ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király, egy Farragut BC-re benevezek, mennyibe fog kerülni, 2 milliárd?😊
s_andras
Szívesen! Mondd meg Micsurinnak a Prohardveren hogy a hajója felszállt, és újra le kell hívnia ahhoz hogy vissza tudjon ülni bele!

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

PanzerWolf
Köszi!

s_andras
Ezen az állomáson csak olyan hajtóművek vannak raktáron, amik túl kicsik a hajódhoz. Odébb kell állnod, vagy elkönyvelni a 4A árának 10%-át veszteségként.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.17. 20:35:57

PanzerWolf
Most adom el a Cobrámat.Mindent szedek le róla, mivel azt olvastam,hogy így több pénzt lehet kiszedni belőle mintha rajtahagynék mindent.A 4A Thrustert nem tudom lecserélni kisebbre.Amikre tudnám mind ki van pirosítva, és egy felkiáltó jel van ott.Van ötlet valakinek?

Le is szedték...
Hehe, egyik oldalon egy T-1000 <#nevetes1>
MikX
Hu, frankók az uj belsők, kivíncsian várjuk az uj peccset 😉

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dzsini
és egy művészeti album - nézegetnivalókkal (új hajók, ilyesmik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ezt valószínűleg kicsit hamarabb rakták ki - csak a sajtóbemutató volt meg, a publikus nem...

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.17. 16:54:42

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
csütörtöktől vasárnapig 10-14:30 CET (nálunk ugyanennyi ha minden igaz)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.17. 10:24:32

tutituti
Mikor lesz a gamescom nagy bejelentés?nem találom a redditen meg a news-t kitöröltem.köszi előre is

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MikX
Egenn, épp azértis csinàlok most màst, egyelőre még a sag A*-t heverem kifelé 😊
Meghàt annyi de annyi minden van a jàtékban amit ki kell probàlni.
Most a hazres-highres ekkel elvagyok egenlőre.
Ferdét kéne tuningolni, de az a csekélyke ugroja mindig elrettent hogy elinduljak 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

s_andras
Ezt nemhogy hosszú- de még rövidtávon sem lehet úgy csinálni hogy minden figyelmedet erre fordítod. MUSZÁJ közben valami mást is csinálni pl fél szemmel filmet nézni.

Itt ülök a székemben. Egyik kezemben egy pohár jéghideg kóla, másikban egy pohár finom Maker's Mark.Bámulom a monitort. Repkednek a csillagrendszerek, egyik szkennelés a másik után. M osztályú csillag, aztán még egy, majd egy K, egy L, K, F, A, víz világ, kőzetbolygó, gázóriás, héliumóriás ésatöbbi... Aztán rájövök: ROHADT UNALMAS! 😄 Felfedezők! Ki akar találkozni valahol egy sörre? Mert én már még minden csavart is megszámoltam a hajómon 😄
s_andras
Ez tényleg jobban hangzik. De kicsit talán túlbuzgóak voltak, ugyanis nem hiszem hogy amihez most nincs további szint az később lesz. Ezzel így most pl a multi-cannont felhozták a beam szintjére (sőt még jobb is ha van rajta incendiary és corrosive effekt), azaz dolgozott a kiegyenlítésmánia. A beamhez is járnia kellene egy overcharged 5-ös fejlesztésnek, amivel meg tudná tartani a relatív pozícióját. Vagy mondjuk egy olyan spéci effektnek amivel (- részben -) áthatol a pajzson.

Küldetéseknél nem vettem észre hogy a szokásosnál többen jönnek, pedig az új 20-as határt eddig is mindig nagyon megközelítettem. Azt viszont nagyon utálom, hogy szintén újabban meggondolják magukat, és módosítgatnak a célállomáson. B+, én azt akarom teljesíteni amire szerződtünk az elején <#gonosz3> <#gonosz2> Direkt ellenőrzöm hogy ne több tíz(pláne száz)ezer Ls-re legyen a cél, erre hát nem elküldenek a halál f.szára állandóan??!? <#falbav> Lehetne ez egy opció több pénzért, de nemá' ez legyen az egyetlen lehetőség (az eldobáson kívül)... Sovány vigasz, hogy emiatt legutóbb egy ilyen szép márványgolyóbisra kellett leszállnom.

Dzsini
Szerintem van egy logikusabb az Inara-s adatokra - ugyanazoknak a típusoknak (pl. a Short Range Blaster, Sturdy Mount, Long Range Weapon, stb.) nagyjából ugyanaz az igénye minden elérhető eszköznél, így a közös részeket egyszerűen bemásolták mindenhova, majd ha elérhető lesz, akkor javítanak rajta.

nem hiszem, hogy a fájás van benne inkább az, hogy a 2.1-től a küldetésekhez tartoznak npc-k és elég nehézkesen kezelik le a dolgot már 20 küldetés esetén is. vegyél fel maximumot rendszeresen majd meglátod miről van szó. nekem már nem egyszer taskmanagerrel kellett kilőni, mert végtelen ciklusba akadtak az id-k. azonkívül ha 500ls-t sem tudsz megtenni jó fél óra alatt, mert állandóan kapod az id-t az már neked sem tetszene. hát így csinálták meg ezek a jó munkásemberek. nekem az a kedvencem, amikor már ugrok safe-be az állomáshoz és akkor szeretne kiszedni. az tényleg csak egyetlen feltétel lenne.

inara valszeg belső infót is használ. elég logikus.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.16. 11:07:33
s_andras
Jájjj... már megint fájt nekik hogy valaki gyorsabban halad mint az átlag. Ezt sosem fogom megérteni.

nibron: nálam teljesen más van ha váltok (aztán ha visszamegyek Soloba, ott persze a régiek).

Más: az inara vajon honnan szopta azokat az infokat, hogy egy olyan fejlesztés mibe kerül, amit még egyik mérnök sem tud elkészíteni?? Például 3+ szintű beam laser?

az a szép az egészben, hogy azért nincs értelme átlépkedni más módokba, mert újabban ugyanazok a küldetések vannak az állomásokon, aztán meg lefigyelik, hogy melyiket vetted már fel és azt már nem adja be a másik módban. ergo nem tudod felvenni ugyanazt többször, meg kell várni míg változnak a küldik. természetesen lepróbáltam. a privát módot nem nagyon, de gondolom ott is ugyanúgy van. de az könnyen előfordulhat, hogy ha sokan vesznek fel küldiket, előbb vált. én átszoktam menni a szomszéd rendszerbe és bedokkolok valahová, megnézem ott mi van, és utána visszamegyek akkorra általában megváltozik. van amikor 2-3 kör után van tele a cargo, de így nekem jó.
Dzsini
2.1 óta 20 a maximum, 50 volt. Farmolásellenes intézkedésként változtattak rajta.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.16. 10:41:07

s_andras
Miaf... 20 küldetésnél nem lehet többet felvenni..?! Ez is valami "újítás", vagy én eddig nem jutottam el 20-ig sose?.. Pedig biztos volt rá példa..

Dzsini
Harmadik (negyedik...) verziónak ott van az, hogy belépsz néhány privát csoportba, és akkor még több instance-t kipróbálhatsz, ha már lottózni van kedved 😊

s_andras
Az a kérdés hogy érti is e ami körülötte zajlik (persze én biztos vagyok hogy igen), mert Norbert szvsz inkább emiatt aggódik, van akinek ilyen igényei is vannak 😉

nibron: mégegyszer emeljük ki: annyiban azért igaz hogy jó az Open/Solo váltás, hogy így legalább kétféle teljesen különböző leosztás bejön. A másik jó módszer körberepülni az összes állomást, amik 5-10 percnél nincsenek messzebb.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.16. 08:58:52

Dzsini
Hogyne lennél az? Játszol és jól szórakozol, nem?

Én 0 nyelvtudással kezdtem neki és nem is vagyok sikeres 😄
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.16. 06:26:43
teljesen felesleges kilépkedned. már rég nem így működnek a dolgok. vársz egy picit, magától megváltozik. illetve, időnként azért bele kell nyomkodni, mert azért nem interaktív a felület. valszeg úgy van ahogy andrás is írja, ha sokan veszik fel, előbb vált.
s_andras
Na végre megkaptam az elsőt!.... ....és ott lenne egy másik is, csak ahhoz nem elég a cordial se..

Amúgy szerintem az ilyen híres helyeken mint Sothis, azért lehet gyorsan pörgetni, mert mindig sokan vannak ott. Most hogy jobban visszagondoltam, Robigo is olyan volt, hogy estefelé kezdtek gyorsabban jönni az újabb küldik, előtte viszont fél óra is kellett.
De most én egy tök átlagos névtelen helyen vagyok, itt nincs olyan forgalom hogy folyamatosan generálódnának az újabb és újabb insták. Aztán meg ki tudja...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.15. 22:27:11

MikX
Sothisnál nekem müködik igy. 10 perc alatt televan a konda max

s_andras
Azt csinálom mindig, de én úgy tapasztalom hogy egy adott rövid időben csak kétféle leosztás van: egy Open és egy Solo. Az Open függ attól is hogy hanyan járnak épp arra. Hiába váltogatnék, ugyanaz jön vissza mint előtte (korábban Robigonál is ez volt), vagy sokáig kell várni. És nem egy kellene, hanem minimum 6... belegondolni is rossz.. És ez is még mindig csak arra elég hogy minden hajó EGYET próbálkozhat... Tehát hosszú távon azért talán nem árt itt kiépíteni a jó alapokat, onnantól kezdve nagyobb esélyem van..

MikX
Nyomjál pár solo-open váltàst, nekem mindig bejön, ha nemis elsőre, masodjara, de lényegesen előbb talalsz megfelelőt minthigy megteremtsd a feltételeket. Előbbutobb ugyis bedob egyet ami megfelelő

MikX
Ez igazábol inkább azt jelzi, hogy uborkaszezon van, semmi más nincs most

s_andras
Na most már a pofám leszakad: a 3. darabot megint egy másik rendszerben adták volna - ha cordial lennék velük és lenne 72T helyem.. <#falbav><#duma><#gonosz2>

az összes bolygó ugyanaz, csak más a színe :S fél nap alatt kuka
s_andras
<#falbav> : Egy olyan helyen vagyok, ahol 7-ből 6 frakció boomban van (állítólag ez növeli az exquisite focus crystal találati esélyét). Erősen küldetésezek mindenkinek nehogy a barátsági mutatón múljon ha olyan feladattal akarnak kristályt adni. Erre mi történik?? Az egyik célpontrendszer frakciója adna ilyet, persze hogy velük még semmilyen kapcsolatom nincs... Aztán a második: adnának végre itt is, csakhogy kell hozzá 90 tonna hely. Rohanok rendszeren belül felszerelni egy Type 6-ost, de mire visszatérek 10 perc múlva, a küldetés már eltűnt.. <#falbav>

Amúgy a bizniszelés úgy látom mégsem működne, mert a materialoknál nem "jettision" van, hanem "discard", szerintem ezek nem maradnának hátra újra felszedhető cuccként, csak eltűnnek.

yesname
Refundban is masszívan az első még mindig.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Dzsini
Janicsillagasz kolléga is minimális nyelvtudással kezdett neki, és egész sikeres.

MikX
Hát ha érdekel a scifi, ürkutatás, ilyesmi, akkor szerintem találkoztál már a nagyrészével, nem hiszem hogy gondot okozna.

s_andras
Minimális. Az elején a kulcsszavakat kiszótárazod és kész.

Mennyi angol tudás kell a játékhoz? Tetszik nagyon, viszont félő, h nem boldogulok vele.
s_andras
Jól vésd észbe: ha véletlenül látsz __exquisite focus crystal__-t mint küldetésjutalmat, AZONNAL CSAPJ LE RÁ! Iszonyú ritka, és kell az 5-ös power distributor fejlesztéshez!! Én mellesleg jó sok kreditet is adnék érte, ha valaki nem tart rá igényt, szóval ezt lehet felhívásnak is tekinteni, maszek pénzkereseti forrás.

Egyébként a FSD fejlesztéseim végül jól sikerültek, minden használatos hajóm minimális eltérésekkel +50%-ot kapott, így még a lomha agyonpáncélozott tankok és anyahajók is nagyon kellemesen tudnak már közlekedni, kerekítve:
FDL: 11 -> 17
Python: 13 -> 19
Anaconda, Imperial Eagle, és a Jaquest megjárt Cutter teher/felfedező konfig: 17 -> 25
A mélyűri felfedező Asp konfig pedig 33-ról a hihetetlennek tűnő 49-es ugrótávra tett szert <#ijedt> <#fogmosas> <#wow2> <#szeret> És még az egyéb súlycsökkentő ápgrédek nincsenek is rajta.
Aki eddig nem tette meg, nagyon ajánlom azonnal ráhajtani a FSD fejlesztésre, mert onnantól hogy megvan, a közlekedésnél rengeteg időt lehet megspórolni. És meglepően egyszerű a hozzávalókat beszerezni! Fél nap alatt megvolt 16 adag!

MikX
Hát a változatost azt akkor rossz helyen keresi a kedves tömeg

AnarchoiD
hehe itt egy haver adott egy kezdonek 40tonna goldot hogy konyebb legyen az indulasa a jatekban, en csak figyeltem, aztan amikor egyik kidobta masik felvette neha maradt egy-egy gold amit en szedtem fel 😉 erdekes volt mivel akkor meg nemvoltak limpetek scoopolni kelett

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.08.14. 17:23:54

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Az lehet, de az NMS masszívan az első még mindig! ;-) Ez egy dolgot bizotsan jelez, a játékosok tömegei igénylik a felfedezésre váró, _változatos_ világokat! Remélem a Fromtiernél is figyelnek erre...Ha van eszük.
s_andras
Negatív.

Magyarítás van a játékhoz?
Furább sztoriból is lett már házasság 3 gyerekkel!
Várjuk a folytatást! <#vigyor2>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Gundark 1 1
Ez már szelerem 😊 Remélem sokáig fog tartani és gyermekeiteket a találkozási ponthoz legközelebbi naprendszerről nevezitek el 😊 Majd megszokja hogy CA180-XyG 😊

Na komolyság. Néha tényleg nagyon kicsi a világ. Még évekkel ezelőtt multiban toltam egy nemzetközi szerveren Falcon 4-et. Semmi extra nem volt kikötőtámadás amit már körbevettek az USA/ENSZ csapatok. Mi biztosítottuk 16osokkal a légteret, de már nem nagyon volt kit védeni, ezért elmehettünk szabad vadászatra. Egy idő után észrevettem egy pontot ami füstöt húzott. Egy B-52es volt álló egyes kettes hajtóművel. Ballagott hazafelé. Kérdeztem tőle "nagy testvér, kell kíséret?" Mire mondta hogy az jó lesz kis testvér, mert a navigáció nem nagyon megy. Adtam az irányt és cseteltünk. Kérdezte ki vagyok, Mondom Zsolt, pestrű 😊 Erre azt mondja bassz, én meg Feri Debrecenből 😄
-OFF- Űrrandevú! Tegnap éjjel valahogy nem jött álom a szemere, gondoltam, megyek tolok pár küldit a Birodalomnak. Épp "Cubeo" környékén kolbászoltam mikor is, ki-"ID"-zett valaki. Láttam ám, ez bizony hús-vér ember! Jött is tőle az üzenet: "I do not want to fight with you!" Na, mondom ebből mi lesz? Én egy harcra kimaxolt Birodalmi sassal voltam, "Ő" egy Diamondback Explorer hajóval. A harci rangja gyenguszka volt, gondoltam itt nincs mitől tartani. Következő üzenet: "Just want to chat a bit!" Mint kiderült, az illető hölgy volt. (Cmdr Miriyan) Innentől lefordítva! Szia, Miriyan vagyok Új Zélandról! Üdv, én Zsolt, Magyarországról! "M" Hú, az a világ másik vége! "Zs" Hát, te sem épp itt vagy a közelben! "M" Bocs' hogy kirángattalak SC-ből! "Zs" Semmi gond, ez csak egy játék. És ez így ment kb: 1/2 órán keresztül! Írtunk egymásnak sok mindenről, beszéltünk a +12 órás időeltolódásról, Kinél milyen az élet stb... Megtudtam róla hogy 23 éves és "Westport"-ban él, egy kis kertvárosban. Imád szörfözni, ott egy szörfös clubbot üzemeltetnek a családjával. Szereti a csillagászatot, innen a játékszeretet. Furi volt ez az egész szitu, a világ két pontja, bent egy játékban, csetelünk egymással! A bájcsevegést 3 kiugró hajó szakította meg! Nem tudom, valahogy felelősséget kezdtem érezni a kis hölgy iránt! Megvédem én bárkitől, jöhet konda, akárki... De a zöld jelek a radaron arról árulkodtak, nem lesz itt semmi gond. Jöttek, monitoroztak, közölték minden rendben, elugrottak. Mi meg nyugtáztuk, nem kellett szétrúgni egy kalóz segget sem. Barátnak jelöltük egymást,<#law> egyenlőre nem erőltetjük: Skype, Facebook... kapcsolattartást. Így izgalmasabb, találkozzunk néha egy-egy "űrrandin". Ui: Azért csak remélni merem, nem egy szőrös, kockakrapek volt az illető!<#vigyor3> -ON-
MikX
Mégis sokan összevetik, és hogy semmi különbség nincs... Vicc
De meg is érdemli aki megvette/megveszi ezt a tulárazott valamit.
Lenne benne jo ötlet, csak semmit nem sikerült ebből átadni
Ha meg indie, akkor árazzák is ugy. Semmi bajom nem lenne, ha ugy lenne árazva, és nem egy AAA játékba kerülne.
Tegnap már totál kiverte nálam a bizzositékot az, hogy egymàs seggében van minden bolygo, és hogy kb mindenhol van élet. Ha ritkább lenne, tényleg jobban örülne az ember neki hogy talált, és jobban körbejárná. Igy viszont tudva hogy tökmindegy merre megyek, lesz minden mint a másik bolygon, csak max kicsit máshogy néznek ki.
Ni de én asszem itt befejeztem a témát, mert annyit se ér az egész hogy beszéljek rola.