24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dikkma
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056485549#1668

Ez a link.
  • St
    Nem lehet, hogy session id-vel együtt bookmarkoltad le? ilyen phpsessid= változó az url címben
  • Dikkma
    Félretettem magamnak pár napja egy linket a behun forumában, hogy majd akkor elolvasom. A Far Cry topicban egy hozzászólásra mutat. Most rányomtam, és amikor bejött az oldal, azt írja "ebbe a fórumba csak bejelentkezett blabla..."
    Namost én be vagyok jelentkezve, ez miért van?
    XP+SP1+Mozilla 1.5
  • [HUN]PAStheLoD
    Ha bannolnátok akkor nem kéne törölni és a szabad fórumozó erőforrásaimat nem kötné le és így még a hozzászólás szám is nőne!
  • Pheel
    Ha meg törli, akkor mi a baj? Majd Hykao jelzi, ha baja van. :)
  • [HUN]PAStheLoD
    hykao folyamatosan törli de ha figyelmes vagy észreveszed hogy nem haggya abba :]

• Pheel
    Én ott összesen 2 beírást láttam tőle, ami nem volt elég destruktív. Esetleg bejegyzésszámokat is adnál? :)
  • Pheel
    Komolyan mondom, nem értelek. Hónapokig itt sírtál, hogy engedjék vissza ezt a nicket és mióta megkaptad, azóta folyamatosan beszólogatsz vele. Ráadásul pont annak, aki kitiltott előzőleg...
  • [HUN]PAStheLoD
    Tibi! Mért ne? ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    na jó .. itt a fényképes topicban ez az önjelölt politológus Jony vagy ki.. mindenkinek beszól
    és a romák világuralmáról terjeszti az igét...

itt
  • Pheel
    Pász! Ne értetlenkedj :P
  • Pheel
    De miért maradt meg a hírekben? Ott van a legtöbb idióta beszólás... :-(

Mondjuk már ez is szép fejlődés :)
  • [HUN]PAStheLoD
    melyik a pozitív? :]
  • St
    sztem nem, 2 pozitív, 2 negatív véleményt lehet beixelni
  • [HUN]PAStheLoD
    ja és a szavazás meg túl 1oldalú ;]

olyan opció nincs hogy "Életem értelme"
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem az is jó lenne ;]
  • St
    lap aljára beszúrunk egy 1x1-es méretű pixelt, arra kattintva fog bejönni, titkos hely ;> -- najó ez csak vicc volt :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ha lehet 1 ötletem.. tegyétek külön aldomain címre.. aki ott akar "gumizni" az megteheti de innen pedig teljesen ellehet tünteni

pl. gumi.sg.hu és így itt még nem is láccik ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    király ;]]
  • Sir Quno Jedi
    Ha most örülök ennek, ugye azért még nem moderáltok ki ?!! :DDD
  • Pyx #2385
    süti!
  • RelakSfromhome
    Nincs unreg? Hurrá
    Végre nem lesz olyan, hogy egy aksdhgf nevű egyén habzó szájjal hozzáfűzi, hogy éaslkjhg :D
  • St
    Mikikét visszaengedtük, hátha nem nyit több katás topicot... Ha mégis rosszalkodik, akkor végleg tiltás.
  • zaki
    na véééégre... köszönjük szépen
  • Chief
    Végre!
  • St
    Mától megszűnt a regisztrálatlan hozzászólás lehetősége.
  • Cat #2374
    van egy érdekes világnézete, de ez szvsz még belefér a véleménynyilvánítás szabadságába
    az egy gond hogy ezt elég agresszíven teszi, és a stilusa is elég tenyérbemászó, de nem floodol, nem tesz tönkre topicokat, nem káromkodik, egyszóval kulturáltan áll ki (a számomra is ellenszenves) náci véleménye mellett. Az hogy valakit utálnak tucatnyian, elegendő ok?
  • K.András
  • Dikkma
    SoDI szerintem tényleg kártékony ember. Én mint moderátor mondom ezt, alig illuminált állapotban.
  • cSuwwi
    Nah, a nap első jó híre, hogy megmarad a gumi... :)
  • St
    Sodi, először és utoljára - életemben nem láttam egy hozzászólását sem, így nem tudom mit csinál. Nem láttam még az általa beszúrt képeket sem. Nekem személyesen még nem volt vele bajom, de ha a moderátorok szólnak, akkor ki lesz tiltva (eddig senki se szólt).

Gumi - még nem tudjuk mi lesz vele, de ma egyeztettem a főszerkesztővel az ügyben, aki helyteleníti a megszűntetését, így nem fog megszűnni. Az valószínű, hogy bizonyos moderálási szabály lesz rá alkalmazva.
  • Bunyós Pityu
    Ez a hozzászólásod tökéletesen helytálló, ezért kértem a véleményed a SoDI által belinkelt képről. Ugye nem akarod a kettős mérce látszatát kelteni, és inkább válaszolsz!
  • Pyx #2366
    St: gumi moderált lesz? vaty mi! [türelmetlen]
  • St
    Egyetértek. A hordaszellem legocsmányabb megnyilvánulása volt.
  • Taranov
    Elárulom, hogy vannak, akik tudják az igazi nevemet, de nem élnek vissza vele, egyetlen alkalom erre a Sodi-névjegykártya volt. Azután engem is kezdtek csesztetni a saját nevemen, ez a Taranova a cicafiú c. topikban volt a gumiban, de nem veszem zokon, hisz abbahagyták már. Csak mondom, hogy nem Kata az első.
    Mondjuk igaz, hogy itt kb. az egy bolond százat csinál jellegű eset van érvényben, mikor valamelyik hülye bepöccen, hogy egy jó nő SG-zik és akkor elkezdi kritizálni. A többi meg utánamegy.
  • St
    pityuka, nem fog sokáig tartani a nicked, ha nem tudod abbahagyni ezt az értelmetlen, destruktív kötözködést. szívfájdalom nélkül kitiltalak újra
  • St
    Neked tudják az igazi nevedet? Te felvállalod a valós identitásodat?

Nem mindegy, hogy csak egy fiktív nicket basztatunk, vagy egy valós névvel, fényképpel és viszonylag egyszerűen kideríthető lakcímmel rendelkező személyt... Mert ez utóbbi már polgár és büntetőjogi kategória is lehet (jó hírnév megsértése, becsületsértés, zaklatás, stb)
  • Taranov
    Taranovos topikot mindenki nyithat, viszont Katásat nem? Mert jó, ha tudjátok, hogy Taranovos topik sok van és ezek mind ártanak a népszerűségemnek!
  • csum666
    albacomp.no-ip.com dc++ on hub cím gyertek nem állandó
  • Taranov
    Bannolták mikikét?