24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2298 inkább szorakozzon máshol... :D -
#2297 gyártsd csak az összeesküvés elméleteidet, jó vagy bennük :o) -
#2296 Gratulalok, hogy sikerult torolni a gumiban. Es gratulalalok ahhoz is, hogy mindezt alig par honapos reggel sikerult valakinek elernie.
Nekem meg az sem sikerult az elmult fel evben, hogy valamilyen szinten megrendszabalyoznatok a naci propagandat folytatokat
no kinek a baratnoje Kata? -
#2295 küldtem -
#2294 Miert kene a gumit megszuntetni?
Miert kene a gumit medoeralni?
mert zavarja egyeseke koreit?
es akkor mi van?
akinek nem tetszik ne menjenek oda
nem igaz, hogy egyesek semmit nem kepesek toleralni
hadd szorakozzon a nep, vagy mar ez is faj? -
#2293 jaja, mi lesz a szép logómmal? :( -
#2292 -
#2291 még mindig ezt erőlteted ? :DD -
#2290 Ha csak ekkora lesz a különbség, akkor rájt, kb 30px magasságig nem kell matatni. De én 40-re gyúrok -
#2289 De ha a logó a helyén marad, csak pár pixellel magasabb lesz, az nem túl nagy programozási feladat. Meg a kékség miatt nem lehet a jobboldalán szövegmező, csak fejléc. Tehát felesleges variálni. -
#2288 Csinálj új logót!!!
Be lehet szinezni, itt most a méret a lényeg! -
#2287 Tudom, én meg erre válaszoltam: "lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben" :D -
#2286 Lesz! -
#2285 Azt se felejtsd el, hogy a jelenlegi logók egy része jobboldalon kékbe megy át, tehát ha lesz új dizájn (minek?), akkor ezt nem árt figyelembe venni. -
#2284 azért mondom a 150x25-öt, 36%-kal nagyobb -
#2283 Má megint gyors voltál :D -
#2282 Nah, nem nyugszok :D
[nem nyuxik]
Alacsonyabb:
Nagyon szar? :D -
#2281 Én meg lusta vagyok elképzelni -
#2280 A szerkeszt gomb meg tipikusan olyan jellegű, hogy alanyi jogon jár mindenkinek (vagy senkinek), de te tudod. -
#2279 Szerintem ha pénzt kérsz el érte, akkor legyen látható nyoma, tehát legyen másféle méret. Mert akkor ugye lehet vele dicsekedni, hogy az én logóm nagyobb, stb. Ezért már fizet a hülyegyerek, ha csak a méret nagyobb, az sokszor csak optimalizálás kérdése. -
#2278 szerinted lesz olyan, aki ezért fizetni fog? -
#2277 lehet, hogy lesz szerkeszt gomb is, az emeltdíjasoknak -
#2276 Szerkesztés lehetőség nem rossz, de csak akkor ha idézés lehetőség is van (nem egyenló a copypaste-tel), hogy ha valaki nagy hülyeséget mond, és az terhelő rá nézve, akkor annak legyen nyoma. -
#2275 akinél van aláírás annak már amúgy is elég magasak az egysoros üzenetei, hogy beférjen mellé egy logo. -
#2274 most 120x20 pixeles a logo, az "emelt díjas" logo terveim szerint 120x20-as lesz, vagy opcionálisan 150x25-ös (az arányokat megtartva)
de ez még nem biztos, lehet, hogy csak a 120x20-as marad max. 16k-s terjedelemben -
#2273 csekk da 2272 :) -
#2272 Lusta vagyok újrarajzolni, de képzeljétek el, milyen lenne, ha a ® Név x. hozzászólása felkerülne a címsorba, és a Válasz erre / www | e-mail-ból egy egysoros Válasz | www | e-mail sor alakulna. Logómagasság átka ekkor is megoldottnak tekinthető sztem -
#2271 szerkeszt gomb is lesz?
köszönjük -
#2270 Relaks, nem feltétlen az átláthatóságával van baj, hanem az elrendezés okozta minimum magasságal, tehát ha jön Chappy és beírja, hogy "hi", akkor nekem az 5 centi a monitoron. -
#2269 Valamelyik topikba beraktam egymás után többször, és sztem nem teszi azzá, csak meg kell szokni, hogy a bal oldalon van egy személyes oszlop.
Eleinte tényleg fura, mint az SG után akármelyik bb fórum (olvashatatlan kell? borda.ca amióta baloldalról átrakták a dolgokat felülre, azóta valóban olvashatatlan...) -
#2268 és ha csak egy "logo-box" lenne az üzenetek bal oldalán? -
#2267 Tényleg felesleges, amíg a kommentek többsége egysoros. -
#2266 Nyugodjál meg mikike, nem ragaszkodom a moderátorsághoz, de továbbra is fenntartom, hogy a CSETESEK™ közül kerüljenek ki, hiszen ők azok akik használják a gumit kellő gyakorisággal (ami fontos az ellenőrzéshez), és nem is érdekük szétb@szni azt. -
#2265 Egyszer belinkeltem, és akkor lehurrogtak, hogy miért kéne egy-két sorért ennyi helyet elpazarolni... -
#2264 ez zavaros, olvashatatlanná tenné a fórumot -
#2263 pont ezt akartam én is javasolni! :)
a logo-problémára valami ilyesmi átrendezés jelentene
igazi megoldást, mint ami a linken van. -
#2262 de azok szinte mindig -
#2261 Hát, nemtudom. Ha bizonyos logóméret felett kétsoros lenne a címmező, akkor lehet, hogy nem tűnne ekkorának.
Esetleg ha bejön még a módosítás...
Vagy ilyesmi átrendezéssel...
A lényeg: Sztem túl alacsony a hosszához képest :( -
#2260 sztem max. 25 ember fog fizetni, úgyhogy nem hiszem -
#2259 A baj az, hogy sosem a szélességgel volt a gondom :(