24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Pyx #2178
    5 perc egy uj nick, ... látszodjon ip :)
  • Dzsini
    igen, opera :)
  • Tuvok #2176
    Ha magadraveszed, az a te dolgod...
    Dühöngjön, csak azt nem értem minek kell basztatni mást, legfőképp a tudta nélkül. Attól, hogy nem jár az ember a gumiba még nyílhatnak róla topikok, és jól összehordanak minden idiótaságot róla anélkül, hogy egyáltalán látná, aztán mindenki rajta röhög, mert nem tudja miről van szó...
  • RelakS
    ÁZ!
  • tomsolo
    a gumis problémákra az lenne a legegyszerűbb megoldás ha mondjuk holnaptól láccana a topiknyitó neve...

[mondjuk a régi ős gumitopikok védelmében csak az újaké :))))]
  • RelakS
    Izéééé... Válasz nekem? :D

(Netán Opera User? :D)
  • RelakS
    Hehe, 2170 :D

Egy ideig (összesen cirka 16 év) Aszódon laktam, és ez az irányítószáma :D
  • Dzsini
    az csak a régi felület volt, ami itt is elérhető volt egy ideig még... aztán jöttek a logok meg az új stílus.
  • RelakS
    Akkor is legyen korlát, de pl olyan, hogy 100 hozzászólásonként 1-et, esetleg x hozzászólás alatt csak ritkán (napi max 1) tudjon létrehozni témát. 5let az van dögivel :D
  • Pyx #2169
    forumkeresö? help topicok, stb
  • RelakS
    Annak idején (2002 tavasz) rákerestem, hogyaszongya AvP végigjátszás, és valamelyik PC-s magazin (PCWORLD?) oldalán kiadott egy fórumot. Majdnem így nézett ki, mint az SG, de minden piros volt rajta, nem voltak logók, és csodálkoztam, hogy honnan a rákból szurkálják be a szmájlokat.
    Aztán kiderült, hogy ha a www.szupergamez.hu felől közelítem meg a témát, akkor minden van, és a PCWORLD-nél csak egy tükrözés futott.
    Tehát sztem ha ott meg lehetett oldani, hogy nologo, akkor itt sem nagyügy betenni egy ilyen kapcsolót. Esetleg úgy, hogy ( ) Minden logó | (·) Csak normál logó (alapértelmezett) | ( ) Nincs logó

Vélemény?

[bocs, ha kicsitnagyonhosszú voltam]
  • Dzsini
    és ha valaki azért regel, hogy valami fontosat kérdezzen?
  • Pyx #2166
    nem 100ra gondoltam, 1kt már nehezebb, de az is sikerült :D
  • tomsolo
    1, mondjuk jó lenne ha lenne olyan beállítás, hogy akár le is tilthassa az ember a logo megjelenítését (aka csak szöveges) így a gyengébb kapcsolattal rendelkező logo ellenzők se morognának...

2, mondjuk legyen 200 és 20 k :D
  • Dzsini
    1000... levették 5secre a korlátot? :) anno 10 volt
  • Dikkma
    500 másodperc?
  • Cat #2162
    sztd mennyi idő 100 hozzászolást bespammelni a gumiba?
  • Pyx #2161
    #2138: Mikó!
    #2148:

ööö.. nem lehetne hogy témát nyitni csak meghatározott kommentszám/reg.idö után lehetne nyitni (gumiban is)?
  • Mike
    ide is irhatnak, max nem abban a stílusban
  • Lteebee
    A gumi és a politika ilyen dühöngőnek van és kész.

Oda mindenféle emberek írhatnak, ide az általánosba nem.
  • Mike
    szerintem meg nem kéne kiszedni
    akinek nem tetszik, ne menjen oda
    a sok kis hülye ott legalább kieresztheti a gőzt
    vagy elmarháskodhat

a sok kis hülyéért meg köszi Tuvok, ezek szerint én is az vagyok
  • Tuvok #2157
    áh, némelyik megnyilvánuláson marha nagyokat borulok... :)
  • RelakS
    ÁZ!

(nem bírja ki, hogy bele ne szóljon :D)
  • Dzsini
    el kell kerülni, nem foglalkozni vele, és akkor nincs vele problémád :)
  • cSuwwi
    Nem mint ha sodit nem szekálnánk, csak ő legalább partner ebben... ;))
  • Tuvok #2153
    nem, az a hülyeség, hogy 1-2 agyament monitorarcnak erre szüksége van
  • Jano
    Így ok.
  • RelakS
    kkora értelmetlen baromság

Nem ez a lényeg? :D
  • Tuvok #2150
    ami nem mást csesztet meg át lehet rakni pl sajátba, vagy mittomén. megszűnni úgyse fog, de legalább moderálva lenne...
  • Tuvok #2149
    de minek kell ? mert a sok kis hülye ott élvezkedik ? vegye elő és játszon azzal, mint másokat b*szogat, akkora értelmetlen baromság áh...
  • Jano
    Az egymást lehúzó topikok kiírtásában egyetértek, de van ott néhány olyan topik is, ami teljes joggal nőtt néhány ember szívéhez. Azokat nem engerdem! :D
  • Dzsini
    inkább ott, mint mindenhol máshol... egyszerűen KELL egy ilyen játszótér, mert vannak akik nem képesek leereszteni a fáradt gőzt más módon.
  • Tuvok #2146
    Sztem magát a gumit kéne kiszedni ahogy van. Gyönyörű színfotlja az SG-nek...sok kis hülye attól érzi jól magát, hogy másokat szapuljon vagy istenítsen. Némelyik akkora sötét, hogy elképesztő. Mindig találnak valakit...nevetséges...
  • RelakS
    St, választható 40px magasságot feletsem el, vagy lehet róla szó? Persze, csak a fizetett logónál
  • mukika
    légyszíves, nem csak engem zavar!!!
  • RelakS
  • St
    aha
  • mukika
    Plz innen a #2072 képet töröljétek, ez azé nem kéne...
    :(((((
  • Jano
  • mukika
    Komoly??? :)