ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi, de én egyáltalán nem tudok ezen röhögni, mert mondjuk az rendben van amit a játékról mond, de ahogy mondja, az a stílus nekem egyáltalán nem bejövős. ez a hülye kis csubakka megérdemelné, hogy a még hátralévő életében csak ezzel kelljen játszania.

részemről ez sokkal viccesebb, azonkívül elég csak ennyivel jellemezni az egészet, mindent elmond a továbbiakról:
No Man's Sky Release Trailer
Dzsini
Naa, Nibron kollegát azért ne hagyd ki 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja!
Roger6
OFF tudom, de én szétröhögtem magam ezen a No Man Sky kritikán: Videó ON

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jóvanna! <#crazya> mi adjuk itt a két pólust! <#nyes>
MikX
Igen, lasan, de ez van, legalább van valami, mert mig nincs sc, addig ez az egy lehetőség van kb. Épp ezért is jolenne lassan roberts bácsi odatenné magát, és akkor itt is lenne nagyobb huzoerő.
Mindegy, én továbbra is élvezem, most a hangvezérlés miatt ugyis jobban rákaptam a dologra.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hatööö kérlek szépen, 600+ órával es 140 millióval a számlámon nem érzem, hogy a játékhoz ne lenne türelmem. Az en problémám az, hogy egy ilyen kivalo alapra egy ekkora stúdiótol, ennyi idő alatt sokkal több tartalmat várnék, no meg az, hogy jó pár lehetőséget amit X3-ban megszoktam es szerettem, szívesen látnék mar itt is, csak nem fog jönni valszeg soha. <#kacsint> ezzel együtt jókat játszottam vele, de perpill kifulladt, mindenem megvan, láttam a fel galaxist, igazából most mar unom, de varom a tartalmakat...haladnak ok, csak marha lassan.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.21. 21:14:06
Dzsini
Érdemes megnézni a streameket, beszélnek erről, még az ide linkelt videókon is látszik, hogy elég erős kis masinák ezek.
A CQC egy sportműsor, ott a hajókat úgy állították be, hogy a közönséget szórakoztassák.
A gépből indítható vadász pedig valós helyzetekre van felkészítve - nagyot harap, könnyen hullik (azért van 8-10 belőle egy "tárban" - igazából irányítható, esetleg újrafelhasználható lőszer).

Egy olimpiai kardvívó fegyvere és egy valódi kard között is lényeges különbség van, pedig "ránézésre" ugyanannak tűnnek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 20:54:50

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Az mi amikor egy bounty először 24 órás, de egy nap múlva felmegy 3 naposra?? (Alapvetően nem bántanék senkit és semmit, de a dirty drive tuning miatt kénytelen vagyok településeket támadni CRACKED INDUSTRIAL FIRMWARE reményében.)

Eszembe jutott egy másik dolog is a vállról indítható vadászokkal kapcsolatban: CQC-ben ugyebár 4 hajó van: Condor, Imp.Fighter, Eagle, és Sidewinder. Namármost amikor egy játékos úgy döntött hogy őt inkább senki se lője ki (és megvolt hozzá a szintje) akkor beült egy Sidewinderbe és rápakolt mindent ami a pajzsot erősítette, plusz gondolom 4 pip sys, na ebben az állapotban MEG SE LEHETETT KARCOLNI! Csak úgy volt értelme lőni, ha egyszerre többen is nekiestek, és valakinél a fegyóboost is ott volt, de még így is időpazarlásnak számított. Mit akarok ebből kihozni? Hát azt hogy ha már egy SW is nagy falat a kicsike vadászoknak, akkor mi értelme az egésznek? Ennyire irreálisan felbuffolták a sebzésüket vagy mi?...

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Gundark 1 1
Roberts vs Braben 😊 Hajrá 😊 Bárki győz mi nyerünk 😊 Mind a ketten tettek le az asztalra. Az SC igéretes szó se róla. Szép is. Már csak meg kell jelennie 😊
MikX
Az meg a másik, hogyha ez igy nem jön át, akkor nem a te játékod. Ahogyan NMS-ben én is beláttam hogy semmi ertelme kuszkodnom, nem nekem talaltak ki, igy igaz ez masra is.
Elite pl pont még megosztobb rétegjáték, és az igazi fanok ugyis beleélik maguk és rajta vannak a közösségi életen.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dzsini
Á, ez a topic nem az NMS, hogy gond legyen bármiből is 😊 Itt közösség van 😉

Pénteken azzal is kirándultam egy-két kört
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 19:20:44

Ez igy meglehetős ferdítés, de nem gond, nincs jelentősége. <#kacsint>
Dzsini
Én a Clipperemmel is, és a felfedezős Asppal is keveredtem olyan helyzetbe, hogy 3-4G-s bolygóra kicsit durván szálltam le (és sikerült hirtelen 50-60%-ot lecsapni a hullból), úgyhogy azóta automatikusan nézem a G jelzőt, és amikor 2km alá kerülök magasságban mindig 4-2-0-n van az energia (4 a pajzson).
Így már olyan 4G-ig odafigyeléssel, de komoly para nélkül szállok le.

Plusz folytatódik Spawrks és Mars kalandjai a galaxis "bugos" helyein - most a bolygóról kiérő hegyet mutatják be:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 19:07:24

MikX
Szorakoztato tud lenni az ilyen, főleg ha nem is figyeled csak hopp itt valami nem ok 😊
Egy oriascsillagnal is jartam ugy, hogy boven a zold hatarvonal felett orvitaltam, mégis alig akarta elengedni a kondát, szenvedett hogy megszökjön

Dzsini
Ha van birodalmi rangod, akkor az Achenar 3-at tudom ajánlani - egyrészt döbbenetesen nagy, másrészt a felszínen 6.73G-vel szórakoztató lehet egy nagy hajót letenni rajta 😊 (én egy iCourier-el voltam ott)

A HD 148937 3 pedig egy 9.77 G-s bolygó (a videóban rosszul mondja a számot)... ezt még nem mertem kipróbálni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 18:39:38

MikX
Igen, 28. Án valoszinüleg megtalalhatunk valami nyomokat az üzenetet hagyó hajorol, ami majd elvezet valahová, mindenesetre én felkaptam a bagyum, és nekiindultam a vélt rendszer felé, ha mást nem, legalább keresek barnacles-t vagy UP-t, megnézném "élőben"
Mindeközben találtam egy eleg nagy gravitacioju bolygot egy kettős csillagtol 42Ls re, mars szerü vörös sivatagos felszinnel, hat meglepodtem, még ekkor gravitacioval nem talalkoztam, konkretan alig tudtam letenni a gepet, jol oda is vertem majdnem 200al a foldnek, felszallni meg szinten trukkozni kellett

Dzsini
Azzal, hogy írsz ebbe a topicba (és olvasod is), máris közösségi életet élsz, hiszen ez a fórum is egy közösség - beszélgetünk, tippeket adunk egymásnak, még akár segítünk is. Ha írsz a frontier fórumokra, a redditre, akkor is.
De ha csak olvasgatod mindazt, amit a GalNeten látsz, már akkor is. Ha valaha részt vettél egyetlen CG-ben, már közösségi életet éltél 😊
Az, hogy mindezt szólóban teszed? Az a te dolgod, de nem változtat semmin.

Több százezren nem akarunk közösséget élni -pontosabban, nem egy játékban-, ezért toljuk szólóban. Oda inkabb kézzel fogható tartalom kell, lehetőleg nem évek múlva. Az engineers csalódás volt, remelem ez most hoz értelmesebb tartalmakat is. Ha jelentős késéssel is.
Dzsini
Ó, hát hinni sokan hisznek sok mindent 😊 Ez a lényeg, tessék találgatni, keresgélni a nyomokat, közösséget élni.

De konkrétum részükről nem hangzott el.

KiruHoshino
Pedig azt hittem, hogy ez az egész pont arra akar irányt mutatni. 😛

Jópofa, hogy ezekkel a videókkal is mennyire játékra tudja sarkalni a közösséget.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2016.08.21. 16:44:00

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Senki nem mondta, hogy jönnek, és hogy most jönnek. A közösség szeret mindenbe mindenfélét belelátni, és rengeteg dolog van, ami arra mutat, hogy nemsokára megtörténik valami kapcsolatfelvétel valamilyen idegen fajjal - de ennek nagy része már most bent van a játék állományaiban, a többit meg nem fogják meghirdetni csak úgy - maximum ilyen utalós, ARG-s módon, mint ami most is ment a videók alatt.

KiruHoshino
Akkor mégse jönnek a Thargoid-ok?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

kivi vagyok milyen event lesz 28-tol. 😊
Dzsini
Hihi trollkodtak egyet 😄 Miután a 4. videó üzenetét már az első napon sikerült kijuttatni, így lecserélték most egy újra:
"We could show it to you, that wouldn't be much fun so instead we're going to play a little game"

Az előző üzenetek összesen:
"We've found something. Something incredible. Something the whole galaxy will want to see. The truth.

To find us, look for a bounty hunter.

To find more clues you'll need pre-logistics support in a system with one star, two belts, three rings, and enough radiation to turn you green.

The hunt begins on the 28th."

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 16:01:49

Dzsini
Braben interjú 4 - egy szép hosszú "zavaros" résszel:

a benne levő szöveg feldolgozás alatt, talán más, mint a kiszivárgott változatban
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 15:48:11

Dzsini
Az a baj, hogy hátradőlve, fotelból játszom, így elalvásnál nem segít 😊 Esetleg úgy, hogy a fejemen egyensúlyozom játék közben, és körberakom magam cseréptányérokkal, hogy azokra esve hangos legyen.... hmmm 😉

nyakadban van, a felfedezés izgalmában bealszol, előrehanyatlassz, medál koppan az asztalon, felébredsz, repülsz tovább, bealszol, koppan, felébredsz és így tovább...
spybot919
Nem olyan böszme az. Gyűjtőknek dísznek, kacatnak vagy legroszabb esetbe amire kitalálták. Nyakadba akasztod 😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Dzsini
"There’s so much more out there that we haven’t even touched on in these livestreams… puzzles to solve, mysterious abandoned structures, geographical marvels and ancient sites. We’ll leave these for you to find Commander. Good luck out there."

#11217 - érdekes ez az oldal, csomó más dolog is van, és egész normális minőségnek tűnnek... felmerül a kérdés, hogy mire jó nekem egy böszme ED logo láncon? 😊

spybot919
Nem tudom volt -e már.
Aki szeretne elite-s nyakláncot Ingyen az itt rendelje meg.
Free, csak a shippinget kell kifizetni ami 9dollár.
https://jagfox.com/product/elite-dangerous-necklaces-for-mens/

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Dzsini
<#eljen> csinos

A mai délelőtti előadásban kérdezz-felelek volt, két új információ az volt, hogy a bemutató videókon pár helyen látható Dolphin készül, de nincs kész, és nem fog megjelenni a 2.2-vel, és hogy lesz gimballed és fixed felszerelésű indítható vadász.
Ja, és mivel hajó, így pl. a pajzsgyógyító lézer szépen működik rajta, ha a főhajón van egy olyan, azzal lehet a vadásznak segíteni.

Délután még egy utolsó kör, és a Braben interjú 4. része (ami kiszivárgott, és már látható volt nemhivatalosan).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.21. 11:09:06

Magas a léc! Ha ez valaha megjelenik, akkor jó időre bebetonozza magát. Nem baj, kell az egészséges versengés. Braben bátyó és csapata, húzzatok bele!
OFF:
Star Citizen: Full Gamescom 2016 Presentation
Star Citizen: 2016 Gamescom Live Game Demo

alakulgat ez...
ON:
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.21. 10:02:58
Dzsini
Port Services:

Capital Ship Dock:

CQC Enviroments:

Hyperspace:

Wireframe Anaconda:

Wireframe Asp:

Wireframe Fer-De-Lance:

Wireframe Python:

Wireframe Viper III:

SRV Paint Jobs:

Ship Transfer:

NPC Crew Switching:

Dzsini
Mindeközben:
A 8000. rendszerem, Sol több, mint 47 ezer fényévre, nagyjából pont a horizonton.

Dzsini

Dzsini

Caliph
jó kezdés hogy szétlőnek egy addert 😄 bár ki tudja az hogy reagált rájuk 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Braben interjú 3

Dzsini
A lent emlegetett bounty hunter valószínűleg egy Adderben repül(t)

... és valami zöld okozott neki gondot 😊

és az "ismeretterjesztő" videó a stream végéről:

"Everyone was wrong about...they aren't coming, they are already here!"

Dzsini
- feketepiaci contactok szürke (alacsony biztonsági) rendszerekben, akik (valamekkora százalékért) "elintézik" a bountykat a fejedről távolról is, és náluk be is lehet váltani távolról a vérdíjakat is (szintén százalékért).
- az indítható vadászok "Glass cannon" stílusra lettek átszerelve - nagyot üt, de sérülékeny - nem ugyanazok, mint amikkel most találkozni.
- jelenleg dolgoznak rajta, hogy a vadászokat lehessen hajómodulokra ráuszítani - még nem eldöntött, hogy lesz-e
- ha a vadász rosszaságot csinál, a "büntetés" rászáll a játékosra, és a wanted-ség is átszármazódik az indított vadászra, de bounty nem jár a kilövésért
- a radaron látszik, hogy az NPC vagy a játékos irányítja a vadászt, menet közben át is kapcsol, amikor a játékos átül a másikba
- jelenleg 1 hajóról egyszerre 1 vadász indítható (többen kérdezték)
- lesznek "problémás" VIP utasok (nem szeretne találkozni hatóságokkal, üldözik-keresik, ilyesmik...)

- új festések: Wireframe Anaconda, Asp, Fer-De-Lance, Python, Viper III
- új Ship kitek: Asp Explorer, Viper III, Python, Vulture
- SRV festések 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.20. 15:12:19

Dzsini
Na, a videó mellett információk:
csomó új helyszín a galaxisban (CQC helyszínek, hajógyárak, ilyesmik)
hajó átszállíttatás - azonnali, de érték * távolság függő
modul raktár - a raktárból kiszedés érték * távolság függő, ha máshol van
a lenti kép valóban fehér törpéről van, és belerepülve a kitörésekbe egy adag sérülésért és veszélyért cserébe lehet valami "supercharge"-olt ugrást elvégezni, plusz neutronoknál valóban lesznek jetek
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.20. 10:53:26

Roger6
Ez tetszik:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Pár új felszíni objektum, ship kit, és (valószínűleg) fehér törpe (azt említette Braben, hogy a fehér törpék és a neutronok kapnak egy overhault):

Dzsini
Télen biztos lesz, de ősszel is szokott lenni valami "iskolakezdős" vásár, egy 20-25% akkor is beeshet.

Most volt 2x is. December a tippem!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Akciós lesz mostanában a játék?

Tudom senki sem tudja, csak tippeket mondjatok.
Dzsini
A második Braben interjúból a "zavar" kép:

s_andras
Ennek az egésznek csak akkor van értelme amikor egy nagy hajót gyors, kicsi vagy közepes ellenfél támad meg. A nagy követni sem tudja, de ha mégis szembekerülnek, nehéz eltalálni, még a célra tartó fegyverek is bizonytalankodnak. Ilyenkor kell kiküldeni a vadászt. Régen voltak CZ-ban Condorok és Imp. Fighterek, és akkor még tökéletesen ráállt a célkereszt: fél másodperc alatt elfüstöltek..

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992