24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1941 St: tudom, hogy gumiban nincs moderálás, de ha adok egy bannert, azt betennéd az egyik topic hosszú címébe? Mi lehet a legnagyobb felbontás? -
#1939 Nah, ennyi erőve, tessék:
-
#1938 Szerintem ez jobb, mert passol a fórum színéhez. -
#1937 Igen, tudom, csak nem volt kedvem a normál háttérszínt berakni, meg szerintem esetleg úgy egyhangú lett volna, na mind1 -
#1936 a tied is klafa. de annak fos színe van. Ez jobban néz ki. De azért neked is: -
#1935 Kösz -
#1934 bocs, nem tudtam hogy te csináltad, de jo 5let volt! -
#1933 Na na, azért az én művem eredeti! Ne felejtsük ezt el, ebben a képben nincs semmi új ötlet, csak más szín, más betűtípus és egy másmilyen kép... -
#1932 szerintem ez sokkal jobb mint a mostani!!! -
#1931 -
Borg #1930 ja
és
oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló ;) -
#1929 Ez a kép marhajó! -
#1928 nem kellene a moderátor topicot beszélgetésre használni, mert ezzel eléritek azt, hogy pl. én végig se olvasom, és ha tényleg kértek valamit, süket fülekre talál... -
#1886 Gumiba vele! -
#1885 "Probléma esetén a topic címének és a hozzászolás számának megnevezésével reklamálj - egyéb megjegyzések törölve lesznek" -
#1883 Kérem törlésre ezt a topikot. Teljesen felesleges, van már egy csomó. -
#1880 Az általam nyitott "hogy néz ki az orrlyukad" topicot lécci nyomjátok át a gumiba. -
#1879 "Saját képek" topic - http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024327523
Az alábbi offtopic képeket légyszives töröljétek, köszi.
#1648 -
#1877 Hello! Ubb-s Marquee nem lehetséges? Sokaknak lenne jó karácsonyuk! Legalább a gumiszobába lehetne! Köszi előre!
[REMÉNYKEDIK] -
#1874 Szeretném Bunyós Pityut szabadon látni, illetve ha lenne a fórumon belül beépített aknakereső, vagy egyéb logikai játék (kőtologató ne!). Kösziak! -
#1868 Ez ugye eséjtelen? -
#1862 KAndrás: lehetne most sok nagyon szép közhelyet beirogatnom, de nem fogok... tudsz te is jópárat magadtól, válassz kedvedre. -
K.András #1861 persze biztos igy megy,ha nem hallgat meg nyilvánosan akkor privibe biztos... -
#1860 akkó lehet privátüzenni... -
K.András #1859 Hát utso irás ide,figy nekem van olyan kártyám amiröl a vita megy neki nincs,ö azt mondja szar és azt várja fogadjam el objektivnek a véleményét miközben akinek van olyan kártyája az nem irhatja le a tapasztalatát ,merthogy hülyeség???Hát ez igy megy???Mond meg mit tegyek ezzel az emberrel??? -
#1858 Lehet,
Dzsini: ok
Az e-mail cím nem publikus :) -
#1857 Lehet azért beszélik itt, mert ott semmi eredménye? -
#1856 viszont nem itt kellene ezt megtárgyalni.. egyrészt van mindenkinek email címe, másrészt ez nem a HW topic... jó? lécci... tökre nem tartozik ide. -
K.András #1855 "teszteket rakjatok be (mondjuk az sem teljesen igaz) és úgy kéne érvelni."
Már vagy 5 teszt volt berakva és mi volt?CSalnak az nvidia driverek(mondja ö és zet ha nem hisszük el neki akkor kötekszünk),igy nem lehet vitakozni,ha van teszt akkor csalnak,ha van rajta sapka az a baj ha nincsen akkor meg az,de néz be abba topicba és nézd meg hogy fenyegetözik,sérteget stb!!!hogy az fogja törölni a regemet akinek merek szolni ez miatt ez már több mint feháborito!!!Mindezt azért mert meg mertem emliteni hogy szolni fogok a föszerkesztönek!!! -
#1854 A véleményem nekem is megvan csak nem mondom el.
Viszont áttértem Mozillára, és mivel a mai napon egy éves a WinXP installom, reinstall lesz --> explorer már fel sem kerül.
mwhahaa -
#1853 K. Andrásnak, és Taranovnak igaza van, teljes mértékben. Egyetértek az elhangzottakkal.
Az 1. pályázáshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki "űzi ezt a sportot", meg lehet nézni.
"szóval inkább ne ilyene emberek nyilatkozzanak, kösz." - Ez mi ha nem lenézés? Más véleményének a semmibe vétele? A fórum azért van, hogy megosszák az emberek egymással a tudást, információt, tapasztalataikat. Hardware topic az tulajdonképpen egy olyan hely, ahol "izlések és pofonok" vannak, gondolom Borg az ő igazát igyekszik bebizonyítani, míg András a sajátját. Ezen nem érdemes vitatkozni egyszerűen, teszteket rakjatok be (mondjuk az sem teljesen igaz) és úgy kéne érvelni. -
K.András #1852 "akkor van gond, ha valaki visszaél a moderátorsággal és úgy vitázik.."
Most erröl van szo, néz be az fx 5900 xt topicba ma már az5-ik embert vádolja meg hogy kötekszik, pusztán azért mert nem hajlando osztani Borg-véleményét.És elkezd észérvekröl beszélni állitja ö , igy hangzik:"Főleg ha becsukjuk a szemünket, és nem látjuk a képminőségbeli különbséget."
Szal ö szemmértékre bizonyosággal állit valamit amit objektiven nem lehet mérni, de ö elvárja hogy mi ezt vegyük készpénznek,hát ilyen a mesében sincs!!!
"csak sokan nem értik meg, amikor épp nem a moderátor, hanem a user szól..."
Csak ezt ugy nem lehet hogy amig igazam van addig user vagyok ha neked van igazad akkor meg átmegyek moderátorba és azt mondom hogy kötekszel... -
#1851 akkor van gond, ha valaki visszaél a moderátorsággal és úgy vitázik..
amúgy részben ezért lett nálam is Efreet és Dzsini, bár Efreet a sokkal régebbi nick, ő már moderátor, és csak akkor szólal meg, ha rendet kell tenni... Dzsini meg dumcsizgat :)
lehet ezt 1 nickkel is, csak sokan nem értik meg, amikor épp nem a moderátor, hanem a user szól... -
#1850 Igen, ez való igaz :) -
K.András #1849 "Tehát egy moderátornak választania kell, hogy vitázik, vagy moderál."
Régen nem volt téma amiben egyetértettünk,de most 100%-ig!!! -
#1848 Egy részről moderátornak lenni rossz, hisz nem szólhat bele a vitákba, nem beszélhet trágárul, nem erőszakoskodhat, nem köthet bele semmibe. Ezt úgy kell érteni, hogy mindezt TILOS neki.
A mezei userek pedig megtehetik, legrosszabb esetben kitörlik a hozzászólásukat, ha pedig nem felelnek meg huzamosabb ideig a szabályzatban előírtaknak, akkor törölhetik.
Tehát egy moderátornak választania kell, hogy vitázik, vagy moderál. -
K.András #1847 Legjobb moderátor cutter,na ö nem áll senki oldalára,nem szál be a vitába és hajtja egyfolytában,pedig neki is van véleménye egészen biztos,csak ninsc szereptévesztésben ergo a moderátornak nem az a dolga hogy igazságot tegyen!!!Az a dolga hogy ami a szabályzatba le van irva azt betartsák,de az sehol nincsen a szabályzatba hogy a moderátor beszálva a vitába az egyik oldalra állva probálja segiteni a két vitázobol az egyik felet!!!Ha majd anyázzák egymást akkor törölje azt kész, de nem azért jövök én sem ide hogy egy moderátort keljen egész nap olvasni!!! -
#1846 Zakival meg vagyunk elégedve, Borggal nem. Ha a két moderátor postjait megnézitek, látjátok a különbséget.
Egyébként igaza van K. Andrásnak ebben, hogy a usereknek kell megelégedve lenniük. Persze az is igaz, hogy nem a userek váltják le azt a moderátort, akivel nincsenek megelégedve. -
K.András #1845 Plusz ha valaki moderátor akkor nem azért van hogy ö vitatkozzon ,aztán ha nem ért vele egyett valaki akkor lehülyézze, azért van ott hogy ha valaki hülyézi a másikat akkor kitorolje aki hülyézett,de igy ninscen rá lehetöség mert aki hülyézik az a moderátor... -
K.András #1844 "Nincs értelme szavazni a "leváltáshoz", mert Borg munkájával meg vagyunk elégedve, ezért nemrégiben bővítettük a moderátori jogköreit is."
Most neked kell megelégedve lenni vele vagy nekünk???
Mondjuk bemész a boltba és kapsz egy kilo kenyeret,az már mindegy hogy olyan kemény a kenyér hogy nem lehet a kést beleszurni,ilyenkor ha azt mondja a vevö hogy hát ki van irva hogy friss kenyér kaphato akkor nem mondhatod azt neki hogy hát vegyél máshol,mert egy idö után bezárhatod a boltot.
Magyarul ha egy moderátor szitja a tüzet ,pl azért mert kifejtem a véleményem olyanokat ir hogy szaladsz az ovobácsihoz, meg ilyenek...
"támadjatok, ezért vagyok itt."
Talán ha nem véletlen támadják...