24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Laalee
    inkább szorakozzon máshol... :D
  • Dzsini
    gyártsd csak az összeesküvés elméleteidet, jó vagy bennük :o)
  • Mike at home
    Gratulalok, hogy sikerult torolni a gumiban. Es gratulalalok ahhoz is, hogy mindezt alig par honapos reggel sikerult valakinek elernie.
    Nekem meg az sem sikerult az elmult fel evben, hogy valamilyen szinten megrendszabalyoznatok a naci propagandat folytatokat

no kinek a baratnoje Kata?
  • Pyx #2295
    küldtem
  • Mike at home
    Miert kene a gumit megszuntetni?
    Miert kene a gumit medoeralni?
    mert zavarja egyeseke koreit?
    es akkor mi van?
    akinek nem tetszik ne menjenek oda
    nem igaz, hogy egyesek semmit nem kepesek toleralni
    hadd szorakozzon a nep, vagy mar ez is faj?
  • cSuwwi
    jaja, mi lesz a szép logómmal? :(
  • RelakSfromhome
  • hen-tes
    még mindig ezt erőlteted ? :DD
  • RelakSfromhome
    Ha csak ekkora lesz a különbség, akkor rájt, kb 30px magasságig nem kell matatni. De én 40-re gyúrok
  • Bunyós Pityu
    De ha a logó a helyén marad, csak pár pixellel magasabb lesz, az nem túl nagy programozási feladat. Meg a kékség miatt nem lehet a jobboldalán szövegmező, csak fejléc. Tehát felesleges variálni.
  • RelakSfromhome
    Csinálj új logót!!!

Be lehet szinezni, itt most a méret a lényeg!
  • Bunyós Pityu
    Tudom, én meg erre válaszoltam: "lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben" :D
  • RelakSfromhome
    Lesz!
  • Bunyós Pityu
    Azt se felejtsd el, hogy a jelenlegi logók egy része jobboldalon kékbe megy át, tehát ha lesz új dizájn (minek?), akkor ezt nem árt figyelembe venni.
  • St
    azért mondom a 150x25-öt, 36%-kal nagyobb
  • RelakSfromhome
    Má megint gyors voltál :D
  • RelakSfromhome
    Nah, nem nyugszok :D
    [nem nyuxik]
    Alacsonyabb:

Nagyon szar? :D
  • Bunyós Pityu
    Én meg lusta vagyok elképzelni
  • Bunyós Pityu
    A szerkeszt gomb meg tipikusan olyan jellegű, hogy alanyi jogon jár mindenkinek (vagy senkinek), de te tudod.
  • Bunyós Pityu
    Szerintem ha pénzt kérsz el érte, akkor legyen látható nyoma, tehát legyen másféle méret. Mert akkor ugye lehet vele dicsekedni, hogy az én logóm nagyobb, stb. Ezért már fizet a hülyegyerek, ha csak a méret nagyobb, az sokszor csak optimalizálás kérdése.
  • rushman
    szerinted lesz olyan, aki ezért fizetni fog?
  • St
    lehet, hogy lesz szerkeszt gomb is, az emeltdíjasoknak
  • Bunyós Pityu
    Szerkesztés lehetőség nem rossz, de csak akkor ha idézés lehetőség is van (nem egyenló a copypaste-tel), hogy ha valaki nagy hülyeséget mond, és az terhelő rá nézve, akkor annak legyen nyoma.
  • FtranX
    akinél van aláírás annak már amúgy is elég magasak az egysoros üzenetei, hogy beférjen mellé egy logo.
  • St
    most 120x20 pixeles a logo, az "emelt díjas" logo terveim szerint 120x20-as lesz, vagy opcionálisan 150x25-ös (az arányokat megtartva)

de ez még nem biztos, lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben
  • RelakSfromhome
    csekk da 2272 :)
  • RelakSfromhome
    Lusta vagyok újrarajzolni, de képzeljétek el, milyen lenne, ha a ® Név x. hozzászólása felkerülne a címsorba, és a Válasz erre / www | e-mail-ból egy egysoros Válasz | www | e-mail sor alakulna. Logómagasság átka ekkor is megoldottnak tekinthető sztem
  • mikike
    szerkeszt gomb is lesz?
    köszönjük
  • Bunyós Pityu
    Relaks, nem feltétlen az átláthatóságával van baj, hanem az elrendezés okozta minimum magasságal, tehát ha jön Chappy és beírja, hogy "hi", akkor nekem az 5 centi a monitoron.
  • RelakSfromhome
    Valamelyik topikba beraktam egymás után többször, és sztem nem teszi azzá, csak meg kell szokni, hogy a bal oldalon van egy személyes oszlop.

Eleinte tényleg fura, mint az SG után akármelyik bb fórum (olvashatatlan kell? borda.ca amióta baloldalról átrakták a dolgokat felülre, azóta valóban olvashatatlan...)
  • FtranX
    és ha csak egy "logo-box" lenne az üzenetek bal oldalán?
  • Bunyós Pityu
    Tényleg felesleges, amíg a kommentek többsége egysoros.
  • Bunyós Pityu
    Nyugodjál meg mikike, nem ragaszkodom a moderátorsághoz, de továbbra is fenntartom, hogy a CSETESEK™ közül kerüljenek ki, hiszen ők azok akik használják a gumit kellő gyakorisággal (ami fontos az ellenőrzéshez), és nem is érdekük szétb@szni azt.
  • RelakSfromhome
    Egyszer belinkeltem, és akkor lehurrogtak, hogy miért kéne egy-két sorért ennyi helyet elpazarolni...
  • St
    ez zavaros, olvashatatlanná tenné a fórumot
  • FtranX
    pont ezt akartam én is javasolni! :)
    a logo-problémára valami ilyesmi átrendezés jelentene
    igazi megoldást, mint ami a linken van.
  • Tuvok #2262
    de azok szinte mindig
  • RelakSfromhome
    Hát, nemtudom. Ha bizonyos logóméret felett kétsoros lenne a címmező, akkor lehet, hogy nem tűnne ekkorának.
    Esetleg ha bejön még a módosítás...
    Vagy ilyesmi átrendezéssel...
    A lényeg: Sztem túl alacsony a hosszához képest :(
  • St
    sztem max. 25 ember fog fizetni, úgyhogy nem hiszem
  • RelakSfromhome
    A baj az, hogy sosem a szélességgel volt a gondom :(