24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
meg az autómánia 7328 nem autó van a képen hanem... -
Tibi v. valaki. Szedjétek ki a "Veszett jó..."-ból Maszka utolsó 4 képét, gusztustalan mindegyik. Köszi! Martin -
sőt Maszka egyre hülyébb!Lehet bannolni kéne!!! -
A veszett jó csaj topicba a 11411 hozzászólás nagyon nem illik! -
EZ NEM CHAT!
Egy Kft.-nek nincs is vezérigazgatója. -
Kedves Moderátor,
kérem törölni a "MI VAGYUNK A JÓ ARCOK" topikot a sajátból.
DE AZ ÚJAT!! :)
Köszi -
Helo!
Egy noscriptet kéne eltüntetni innen!
"e">..:Pyx:..<br><noscript></TD></TR></TABLE>"
köszönöm! -
Mikor lesz meg a zárt fórum?
előre is köszönöm -
de nem zenél :)) -
köszönjük! -
Köszönöm az érintett fórumozók nevében! :) -
indexet is olvassátok, pedig az aztán flessreklámban otthon van :D -
Üzentem ez ügyben a "média partnerünknek", hogy vegyék le a zizegős reklámot. Remélem 1-2 napon belül megtörténik. -
az -
Pheel moderátor???
-
majd Pheel megprogramozza, jól :)) -
erről van szó!
nem is tudtam hogy ilyen eggyüttérző vagy!
-
Írok magamnak :)
Tom, hogy nem az én dolgom, de tényleg sokakat idegesít ez a Peugeot reklám. Rendben, hogy ebből jön a lé, de ha a fél olvasótábor lelép miatta, akkor mégsem éri meg. -
Eltűnt az élvonalból ez a topik. :( -
ha ez megvalósulna, akkor pl az általam megnyitott topicban törölhetném mások hozzászólásait? -
Támogatom a zárt topic ötletet! -
Az ötlet jó, zárt fórumokon én is gondolkoztam. Azonban most kezdődik a vizsgaidőszak, januárig nincs időm fejleszteni.
Ne vigyétek el ezt a topikot OFF-ba, valamelyik moderátor légyszi takarítsa ki. -
Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója -
...és miért is, ha szabad kérdenem?
GRRRR! -
pempő=manta=bunyós pityu?
-
Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi két igény formálódott meg bennem:
-jó lenne Bunyós Pityut debannolni
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo, Pempő és az interspar összes dolgozója -
Támogatandó. -
na, ehhez én is csatlakozom :) -
jó ötlet! -
végtelen -
Egyébként mennyi privátüzenet "fér el" egy usernél? Mennyi a limit? -
Ha ez felvetődött, eszembe jutott egy másik régebbi téma is.
phpBB-ben is van olyan, hogy a fórum olvasatlan új üzeneteit belelöli nékem. Szóbakerült, hogy meg lehetne oldani kúkikkal.
Persze nem kell minden topicot megjelölni, hanem csak mondjuk a kedvenceket.
Amúgy nekem nicnsenek kedvenceim.
És phpBB-ben van olyan is, hogy csak bizonyos felhasználók láthassanak topicot. Pl. SG-munkatársaknak is létre lehetne hozni ilyent :P
Meg akkor már a saját fórumok témán belül be lehessen topicindítónak állítgatni, hogy melyik júzerek kapjanak read/rw jogot. -
Na ja, meg több ember is látná, nem kéne mindenkinek elküldeni egy privát üzenetet.
Okos gondolat. -
Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója -
Azt, hogy ha valaki beír ide valami gázt, nem kéne visszanéznem 30 üzenetet francia autókról, stb.
Megjegyzem,francia autóm van, de tisztában vagyok vele, hogy a japós és amcsi kocsik minőségben mindent vernek. -
Szívem szerint törölném az utóbbi autós csetet, de ha St nem tette meg, sőt, bátorított titeket...
Nem merem törölni na! -
tudom... -
Az = miatt. :( -
Ezt próbáltam: -=RelakS=-, és megmondta, mit csináljak anyámnak :))) -
A © miatt. :(