24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2258 úgyérzem szépet fogtok ezzel kaszálni ;) -
#2257 jaja
a 40 pixel kicsit magas logonak, szélességben lehet gondolkozni, pl. a fizetőseknek duplaszéles logo -
#2256 Csekkoltad már a privet? -
#2255 jelentkezéseket nekem privben ki akar gumimenedzser lenni, végén közzéteszem a listát és lehet ellenvetni. -
#2254 -
#2253 Szerintem jó lenne. -
#2252 Értek egyet felé -
#2251 Én jó lennék? Senki se ismer, bírom a negatív kritikát :)) -
#2250 Szvsz mindenki magát ajánlja...
Legalább ne olyan legyen, aki a legtöbb "negatív" topikot nyitotta ott. (adminok ezt meg tudják nézni, nem ?) -
#2249 St-nek nyomtam priv :D :P -
#2248 ajánlani lehet, meg jelentkezni is lehet. :) -
#2247 Vesszetek még össze :D -
#2246 Csekk disZ -
#2245 jól mondod
SZERINTED -
#2244 mikike: te szerintem nem az az ember vagy, aki
a: moderátor lehetne a gumiban
b: megmondja hogy ki legyen az -
#2243 esetleg még geszt is lehet
talán mike
(főleg hogy ő nyitná a legperverzebb topikokat)
igen
mike jó lesz -
#2242 Ajánlom magamat :D -
#2241 csak ne te legyél az
vagy pyx
akkor inkább jano -
#2240 ja...
akkor mégse
azt hittem megtaláltam a kiutat állástalan életemből
-
#2239 Szerintem a CSETESEK™ közül kerülhetnének ki a gumi "moderátorai", vagy ráérős vagy hetes alapon. A mindig felül topik is jó ötlet. -
#2238 mikike: nekem mondod? :)) de ha jól csinálod, csak a moderátor-nicket fogják anyázni ;) -
#2237 ja, társadalmi munkára mégis mit vársz? :) -
#2236 a moderátorság hálátlan feladat
mindenki utálja őket és gátolják a munkájukat
végülis pont nekem való
de remélem jó a fizu -
#2235 -
#2234 énénén ! akkor megy a fél gumi :DDD (jóvanna, viccvót) -
#2233 kell csinálni egy "mindig felül", és lezárt topicot a gumiszobába, és oda kihirdetni a parancsolatot. -
#2232 az élvezet, és a felelősség, hogy pucolhatod a ....-t amíg meg nem értik, hogy szabályok vannak :) -
#2231 vajon miért pont azt szúrtad ki te kis jogász? -
#2230 hehe
mi a fizetés? -
#2229 ÁZ!!! -
#2228 ki jelentkezik gumiszoba menedzsernek? fényképes önéletrajzokat motivációs levéllel várjuk a [email protected] címen ;> -
#2227 Korrekt. -
#2226 Tökéletes és elég. -
#2225 Szerintem egyetlen moderálási szabályt be lehetne vezetni a gumiban: személyeket sértő topicokat ne lehessen nyitni (pl. megdugnád-e st apukáját, stb) -
#2224 K.Ancsó: sodit már írtam, gumi meg ne zavarjon! -
#2223 Hö, köszönöm. :D :))) -
#2222 -
#2221 na...
most jó 5letet adtál nekik -
#2220 De látom, rendet raktatok a gumiban :D -
#2219 Rendőrállam???
Nem jártál a fotozz.hu-n?
Levontak tőlem 1 kreditet, mert a 8db, pontokba egyáltalán nem szedett szabályból talán csak 6-ot teljesítettem maradéktalanul, a másik kettőre meg rá lehetett fogni! (módosított kép volt, sok szabály, a lényeg, hogy a gazdája tudott róla...)