23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    Lesz raktár, azt mondták még 2.3 előtt.
  • Amergin
    Ha már 1x tarthatunk akár 30 db Anacondát is egy űrállomáson, továbbá már 60 alkatrészt is letehetünk, akkor hogy a fenébe nem tehetünk le oda 1 tonnányi bármilyen árut? Mondjuk főként olyat, ami a mérnökökhöz kéne.
    Vagy akkor kelljen eladni, ha olyan hajóba akarunk átülni, aminek nincs raktere, de lehessen visszavásárolni utána, mint ahogy az alkatrászeknél már megoldották!
  • MerlinW
    Hmm, holnap ránézek. Köszi.
  • s_andras
    Na akkor már csak egy kilog/belog kellhet, vagy az hogy múljon el egy kis idő, hiperugrások...
  • MerlinW
    4-es vagyok nála, de nem is látszódna az engineers listában, ha ez lenne a gond. Az első feladat volt, hogy legyek haver a Sirius-nál. Ez megvolt. Permitet megkaptam, odamentem, nem történik semmi.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.13. 18:00:23
  • s_andras
    Elviránál vagy legalább 3,5-es szinten?
  • MerlinW
    Megszereten a Sirius permit-et cirka egy óra alatt, viszont Marco az engineer nem küldi a meghívót. Kell még valamit csinálnom? Már előre begyűjtöttem a 25 modular terminal-t is, van nálam egy ralás nanobreaker is, nem szívesen kóricálok feleslegesen ilyen rakománnyal:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.13. 17:37:42
  • Dzsini
    ajánlott subreddit :)
  • Dzsini
    Driverek a legfrissebbek?
  • kipeti
    a gép viszonylag friss 3 hetes
    ma vettem meg a horizonst ma lett rá keret :)
    Utoljára szerkesztette: kipeti, 2016.11.13. 14:34:17
  • RJoco
    Nekem gtx750Ti-n és gyengépp procival sem volt gondom vele. Igaz, 10 GB ram volt a gépben és nem evett alapból a rendszer sem 3-4GB-ot, mint most.

Esetleg drivereket nézd meg, hogy frissek e. Meg a win-ed.
    Másnak is van ilyen gondja.
    Jobb ötletem nincs. Régi verzióban nem volt gond, a fórum szerint az illetőnek is 2.2 óta van.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.13. 14:31:44
  • RJoco
    Szép helyeken járkáltál.
  • kipeti
    Sziasztok, tudnátok segíteni a horizons nem működik nálam az alap 64bit-el simán futott
    gép konfig
    8gb ram
    gtx 750 video kari
    amd fx 4300 4magos proci
    szóval ahogy láttam a minimumot simán eléri a problémám az lenne amikor elindítom a játékot, betöltésnél "preaping planet generation system" 9%-nál nem jut tovább Executable hibára hivatkozva meg áll.
  • MerlinW
    Legutóbbi kalandjaim:

• Abore
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Dzsini
    Egyetlen haszna talán az, ha pont 1 valamit szeretnél összeszedetni vele, mert a többi mondjuk illegális...

A lényeg, hogy ne legyen semmi begyűjthető célpont kijelölve, és akkor gyűjtöget, amíg bírja.
  • Amergin
    Ne legyen kijelölve a behordandó motyó! Ha ki van jelölve, akkor a behordás után elpukkan a limpet.
    Ne kérdezd, miért van így...
  • Abore
    Sziasztok!Az mitől van hogy miután vissza értek a limpet controlle-ek azok rögtön elpusztulnak?Pedig a videókba azt látom hogy egyfolytában hordják az érceket.
  • Dzsini
    Vehetsz fuel scoopot (ezzel lehet OBAFGKM típusú csillagokból tankolni, ezt be tudod állítani a csillagtérképen, hogy ilyenekre tervezzen).

Vehetsz plusz üzemanyagtartályt is, de nem is kötelező egy lendületből végigmenni a célig, leszállhatsz útközben tankolni állomásokon, az időbe általában belefér..

Ha kifogysz, akkor szólhatsz a Fuel Rats nevű játékoscsoportnak, és ők egy villanás alatt visznek neked üzemanyagot :)
  • etniez
    Köszi! Használtam a keresőt, 1000+1 feljött, ezért kérdezte, rá :)

Merlin!
    Én nem tudom jól csináltam-e, 3 órát játszottam tegnap és 88000 creditet kerestem futárkodással.
    Egyszer majdnem kifutottam az üzemanyagból, sorban mentem át az üres területeken, nem tudtam tankolni.
    Mi van akkor, ha kifogyok az üzemanyagból?
    Láttam a hajóboltban egy eszközt, ami a napból von ki üzemanyagot. Azt érdemes beszerezni vagy felesleges?
    A kezdő hajón vagyok, bővítettem az üzemanyagtartályt 2-ről 4 egységre, de ez sem elég. Ha kidobom a rakteret, oda is lehetne tenni üzemanyagtankot?
  • Dzsini
    EDEngineer - egy kis segítség számon tartani, hogy melyik mérnöknél mit lehet gyártatni az épp a hajón található alapanyagokból
  • Dzsini
    Nem verseny, még ha csak az utolsó 1-2 százalékba is jutsz be, akkor is "ingyen" pénz, miért ne lenne érdemes?
  • RJoco
    Köszi! Most már tudom, hogy így hívják. Korábban is feltűnt a lehetőség, de igazán nem foglalkoztam vele. Annyit nem tudok vele játszani, hogy érdemes legyen másokkal versenyezni.
  • MerlinW
    Közösségi feladatok. Mission board tetején látod kékkel. A játékosoknak együtt kell teljesíteni, hetente változik. A jutalom pedig általában 800.000 és ~20 millió kredit között van egyéni teljesítménytől függően.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.13. 01:09:29
  • RJoco
    És ez mit takar?
  • MerlinW
    Community Goal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.13. 00:39:24
  • RJoco
    Amúgy mi ez a CG?
  • RJoco
    Ha jól emlékszem, akkor régen ezt tettem fel én is. Az akkori verzióval kompatibilis volt, mégis az első sikeres indítás után többet nem akart elindulni a játék, míg ki nem szedtem.
  • MerlinW
    EDFX - HUD, Heat Haze, Ambient, AA, Color, stb.

• MerlinW
    Én csak EDDI-t használom elég annyi duma, amennyit ő beszél:) És ingyenes is:)
  • rogan99
    Nézegetem ezeket a voice packokat mint pl ez: https://www.youtube.com/watch?v=1yX5nhBQ2XI
    Elég funnak tűnik. Csak amíg nem vagyok benne biztos h leköt több hétre a játék többet nem akarok rákölteni:)
    De nagyon viszket a tenyerem...
  • rogan99
    Tessék:
    https://www.youtube.com/watch?v=slPQ1Omlwts

Lehet van ennél jobb is.
  • MerlinW
    Van a Youtube-nak keresője ám:) Meg ott van egy csomó a játék Training főmenüjében is.
  • MerlinW
    Tényleg ennyit lehet keresni. Mondjuk ha azt veszed, hogy egy teljesen felszerelt nagy hajó majdnem egy milliárdba kerül, nem tűnik olyan soknak :D Egyébként jah, jól lehet keresni bounty-zással, én is azzal töltöttem a játék első 20 óráját.
  • etniez
    Szia! Tudsz adni linket ahhoz a stating guide-os videóhoz?
  • MerlinW
    A mostani CG-k elég mid-endgame félék.
  • Dzsini
    Lehet shipyardra is keresni, az is ugyanezt mondja :)
  • etniez
    Nyomom a tutioral küldetést, de szerintem hibás. Odaugrok a kért állomáshoz, kiszállok a hypertérből a megfelelő időben, nyomja a csak hogy oké.
    Mondja, hogy kérjek dockin requestet, megteszem majd azonnal visszaugrik oda, hogy elrontottam az ugrást...
  • rogan99
    Üdv!

Beneveztem én is egy példányra a múltkori leértékelés alatt és most h megvettem a Thrustmaster hotas x-et ki is próbáltam.
    Végigtoltam a training missionoket meg arénáztam kicsit bemelegítésnek. Amint elkezdtem a játékot első utam egy high res-be vezetett egy starting guide-os videó alapján (ott mndjuk low rest-t ajánlottak) és 3 hajó kilövésével meglepetésemre 350 ezret kerestem:) Jól sejtem hogy ez kb mák volt? Vagy tényleg ennyit le lehet akasztani itt egy kezdő hajóval?
  • Roger6
    Igazából tehát sehogy nem tudom lejuttatni a hajómat ide a szállítós módszerrel. Legközelebbi hely, ahol Sidewinder-t lehet kapni, az 180 Ly, szóval szerintem annál közelebb nem lehet találni olyan bázist, ahol van Shipyard.