24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
nem kampec, de valami lesz vele, átalakul, moderált lesz, vagy akármi, még nincs konkrét elképzelésünk. Az elmúlt napok eseményei rámutattak, hogy így ahogy van nem maradhat, mert azoknak a dolgoknak ami ott folyt az SG-n belül nem adunk helyet. -
A szavazás mostani állása szerint akkor a guminak nemsokára kampec?
-
-
Meddig marad kinn a szavazás? -
kiszedve :) -
jaja, idegesítő. Meg már amúgyis be van állítva... -
Chief #2409 ÁZ! -
hehö!
Ezt a startlapnak beállítom dolgot legyenszives valaki hirtelen kiszedni, mert nagyon zavar... -
Hm, pastolva a brózerbe nincs gond. Mindegy.
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056485549#1668
Ez a link. -
Nem lehet, hogy session id-vel együtt bookmarkoltad le? ilyen phpsessid= változó az url címben -
Félretettem magamnak pár napja egy linket a behun forumában, hogy majd akkor elolvasom. A Far Cry topicban egy hozzászólásra mutat. Most rányomtam, és amikor bejött az oldal, azt írja "ebbe a fórumba csak bejelentkezett blabla..."
Namost én be vagyok jelentkezve, ez miért van?
XP+SP1+Mozilla 1.5 -
Ha bannolnátok akkor nem kéne törölni és a szabad fórumozó erőforrásaimat nem kötné le és így még a hozzászólás szám is nőne!
-
Ha meg törli, akkor mi a baj? Majd Hykao jelzi, ha baja van. :) -
hykao folyamatosan törli de ha figyelmes vagy észreveszed hogy nem haggya abba :]
-
Én ott összesen 2 beírást láttam tőle, ami nem volt elég destruktív. Esetleg bejegyzésszámokat is adnál? :) -
Komolyan mondom, nem értelek. Hónapokig itt sírtál, hogy engedjék vissza ezt a nicket és mióta megkaptad, azóta folyamatosan beszólogatsz vele. Ráadásul pont annak, aki kitiltott előzőleg... -
Tibi! Mért ne? ;] -
na jó .. itt a fényképes topicban ez az önjelölt politológus Jony vagy ki.. mindenkinek beszól
és a romák világuralmáról terjeszti az igét...
itt -
Pász! Ne értetlenkedj :P -
De miért maradt meg a hírekben? Ott van a legtöbb idióta beszólás... :-(
Mondjuk már ez is szép fejlődés :) -
melyik a pozitív? :] -
sztem nem, 2 pozitív, 2 negatív véleményt lehet beixelni -
ja és a szavazás meg túl 1oldalú ;]
olyan opció nincs hogy "Életem értelme"
-
nekem az is jó lenne ;] -
lap aljára beszúrunk egy 1x1-es méretű pixelt, arra kattintva fog bejönni, titkos hely ;> -- najó ez csak vicc volt :) -
ha lehet 1 ötletem.. tegyétek külön aldomain címre.. aki ott akar "gumizni" az megteheti de innen pedig teljesen ellehet tünteni
pl. gumi.sg.hu és így itt még nem is láccik ;] -
király ;]] -
Ha most örülök ennek, ugye azért még nem moderáltok ki ?!! :DDD -
süti! -
Nincs unreg? Hurrá
Végre nem lesz olyan, hogy egy aksdhgf nevű egyén habzó szájjal hozzáfűzi, hogy éaslkjhg :D -
Mikikét visszaengedtük, hátha nem nyit több katás topicot... Ha mégis rosszalkodik, akkor végleg tiltás. -
na véééégre... köszönjük szépen -
Chief #2381 Végre! -
Mától megszűnt a regisztrálatlan hozzászólás lehetősége. -
Cat #2374 van egy érdekes világnézete, de ez szvsz még belefér a véleménynyilvánítás szabadságába
az egy gond hogy ezt elég agresszíven teszi, és a stilusa is elég tenyérbemászó, de nem floodol, nem tesz tönkre topicokat, nem káromkodik, egyszóval kulturáltan áll ki (a számomra is ellenszenves) náci véleménye mellett. Az hogy valakit utálnak tucatnyian, elegendő ok? -
K.András #2373
-
SoDI szerintem tényleg kártékony ember. Én mint moderátor mondom ezt, alig illuminált állapotban. -
Nah, a nap első jó híre, hogy megmarad a gumi... :) -
Sodi, először és utoljára - életemben nem láttam egy hozzászólását sem, így nem tudom mit csinál. Nem láttam még az általa beszúrt képeket sem. Nekem személyesen még nem volt vele bajom, de ha a moderátorok szólnak, akkor ki lesz tiltva (eddig senki se szólt).
Gumi - még nem tudjuk mi lesz vele, de ma egyeztettem a főszerkesztővel az ügyben, aki helyteleníti a megszűntetését, így nem fog megszűnni. Az valószínű, hogy bizonyos moderálási szabály lesz rá alkalmazva.