24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2138 160 Ft-os SMS/6 hónap és 16k logo, ez lesz :)
-
#2137 Volt már rá példa... -
#2136 Nincs moderálás a gumiban -
#2135 A KATA topicok mennyiségét jó lenne megtizedelni a gumiban... Köszönöm. -
#2134 Törölni kellene, köszi, és bocs :) -
#2133 ÁZ!
Tényleg megérdemelné a rohadék! -
#2132 Kérem SoDI felhasználó bannolását, mert náci szövegekkel szpemmel.
"arbeit macht frei
deutschland deutschland über alles
sieg heil" -
#2131 Sztem ki leszünk moderálva.
Vagy ne fessem a falra az admint? :D -
#2130 1szeri fizetéssel nehogymá ne örök ideig lehessenmá! -
#2129 off: ha nem tudtatok 8kában normális logot csinálni, akkor 20kban sem fog menni -
#2128 Vagy 1 hónap. Általában havonta szoktak fizetni ilyesmit.
Bár én 160+fát sokallok 1 hónapra egy logóért. -
#2127 Nem akartam túl keveset írni. Legyen pl 2 hónap :) -
#2126 Ha nem fizetsz, akkor nincs nagy lo(')gó :D -
#2125 nana, akkor már inkább 1 sms-el legyen korlátlan ideig, mondjuk 15-20k-s kép. Így lényegében kifizettük a logó tárhelyét. Nehogymár hetente kelljen sms-t küldeni.
Mondjuk egy 160-as sms-ért máshol gigákat érek el, itt meg 15 kilobyteot... ;) -
#2124 Jó ötlet, csak egy baj van. Mi van, ha nem fizetnek sokan?
Mert én nem fizetek :D -
#2123 Lehessen feltölteni egy nagyobb logót, esetleg pl duplamagasat. Ha a pofa küld 1 160ft-os sms-t, akkor pl két hétig a nagyobb logója látszik, egyébként a kisebb, feléve, hogy van.
Na?
Ez milyen 5let? Aki nagyot akar, az perkáljon :D -
#2122 Na. Akkor mennyi az annyi? :D -
#2121 mekkora ötletet adtál :D -
#2120 Végre bejelentkeztem!
Csak az internet beállításokban kellett ezt azt átállítani -
#2119 talán NEM tudsz -
#2117 izé... pénzért se? :D -
#2116 NEM lesz 8k-nál nagyobb logo. Több ilyen kérést nem akarok hallani. -
#2115 hali, kérem a "BESZÓLOK KATÁNAK" topikot áthelyezni az általánosba, thx!
-
#2114 Hidd el, hogy egy normális logo-t rengeteg erőfesztésbe tellik 8 K-ra leoptimalizálni. Az enyémből is ki kellett vágni rengeteg mindent (többek között a nevemet) és le kellett szabályozni hetvenvalahány színűre (+ 15% loss) hogy sikerüljön.
nem hiszem, hogy egy kis emelés miatt annyian szopnának. -
Cat #2113 elöször volt 4k, aztán 5, aztán most 8... sztm nem kéne növelni, már igy is olyan csodaanimokat csinálnak egyesek hogy csak nézek
sztm már most sem a logó mérete a határ, hanem a fantázia
ne nekem kelljen (illetve többezer embernek) szopnia amiatt, hogy valaki nem tudja leoptimalzálni kellően kicsire a kreálmányát... valahol határt kell szabni.
és ne legyen ubb button se, a html helyett azért lett ubb, mert csomo topic szét lett szedve, nem lenne jó visszatérni ugyanoda -
#2112 Igaz! én is örülnék neki! :) -
#2111 Szerintem sokan örülnének neki, ha egy kicsit feljebb vinnétek a logó méretének korlátját, pl. 20 K-ra. Szerintem nem lassulna be a fórum tőle, mert úgyis csak egyszer kell letölteni a logo-t, utána már az IE a cache-ből szedi elő őket.
vélemény? -
#2110 Nem-e lehetne-e UBB button!!!!! -
#2109 már megakadályoztuk, tegnap óta nem lehet már floodolni -
steweee #2108 nem tudnád vhogy megakadályozni hogy egyesek a "szenzációs" ajánlataikat betegyék kismilliószor? szétbarmolják vele a hirdetés rovatot!mondjuk ha vki ilyet csinál tiltsátok le az emilcíméről a további hirdetéseket.persze nyithat másikat, de hátha abbahagyja -
#2107 Ha mindenképp a fórum chat-jéről akartok locsogni, csináljatok neki topicot!
De inkább ne... -
#2106 Simán, de aki belép más nevén, és rájövök az ban ;) -
#2105 csak szolok, hogy van egy kis hiba forumcsetben, bármijen néven be lehet lépni... -
#2104 legyszives javitsatok ki az Inernetfuggo topik cimet, thx -
#2103 thx ! (bár a link lemaradt )
mind1 mind1, nem azé mondtam na ! -
#2102 Igaz!
Nem a keresztény eszmékkel van a baj, hanem a fajgyűlöletével és az el******* topikokkal. -
#2101 Nem lehetne tényleg ezt a sodi gyereket eltávolitani? Minden topic zsidozásban köt ki ahol megjelenik, állandoan ontja magábol a fajgyuloletet meg a nagy keresztényi eszméit és elbassza a forum légkörét!
Vagy kérek mindenkit aki pesten lakik és meglátja -
#2100 Star Trek topik bannerét légyszi csere erre, kép linkjének meg plz ezt: www.startrek.com
Előre is kösz. -
#2099 saját képekben #1800-át
kösz -
#2098 De ezt csak akkor, ha nem nagy kupac hozzászólást kell törölni.