24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • RelakSfromhome
    Háááát.....
    Sztem pl: 120*[20|40|60], esetleg tv méretarányok: 63*112 (9:16), 60*80-90*120 (3:4)

De ha az SG megtartja a jelenlegi dizájnt, akkor a 120*[10-40] sztem ami elfogadható. (szélesség kell a szövegnek, magasság kell, mert a mobillogóban is alig lehetett valamit csinálni, a képüzik sokkal jobbak voltak)
    Mindjárt csinálok is egy feltevést, hogy ugyanmárhogynézneki :D
  • mikike
    aki meg nem ül egyenes háttal a székén annak meg adjatok 2 hét ban-t
    aki nem mosott fogat, az is
  • mikike
    rendőrállam
  • RelakSfromhome
    Gumiban bőven elég lenne, ha látszana, ki is nyitotta a topikot. Mindjárt meggondolná az illető

[bagoly... :D]
  • K.András
    Szerintem mehetne a gumi a levesbe,be is kéne szüntetni szinte vonza a forumra az idegbeteg iq-bajnok emberkéket...
  • Dynamic
    Azt nem mondom, hogy törölni kell a gumit, de tény hogy nagyon leromlott a színvonal.Nem áll másból csak naponta min. 10 új topik nyílik amik tul.képpen null hozzászólásosak.Csak a "vicces" cím miatt jön létre, max. üres csetelés megy benne a hozzászólásszámokat növelendő.Hanyagolom régóta, a francnak sincs kedve naponta új és értelmetlen címek között túrkálni.
  • K.András
    Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem...
  • K.András
    Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem...
  • Pyx #2210
    kirájos>saját forumok>házigazda Pyx, thx
  • K.András
    Mi a picsku van a forummal???
  • Bunyós Pityu
    Hmmmm, törlést!!
    És szerveroptimalizálást!
  • Bunyós Pityu
    Nem véletlenül ugattam az UBB ellen :D
  • Bunyós Pityu
    Nem véletlenül ugattam az UBB ellen :D
  • Bunyós Pityu
    A gumit kéretik békénhagyni, olyan mint az ápolatlan fejbőr, kicsit büdös, de egy idő után öntisztuló.
    A szelektív törlés már csak azért sem szerencsés, mert néhány egyértelmű topik kivételével a moderátor nem fogja tudni eldönteni hogy mi a törlendő, és mi nem az.

Továbbra is kérem viszont az SG érdekében SoDI bannolását, pl. <a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052142284#6222">emiatt</a> a kép miatt, mert a jelen politikai helyzetben, mikor már a rendőrség is vizsgálódik az ügyben, aggályosnak tartom hogy valaki ilyesmivel árassza el a fórumot.
  • cSuwwi
    najó neménvoltam. Egyébként a sodis, a csetes, és az első hozzászóló isten/király topicokon kívűl a többit lazán lehetne törölni. Ezt a párat meg átpaterolni a saját fórumokhoz, annak a nevére, akinek a legtöbb hozzászólása van az adott topicban.

Mellesleg a hozzászólás szerk. tényleg jó lenne. :)
  • cSuwwi
  • St
    Pár topik kivételével szerintem le lehetne gyalulni. Ahogy nézem a topiknyitók neveit 8-10 iqharcos tökagyú nyitogatja a "megdugnád-e, stb" topikok javarészét. Őket el kellene küldeni másik fórumra.

• neménvoltam
    lécci ha a gumi meghal, akkor azt a pár topicot amit Jano említett valahogy hagyjátok már meg nekünk :)
  • Dzsini
    esetleg egy radikális pucolás, és csak ha újra elharapózik?
  • St
    átrakjuk neked a privátba :)
  • Pyx #2198
    Sajnos igy van, de #2148! :(
  • Tuvok #2197
    abszolút igaz
  • EOX
    Én is onnan jutottam el ide az sg-re...
  • St
    Gumi lehet, hogy meg fog szűnni, undorító ami ott folyik.
  • [HUN]PAStheLoD
    persze SZvSZ :]
  • [HUN]PAStheLoD
    nemlenne jó!
  • Pyx #2192
    2161?
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh ... nehogymá gumit is megrendszabálozzátok :((

jó ez így
  • St
    Ne cseteljetek ennyit itt, mert nem olvasok végig 45 új üzenetet
  • St
    Hát nem tudom, vajon milyen lenne az ideális méretű logó?

• mukika
    köszönöm!
  • Adam5
    Kérlek töröljétek a "Fórumozók fényképei" 353-as hozzá szólást
    thx
  • Tuvok #2186
    hát persze
  • mikike
    ja mikor lesz zárt topic és hozzászólás szerkesztése?
  • mikike
    nem baj, nem kell mindent érteni
    nobel díjasoknál is előfordul
  • RelakS
    A legtöbb dolog megy, szal itt is valami olyan nüansz lehet, mint anno a topiknyitásnál volt. Mozilla alól nem ment. Belenéztem a kódba, és valami olyan volt, hogy JavaScript:JavaScript:"<a script maga>". St kivette az egyik bejegyzést, és azóta müxik.
  • Dzsini
    nekem nem kell válasz erre, és amíg kb 0.8% operás van, kár miattunk külön szenvedni
  • Bunyós Pityu
    jó ötlet?
  • RelakS
    És csak másnap használhatod
  • RelakS
    Szórakoztasd az illetékeSt, hogy oldja meg :D