24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2218 Háááát.....
Sztem pl: 120*[20|40|60], esetleg tv méretarányok: 63*112 (9:16), 60*80-90*120 (3:4)
De ha az SG megtartja a jelenlegi dizájnt, akkor a 120*[10-40] sztem ami elfogadható. (szélesség kell a szövegnek, magasság kell, mert a mobillogóban is alig lehetett valamit csinálni, a képüzik sokkal jobbak voltak)
Mindjárt csinálok is egy feltevést, hogy ugyanmárhogynézneki :D -
#2217 aki meg nem ül egyenes háttal a székén annak meg adjatok 2 hét ban-t
aki nem mosott fogat, az is -
#2216 rendőrállam -
#2215 Gumiban bőven elég lenne, ha látszana, ki is nyitotta a topikot. Mindjárt meggondolná az illető
[bagoly... :D] -
K.András #2214 Szerintem mehetne a gumi a levesbe,be is kéne szüntetni szinte vonza a forumra az idegbeteg iq-bajnok emberkéket... -
#2213 Azt nem mondom, hogy törölni kell a gumit, de tény hogy nagyon leromlott a színvonal.Nem áll másból csak naponta min. 10 új topik nyílik amik tul.képpen null hozzászólásosak.Csak a "vicces" cím miatt jön létre, max. üres csetelés megy benne a hozzászólásszámokat növelendő.Hanyagolom régóta, a francnak sincs kedve naponta új és értelmetlen címek között túrkálni. -
K.András #2212 Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem... -
K.András #2211 Ja és én is javasolnám Sodi banolását mivel berakta bencsik birojának a képét, ráadásul ugy hogy egy célkerszt van rajta!!!Aszem ez nem használ az sg-nek sem... -
#2210 kirájos>saját forumok>házigazda Pyx, thx -
K.András #2209 Mi a picsku van a forummal??? -
#2208 Hmmmm, törlést!!
És szerveroptimalizálást! -
#2207 Nem véletlenül ugattam az UBB ellen :D -
#2206 Nem véletlenül ugattam az UBB ellen :D -
#2205 A gumit kéretik békénhagyni, olyan mint az ápolatlan fejbőr, kicsit büdös, de egy idő után öntisztuló.
A szelektív törlés már csak azért sem szerencsés, mert néhány egyértelmű topik kivételével a moderátor nem fogja tudni eldönteni hogy mi a törlendő, és mi nem az.
Továbbra is kérem viszont az SG érdekében SoDI bannolását, pl. <a href="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052142284#6222">emiatt</a> a kép miatt, mert a jelen politikai helyzetben, mikor már a rendőrség is vizsgálódik az ügyben, aggályosnak tartom hogy valaki ilyesmivel árassza el a fórumot. -
#2204 najó neménvoltam. Egyébként a sodis, a csetes, és az első hozzászóló isten/király topicokon kívűl a többit lazán lehetne törölni. Ezt a párat meg átpaterolni a saját fórumokhoz, annak a nevére, akinek a legtöbb hozzászólása van az adott topicban.
Mellesleg a hozzászólás szerk. tényleg jó lenne. :) -
#2203 -
#2202 Pár topik kivételével szerintem le lehetne gyalulni. Ahogy nézem a topiknyitók neveit 8-10 iqharcos tökagyú nyitogatja a "megdugnád-e, stb" topikok javarészét. Őket el kellene küldeni másik fórumra.
-
neménvoltam #2201 lécci ha a gumi meghal, akkor azt a pár topicot amit Jano említett valahogy hagyjátok már meg nekünk :) -
#2200 esetleg egy radikális pucolás, és csak ha újra elharapózik? -
#2199 átrakjuk neked a privátba :) -
#2198 Sajnos igy van, de #2148! :( -
#2197 abszolút igaz -
#2196 Én is onnan jutottam el ide az sg-re... -
#2195 Gumi lehet, hogy meg fog szűnni, undorító ami ott folyik. -
#2194 persze SZvSZ :] -
#2193 nemlenne jó! -
#2192 2161? -
#2191 ehh ... nehogymá gumit is megrendszabálozzátok :((
jó ez így -
#2190 Ne cseteljetek ennyit itt, mert nem olvasok végig 45 új üzenetet -
#2189 Hát nem tudom, vajon milyen lenne az ideális méretű logó?
-
#2188 köszönöm! -
#2187 Kérlek töröljétek a "Fórumozók fényképei" 353-as hozzá szólást
thx -
#2186 hát persze -
#2185 ja mikor lesz zárt topic és hozzászólás szerkesztése? -
#2184 nem baj, nem kell mindent érteni
nobel díjasoknál is előfordul
-
#2183 A legtöbb dolog megy, szal itt is valami olyan nüansz lehet, mint anno a topiknyitásnál volt. Mozilla alól nem ment. Belenéztem a kódba, és valami olyan volt, hogy JavaScript:JavaScript:"<a script maga>". St kivette az egyik bejegyzést, és azóta müxik. -
#2182 nekem nem kell válasz erre, és amíg kb 0.8% operás van, kár miattunk külön szenvedni -
#2181 jó ötlet? -
#2180 És csak másnap használhatod -
#2179 Szórakoztasd az illetékeSt, hogy oldja meg :D