24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2357 Az illetékes mocskolódó válaszolhat privátban is (örömmel venném), nehogy a lezárt topik legyen az akadálya. -
#2356 Undorító példáját láthattuk ismét, hogy hogyan segítik ki egymást a moderátorok az erkölcsileg szorult helyzetekből. Gratulálok SG! -
#2355 Pedig egyértelmű. A jelek szerint nem leszel házigazda. -
#2354 A kérdésedre már az elején megkaptad a választ, onnantól csak véresszájúskodás ment. Mi újat mondhatnak még azon kívül, hogy hol és mennyiért kapni? Ezt pedig már megkaptad. -
#2353 hali.a daewo kalos topikot nem bezárni kellett volna,hanem kiszedni a nem témához kapcsolódó dolgokat.de úgy vettem észre a bezárás rövidebb ideig tartott,és nem volt vele munka.köszi.
u.i.:tudnék tippet adni,mit zárj be még.... -
#2352 Ideje lenne leállni a flameeléssel! Ez a topic, mint az alcíméből is kiderült, nem erre való. Menjetek a gumiba és ott fárasszátok egymást!
A két jópárszor megkérdezett kérdésre pedig azért nincs válasz, mert nem olvasta el az illetékes a kérdést. Találjátok ki miért...
Szóval csendet! -
Chief #2351 Én szintén várom #2345-ös hozzászólásra a választ, de semmi nem érkezik! -
Chief #2350 Arra várhatod! -
#2349 Már írtam korábban ide (#2205), K.Andris is, nem volt reakció. -
#2348 Hova van belinkelve? -
#2347 #2339-re várom a választ.
Köszönöm. -
#2346 St: nézzél már be ide pls, bunyó van -
Chief #2345 #2324 számú hozzászólásomra egyik moderátor sem reagált semmit!
A kérdés, még mindíg él, megkapom a házigazdai jogot az Igaz(i) emberek c. topicban, vagy sem?
Vagy talán mert egy bannolt ember nyitotta, nem lehetséges?
Ezt nem értem, légyszives valaki világosítson fel, mi az ábra!
Köszönöm -
#2342 Pyx hekkelt :D -
#2341 mi volt ez a kisebb leállás? -
#2339 Moderátor figyelmébe:
Sérelem ért a gumiban?
Kérdezem továbbá hogy mi az SG álláspontja a fórumba belinkelt, Bencsik bíróját célkereszttel a fején ábrázoló képpel kapcsolatban. -
steweee #2338 máris van aki kitalálta hogyan floodolhat az apróban.a szöveg eleje pl szevasztok helyett sziasztok, a többi szöveg beszúrva ua.nem lehetne az ilyen tetveket kitörölni a regisztráltak közül? ha jól emléxem csak regisztráltak adhatnak fel hirdetést -
#2337 #2304 -
Chief #2333 És az mikor derül ki hogy kaphatok-e házigazdai jogot az Igaz(i) emberek c. topicban? -
#2332 Mikor derül ki az ápolónők™ személye? -
#2331 igy van ;] -
#2330 Azt hittem hogy tegnap már lezártuk a gumi-ügyet azzal, hogy a személy elleni topikok moderálva lesznek, amivel teljesen egyet is értettünk. Most akkor miért kell megint kelteni a feszültséget a moderátorok részéről??? -
#2329 félreértés, hogy ez Kata miatt indult be. már régen érett a dolog, soksok hónapja volt már beszélgetés róla a moderátorok között. -
#2328 Csak akkor kezd el zavarni, amikor téged is érint? Ez szánalmas.
Mike-nak meg teljesen igaza van. A gumi működik, nem kell bántani, ahogy használni se!
Kata meg a viselkedésével bőven rájátszott arra hogy ennyi és ilyen topik nyílt róla, ennek ellenére csak egy szavába került átalakíttatni az SG-t. Hát gratulálok! -
Chief #2327 Nem!
Csak nem válszoltál a kérésemre! -
#2325 muszáj itt csetelni? -
Chief #2324 Az Igaz(i) emberek topicban, kéretik átadni nekem a házigazdai jogokat, mert mikike eltávozott köreinkből!
Köszönöm -
#2316 Moderátorok, nem lehetne a fórumozók fényképei topic fejlécébe berakni (kattinthatóan!) ezt az url címet: http://sgtagok.srv.hu ? Thx. :) -
#2313 de lehetne csinálni a gumiban egy újraindítást is, a sok hülye topik törlésével, ha az a gond, hogy csak a helyet foglalja
ha meg moderált lesz a gumi, az már nem gumi, és akkor már semmi értelme -
#2310 és lehetne az a címe: Itt szólj be St-nek... :))) -
#2309 szerintem meg az ember legyen már olyan intelligens, hogy el tudja dönteni, mi érdekli és mi nem -
#2308 Kéne topik, ami az sg fórumáról magáról szól, mit kéne módosítani, stb (mintha lenne, nem?), vagy egy Törlést topik kéne, ahol törlést lehet kérni. Ide úgy is mindenki be fogja szülni minden moderátorokhoz írt okosságát... -
#2307 Úgylegyen!
(a fórumozók képeibe is belesz@rt egy...) -
#2306 Szívesen hozzászólnék a Kata témához, de az egyetlen topicban, ahol a tárgyilagosságra és a szűkszavúságra kéne törekedni a moderátorok és mindenki más is fossa a szót.
Moderátoroknak: többször utaltam, de nem vettétek az adást. Aki épp itt van, törölje a lényegtelen dolgokat, mert így reggel, elég macerás visszaolvasni, mit is kíván a nép. -
#2304 unregek végleg kitiltása napok kérdése -
#2303 static-al nagyon jókat dumcsiztam már pl. a LoTR fórumban, és azt mondta, hogy be fogja magát regelni. a stílusa meg... hát, vannak a regeltek közt is furcsa esetek :o) -
#2302 lenne egy kérdésem, unregeket nem lehetne kitiltani??? legalábbis eggyet mert az nagyon rontja a levegőt itt. egy értelmes hozzászólása sincs... ő static. Mit lehetne vele tenni? -
#2301 Jól beszélsz ;) -
#2300 továbbra sem értek egyet a megszűntetéssel, akkor megint errefele fogják kiélni magukat, és rengeteg dolgunk lesz....
inkább a lenti néhány ápoló kellene, akik rendesen odafigyelve dolgoznak -
#2299 A Gumiszoba szép lassan a megszűnés felé halad, így ahogy van semmiképpen sem fog maradni. Ennek első lépése lesz, hogy nagytakarítást kell ott tartani és a itt dugd meg St apukáját c. topikokat kiírtani.