csak a radial menüben kiválasztod hogy mit akarsz kinyerni a lényböl (bőr, csont, hús). -
#2740 Cuccoakt a bazárban tudsz eladni. Ha használt a cucc akkor általában kevésbé vevők rá az emberek (CDEF fegyvereket meg alapból destroyolj mert senki nem veszi őket, max 50 creditért de akkor meg nem éri meg már eladni sem). -
#2739 Hmm....LÉPJ BE A BIRODALOMBA! -
#2738 Hmm...hogy lehet gyorsan eladni a már nem használt holmikat (páncél, fegyver)? Mit takar ez a harvest dolog? -
#2737 A trial-om alatt egy Ubese set-et, egy landspeeder-t és 3 pet-et kaptam. De ezeknek az árát mind visszatérítettem, részben néhány 10 ezer harvestelt állati húsban, részben a kezdőknek (és egyebeknek) juttatott anyagiakban, mert ők előbb utóbb úgyis kértek volna valakitől. A fegyverem, a Compsite, amit hordtam, mind saját vétel, ősszespóroltam az árát, mert állandóan játszottam. -
#2736 "Hat ez az, mikor a newbiek ingyen kapnak über fegyvereket meg peteket."
A páncél, ami rajtam volt, saját pénzből lett véve, a fegyver úgyszintén. Speciel a két állatot valóban kaptam, de gond nélkül meg tudtam volna venni magamtól is, mivel az utolsó napokban már annyi pénzem volt, hogy 30 ezer credit-eket adtam oda másoknak, mert nem tudtam már mire költeni és állandóan tele volt 50k-s limitem.
Nem tudom miért kell alapból azt feltételezni valakiről, hogy biztos összekunyizta a dolgait, meg mások segítették. Meg se fordult a fejedben, hogy esetleg a két hét alatt non-stop játszottam és önerőből jutottam el oda, ahol voltam...? -
#2735 ááááá értem ;)) fennt vagy a friends listában :)) -
#2734 Drizz Mad -
#2733 Miylen néven voltál? -
#2732 Ott a jobbak már 50k kezdődnek :) -
#2731 4-5k (jellemzően az összes típusnak egy a sebzése)
de ezek az alap cuccok, az igazán übert-táp cuccokat a játékosok készítik.
-
#2730 nem sok,azt hittem drágábbak a cuccok.egy sima pisztoly pl mennyi? -
#2729 12k -
#2728 mennyi volt? -
#2727 Help! vettem egy landspeeder X34 -t, hát nem tűnik valmi extra gyors járgánynak, ippen, hogy gyorsabb, mint én burst run -ba gyalogosan) :( a járműveket is updateleni kell vagy mi? -
#2726 nagyon bejön a jatek,mar egy csomo mindent megtanultam meg szereztem egy csomó cuccot!muszaj lesz befizetni ha lejar a trial. -
#2725 Úgy augusztus környékén, de lehet, hogy más topic volt ... -
#2724 Nem voltál? TKM-ként sem? :) Pff! :)
Ja, írtam a WS-re a fórumon, a screnshotok közé valamit. Nem ő volt az? Sajna a memóriám már nem a régi. :( ( :) )
Valahol az általánosba írtad be, ami valahogy úgy kezdődött, hogy "megszülte az SWG az első ..." kb. :) -
#2723 Hat ez az, mikor a newbiek ingyen kapnak über fegyvereket meg peteket.
Mikor en mentem Endorra, a legelsö allat, ami megtamadott, 5 masodperc alatt kicsinalt...mondjuk akkor meg nem voltak buffok. Azota meg nem voltam :-)
Mindenesetre hidd el, hogy bizonyos bolygok alapbol nem kezdöknek vannak. Az, hogy manapsag mar barki leszoloz mindent, az egy dolog, de nem az volt tervbe veve. Legalabbis kezdetben. -
#2722 jah, már megtörtént...de nem igaz, hogy most még fél óráig updatel... -
#2721 Nem csak elinditod az installt és olvasol. -
#2720 francé' nem olvasok:) megszoktam, hogy csak a nextet nyomom ész nélkül:) -
#2719 akkor most reinstall? :) -
#2718 Az install legelején lehetett igényelni. :P -
#2717 nem elképzelhetetlen, hogy nagyon béna vagyok, de most telepítettem fel a trial-t és kér valami account key-t..
namármost én ilyet honnét szedek?? -
#2716 probáltam kuldiket csinálni,eljutok a helyre ahova a nyil mutat de pl nincs ott semmi:(
miért? -
#2715 Nyíltan azthiszem sose foglaltam állást ezügyben, ennek ellenére természetesen nekem is megvan a véleményem, csak éppen magamban tartom, mert semmi közöm hozzá. De ettől még tény marad, hogy a Farstar-on nincsenek ilyenek. -
#2714 tudom de a pisztolyokat eladnam,semmi pénzem.
-
#2713 "Ha te novice-kent szoloztal, akkor en irnek egy bugreportot rola a helyedben :-)"
Ezt nem értem, miért lenne a Dantooine haladó bolygó? azért mert, vannak übertáp szörnyek is? Azok mindenhol vannak. Dantooine-on ugynúgy megvannak az alacsonyszintű küldik, mint bárhol, el lehet menni például Lesser bol-okat ölni. De két 20-körüli pettel a quenkerek is csak kékek voltak, gond nélkül szolóztam. Most akkor vagy én vagyok túl jó, vagy a többiek nagyon bénák, mert kettő pistol skill-em, ha megvolt... -
#2712 Attól függ, milyen fegyverről van szó. Nem drágák.
Ja, és tudod is használni? -
#2711 képzeljétek,egy tök idegen srac a sivatag közepén adott nekem egy pisztolyt,egy carbine nevut fegyvert meg egy puskat és mindezt ingyen.rendes volt!mennyibe kerul kb a cucc osszesen?