24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2178 5 perc egy uj nick, ... látszodjon ip :) -
#2177 igen, opera :) -
#2176 Ha magadraveszed, az a te dolgod...
Dühöngjön, csak azt nem értem minek kell basztatni mást, legfőképp a tudta nélkül. Attól, hogy nem jár az ember a gumiba még nyílhatnak róla topikok, és jól összehordanak minden idiótaságot róla anélkül, hogy egyáltalán látná, aztán mindenki rajta röhög, mert nem tudja miről van szó... -
#2175 ÁZ! -
#2174 a gumis problémákra az lenne a legegyszerűbb megoldás ha mondjuk holnaptól láccana a topiknyitó neve...
[mondjuk a régi ős gumitopikok védelmében csak az újaké :))))] -
#2173 Izéééé... Válasz nekem? :D
(Netán Opera User? :D) -
#2172 Hehe, 2170 :D
Egy ideig (összesen cirka 16 év) Aszódon laktam, és ez az irányítószáma :D -
#2171 az csak a régi felület volt, ami itt is elérhető volt egy ideig még... aztán jöttek a logok meg az új stílus. -
#2170 Akkor is legyen korlát, de pl olyan, hogy 100 hozzászólásonként 1-et, esetleg x hozzászólás alatt csak ritkán (napi max 1) tudjon létrehozni témát. 5let az van dögivel :D -
#2169 forumkeresö? help topicok, stb -
#2168 Annak idején (2002 tavasz) rákerestem, hogyaszongya AvP végigjátszás, és valamelyik PC-s magazin (PCWORLD?) oldalán kiadott egy fórumot. Majdnem így nézett ki, mint az SG, de minden piros volt rajta, nem voltak logók, és csodálkoztam, hogy honnan a rákból szurkálják be a szmájlokat.
Aztán kiderült, hogy ha a www.szupergamez.hu felől közelítem meg a témát, akkor minden van, és a PCWORLD-nél csak egy tükrözés futott.
Tehát sztem ha ott meg lehetett oldani, hogy nologo, akkor itt sem nagyügy betenni egy ilyen kapcsolót. Esetleg úgy, hogy ( ) Minden logó | (·) Csak normál logó (alapértelmezett) | ( ) Nincs logó
Vélemény?
[bocs, ha kicsitnagyonhosszú voltam] -
#2167 és ha valaki azért regel, hogy valami fontosat kérdezzen? -
#2166 nem 100ra gondoltam, 1kt már nehezebb, de az is sikerült :D -
#2165 1, mondjuk jó lenne ha lenne olyan beállítás, hogy akár le is tilthassa az ember a logo megjelenítését (aka csak szöveges) így a gyengébb kapcsolattal rendelkező logo ellenzők se morognának...
2, mondjuk legyen 200 és 20 k :D -
#2164 1000... levették 5secre a korlátot? :) anno 10 volt -
#2163 500 másodperc? -
Cat #2162 sztd mennyi idő 100 hozzászolást bespammelni a gumiba? -
#2161 #2138: Mikó!
#2148:
ööö.. nem lehetne hogy témát nyitni csak meghatározott kommentszám/reg.idö után lehetne nyitni (gumiban is)? -
#2160 ide is irhatnak, max nem abban a stílusban -
#2159 A gumi és a politika ilyen dühöngőnek van és kész.
Oda mindenféle emberek írhatnak, ide az általánosba nem. -
#2158 szerintem meg nem kéne kiszedni
akinek nem tetszik, ne menjen oda
a sok kis hülye ott legalább kieresztheti a gőzt
vagy elmarháskodhat
a sok kis hülyéért meg köszi Tuvok, ezek szerint én is az vagyok -
#2157 áh, némelyik megnyilvánuláson marha nagyokat borulok... :) -
#2156 ÁZ!
(nem bírja ki, hogy bele ne szóljon :D) -
#2155 el kell kerülni, nem foglalkozni vele, és akkor nincs vele problémád :) -
#2154 Nem mint ha sodit nem szekálnánk, csak ő legalább partner ebben... ;)) -
#2153 nem, az a hülyeség, hogy 1-2 agyament monitorarcnak erre szüksége van -
#2152 Így ok. -
#2151 kkora értelmetlen baromság
Nem ez a lényeg? :D -
#2150 ami nem mást csesztet meg át lehet rakni pl sajátba, vagy mittomén. megszűnni úgyse fog, de legalább moderálva lenne... -
#2149 de minek kell ? mert a sok kis hülye ott élvezkedik ? vegye elő és játszon azzal, mint másokat b*szogat, akkora értelmetlen baromság áh... -
#2148 Az egymást lehúzó topikok kiírtásában egyetértek, de van ott néhány olyan topik is, ami teljes joggal nőtt néhány ember szívéhez. Azokat nem engerdem! :D -
#2147 inkább ott, mint mindenhol máshol... egyszerűen KELL egy ilyen játszótér, mert vannak akik nem képesek leereszteni a fáradt gőzt más módon. -
#2146 Sztem magát a gumit kéne kiszedni ahogy van. Gyönyörű színfotlja az SG-nek...sok kis hülye attól érzi jól magát, hogy másokat szapuljon vagy istenítsen. Némelyik akkora sötét, hogy elképesztő. Mindig találnak valakit...nevetséges... -
#2145 St, választható 40px magasságot feletsem el, vagy lehet róla szó? Persze, csak a fizetett logónál -
#2144 légyszíves, nem csak engem zavar!!! -
#2143 -
#2142 aha -
#2141 Plz innen a #2072 képet töröljétek, ez azé nem kéne...
:((((( -
#2140 -
#2139 Komoly??? :)