24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2097 nemtudom hogy az adatbázis lehetőséget ad-e ilyenre, azt lehet, hogy szerkesztéssel átírom a hozzászólást és mondjuk kitörlök belőle mindent... akkor ottmarad az üres fejléc -
#2096 Ez így kimoderálva olyan, mintha skizo lennél
Nem lehetne olyan moderálás, hogy a hozzászólás fejláce ottmarad, és pl a név után egy (moderálva) felirat, amire ha nagyon érdekel, mi lett kidobva rákattintunk, és látjuk. Ez pl hozzászólás számához lehetne kötni, és csak regelve.
[menjek a fracba a marhaságaimmal? ] -
#2095 kiscsillag lehet menni máshova próbálkozni, hátha máshol nem moderálnak ki... -
#2094 -
#2092 "oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló" ;))) -
#2091 hagyjátok, meg lesz oldva a dolog... -
#2090 te beteg vagy, vagy csak lenyúltad Imremagdi pass-t és ki akarsz vele b*szni? -
#2089 okos vagy... szerintem hamarosan te is bannolva leszel. -
#2088 de csináltál. tök hülyeségeket, értelmetlenségeket irogattál be mindenhova, rosz topicocat nyitottál, és mellesleg logot loptál. -
#2087 Imremagdi: jobb ha tudod, 2 db click törölni a hozzászólásaid, és floodolásért még nagyobb bajod is lehet... én befejezném marhagyorsan. -
#2085 és a logo ellopása? -
#2083 bár nem én voltam, de gondolom. -
#2082 2075... -
#2080 Thx -
#2079 lezúztam -
#2078 Imremagdi bekattant teleszemetel minden topicot.... -
#2076 thx! végre... [megkönyebbül] -
#2075 logolopás=bann -
#2074 a meg mi? mike at home=Szalacsi Sándor? vagy mi? -
#2070 plz ezt a gumiba! ezt a Szalacsi SÁndort nem lehetne bannolni??? -
#2068 thx -
#2067 Moderátor figyelmébe:
-
#2064 plz legyen ebből gumi!!!!! -
#2059 T. Moderátor!
Mekérem én és a Gumiszoba rendszeres csetelői nevében, hogy haladéktalanul töröljék a Gumiszoba teljes tartalmát!
Köszönöm. -
#2058 milyen módja lenne, Sodi-t örökre bannolni az sg-ről?
egyszerüen farkasordióan náci amiket ír lekomcsiz bárkit
tudom, hogy demokrácia meg minden, nem tudom, ha kell gyűjtök aláirást -
#2057 Ó, régi jó design.
Én az életben szeretnék inkább találkozni Bunyós Pityuval, mert nagyon szimpi lett, hogy Hummerrel jár és az állatokért tüntet. -
#2056 Jaigen, márcsak azért is szeretném, ha elengednétek Bunyós Pityut, mert anyagilag is támogatta az sg-t, szponzort meg ugye nem köpünk pofán.
(nem fake) -
#2055 Igen, mindenképp! :D -
#2054 Betennétek "hosszu cimnek" ezt, ide? köszönöööm :D -
#2053 #2041 -> Kösze! -
#2052 Nem kell felvágni vele... :)) -
#2051 És a loál kinek a nevéhez fűződik? Na kinek a nevéhez? :DDD -
#2050 Kösze a rendrakást! -
davos80 #2049 Kössz...Most már én is mondhatom : LOÁL. -
#2048 loal és loál ugyanaz :)) -
#2047 lol: laugh out loud
loal: u.a. magyarosan
LOÁL: Sg édes anyanyelvünk :)
rulz-rulez rlz = király -
davos80 #2044 Meg a RULZ -
davos80 #2043 Valaki világosítson már fel arról, hogy MIT JELENT AZ A LOÁL & társai!!! -
Chief #2042 LOÁL! -
#2041 T. Moderátor!
Tudom, hogy a gumiszobában nincs moderálás, én mégis szeretném kérni a Chappy nevű felhasználó végleges bannolását, mert rendszeresen, egyértelműen romboló szándékkal, többszöri kérés ellenére tönkreteszi egy kisebb fórumközösség szórakozását.
Köszönöm.