24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • K.András
    1.Asszem a te pofátlanságod határtalan.
    2.Semmit nem tettél ellenem kivéve hogy egyfolytában,hülyének akarsz nézni.
    3.Nem törölted a hozzászolást csak személyeskedsz!
    4.Nem visszavágni akarok pusztán azt amit itt jopáran hogy olyan ember legyen moderátor aki arra alkalmas és mint sokszor most is bebizonyitottad hogy nem vagy rá alkalmas,ovobácsizol itt szitod a tüzet stb...
  • Balo
    Lázadás az SG-n :DDDDD
  • St
    Nincs értelme szavazni a "leváltáshoz", mert Borg munkájával meg vagyunk elégedve, ezért nemrégiben bővítettük a moderátori jogköreit is.
  • Borg
    1. Tipikusan olyan ember mondja ezt, aki nem képes a fórum szinvonalának megfelelően irni. Traxion te is csak elsőpostra vadászni jössz a hardverbe, szóval inkább ne ilyene emberek nyilatkozzanak, kösz.
    2. K. András alapvető blődségeket próbálsz terjeszteni, amit rajtad kivül mindenki más ellenez, ellenvéleményez, nem csak én.
    3. Semmit nem tettem ellened ha jól emlékszem, egyetlen hozzászólásodat/topicodat sem töröltem, vagy szerkesztettem, szóval nem értem mire fel a moderátori jogok miatt visitozol itt.
    4. Ha már nem tudsz mással visszavágni, miután mindenenki előtt kiderült, hogy nincs igazad, akkor futsz az óvóbácsihoz? Gratulálok, ez vagy te.

Volt az évek során kb 5-6 ember, aki nem volt képes értelmesen nyilatkozni/vitatkozni, illetve nem volt képes betartani a fórum szabályait.
    Természetes, hogy ezek az emberek bennem látják az ellenséget... támadjatok, ezért vagyok itt. Bár kicsi aprót nem érdekeltek, meg kell mondjam őszintén;)
  • Guest
    Az old.sg.hu nem irányít át a www.sg.hu-ra, azzal továbbra is tudod játszani ezt.
  • Dikkma
    Asszem felrakok egy mózillát és akkor csak azt indítom el ha szükséges. De még ez is macerásabb.
  • Dikkma
    Ühm nekem is ez van.
  • Taranov
    Nekem a kezdőoldalam http://www.supergamez.hu/forum.php és mostmár átirányított automatikusan a http://www.sg.hu/forum.php-ra.
  • dikki*yysw
    Megszűnt az a lehetőség, hogy sg.hu és swhw.hu meg supergamez.hu "külön" oldalak? Azaz, ha eddig sg.hun voltam dikki*yysw, így fórumoztam; swhw.hu -n meg Dikkma, akkor ha átírtam az IE-ben az urlt akkor átváltott Dikkmára.
    Namost átugrik sg.hu -ra, de nagyon szét van kókányolva a gépem, most ez csak nálam van?
  • traXion
    Szerintem, a Hardware fórum úgy a szívéhez nőtt, hogy ami ott történik, topic nyitás, 1. szerzés, mind ellene történő cselekedetnek hisz. Azt hiszi, hogy ő a hardware király. Támogatom a leváltását.
  • Taranov
    Ha lenne lehetőség rá, akkor én is emellett lennék, szerintem a moderátorok és pár "sima" fórumozó kivételével mindenki ellene lenne. Szerintem egyszerűen egy erőszakos, támadó ember nem lehet moderátor.
  • HuAn82
    Rendezzetek szavazást. Gondolom ha sokan vannak ellene akkor megszűntetik a moderátori státuszát.
  • K.András
    Öszinte legyek?Nem csodálkozom rajta hogy találkoztál már ezzel a jelenségel Borgal kapcsolatban te is...
  • Taranov
    Ezt én is tapasztaltam már, elsősorban Borgnál.
    Abszolút nem való moderátornak, erőszakos, személyeskedő modorban veszekedést kezdeményez folyton.
  • K.András
    Mi van akkor ha egy moderátor szitja a tüzet???
    PL Borg állandoan ezt teszi:
    "Ami vérlázító az inkabb az, amekkora tudatlanság, és feltűnési viszketegség tombol itt egyes emberekben, csak hogy a saját idióta meggyőződéseiket másokra erőltessék, ahelyett, hogy hozzáértő emberek, és hardver oldalak által számtalanszor leírt dolgokat elfogadnának. De ne aggódj, nem te vagy az első, aki megpróbálja itt a spanyolviaszt újra feltalálni..."

Ez szintiszta személyeskedés!!!!Töröljétek öt is ki ,vagy akár váltsátok le mert nem képes kulturáltan,vitatkozni mindig személyeskedésbe megy át!!!Nem valo ö moderátornak!!
  • batman
    Légyszi töröljétek ezt, már nem aktuális. Köszi!
  • Redfox
    A "Karácsony és Szilveszter!" topic hosszú címébe egy képet akartam betenni, de nem jött össze, please csináljátok meg. A link ami a címben van az a kép, ami kell.
  • Astaroth
    Veszett jó csaj 12096 nem túl vicces...
  • RelakSfromhome
    :) Már megint szórakozik...
  • Taranov
    A :) nevű user másodszorra nyitja meg a küldj képeslapot! című topikot, ezzel ingyen reklámfelületnek használva az SG-t!

Szerintem még ma el kéne venni a topiknyitási jogát, úgyis csak a képeslapos oldala miatt regisztrált, nem láttam még más topikban.
  • Pempő
    Kérem vissza Bunyós Pityut! Kösze!
  • Taranov
    Nekem kiírta annak idején :)
  • Kandurex
    KÖSZI :D
  • cSuwwi
    Köszke. ;)
  • St
    Bug javítva.

Boldog szülinapot Kandurex, cSuwwi és Shiver
  • Kandurex
    Abban bőven benne vagyok
  • cSuwwi
    Ez egy feature biztos, csak a sokat hozzászólók (2000+) kerülnek ki. :((
  • precision
    Nekem kb. egy hónappal ezelőtt volt, és nekem se írta ki! :(((
  • cSuwwi
    Nekem is ugyanez lenne a kérdésem, mivel én is érdekelet lennék a dologban. :((
  • Kandurex
    Szeretném megérdeklődni, hogy miért nem látom a fórum főlapján, hogy ma pl szülinapom van, mert az van...vagy nem...de...[HARSONÁK BE] (mindenki egyszerre) Boldog szüüüüliii naaaapoooot!.... Köszi!...Ez tényleg jól esett!..

ps: miért nem írja???? :(((((
  • Taranov
    Egy embernek csak 1 loginja lehet? Mármint csak egyet szabad csinálni?
  • Cat #1811
    Probléma esetén a topic címének és a hozzászolás számának megnevezésével reklamálj
  • RelakS
    Hmm?
  • Tuvok #1808
    Még légyszi annyit, hogy ezt a képet tedd már be bannernek felülre!

Köfi!
  • Tuvok #1806
  • RelakSfromhome
    Kúl! :D
  • Efreet
    Tuvok: done :)
  • Pempő
    Melyik összesre te szerencsétlen? Válaszolhatnál a kérdéseimre ahelyett hogy "keménykedsz"...
  • Taranov
    Már jó lenne, legalább nem kéne a többi topikban is szenvedni az erőszakos természetével.
  • St
    Köszi, hogy szóltál, tudok róla, ha mégegyszer előfordul ban az összes nickjére.