24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
de! szépek! -
És baromi jók az új makrok, köszönjük! :))) -
Ezt vajon látjuk. :D -
makro -
Ezt vajon látjátok? -
Le tudnád ezt a témát zárni, ugy hogy 10ezertöl az össszes hszt törlöd? :) -
A Star Trek topikba légyszi tegyétek be bannernak, köszi:
-
Gizda! -
Kicseréltem erre, csak a színharmónia kedvéért :) -
St: tudom, hogy gumiban nincs moderálás, de ha adok egy bannert, azt betennéd az egyik topic hosszú címébe? Mi lehet a legnagyobb felbontás? -
Nah, ennyi erőve, tessék:
-
Szerintem ez jobb, mert passol a fórum színéhez. -
Igen, tudom, csak nem volt kedvem a normál háttérszínt berakni, meg szerintem esetleg úgy egyhangú lett volna, na mind1 -
a tied is klafa. de annak fos színe van. Ez jobban néz ki. De azért neked is:
-
Kösz
-
bocs, nem tudtam hogy te csináltad, de jo 5let volt!
-
Na na, azért az én művem eredeti! Ne felejtsük ezt el, ebben a képben nincs semmi új ötlet, csak más szín, más betűtípus és egy másmilyen kép... -
szerintem ez sokkal jobb mint a mostani!!!
-
-
Borg #1930 ja
és
oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló ;) -
Ez a kép marhajó!
-
nem kellene a moderátor topicot beszélgetésre használni, mert ezzel eléritek azt, hogy pl. én végig se olvasom, és ha tényleg kértek valamit, süket fülekre talál... -
Gumiba vele! -
"Probléma esetén a topic címének és a hozzászolás számának megnevezésével reklamálj - egyéb megjegyzések törölve lesznek" -
Kérem törlésre ezt a topikot. Teljesen felesleges, van már egy csomó. -
Az általam nyitott "hogy néz ki az orrlyukad" topicot lécci nyomjátok át a gumiba. -
"Saját képek" topic - http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024327523
Az alábbi offtopic képeket légyszives töröljétek, köszi.
#1648 -
Hello! Ubb-s Marquee nem lehetséges? Sokaknak lenne jó karácsonyuk! Legalább a gumiszobába lehetne! Köszi előre!
[REMÉNYKEDIK] -
Szeretném Bunyós Pityut szabadon látni, illetve ha lenne a fórumon belül beépített aknakereső, vagy egyéb logikai játék (kőtologató ne!). Kösziak!
-
Ez ugye eséjtelen?
-
KAndrás: lehetne most sok nagyon szép közhelyet beirogatnom, de nem fogok... tudsz te is jópárat magadtól, válassz kedvedre. -
K.András #1861 persze biztos igy megy,ha nem hallgat meg nyilvánosan akkor privibe biztos... -
akkó lehet privátüzenni... -
K.András #1859 Hát utso irás ide,figy nekem van olyan kártyám amiröl a vita megy neki nincs,ö azt mondja szar és azt várja fogadjam el objektivnek a véleményét miközben akinek van olyan kártyája az nem irhatja le a tapasztalatát ,merthogy hülyeség???Hát ez igy megy???Mond meg mit tegyek ezzel az emberrel??? -
Lehet,
Dzsini: ok
Az e-mail cím nem publikus :) -
Lehet azért beszélik itt, mert ott semmi eredménye? -
viszont nem itt kellene ezt megtárgyalni.. egyrészt van mindenkinek email címe, másrészt ez nem a HW topic... jó? lécci... tökre nem tartozik ide. -
K.András #1855 "teszteket rakjatok be (mondjuk az sem teljesen igaz) és úgy kéne érvelni."
Már vagy 5 teszt volt berakva és mi volt?CSalnak az nvidia driverek(mondja ö és zet ha nem hisszük el neki akkor kötekszünk),igy nem lehet vitakozni,ha van teszt akkor csalnak,ha van rajta sapka az a baj ha nincsen akkor meg az,de néz be abba topicba és nézd meg hogy fenyegetözik,sérteget stb!!!hogy az fogja törölni a regemet akinek merek szolni ez miatt ez már több mint feháborito!!!Mindezt azért mert meg mertem emliteni hogy szolni fogok a föszerkesztönek!!! -
A véleményem nekem is megvan csak nem mondom el.
Viszont áttértem Mozillára, és mivel a mai napon egy éves a WinXP installom, reinstall lesz --> explorer már fel sem kerül.
mwhahaa -
K. Andrásnak, és Taranovnak igaza van, teljes mértékben. Egyetértek az elhangzottakkal.
Az 1. pályázáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki "űzi ezt a sportot", meg lehet nézni.
"szóval inkább ne ilyene emberek nyilatkozzanak, kösz." - Ez mi ha nem lenézés? Más véleményének a semmibe vétele? A fórum azért van, hogy megosszák az emberek egymással a tudást, információt, tapasztalataikat. Hardware topic az tulajdonképpen egy olyan hely, ahol "izlések és pofonok" vannak, gondolom Borg az ő igazát igyekszik bebizonyítani, míg András a sajátját. Ezen nem érdemes vitatkozni egyszerűen, teszteket rakjatok be (mondjuk az sem teljesen igaz) és úgy kéne érvelni.