24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2747 Thx! Mi a másik nick? :o) -
#2746 A fórum destruktív használatáért Chappy utolsó 4 napban beírt összes hozzászólása törölve lett. Következő alkalommal ismét törlés, és ha tovább folytatja 1 hónap ban (mindkét nickjére). Ha látjátok más topicban közöljétek vele. -
#2733 És ha lehet takarítsd el ezt az ámokfutót a fórumról plz. -
Penta #2732 St: nézz már át a gumiba légyszives! -
#2731 töröltelek -
#2730 Kérlek, hogy írjátok át a nickem! ("perrempe" helyett "perempe" kellene.) -
#2729 Ha új nicket csinálok, akkor nem használ6om a mailcímem, mert nem tartoz6 2 nickhez ugyanaz a postaláda. -
#2728 lehet törölni! thx.... :) -
#2726 innen a #41-es hozzászólást töröljétek plz, mert azon a képen én vagyok, de rajta van a fórumtagok oldalán is, nem illik a Magyar vándor topicba! -
#2721 Szeretném ha Chappyt kitiltanátok! szánalmas amit csinál a gumiban.... :( -
Chief #2717 Kéretik a Chappy nickü felhasználót bannolni.
Értelmes hozzászólása, megnyílvánulása nincs, a "Hi" , "Hihii" "ÁZ"-on, kívül. Kisebb fórumközösségünket csak zavarja, és a fórumra rossz fényt vet. -
#2715 kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.
magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.
thx. -
#2711 Ez a topik többeket sért, kéretik törölni. Köszönjük. -
#2710 kérem törölni a programok beszerzése 3dwarez topikból az alábbi hozzászólásokat: #12693, #12686.
magyarázat a #12704 sz. hozzászólásban, törölhetitek azt is.
thx. -
#2705 Szeretném kérni a Saját témák közül a "BESZÓLOK AZ SG-SEKNEK" törlését. Köszönöm. -
#2704 csetellös topic, tomsolo -
Borg #2703 Miért, ha te pattoghatsz a gumiban, akkor a moderátor miért nem?:) Odajárok törölgetni, ha olyan kedvem van:) 50-100 hozzászólás, aztán pihi ;D -
#2702 Valaki írja át please a Fórumozók Képei topic fejlécében lévő url-t az sgtagok.srv.hu-ról erre: tagok.sg.hu
Kössz -
#2701 Mi a szarért kell töröli bármit is a gumiban??? Tök szar ez az egész... tiszta rendőrállam! -
#2700 ott egyedül én vagyok házigazda a kutyagumi topikban, más házigazdáról nem tudok -
#2699 csak érdeklődnék, hogy lesz más topikban házigazda a gumiban? -
#2698 töröltem a mi az igazi neved topicot
ez nem a gumiszoba... -
#2697 őőő. nem lehetne valahogy módositani a nikkemet ?? -
#2696 SG az uj dizájn .. ill. a legyek vip pézé.. -
#2695 Pl. a #2692-est melyik topic-ban javaslod, hogy feltegyem? Nem egy életbevágó kérdés, csak eszembe jutott, hogy jó lenne, ha ezt a színt is a felhasználó választhatná meg. -
#2694 melyikre gondolsz?
mármint melyikre, amit el is olvastok? :D -
Borg #2693 Ezeket ne ide irjátok már, mindenre van megfelelő topic. -
#2692 Moderátor bácsik! Nagy meló lenne, hogy a vip csík színét a user határozza meg, csakúgy mint a háttérszínbeállítást? -
#2691 az jó lenne :] -
#2690 az nagy meló lenne, hogy (akár a gumiban is) a topignyitó rakhatna be fejlécet?
mint itt. -
#2689 én is most váltottam mailcímet, működik :] -
#2688 nemmondod.. hm hm Pheel aztmondta hogy szólni kell moderátornak :) -
#2687 Most nem azért a 20fillérért, de a fórum menüben van egy ilyesmi menüpont hogy · E-mail cím csere
ajánlom tanulmányozásra.
-
#2686 kéremszépen.. az ímélcímemet átírni .. mer ez a derótpostás már szar.. :|
[email protected] -> [email protected] || [email protected]
és MSN cím megjeleníthetőség mer szvsz icq elbujhat mellette akár m$ termék akár nem :) -
#2685 Még meddig lesz kinn a szavazás, és mikor lesz moderált a gumi? -
#2684 Hozzászólás SZERKESZTÉSe gombot kérünk (alanyi jogon)
köszönjük -
#2683 KÉREK mindenkit, ne írjon ide be többet ami nem a moderálással kapcsolatos, mert a moderátorok nem fogják a tényleges kéréseket kimazsolázni. Most az offokat törlöm... -
#2658 Átírod-e a nickemet kérésemre "perempe" -re? (Ha nem megy, akkor töröljed! Sajnos elsiettem a regisztrációt.) -
Borg #2631 St
szerintem a 8 perc visszavonás sok, mert 8 perc után töröl valaki,addig már reagálnak arra amit irt, és összekavarodik a fórum.
Bőven elég egyetlen perc is, aki tudja hogy hülyeséget irt, ugyis azonnal töröl. -
#7893C5 SG Kék
#78C593 SG Zöld 1
#93C578 SG Zöld 2
#9378C5 SG Lila
#C57893 SG Piros
#C59378 SG Barna