24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • perempe
    Köszönöm, hogy töröltétek a rosszul regisztrált nickem.
  • vizes
    Vagy meg tudom oldani én is a beszúrásnál?
  • vizes
    Kedves moderátor!
    Az Autómánia topikban húzd össze légyszi a képeket! Köszi!
  • Klon
    "Hogy néz ki az asztalod" topic,#2841 -hozzászólást, töröljétek PLS!
  • Guest
    Egy megjegyzés és egy kérés a fórummal kapcsolatban:

1. Ha egy, a Kedvencekben lévő fórumban moderálás történik, akkor nem mutatja, ha új üzenet van benne. Nekem pl. most egyetlen Gumis topikomban sem jelez új üzenetet, pedig tegnapelőtt este néztem meg őket utoljára.

2. Megoldható lenne, hogy a nicklogok állandó címen legyenek? (Mondjuk pl. http://www.sg.hu/kep/nicklogok/[userid].gif és http://www.sg.hu/kep/nicklogok/b[userid].gif)
  • Penta
    Le lehet menteni a fórum tartalmát valamilyen könnyen böngészhető formában?
  • Lynx_TWL
    veszett jó csaj #1445
  • Penta
    Nem az első alkalom volt, és vélhetően nem is az utolsó, de te még most se bannolod. Kb. 300-szor bizonyított már a srác.
    Ki ért téged?
  • zaki
    töröljétek légyszíves
  • Pyx #2747
    Thx! Mi a másik nick? :o)
  • St
    A fórum destruktív használatáért Chappy utolsó 4 napban beírt összes hozzászólása törölve lett. Következő alkalommal ismét törlés, és ha tovább folytatja 1 hónap ban (mindkét nickjére). Ha látjátok más topicban közöljétek vele.
  • Punker
    És ha lehet takarítsd el ezt az ámokfutót a fórumról plz.
  • Penta
    St: nézz már át a gumiba légyszives!
  • St
    töröltelek
    Kérlek, hogy írjátok át a nickem! ("perrempe" helyett "perempe" kellene.)
    Ha új nicket csinálok, akkor nem használ6om a mailcímem, mert nem tartoz6 2 nickhez ugyanaz a postaláda.
  • mukika
    lehet törölni! thx.... :)
  • mukika
    innen a #41-es hozzászólást töröljétek plz, mert azon a képen én vagyok, de rajta van a fórumtagok oldalán is, nem illik a Magyar vándor topicba!
  • mukika
    Szeretném ha Chappyt kitiltanátok! szánalmas amit csinál a gumiban.... :(
  • Chief
    Kéretik a Chappy nickü felhasználót bannolni.
    Értelmes hozzászólása, megnyílvánulása nincs, a "Hi" , "Hihii" "ÁZ"-on, kívül. Kisebb fórumközösségünket csak zavarja, és a fórumra rossz fényt vet.
  • tomsolo
    kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.
  • Loál János #2711
    Ez a topik többeket sért, kéretik törölni. Köszönjük.
  • tomsolo
    kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.

magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.

thx.
  • Kata
    Szeretném kérni a Saját témák közül a "BESZÓLOK AZ SG-SEKNEK" törlését. Köszönöm.
  • Pyx #2704
    csetellös topic, tomsolo
  • Borg
    Miért, ha te pattoghatsz a gumiban, akkor a moderátor miért nem?:) Odajárok törölgetni, ha olyan kedvem van:) 50-100 hozzászólás, aztán pihi ;D
  • cSuwwi
    Valaki írja át please a Fórumozók Képei topic fejlécében lévő url-t az sgtagok.srv.hu-ról erre: tagok.sg.hu

Kössz
  • I.C.ram
    Mi a szarért kell töröli bármit is a gumiban??? Tök szar ez az egész... tiszta rendőrállam!
  • St
    ott egyedül én vagyok házigazda a kutyagumi topikban, más házigazdáról nem tudok
  • tomsolo
    csak érdeklődnék, hogy lesz más topikban házigazda a gumiban?
  • Laalee
    töröltem a mi az igazi neved topicot

ez nem a gumiszoba...
  • hen-tes
    őőő. nem lehetne valahogy módositani a nikkemet ??
  • [HUN]PAStheLoD
    SG az uj dizájn .. ill. a legyek vip pézé..
  • cenobite
    Pl. a #2692-est melyik topic-ban javaslod, hogy feltegyem? Nem egy életbevágó kérdés, csak eszembe jutott, hogy jó lenne, ha ezt a színt is a felhasználó választhatná meg.
  • tomsolo
    melyikre gondolsz?

mármint melyikre, amit el is olvastok? :D
  • Borg
    Ezeket ne ide irjátok már, mindenre van megfelelő topic.
  • cenobite
    Moderátor bácsik! Nagy meló lenne, hogy a vip csík színét a user határozza meg, csakúgy mint a háttérszínbeállítást?
  • [HUN]PAStheLoD
    az jó lenne :]
  • tomsolo
    az nagy meló lenne, hogy (akár a gumiban is) a topignyitó rakhatna be fejlécet?

mint itt.
  • comet
    én is most váltottam mailcímet, működik :]