24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • szacsi
    zene,mp3 témakör:progresszív muzikok című topikot kellene progresszív rock-ra átnevezni.
    tenksz
  • RelakSfromhome
    itt beszéljük meg a telefonos dolgokat sztem
  • Dikkma
    Ezt mondtuk, amikor bejöttek a logók. Aztán vki csinált animált logót és én elkezdtem futkozni fel s alá hogy bazze de szar lesz.
    Most meg bántja a szemem, ha vkinek nincs logója.
  • RelakSfromhome
    Nincs sms
  • Dikkma
    Látom van a vip izé. Szerintem még legyen odaírva, hogy mennyi időre érvényes az sms!
  • Sir Quno Jedi
    Kukafon pl. egész jó, sok SMS esetén elég nagy az átengedési sebességük (akár 1sec a garantált !) és árban nagyon lehet velük egyezkedni. Persze ez akkor ász, ha bérelt vonal van hozzájuk. Visszafelé meg kell egy SMS gateway, mert vissza nyilván csak a saját hálózatukról tudnak adni bérelt vonalon cuccost, a többiről a gateway-en nyomják.
  • RelakSfromhome
    Köszi, a saját számlámról ui. Bátrabban nyomnám, mint a lebeszélhető ilyen-olyanunkról :7
  • St
    bár majd utánanézek, kit lehetne ezzel megkeresni
  • Sir Quno Jedi
    Hát erre meg ott a megoldás, hogy a beállításainál mindenki közölheti, hogy "modemes kecseg vagyok" és máris takarékos fórumendzsinnel találja szemben magát (nologo, nopikcsőrökcsaklinkrá, stb.) ! Rossz neki ! Én azonban belenyugszom a töbszáz kb-s logo-kba is ! Úgyis csak 1x kell letölteni, aztán már cache-ből megy...
  • St
    nincs esemes szolgáltatóval kapcsolatunk, az nem lesz
  • [HUN]PAStheLoD
    mért nem csináltok SuperPhoneZ telefonszolgáltatást is ? ;]
  • St
    nem a pénzre van kihegyezve, hanem a használhatóságra:

1. Fórum, azért betölthető maradjon egy modemmel, ne legyen mindenkinek 16k-s logoja (a fizetés miatt nyilván nem lesz). Ha mindenkinek az lenne, szélsőséges esetben egy-egy fórum oldal teljes mérete akár 1 MByte is lehetne. Nyilván ez megengedhetetlen.

2. aki komolyan akar 16k-s cuccot, annak lehessen, de ne túl drágán (80 Ft havonta - 1 gombóc fagyi ára, kevesebb mint 1 bkv vonaljegy)
  • [HUN]PAStheLoD
    az már hírdetés
  • Sir Quno Jedi
    Zondjuk ! :DDD
  • hen-tes
    10000ft-ért 640*480-as ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő elég gáz, hogy pízért "csak" dupla logo-méret jár ! Akkor még az is jobb, ha külön fizetni kéne érte, de lehetne nagyobb logo-d (mondjuk lépcsőnkénti ára lenne) !
  • St
    igen, mert a tranzakciós költségek olyan magasak ennél az emeltdíjas izénél,hogy ha kevesebbet fizetsz, nem marad semmi.
  • Pheel
    Ja, csak 2 szín van? Hehe! Akkor nem lesz egyedi :)
    A fórumozók egyik fele ilyen lesz, a másik olyan. Lehetett volna azt is, hogy aki VIP, annak automatice sárga, mint thongsdaily-n, ahol a nick mellé tesznek egy deluxe képet :)
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor mért nem 1 mega ? :PP
    és SWF támogatás esetleg ? ;]]
  • St
    csak sárga van, meg kék, nincs más szín, nem lesz szívárvány. a lényeg a 16k logo, ezt kérték egyesek...

• [HUN]PAStheLoD
    hát mivel annyit emel le gondolom igen
  • [HUN]PAStheLoD
    téged zavar(na) ha a gumiban mindennek elmondanának ? Szerintem jobb hogy ott szid(juk) egymást mint a többi topicban..
  • Tuvok #2424
    de mi ez a 6*80 FT, kötelező a 6 hónapot fizetni ?
  • [HUN]PAStheLoD
    na .. énis erre gondoltam mikor megláttam Róka szép "rókaszínű" (bocs) fejlécét
  • Pheel
    Tök jó ez a VIP dolog. Mostantól tényleg a szivárvány minden színében fog pompázni a fórum. Igaz, olyan lesz, mint valami hányás, de biztosan fog valakinek tetszeni...
  • Tuvok #2421
    így már jobb
  • Tuvok #2420
    Hova lettek a logók ???????????
  • Pyx #2419
    mikor lesz változás? mert igy mekhalt :(
  • Penta
  • HuAn82
  • Dynamic
    Szerintem ha látható lenne a témaindító, már az is sokat segítene.Többször is meggondolná az illető hogy nyisson-e egyáltalán gyalázkodó, buzizó vagy más, de teljesen felesleges topikot.
  • St
    nem kampec, de valami lesz vele, átalakul, moderált lesz, vagy akármi, még nincs konkrét elképzelésünk. Az elmúlt napok eseményei rámutattak, hogy így ahogy van nem maradhat, mert azoknak a dolgoknak ami ott folyt az SG-n belül nem adunk helyet.
  • HuAn82
    A szavazás mostani állása szerint akkor a guminak nemsokára kampec?
  • RelakSfromhome
  • Pyx #2412
    Meddig marad kinn a szavazás?
  • St
    kiszedve :)
  • cSuwwi
    jaja, idegesítő. Meg már amúgyis be van állítva...
  • Chief
    ÁZ!
  • RelakSfromhome
    hehö!

Ezt a startlapnak beállítom dolgot legyenszives valaki hirtelen kiszedni, mert nagyon zavar...
  • Dikkma
    Hm, pastolva a brózerbe nincs gond. Mindegy.