24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1682 köszönjük! -
#1681 Köszönöm az érintett fórumozók nevében! :) -
#1680 indexet is olvassátok, pedig az aztán flessreklámban otthon van :D -
#1679 Üzentem ez ügyben a "média partnerünknek", hogy vegyék le a zizegős reklámot. Remélem 1-2 napon belül megtörténik. -
#1678 az -
#1677 Pheel moderátor??? -
#1676 majd Pheel megprogramozza, jól :)) -
#1675 erről van szó!
nem is tudtam hogy ilyen eggyüttérző vagy!
-
#1674 Írok magamnak :)
Tom, hogy nem az én dolgom, de tényleg sokakat idegesít ez a Peugeot reklám. Rendben, hogy ebből jön a lé, de ha a fél olvasótábor lelép miatta, akkor mégsem éri meg. -
#1673 Eltűnt az élvonalból ez a topik. :( -
#1672 ha ez megvalósulna, akkor pl az általam megnyitott topicban törölhetném mások hozzászólásait? -
#1669 Támogatom a zárt topic ötletet! -
#1668 Az ötlet jó, zárt fórumokon én is gondolkoztam. Azonban most kezdődik a vizsgaidőszak, januárig nincs időm fejleszteni.
Ne vigyétek el ezt a topikot OFF-ba, valamelyik moderátor légyszi takarítsa ki. -
#1662 Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója -
#1655 ...és miért is, ha szabad kérdenem?
GRRRR! -
#1653 pempő=manta=bunyós pityu?
-
#1652 Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi két igény formálódott meg bennem:
-jó lenne Bunyós Pityut debannolni
-jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.
Elöre is köszöni:
tomsolo, Pempő és az interspar összes dolgozója -
#1650 Támogatandó. -
#1649 na, ehhez én is csatlakozom :) -
#1648 jó ötlet! -
#1644 végtelen -
#1643 Egyébként mennyi privátüzenet "fér el" egy usernél? Mennyi a limit? -
#1641 Ha ez felvetődött, eszembe jutott egy másik régebbi téma is.
phpBB-ben is van olyan, hogy a fórum olvasatlan új üzeneteit belelöli nékem. Szóbakerült, hogy meg lehetne oldani kúkikkal.
Persze nem kell minden topicot megjelölni, hanem csak mondjuk a kedvenceket.
Amúgy nekem nicnsenek kedvenceim.
És phpBB-ben van olyan is, hogy csak bizonyos felhasználók láthassanak topicot. Pl. SG-munkatársaknak is létre lehetne hozni ilyent :P
Meg akkor már a saját fórumok témán belül be lehessen topicindítónak állítgatni, hogy melyik júzerek kapjanak read/rw jogot. -
#1640 Na ja, meg több ember is látná, nem kéne mindenkinek elküldeni egy privát üzenetet.
Okos gondolat. -
#1639 Kedves Moderátorok!
Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
Elöre is köszöni:
tomsolo és az interspar összes dolgozója -
#1638 Azt, hogy ha valaki beír ide valami gázt, nem kéne visszanéznem 30 üzenetet francia autókról, stb.
Megjegyzem,francia autóm van, de tisztában vagyok vele, hogy a japós és amcsi kocsik minőségben mindent vernek. -
#1636 Szívem szerint törölném az utóbbi autós csetet, de ha St nem tette meg, sőt, bátorított titeket...
Nem merem törölni na! -
#1633 tudom... -
#1632 Az = miatt. :( -
#1631 Ezt próbáltam: -=RelakS=-, és megmondta, mit csináljak anyámnak :))) -
#1630 A © miatt. :( -
#1629 Szeretnék egy hibát kijavíttatni:
Ez a szöeg:
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™®
formázatlanul sem beírható, meraszongya html. Kérem javítani!
Tenx -
#1628 Igen, de mióta olyan nagy a kereslet francia autókra a minőség nem a régi.
Bár régen sem tudom milyen volt -
#1627 német kocsik suxx
-
#1626 azért a franciák is jók
-
#1625 Én német és angol párti vagyok, de a moderátor figyelme is ittragadt mióta ilyen érdekes témáról beszélünk :)) -
#1624 ez valószínűleg a moderátor figyelmébe tartozik
egyébként japán kocsik roxx
-
#1623 307 szép csak a minőségével lehetnek bajok, legalábbis az autó 2 olvasói rovatában nem nagyon lehet szépeket olvasni, meg a tv ügyvédjében is hallani olyanokról, hogy a peugeot 307-ese meghibásodott, de nem akarják cserélni, nem tudja használni stb.
Én azt tanácsolom, hogy maradj a BMW-nél, az az igazi :)) -
#1622 Jó 6 örüjjé :) 307-re vagyok teljesen begizdulva, azért :) -
#1621 207???