24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Simán, de aki belép más nevén, és rájövök az ban ;) -
csak szolok, hogy van egy kis hiba forumcsetben, bármijen néven be lehet lépni... -
legyszives javitsatok ki az Inernetfuggo topik cimet, thx -
thx ! (bár a link lemaradt
)
mind1 mind1, nem azé mondtam na !
-
Igaz!
Nem a keresztény eszmékkel van a baj, hanem a fajgyűlöletével és az el******* topikokkal. -
Nem lehetne tényleg ezt a sodi gyereket eltávolitani? Minden topic zsidozásban köt ki ahol megjelenik, állandoan ontja magábol a fajgyuloletet meg a nagy keresztényi eszméit és elbassza a forum légkörét!
Vagy kérek mindenkit aki pesten lakik és meglátja
-
Star Trek topik bannerét légyszi csere erre, kép linkjének meg plz ezt: www.startrek.com
Előre is kösz. -
saját képekben #1800-át
kösz -
De ezt csak akkor, ha nem nagy kupac hozzászólást kell törölni. -
nemtudom hogy az adatbázis lehetőséget ad-e ilyenre, azt lehet, hogy szerkesztéssel átírom a hozzászólást és mondjuk kitörlök belőle mindent... akkor ottmarad az üres fejléc -
Ez így kimoderálva olyan, mintha skizo lennél 

Nem lehetne olyan moderálás, hogy a hozzászólás fejláce ottmarad, és pl a név után egy (moderálva) felirat, amire ha nagyon érdekel, mi lett kidobva rákattintunk, és látjuk. Ez pl hozzászólás számához lehetne kötni, és csak regelve.
[menjek a fracba a marhaságaimmal?
]
-
kiscsillag lehet menni máshova próbálkozni, hátha máshol nem moderálnak ki... -
-
"oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló" ;))) -
hagyjátok, meg lesz oldva a dolog... -
te beteg vagy, vagy csak lenyúltad Imremagdi pass-t és ki akarsz vele b*szni? -
okos vagy... szerintem hamarosan te is bannolva leszel. -
de csináltál. tök hülyeségeket, értelmetlenségeket irogattál be mindenhova, rosz topicocat nyitottál, és mellesleg logot loptál. -
Imremagdi: jobb ha tudod, 2 db click törölni a hozzászólásaid, és floodolásért még nagyobb bajod is lehet... én befejezném marhagyorsan. -
és a logo ellopása? -
bár nem én voltam, de gondolom. -
2075... -
Thx -
lezúztam -
Imremagdi bekattant teleszemetel minden topicot.... -
thx! végre... [megkönyebbül] -
logolopás=bann -
a meg mi? mike at home=Szalacsi Sándor? vagy mi? -
plz ezt a gumiba! ezt a Szalacsi SÁndort nem lehetne bannolni??? -
thx -
Moderátor figyelmébe:
-
plz legyen ebből gumi!!!!! -
T. Moderátor!
Mekérem én és a Gumiszoba rendszeres csetelői nevében, hogy haladéktalanul töröljék a Gumiszoba teljes tartalmát!
Köszönöm. -
milyen módja lenne, Sodi-t örökre bannolni az sg-ről?
egyszerüen farkasordióan náci amiket ír lekomcsiz bárkit
tudom, hogy demokrácia meg minden, nem tudom, ha kell gyűjtök aláirást -
Ó, régi jó design.
Én az életben szeretnék inkább találkozni Bunyós Pityuval, mert nagyon szimpi lett, hogy Hummerrel jár és az állatokért tüntet. -
Jaigen, márcsak azért is szeretném, ha elengednétek Bunyós Pityut, mert anyagilag is támogatta az sg-t, szponzort meg ugye nem köpünk pofán.

(nem fake) -
Igen, mindenképp! :D -
Betennétek "hosszu cimnek" ezt, ide?
köszönöööm :D
-
#2041 -> Kösze! -
Nem kell felvágni vele... :))