7195
10877436381340714828.png
  • Shiver
    Jockey jösz Pestre?:)
  • Jockey
    hát, gyerek koromoban láttam a mozba vagy 2 részt, nagyon klasz volt, de ennyi
    én ugy vettem meg anno, hogy a "régi" film volt benem, nem olvastam utána a storynak, stb
    szal mondhatni tök semlgesen fogtam neki az swg-k, és ennek ellenére bejött nagyon, szal nem kell hozzá sw funnak lenni hogy élvezni tudd:))
  • ollie
    http://www.gamekapocs.hu

Innen le lehet szedni a Trial-t, de telepítéshez kell egy fileplanet account, és telepítés közben legyél bejelentkezve oda, mert onnan fogod megkapni a trial serialt.
  • Madmaxx
    Nah most néztem amazonon, és ha minden igaz már ki is postázták nővéremnek. Tehát ha minden jól megy akkor holnap már tudom a kódot és néhány napra rá már a kezemben is lesz a kicsike. Tescoban nem hiszek, valószinüleg még tavaszról maradt ben na gépben a cuccos. Különben valaki már rég riadót fújt volna :)
  • Mayday
    PCDome-nal nincsen mar?
  • Mayday
    11990, mint a hazai hivatalos ar.
    De ha kulfoldon (Becsben pl) tenyleg csak 30 euro, akkor az nagyon jo ar, mert 260-as arfolyammal szamitva az csak 7800 HUF!
  • Mayday
    Sznupi: es hol veszed ezt az armort?
    Puke Armor? Vagy hol lattad? (Azt tudom, hogy Farstaros vagy)
    Nekem is kene mar valami korrekt uj armor, de nekem fajombol adodoan csizma meg kesztyu nem kell, az nem jo fel, lol :)
  • Adi
    Vagy a metro, electro world??:D Van egy pár hely!
  • ollie
    Próbáld ki a trialt, nekem SW-től függetlenűl nagyon bejön, mint RPG. Ráadásul támogatja az igazi szerepjátékot is.
  • Nexushun
    Szerintem el se tudod kezdeni
  • Adi
    576-ba nincs?
  • Adi
    És lenne még egy kérdésem: szerintetek attól, hogy nem vagyok egy SW fan attól bejöhet a game? Vay ez nagyon mélyen benne van és megfogom unni?
  • guardian hero
    Váci úti Tescoban nem érdemes keresni, néztem szombaton, de nem volt egy darab sem.
  • Adi
    Laza most, hogy vannak a dolgok? Most még lelehet kapni vhonnét ingyéé a game-t, hogy kiprobáljam?
    Még mindig a csövessel vagy?:D Hja és ti melyik serveren vagytok?
  • ollie
    és mennyibe kerülnek?
  • Freeeee
    Full composite-ban,biztos kiraly,de lattad az en csoves armoromat:)
  • Laza
    mennyi??
    keresd meg es tedd el a Budaorsit, mindkettot :))))))
  • ollie
    Addig megdobhatnál a serialoddal :DDD
  • Jockey
    no srácok, nem még nem mondtam, de 1 hét szünet nálam
    ma este megyek pestre, holnap indul a repülöm, megyke 1 hét nyaralásra, szal addig is legyetek rosszak:)
  • sznupi
    Bocsi elírtam, hogy milyen armorra gyűjtök, szal a pontos adatok: 30% stun, 75% electricity, 85% all. 8-))
  • sznupi
    Rancorok nem olyan gázosak, ket buffolt ember, full composite-ban leszedi őket lazán, gorii-val már nem egyszer huntoltunk rájuk.

Tegnap viszont elhatároztam, hogy megszerzem a Black Sun-os csávóktól a BH armort ( nem a mandalorian armort ), Yavin IV-en szoktak spawnolni a BS-es emberkék, tegnap találtam is párat, de ( és itt jön a lényeg ), egyedül még full compositeban ( kinetices ), állig felfegyverezve mindennel amit csak használni tudok is kevés voltam hozzájuk.
    Pár infó róluk: Black Sun Guard 22k HAM es 30% feletti védelem minden ellen, Black Sun Assassin 32k HAM és 40% feletti vedelem mindenre. Egy guardot még csak csak leszedtem, de maradt utana kb 200 health pontom a 3200-re buffolt karimnál. Aztán jött az Assassin, na az földrevágott kétszer is, aztán megölt, ugyanis a drága STUN-os pisztollyal lövöldözött ami ellen szart sem ért az armorom, lövésenként 400, 500 Healthot kapott le rólam. Azóta pénzt gyűjtök egy 30% kinetic, 75% electricity, 85% all tipusú super PvP-s composite armorra ( az egész sett 2.5 millió ), plusz kell szereznem egy STUN ellen elég jól védett petet is. 8-))
    Szal azért vannak olyan NPC-k a játékban akik kicsit komolyabbak és nem egyszerű hentként kell őket legyakni. 8-))
  • Mayday
    Rabeszelni nem akarlak semmire, de tobben Becsbol szerzik be, eppen lentebb, ha olvasol, irta Hunnankoenig is, hogy beszerzi, pentekig kell asszem nala jelentkezni, de ot kellene megkeresni.
    En nem trialoztam, hanem megvettem marciusban, a helyzet akkor sem volt konnyebb, de akartam, es meg is szereztem :)
    Es akkor en ket darabot vettem, mert egyszerre kezdtuk egy baratommal.
  • Mayday
    No, ha mar tescoban dolgozok, megneztem, miujsag a keszlet alapjan a boltokkal, van-e SWG.
    Eredmeny:
    Budaörs Tesco: 2db
    Megapark Tesco: 3db
    Váci úti Tesco: 2db
    Ez nem igeret, a rendszer es a valos keszlet kozott szokott lenni elteres, de nagy esellyel ezek meg megvannak.
  • guardian hero
    Én mondjuk már rég megvettem volna, ha lehetne kapni, de ki tudja mi lesz két-három hét múlva? Lehet, hogy lelohad a lelkesedésem...
  • Jockey
    trial nagyon sokat dobott ez eladásoko az biztos, de az űrkieg videók sztem még többet...:)
    repülni akarok rpecsizni akarok uaaaaa:)
  • Mayday
    Ha csak a magyar jatekostarsadalmat nezzuk, akkor is legalabb plusz 20 jatekos vette meg/veszi meg a Trial miatt.
  • Freeeee
    Megbiztam ocsemet aki Parizsban el,hogy szerezzen nekem egy jatekot.Kepzeljetek el a FNAC(ez a legnagyobb elektronikai cuccokal foglalkozo bolt)-ban,teljesen elfogyott a SWG,es nem is tudjak mikor lesz.Ezekszerint jol bejott a SOE taktikaja ezzel a Triallal.
  • Madmaxx
    hmm nővérem megrendelte kinn Ausztriában nekem amazontól. Ha minden igaz csak 1-2 nap a szállítás és utánna már tudok játszani :)
  • Hmuda
    Látod milyen jó, hogy nem vettem meg tőled? :D
  • Lacc
    Oks, majd megy privibe.
  • Petko
    köszi harcostárs:) várom a jelentkezésed
  • Lacc
    Elvileg holnap be tudom fizetni a díjat, és akkor az én acc.-ommal kipróbálhatod.
  • Petko
    faqban hivatalosan az van hogy kell, de ez az amit nem hiszek el... a PS-nél nem kellett és itt se lenne logikus ha ezért a 2 gigas installálást újra kéne nyomni... csak azért irogatják talán hogy mindenki nyomuljon a boltokba megvenni, és le***ják mo. ot hogy itt nem is beszerezhető (mert persze nem is számolnak vele hogy itt lenne rá igény)
  • Kandurex
    mellesleg ez benne a legnagyobb veszély
  • Petko
    (mellesleg a jelszot fel mp alatt meg lehet valtoztatni)
  • Kandurex
    csak vicc haver, de nem tudom tényleg, hogy ki adná ki az accját tesztelgetni, eccerűbb ha megnézed a hivatalos fórumon...esetleg dobsz egy levelet az SOE -nak..
  • Petko
    nem igazan vagyok olyan aki ezzel varialna, aki psezett az tudhatja jol hogy en voltam az elso aki megvette meg a core combatot az egyetlen sztem aki mo. n megvette, de mivel fizikailag nem beszerezhető ez lényeges hogyha külföldről ismerősön keresztül elküldetem a kódot akkor megy e
  • Kandurex
    Kódokat meg elfelejted mi? :D
  • Petko
    akinek már teljes előfizetése van, és szívesen segítene nekem egy 5 percre, az légyszíves keressen fel a 9556248 as ICQ számon
    Csak arról lenne szó hogy 5 percre kipróbálnám az accjával, hogy be lehet e lépni a trialos verzióval (illetve felpatcheli magát), vagy igaz e ami a faq ba van hogy újra kell rakni a retail cdkről. Ezzel sok embernek tenne nagy szivességet.
  • Madmaxx
    LOL :) Lewis Jeans nem volt?