24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [HUN]PAStheLoD
    köszönjük!
  • Pheel
    Köszönöm az érintett fórumozók nevében! :)
  • Laalee
    indexet is olvassátok, pedig az aztán flessreklámban otthon van :D
  • St
    Üzentem ez ügyben a "média partnerünknek", hogy vegyék le a zizegős reklámot. Remélem 1-2 napon belül megtörténik.
  • [HUN]PAStheLoD
    az
  • Loál János #1677
    Pheel moderátor???
  • [HUN]PAStheLoD
    majd Pheel megprogramozza, jól :))
  • [HUN]PAStheLoD
    erről van szó!
    nem is tudtam hogy ilyen eggyüttérző vagy!
  • Pheel
    Írok magamnak :)

Tom, hogy nem az én dolgom, de tényleg sokakat idegesít ez a Peugeot reklám. Rendben, hogy ebből jön a lé, de ha a fél olvasótábor lelép miatta, akkor mégsem éri meg.
  • Loál János #1673
    Eltűnt az élvonalból ez a topik. :(
  • zaki
    ha ez megvalósulna, akkor pl az általam megnyitott topicban törölhetném mások hozzászólásait?
  • Gery1980
    Támogatom a zárt topic ötletet!
  • St
    Az ötlet jó, zárt fórumokon én is gondolkoztam. Azonban most kezdődik a vizsgaidőszak, januárig nincs időm fejleszteni.

Ne vigyétek el ezt a topikot OFF-ba, valamelyik moderátor légyszi takarítsa ki.
  • tomsolo
    Kedves Moderátorok!

Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:
    -jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.

Elöre is köszöni:

tomsolo és az interspar összes dolgozója
  • tomsolo
    ...és miért is, ha szabad kérdenem?
    GRRRR!
  • St
    pempő=manta=bunyós pityu?

• Pempő
    Kedves Moderátorok!
    Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi két igény formálódott meg bennem:
    -jó lenne Bunyós Pityut debannolni
    -jó lenne ha lehetne csinálni a pl. akár saját fórumban ún. védett ill. zárt topikokat melynek tartalmát jogosan el lehetne rejteni az avatatlan szemek elől ill. ezekhez illő hozzászólási jogot is megválogathatná a topik létrehozó esetleges a tagok. Lehetne a megoldás jelszavas vagy akár mint a csetben egy előre megadott nick-ű emberek lehetnének a tagok. Ezt olyan esetekben tartanám pl. célszerűnek amikor több stabil ember közt folyna a diskurzus és nem kéne 20-30 privát üzenetben közölni a egyetlen tényt.

Elöre is köszöni:

tomsolo, Pempő és az interspar összes dolgozója
  • Loál János #1650
    Támogatandó.
  • Galy
    na, ehhez én is csatlakozom :)
  • Ams
    jó ötlet!
  • St
    végtelen
  • Jano
    Egyébként mennyi privátüzenet "fér el" egy usernél? Mennyi a limit?
  • Dikkma
    Ha ez felvetődött, eszembe jutott egy másik régebbi téma is.
    phpBB-ben is van olyan, hogy a fórum olvasatlan új üzeneteit belelöli nékem. Szóbakerült, hogy meg lehetne oldani kúkikkal.
    Persze nem kell minden topicot megjelölni, hanem csak mondjuk a kedvenceket.
    Amúgy nekem nicnsenek kedvenceim.
    És phpBB-ben van olyan is, hogy csak bizonyos felhasználók láthassanak topicot. Pl. SG-munkatársaknak is létre lehetne hozni ilyent :P
    Meg akkor már a saját fórumok témán belül be lehessen topicindítónak állítgatni, hogy melyik júzerek kapjanak read/rw jogot.
  • Taranov
    Na ja, meg több ember is látná, nem kéne mindenkinek elküldeni egy privát üzenetet.
    Okos gondolat.
  • tomsolo
    Kedves Moderátorok!
    Nem tudom mennyire lenne jó javaslat de az alábbi igény formálódott meg bennem:

Elöre is köszöni:

tomsolo és az interspar összes dolgozója
  • Lteebee
    Azt, hogy ha valaki beír ide valami gázt, nem kéne visszanéznem 30 üzenetet francia autókról, stb.

Megjegyzem,francia autóm van, de tisztában vagyok vele, hogy a japós és amcsi kocsik minőségben mindent vernek.
  • Lteebee
    Szívem szerint törölném az utóbbi autós csetet, de ha St nem tette meg, sőt, bátorított titeket...

Nem merem törölni na!
  • RelakSfromhome
    tudom...
  • Jano
    Az = miatt. :(
  • RelakSfromhome
    Ezt próbáltam: -=RelakS=-, és megmondta, mit csináljak anyámnak :)))
  • Jano
    A © miatt. :(
  • RelakSfromhome
    Szeretnék egy hibát kijavíttatni:
    Ez a szöeg:
    ©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™®

formázatlanul sem beírható, meraszongya html. Kérem javítani!

Tenx
  • Taranov
    Igen, de mióta olyan nagy a kereslet francia autókra a minőség nem a régi.
    Bár régen sem tudom milyen volt
  • mikike
    német kocsik suxx
  • mikike
    azért a franciák is jók
  • Taranov
    Én német és angol párti vagyok, de a moderátor figyelme is ittragadt mióta ilyen érdekes témáról beszélünk :))
  • mikike
    ez valószínűleg a moderátor figyelmébe tartozik
    egyébként japán kocsik roxx
  • Taranov
    307 szép csak a minőségével lehetnek bajok, legalábbis az autó 2 olvasói rovatában nem nagyon lehet szépeket olvasni, meg a tv ügyvédjében is hallani olyanokról, hogy a peugeot 307-ese meghibásodott, de nem akarják cserélni, nem tudja használni stb.

Én azt tanácsolom, hogy maradj a BMW-nél, az az igazi :))
  • dikki*yysw
    Jó 6 örüjjé :) 307-re vagyok teljesen begizdulva, azért :)
  • Jano
    207???