23609
-
#13752 Igazából luxus. Ha van rá pénz, kényelmesebb, mint a B vagy C. Ha nincs rá, azok is teljesen megfelelő alternatívák.
Nekem Beagle Pointig és vissza (~150 ezer fényév) valószínűleg összespórolt néhány órányi tankolást :) -
#13751 Minek kell bele ilyen drága fuelscoop? -
tordi #13750 Van egy system ahol már elég régen sátrat vertem. Az ottani frakciókra különösen nagy figyelmet fordítok, a magaménak érzem őket. Viszont nemrég megjelent "nálunk" az egyik szomszédos rendszernek egyik elég agresszív frakciója és mint egy rákos daganat elkezdett nőni. Eddig tétlenül néztem mert birodalmi frakcióról van szó és én azokat favorizálom. Most viszont érik, hogy nekiesik a rendszerem szintén birodalmi fő frakciójának. Azt kérdezném, hogy van e mód kirugdosni a systemből? Vagy aki oda beette magát az már ha 0% is de ott marad? Vajon ha elkezdek ütni egy birodalmi frakciót az hogyan hat az emp rep-em re? -
tordi #13749 Köszi, és tényleg! Ezt még soha nem figyeltem meg -
#13748 A logó színe a típust adja meg. A kék a felfedező rang, a fehér a kereskedő, a sárga a harci rang. És most már ott a piros, ami a CQC rang.
Viszont az alatta írt elvárt szintnek lehet még köze a fizettséghez, mert a képeden Elite-et kér, ami a legmagasabb. -
tordi #13747 A tegnap délelőtti túlárazott küldetések estére eltűntek Cubeo-ról. Csináltam néhány 1 millió körüli körutat, hátha beindul ismét, de nem. Aztán ma reggel megint ott virított néhány durván fizető. Szóval, rapszodikus az egész. Viszont amit megfigyeltem, hogy ezeknél a küldetéseknél minden esetben a recommended rank alatt kék színű a logo. Ahogy az a belinkelt képen is van. Aztán, hogy ez jelent e valamit azt még nem tudom. -
tordi #13746 Ha akkor nem jött be, szerintem most se fog. Valakinek akkor is tonnányi volt a tartalom, másoknak meg teljesen üres, értelmetlen. Egyszerűen nem a te játékod, van ilyen -
#13745 Közösség van, ha keresel magadnak. Tartalom van, ha keresel magadnak. Élet van, ha keresel magadnak. A játék annyiban nem változott, hogy nem kínálja tálcán a dolgokat, hanem magadnak írod a kalandot. Most már jóval nagyobb a választék a tennivalókban, úgyhogy több mindennel szórakozhatsz. A Horizons jó, ha megvan, de nem kötelező.
Telepítsd fel, próbáld ki, te tudod magadról, hogy mi hiányzott neked benne, közülünk senki nem tudja megígérni, hogy márpedig jól fogsz szórakozni :) -
d00ky #13744 Sziasztok,
LEgutobb akkor jatszottam a jatekkal, amikor kijott (beta-ban vegig jatszottam), de release utan kb egy honappal abbahagytam, tartalom hiany miatt. Semmit sem tudok a mostani helyzetrol, lattam, hogy kijott egy Horizons nevu valami, de ennyi.
Szerintetek van ertelme ujrakezdeni? Van mar a jatekban tartalom, elet, kozosseg, barmi amiert erdemes? Meg kell venni ezt a Horizons nevu DLC-t, hogy legyen ertelme a jateknak, vagy semmi sem valtozott?
Koszi elore is, tudom, lusta vagyok visszaolvasni:D
-
#13743 Erimusék most terveznek egy "nem térünk vissza" küldetést. -
#13742 Nekem olyan üzi jött hogy a szállított szökevényeket felár ellenében eladhatom rabszolgának egy empire uralta rendszerben :) -
#13741 "Valaki akkorát ugrik és nem tud visszaugrani". Ha valaki olyan messze elkalandozik, akkor valószínűleg tervezi az ugrásait, tehát csak nem ugrik valahova, ahonnan nem tud visszajönni:) -
#13740 Distributorra gondolsz, de működik alapból is, plusz 3-as szintű engine focused fejlesztés van rajta. Talán ha egyszer kellett vele menekülnöm, még a mérnökök előtt(!), és sikerült akkor is.
Rendszerek között nem lehet SC-ban váltani, kipróbáltuk. -
#13739 A 3D Power Disruptorral nem nagyon tudsz boost-olgatni. A 316 meg necces a meglépéshez. De az 53ly szép eredmény.
Ma felfedeztem valamit. Anno nem igazán értettem az inventory fülön az égitesteken összeszedett cuccokból kovácsolható dolgokat. Aztán egy videóban nemrég feltűnt, hogy a gyerek használja.
Jobban megnéztem és a hajót lehet vele frankón tuningolni.
Pl.: Az ASP-m nem ugrik 26ly-t, én mégis ugrottam majd 27-et. Hogyan? Összeszedtem a cuccot, majd aktiváltam az FSD-re, így megnőtt a max jump-om 25%-kal. A boostnak 3 fokozata van, a harmadikban 100%-kal nő az ugrási távolság.
100ly-nél csak nincsenek messzebb csillagok, vagy igen?
Valaki akkorát ugrik és nem tud visszaugrani, akkor mit tehet az önmegsemmisülésen kívül? Esélyes SC-ben áthaladni ekkora távot?Vagy előbb fogy el az üzemanyag, minthogy elérje az ugró távot? -
#13738 Igaz, csakhogy nekem kockázatmentesen ~3 perc a 150 fényév, és az útvonaltervezőre bízhatom 1000 fényévenként, míg a neutronok jetjében lavírozgatás és minden ugrásnál kézi célpontkijelölés lehet hogy még tovább is tart.
Az tény hogy a ritkább régiókban csak így lehet "közlekedni", na oda meg nem megyek. Pláne mert könnyen zsákutcába lehet kerülni, ha valaki kiugrik egy olyan területre, ahol nincs neutron vagy fehér törpe amivel visszafelé is át tudja hidalni a távolságot.
Kis számolás: Jaques ezzel mindössze 8 óra..!
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.19. 23:49:23 -
#13737 Neutron 300%-ot ad nem? 50 vagy 150 az nem mindegy:) Főleg a külső peremeken, ahol távol vannak a csillagok egymástól. -
Yag #13736 No. Beleástam magam a Pristine Reserves naprendszerek és azok bolygóinak gyűrűibe. Az ICY gyűrűk vegyesen hoznak, 15-25% körül adnak fragmenteket. Egyelőre gyémántot nem találtam benne, az egyéb nyersanyagokat felénk csak alacsony áron lehet eladni, tehát nem nagyon hoz a konyhára. Viszont a Metallic gyűrű szép haszonnal bányászható. 20-45% közti fragmentekkel 2.000-40.000 ige terjedő árakon lehet lepasszolni a bányászott anyagokat. Jellemzően a "P" anyagok. Platinum, Palladium, Painite, Praseodymium, meg Samarium, Gallium, Gold, Silver. Kb ilyen anyagokat lehet összegereblyézni. Így két kör alatt, 1.9 millát tudtam összehozni belőle mindkét esetben fullos cargókkal. Ennek tudatában kijelenthető, hogy a Pristine Reserves Metallic gyűrűi szépen tejelnek. Jobban mint más helyek. -
#13735 Most beleültem egy kicsit, ilyenre sikerült a felfedező Asp. Ezzel már nincs értelme a neutronboostot használni.
Vajon az AFMU és a FS miért 0 tonna?..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.19. 20:13:33 -
tordi #13734 Akkor tényleg ehhez lehet köze, ugyanis feldobott nekem is ma egy sagittarius A-t de 80 millióért -
#13733 Kicsit azért mégis sikerült játszanom.
Bár javult a helyzet, de úgy nézem, hogy még mindig feleannyit fizet, mint korábban.
26kly és csak 26M. Korábban 22kly-s útért adott 51M-et.
A ranghoz éppen lehet köze, csak warrant officer vagyok. És a pilóta rangjaim sem olyan kiemelkedőek. -
tordi #13732 Nem tudom miért tolja nekem ezeket most. A rep-em allie, az emp rangom meg king. Lehet ezeknek van köze ehhez? -
#13731 Nekem ennyi lóvéért 20k ly-et kell repkedni. -
#13730 Remélem így marad ez a jövő hét elejéig, mert most nem nagyon van időm játszani.
Bezzeg én ilyeneket nem fogok ki, hiába allie a repum. -
tordi #13729 A legutóbbi
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=820image3.png
és ezt is bezsákoltam 30-40 perc alatt. Na de mi lesz így a cutter-el? -
#13728 Igen, a lent említett "nem kötelező a kéréseket teljesíteni" dologgal együtt állítottak minden küldetés díjazásán is. Ahogy a mérnökös mókához is kellett jónéhány frissítés (milyen anyagok léteznek, mennyi kell, hogy fejlődik, milyen arányban pozitív, stb.), itt is kell még néhány kör, mire beállnak a dolgok.
Csak azt már mindenki elfelejtette, és most megint lehet morogni valamin :)
Ha jön a 2.3, addigra ezt felejtjük el, és az ottani változtatásokon morgunk majd :) -
Amergin #13727 Tudja a fene. De csöppet sem illúzió romboló, hogy attól függ a küldik jövedelmezősége, hogy a fejlesztők aznap épp melyik lábbal kelnek föl..
Persze lehet lökni a sódert a "finomhangolásról", csak én ezt már unom és le is tojom... -
tordi #13726 Hát, ez jó. Azt gondoltam, hogy a legutóbbi frissítés után, amiben nagyon durván megnyesegették a passenger küldik díjazását, majd a cutterem a maga 720t rakterével hozza a legtöbb pénzt. Tegnaptól viszont még a frissítés előttinél is jobban fizető buszos küldetéseket találok Cubeon. Most is volt 3 visitor beacon 80/160/40 fényévekre 16 millióért és mindezt egy ASP-vel ami az utasokkal 43-at ugrik, szóval pikkpakk megjárta. Most akkor ismét belenyúltak a díjazásokba?
-
#13725 Erre egyetlen megoldást találtam, és azt meg is tettem egy hasonló helyzetben tegnap: LAN-kábel ki a gépből, a játék megszakad és amikor visszadob, már nincs éles szituáció.
A magam részéről nem kívánok a játék hibájából szívni többet. Adott esetben vállalom a hibáimért a felelősséget, de ha bug miatt szívok, megszakítom a kapcsolatot. -
#13724 Én már párszor összeakadtam a kijáratnál másik hajóval. Szépen visszahúzott az állomás belsejébe. Egymást elkerülik az AI-k, a bent lévő megvárja míg bejön a másik. Én meg mintha ott se lennék, úgy jön nekem a hülye.
Gyökér játék figyeli milyen kabin van beszerelve a hajóba? Volt egy küldi, 700k körüli, business kabin kellett hozzá, economy volt nálam. Na mondom akkor transfer. 7 perc mire áthozták a kabint, beszereltem, erre eltűnt a küldi. Pedig 16 óra volt még hátra. És ezt megcsinálta kétszer is. -
#13723 Valami 400 kredit talán?
Régen az összes hajó középen haladt, most már csak a legnagyobbak. -
#13722 Aha, értem, köszi!
A kis bünti alatt mit értesz?
Múltkor mázlim volt, nem mentem 100-zal, de a hajó széle kicsit elérte a másik szárnyait. Vagy Beluga vagy Orca volt, nem tudom, de érdekes, kiálló részei vannak. Nem is szárnyak, inkább uszonyok.
A lényeg, hogy csak egy kis ejnye-bejnyét kaptam szóban. (Holott ő közlekedett a bejárat közepén. Azért ezt sem lenne rossz már megcsinálni. Egy Anaconda mellett igencsak necces elférni M-es hajóval. -
#13721 Szerintem általános a 100-as korlátozás, de CSAK akkor van egy kis bünti, ha 100-nál többel menve összeütközöl egy másik hajóval. Repura ennek elenyésző hatása lehet, ha van egyáltalán. -
#13720 A föderációs állomásoknál 100-as korlátozó tábla van a tűztilalmi zónában. Ha gyorsabban megyek, mint 100, akkor melyik repu romlik? A föderációs vagy csak az állomásé? Egyáltalán romlik? Büntetést eddig még nem kaptam érte, pedig az ajtóban már szoktam neki a boost-ot nyomni.
Alliance állomásoknál nem találkoztam ilyen korlátozással. Empire állomásoknál van? -
#13719 Első pilótám Elit lett. 10%-on állt meg a bére, és 10 milliót kapott a kiképzése alatt.
Valamit nagyon nem értek: miért fél meg harmad hullal indulnak el sokszor a frissen összeszerelt vadászaim?? Nem lövik őket ilyen hamar, pajzsuk fent van, és olyankor is ez történik amikor még a harc előtt kiküldöm. Ha ilyenkor azonnal visszahívom, pár másodperc alatt csinálnak rajta egy karbantartást, és utána már épen megy ki. Kicsit gagyi, mint anno a szoci autóipar, a vadiújakat egyből szervizbe kellett vinni ha jót akart az ember... -
#13718 Jó kis változtatás került be a "még kérnénk valamit" felületre (nem saját kép, redditről hoztam): SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyrészt jobb pénzt fizet (a képen nem látszik +176 ezer jár érte), másrészt lehet dönteni, hogy elvállalod-e a plusz kérést, vagy sem - ekkor minden további nélkül folytatódik az eredeti feladat. -
Yag #13717 Ha gondoljátok küldjétek be. Igazából ez egy kivonata annak amiket olvastam az ELITE fórumon plusz pár videó tanulsága. Ha segítségére válik valakinek és így is tud pénzt gyűjteni annak örülök. -
Yag #13716 Anacondához való lóvét még gyűjtögetnem kell. Addig még pár sziklát fel kell aprítani :) De igyekszem. :P -
#13715 Patch hozta, de nem a mostani. Eleinte semmi rugalmasság nem volt, aztán finomítottak rajta. Megjegyzem, még most sem tökéletes a rendszer, ahogy írtam nemrég, van egy különösen következetlen hiba: amikor egy leszkennelt bűnöző kibocsájt ellenünk egy vadászt és az a kidokkolása közben belekerül a tűzvonalunkba, azonnal ránk ugrik a vérdíj (és a komplett gárda).
tordi: mondtam én :) Vigyázz a biztosítással! Nagyon-nagyon rossz lehet így lenullázódni... Mondjuk egy Cutter A8 hajtóművel mindenki elől el tud boost+ugrani, csak az állomásoknál kell ügyelni, meg hogy ne verjük oda egy (túl nehéz) bolygóhoz. -
LiveMan #13714 A DC néha egy seggfej! Nekem Anacondával csinálta többször is, hogy a levélbedobótól két km-re ráboostolt, én meg alig bírtam kikecmeregni a vasszerkezet közül. Erre azt találtam ki, hogy a bejárattól 3-4 km-re már kiengedem a landing geart és csak utána lassítok le tökig, hogy átadjam az irányítást a DC-nek. Így már beparkol rendesen, és nem tud boostolni. -
tordi #13713 Meg is vettem! Hát, az ég meg a föld! Szerencsére a python a7 generátora, amit eladás előtt kivettem, elég is lett nekem egyenlőre. Viszont úgy lenulláztam magamat, hogy a biztosításra, ami felugrott 24 millióra, már nem maradt pénz. Amíg ezt össze nem kulizom, addig rendkívül izgalmas utak várnak rám. Még egyszer köszi a segítséget!