Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te jó ég, Hyder, Jacek, Rince... Mindenki swg-zik? 😄D

Mayday
Ha Marksmanozol, lovoldozol, eloszor probald meg fekvo pozbol, messzirol, igy kesobb vesz eszre az aldozat, es egy kicsit mar gyengitetted!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

LSC
mennyél másokkal és nem fingasz ki.

Nekem is van benne egy Boba Fett, a másik oldalán meg Darth Vader észlelhetõ vizuális megfigyelés útján. Gyerekek, nagyon uncsifül a fejlõdés: marksman/brawler combo-t választottam (egyenlõre legalábbis) de valahogy mindíg kifingatják a fejem a küldetéseken. Nem baj, csak elõbbre jutok.

LSC
ha ennyire nem vágod ne is foglalkozz vele.

Ramada

a.carkey
Ja! Nekem egy Boba Fett poszter is volt benne.

Jó nagy!

A medve nem játék.

"Társasjáték méretû sobozával..."

Nem tudom, olyan kicsinek tûnik 😊

Rincewind
ja
Rincewind
Teljesen szabványos papírdoboz, örülj, hogy nem DVD tokban adták. HL gen. meg kivételes eset a maga társasjáték méretû dobozával... 😊
Komolyan tépõzáras. Tiétek is?

Izé, hát erre az van írva, hogy CDR-74 és filctollal van ráírva a történet széria kódja...

Jó, na, csak hülyéskedek. Ez is kihajtható, meg tépõzáras meg mittudomén, de olyan kicsi. Vastag, de kicsi (mirõl is beszélünk? ). Szóval nem akkora, mint mondjuk a Half Life Generations volt, vagy éppen a Haegemonia.

Jacek
enyem is😊

Rincewind
Pöttöm?!
Az én SWG-m még egy bazi nagy, kihajthatós, full design-os, papírdobozban volt... o.O
Köszi a válaszokat Ricewind-nek és PREMIERE1-nek.

Kiábrándító módon most a frissítés töltõdik vagy negyven percig. Amúgy majdnem elröhögtem magam, amikor megláttam a dobozt. Azt hittem normál méretû dobozban lesz, aztán meg egy pöttöm cumó az egész SWG. 😊

Jacek
felhigitva kulfoldiekkel?😊)nem sok van azert benne😊

PREMIERE1
Meg két város, három PA. (1 reb, 2 imp).

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
A DAOC más. Az csak a harcról szól. Ebben akármi lehetsz.

Azt mondanám, hogy Farstar, mert európai, de a Starsideren van a legtöbb magyar. Szinte semmi különbség már, de most már nincs különbség, max a pingben (Farstar 78-80, Starsider 130, de ez nem fps, így sok problémád nem lesz vele), és a server down idejében (ami 13-tól 14 óráig).

Ha imp leszel, javaslom legyél ember! Pl. a zéró penalty factio cuccokra (lépegetõ, bázis, stb) miatt.

Ha reb, akkor tök mindegy. Van egy reb magyar pa, de felhigítva külföldiekkel a Dantooineon a Starsideren. Van két másik imp PA is (Lok és Naboo). A reb PA (vagy klán) és az egyik imp PA üzleti alapon IS mûködik, a Dark Side nevû imp PA viszont ökörködés és baráti alapon. 😊 Semmi extra.

A Farstaron is szintén van egy jó társaság. Õk is rendelkeznek várossal: a Dantooineon.
😊

Bárhová is mész, végül is jó helyre csöppensz. A kakakterek és nickek topicban, a fenti linken megtalálod, hogy kivel tudod felvenni ingame a kapcsolatot.

Ry'yder -t keresd a Starsideren (pl. a fenti linkre is írhatsz), és Trysk -et a Farstaron (www.swg.hu a forum).

Jeti csak lassan leszel. Valaki a 30. szakmáját masterolja ki, de még mindig semmi. Ez a szisztéma megváltozik a 8. patchel (ápr), és küldetés alakúra ígérik a jedizést. Elvileg ...

BH is nagy meló. Pontosabban az Investigationig könnyû, utána baszott lassan megy. Sok idõ kell hozzá! 😞

De lesz Mandalorian Armour, szóval akár Boba-nak is kinézhetsz (8. patch).

Valamikor jön a space epansion is (magyarul lehetsz TIEvel vagy XWinggel az ûrben. Plusz talán Elite szintû ûrprogi is kisül majd belõle. (Jel. pill eléggé kevés az info róla.) Meglátjuk.

Van benne jövõ, csak ki kell várni.

Lentebb olvashatsz pár apró infomorzsát, mibnden mást a fenti topicokban kérdezz meg!

Rincewind
Kettõ szerver van, amire hazánk fiainak érdemes menni:
Farstar (EU) és
StarSider (US)
Mindkettõn van magyar város.
Ma este telepítem a játékot. Valami ötlet, hogy melyik szerverre érdemes berontani? Tudom, nem lehet Emperor szintû Dark Jedi Master-ként vagy éppen Boba Fett szintû fejvadászként indulni, úgyhogy készülök a szenvedésre. Remélem nem lesz akkora csalódás, mint a Dark Age of Camelot.

Szóval melyik szervert ajánljátok? Hallottam van valami magyar város is. Az hol van? Elõre is köszi.

Bucser
ez egy Klasszik Starwars univerzumban játszódó MMORPG asszem...
(Ugye jól mondtam Srácok?)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
ha rá kattintasz a bannerra akkor eltudod olvasni
egyébként mmorpg

ricsi1
hi!
ez miylyne játék?
a Star Wars legújabb része?!

PREMIERE1
Bekerült az elsõ Wookie-páncél a játékba:

Jönnek hírek újabbakról is ...

... meg még újabbakról, illetve egyszerûbbnél-egyszerûbb páncélokról ...

... íme a legegyszerûbb:

a.carkey
Lehet, hogy lesz húsvétkor. Karácsonykor volt ...

A medve nem játék.

Sziasztok!

Bocsi az amator kerdesert, de letezik valami lehetoseg, hogy par napig kiprobalja az emberfizetes nelkul, mint a wwII onlinet?

koszi
Nagyi
Ramada
mit nevetsz picinyem?

Kojiro

Kojiro ergo sum.

Ramada
arról vagyok híres...

LSC
te pörgeted.

Ramada
pörgõs fórum

Ramada

jimmyjoint
Nem nyírlak ki, sõt, örülök, hogy tetszik.
Nem röhögtem szét magam, mikor így rájuk bukkantam strandolás közben Yavin IV-en, mi?

LSC
nem is hüle😊

a.carkey
Ezt most találtam a fenti link forumának screenshot rovatában. Remélem nem nyír ki a gazdája ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, hogy a név félig generált! 😊

Oki, oki. Értem ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az mit jelent? Lefagytál generálás közben, ezért-e "hüle" név? 😊

A medve nem játék.

LSC
Vigot Hataeg. Félig generált😊

LSC
melyik szerver?

jimmyjoint
Láttalak Pankáék esküvõjén. Nekem a hugom van ott, Miranda.
De amikor mondta, hogy megy esküvõre, azt muszáj volt megnéznem. Jó kis buli volt.

Ramada

Ramada
köszönöm...indulok pannoniába !!!

a.carkey
Milyen néven?

A medve nem játék.

Mayday
Dantooine-on van Pannonia!
Eppen a minap koltoztem en is be 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

LSC
Te is itt vagy?

Ramada
sziasztok.
farstar szerveren jáccom két hete. melyik bolygón vannak magyar városok?

LSC
hogy találtál te ide?

LSC
wadda?

ehhez is értesz?

LSC
már le tudok lõni denevéreket meg kisebb patkányokat😊