24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Pyx #2747
    Thx! Mi a másik nick? :o)
  • St
    A fórum destruktív használatáért Chappy utolsó 4 napban beírt összes hozzászólása törölve lett. Következő alkalommal ismét törlés, és ha tovább folytatja 1 hónap ban (mindkét nickjére). Ha látjátok más topicban közöljétek vele.
  • Punker
    És ha lehet takarítsd el ezt az ámokfutót a fórumról plz.
  • Penta
    St: nézz már át a gumiba légyszives!
  • St
    töröltelek
    Kérlek, hogy írjátok át a nickem! ("perrempe" helyett "perempe" kellene.)
    Ha új nicket csinálok, akkor nem használ6om a mailcímem, mert nem tartoz6 2 nickhez ugyanaz a postaláda.
  • mukika
    lehet törölni! thx.... :)
  • mukika
    innen a #41-es hozzászólást töröljétek plz, mert azon a képen én vagyok, de rajta van a fórumtagok oldalán is, nem illik a Magyar vándor topicba!
  • mukika
    Szeretném ha Chappyt kitiltanátok! szánalmas amit csinál a gumiban.... :(
  • Chief
    Kéretik a Chappy nickü felhasználót bannolni.
    Értelmes hozzászólása, megnyílvánulása nincs, a "Hi" , "Hihii" "ÁZ"-on, kívül. Kisebb fórumközösségünket csak zavarja, és a fórumra rossz fényt vet.
  • tomsolo
    kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.
  • Loál János #2711
    Ez a topik többeket sért, kéretik törölni. Köszönjük.
  • tomsolo
    kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.
  • Kata
    Szeretném kérni a Saját témák közül a "BESZÓLOK AZ SG-SEKNEK" törlését. Köszönöm.
  • Pyx #2704
    csetellös topic, tomsolo
  • Borg
    Miért, ha te pattoghatsz a gumiban, akkor a moderátor miért nem?:) Odajárok törölgetni, ha olyan kedvem van:) 50-100 hozzászólás, aztán pihi ;D
  • cSuwwi
    Valaki írja át please a Fórumozók Képei topic fejlécében lévő url-t az sgtagok.srv.hu-ról erre: tagok.sg.hu

Kössz
  • I.C.ram
    Mi a szarért kell töröli bármit is a gumiban??? Tök szar ez az egész... tiszta rendőrállam!
  • St
    ott egyedül én vagyok házigazda a kutyagumi topikban, más házigazdáról nem tudok
  • tomsolo
    csak érdeklődnék, hogy lesz más topikban házigazda a gumiban?
  • Laalee
    töröltem a mi az igazi neved topicot

ez nem a gumiszoba...
  • hen-tes
    őőő. nem lehetne valahogy módositani a nikkemet ??
  • [HUN]PAStheLoD
    SG az uj dizájn .. ill. a legyek vip pézé..
  • cenobite
    Pl. a #2692-est melyik topic-ban javaslod, hogy feltegyem? Nem egy életbevágó kérdés, csak eszembe jutott, hogy jó lenne, ha ezt a színt is a felhasználó választhatná meg.
  • tomsolo
    melyikre gondolsz?

mármint melyikre, amit el is olvastok? :D
  • Borg
    Ezeket ne ide irjátok már, mindenre van megfelelő topic.
  • cenobite
    Moderátor bácsik! Nagy meló lenne, hogy a vip csík színét a user határozza meg, csakúgy mint a háttérszínbeállítást?
  • [HUN]PAStheLoD
    az jó lenne :]
  • tomsolo
    az nagy meló lenne, hogy (akár a gumiban is) a topignyitó rakhatna be fejlécet?

mint itt.
  • comet
    én is most váltottam mailcímet, működik :]
  • [HUN]PAStheLoD
    nemmondod.. hm hm Pheel aztmondta hogy szólni kell moderátornak :)
  • TheGOro
    Most nem azért a 20fillérért, de a fórum menüben van egy ilyesmi menüpont hogy · E-mail cím csere
    ajánlom tanulmányozásra.
  • [HUN]PAStheLoD
    kéremszépen.. az ímélcímemet átírni .. mer ez a derótpostás már szar.. :|

[email protected] -> [email protected] || [email protected]

és MSN cím megjeleníthetőség mer szvsz icq elbujhat mellette akár m$ termék akár nem :)
  • Pyx #2685
    Még meddig lesz kinn a szavazás, és mikor lesz moderált a gumi?
  • mikike
    Hozzászólás SZERKESZTÉSe gombot kérünk (alanyi jogon)

köszönjük
  • St
    KÉREK mindenkit, ne írjon ide be többet ami nem a moderálással kapcsolatos, mert a moderátorok nem fogják a tényleges kéréseket kimazsolázni. Most az offokat törlöm...
    Átírod-e a nickemet kérésemre "perempe" -re? (Ha nem megy, akkor töröljed! Sajnos elsiettem a regisztrációt.)
  • Borg
    St
    szerintem a 8 perc visszavonás sok, mert 8 perc után töröl valaki,addig már reagálnak arra amit irt, és összekavarodik a fórum.
    Bőven elég egyetlen perc is, aki tudja hogy hülyeséget irt, ugyis azonnal töröl.
  • RelakSfromhome

#7893C5 SG Kék
    #78C593 SG Zöld 1
    #93C578 SG Zöld 2
    #9378C5 SG Lila
    #C57893 SG Piros
    #C59378 SG Barna