24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Kéne topik, ami az sg fórumáról magáról szól, mit kéne módosítani, stb (mintha lenne, nem?), vagy egy Törlést topik kéne, ahol törlést lehet kérni. Ide úgy is mindenki be fogja szülni minden moderátorokhoz írt okosságát... -
Úgylegyen!
(a fórumozók képeibe is belesz@rt egy...) -
Szívesen hozzászólnék a Kata témához, de az egyetlen topicban, ahol a tárgyilagosságra és a szűkszavúságra kéne törekedni a moderátorok és mindenki más is fossa a szót.
Moderátoroknak: többször utaltam, de nem vettétek az adást. Aki épp itt van, törölje a lényegtelen dolgokat, mert így reggel, elég macerás visszaolvasni, mit is kíván a nép. -
unregek végleg kitiltása napok kérdése -
static-al nagyon jókat dumcsiztam már pl. a LoTR fórumban, és azt mondta, hogy be fogja magát regelni. a stílusa meg... hát, vannak a regeltek közt is furcsa esetek :o) -
lenne egy kérdésem, unregeket nem lehetne kitiltani??? legalábbis eggyet mert az nagyon rontja a levegőt itt. egy értelmes hozzászólása sincs... ő static. Mit lehetne vele tenni? -
Jól beszélsz ;) -
továbbra sem értek egyet a megszűntetéssel, akkor megint errefele fogják kiélni magukat, és rengeteg dolgunk lesz....
inkább a lenti néhány ápoló kellene, akik rendesen odafigyelve dolgoznak -
A Gumiszoba szép lassan a megszűnés felé halad, így ahogy van semmiképpen sem fog maradni. Ennek első lépése lesz, hogy nagytakarítást kell ott tartani és a itt dugd meg St apukáját c. topikokat kiírtani. -
inkább szorakozzon máshol... :D -
gyártsd csak az összeesküvés elméleteidet, jó vagy bennük :o) -
Gratulalok, hogy sikerult torolni a gumiban. Es gratulalalok ahhoz is, hogy mindezt alig par honapos reggel sikerult valakinek elernie.
Nekem meg az sem sikerult az elmult fel evben, hogy valamilyen szinten megrendszabalyoznatok a naci propagandat folytatokat
no kinek a baratnoje Kata? -
küldtem -
Miert kene a gumit megszuntetni?
Miert kene a gumit medoeralni?
mert zavarja egyeseke koreit?
es akkor mi van?
akinek nem tetszik ne menjenek oda
nem igaz, hogy egyesek semmit nem kepesek toleralni
hadd szorakozzon a nep, vagy mar ez is faj? -
jaja, mi lesz a szép logómmal? :( -
-
még mindig ezt erőlteted ? :DD -
Ha csak ekkora lesz a különbség, akkor rájt, kb 30px magasságig nem kell matatni. De én 40-re gyúrok
-
De ha a logó a helyén marad, csak pár pixellel magasabb lesz, az nem túl nagy programozási feladat. Meg a kékség miatt nem lehet a jobboldalán szövegmező, csak fejléc. Tehát felesleges variálni. -
Csinálj új logót!!! 
Be lehet szinezni, itt most a méret a lényeg! -
Tudom, én meg erre válaszoltam: "lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben" :D -
Lesz! -
Azt se felejtsd el, hogy a jelenlegi logók egy része jobboldalon kékbe megy át, tehát ha lesz új dizájn (minek?), akkor ezt nem árt figyelembe venni. -
azért mondom a 150x25-öt, 36%-kal nagyobb -
Má megint gyors voltál :D -
Nah, nem nyugszok :D
[nem nyuxik]
Alacsonyabb:

Nagyon szar? :D -
Én meg lusta vagyok elképzelni
-
A szerkeszt gomb meg tipikusan olyan jellegű, hogy alanyi jogon jár mindenkinek (vagy senkinek), de te tudod. -
Szerintem ha pénzt kérsz el érte, akkor legyen látható nyoma, tehát legyen másféle méret. Mert akkor ugye lehet vele dicsekedni, hogy az én logóm nagyobb, stb. Ezért már fizet a hülyegyerek, ha csak a méret nagyobb, az sokszor csak optimalizálás kérdése. -
szerinted lesz olyan, aki ezért fizetni fog? -
lehet, hogy lesz szerkeszt gomb is, az emeltdíjasoknak -
Szerkesztés lehetőség nem rossz, de csak akkor ha idézés lehetőség is van (nem egyenló a copypaste-tel), hogy ha valaki nagy hülyeséget mond, és az terhelő rá nézve, akkor annak legyen nyoma. -
akinél van aláírás annak már amúgy is elég magasak az egysoros üzenetei, hogy beférjen mellé egy logo. -
most 120x20 pixeles a logo, az "emelt díjas" logo terveim szerint 120x20-as lesz, vagy opcionálisan 150x25-ös (az arányokat megtartva)
de ez még nem biztos, lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben -
csekk da 2272 :) -
Lusta vagyok újrarajzolni, de képzeljétek el, milyen lenne, ha a ® Név x. hozzászólása felkerülne a címsorba, és a Válasz erre / www | e-mail-ból egy egysoros Válasz | www | e-mail sor alakulna. Logómagasság átka ekkor is megoldottnak tekinthető sztem -
szerkeszt gomb is lesz?
köszönjük -
Relaks, nem feltétlen az átláthatóságával van baj, hanem az elrendezés okozta minimum magasságal, tehát ha jön Chappy és beírja, hogy "hi", akkor nekem az 5 centi a monitoron. -
Valamelyik topikba beraktam egymás után többször, és sztem nem teszi azzá, csak meg kell szokni, hogy a bal oldalon van egy személyes oszlop.
Eleinte tényleg fura, mint az SG után akármelyik bb fórum (olvashatatlan kell? borda.ca amióta baloldalról átrakták a dolgokat felülre, azóta valóban olvashatatlan...) -
és ha csak egy "logo-box" lenne az üzenetek bal oldalán?