15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#2929 enyhén eltévedtél;) -
Rücsök #2928 Ja, és ugye nem kell túl erősen tekerni a kormányt? Mondjuk NFS-ben egy szűk utcás pályán a kanyarokban. Mert már találkoztam kormnnyal, amit akármiylen nagy erővel tekertem, ugyanolyan lassan tekeredett mindenhol. Amúgy a pedálja milyen. arról még nem láttam képet.
Amúgy nekem most DFP-re nem nagyon van pénzem, nekem ez is bőven elég A 900 fokos tekerés nekem amúgy sem nagyon kell, nem szeretem a kezemet levenni a kormányról versenyzés közben. Meg mindig automata váltással játszom, kivétel a DRAG-nél az NFS-ben. De majd kitalálok valamit -
Livius #2927 Csá! Megszeretném kérdezni hogy a kártya méretét tudja valaki mm ben?
A 8800 GTX vagy GTS ét -
#2926 na erre nem is gondoltam én hülye! :)
bár akinek ilyen kormánya van és beszéltem velük mindegyiknél rángatott még a PS2-ős srácnál is :(
na mindegy próbálgattam helyrehozni de nem sikerült. szétszedtem de ott meg kis kártyákba ment millióegyzezer drót azokat meg nem akartam birizgálni. Összerktam és ugyanúgy nem jó. Picit rángat jobbra-balra folyamatosan. De ha kihúzom a FF-ért felelős kábelt akkor meg nem rángat csak ugye szar úgy vezetni.
Nem akarok de kénytelen leszek venni egy másik ilyet mivel nem bírom már LFS meg GTR2 nélkül, a RBR-ról meg ne is beszéljünk:)
de egy próbát még fogok tenni annak érdekében hogy a mostanit feltámasszam :) -
#2925 lehet hogy rossz az usb drivered.. frissiteni kene az alaplapot vagy lehet hogy ugy ahogy van az alaplap egesz usb resze nem a legjobb.. kitudja.
probald ki havernal akormany vagy add neki kolcson 1 jatekkal es majd kerdezd meg tole 1 het utan hogy nem rangat e kocsog modon a kormany:D -
#2924 konzol boltokban biztosan van -
#2923 Hat milyen? -
matehoki #2922 Valaki tudja hogy hol lehet beszerezni az átalakitó kábelt? -
matehoki #2921 A PS kormány nekem nem USB-s. Csak azért kellene át alakitó kábel! -
#2920 amúgy meg igen van átalakító :) -
#2919 Minek atalakito hisz ott is usb-n megy amigo!! :PP
Amugy igen siman megy pc-n! -
matehoki #2918 PS 2 kormányt lehet használni PC-n? Mert elvileg létezik átalaktó kábel. tudtok segiteni? -
#2917 4.6-os drivert használod? 4.4-essel nekem sem csinálta -
#2916 fogom, csak van mikor rájön a hülyeség és elkezd rángatni hol jobbra hol balra... meg a kormányon a gombokhoz rendelt funkciókat bekapcsolja (pl.SpeedLimiter) Monzában a hosszú egyenesben kicsit dühítő.. Legszívesebben kikúrnám az ablakon. Ilyenkor USB ki-be de 5 percenként kezd tele lenni a faszom vele... De hallom van akinél a MOMO is ezt csinálja úh. szerintem veszek valami alapszart ami FF-es. -
Rücsök #2915 Köszi! Máshol is, ahol írtak véleményt róla, csak jót olvastam, úgy tűnik ez az elhúzás ritka probléma :) -
#2914 Bocs, természetesen R220-ra gondoltam... -
#2913 Hella!
Szokásos kérdés: Van vkinek Saitek P220-asa? Milyen véleménnyel vagytok róla? Köci. -
#2912 Ha lehetne kapni,mivel varom van 2 hete logi osszes cucca!! :S -
#2911 inkabb dlp-t vegyel -
#2910 Hello
Nekem ilyen kormányom van már lassan egy éve és eddig meg vagyok vele elégedve. A fogása jó, force feedback is elég erős. Én eddig enm tapasztaltam elhúzást egyik játéknál sem. Az áráért sztem nem rossz vétel. -
Rücsök #2909 Hello!
Tervezek venni egy LOGITECH FORMULA FORCE EX kormányt. Ha valakinek ilyen kormánya van, légyszíves írja le a tapasztalatait :) Olvastam ,hogy sokaknál hirtelen elhúzódik a kormány a játékban. Ezt a "jelenséget" valahogy el lehet kerülni? Mert nem szeretnék úgy kormányt venni, hogy nem működik :D
Előre is THANKS -
#2908 ?? fogd a kormanyt en nem fog elfordulni... -
#2907 hmmm imadtam ezt a kormanyt.... -
#2906 én tegnap ez miatt vertem szét GTR2 közben, mikor kanyarbanelfordult... most meg szedhetem szét mert már összevissza tekeredik.. :(
Remélem meg tudom majd csinálni -
Air #2905 Illetve privátban, bocsi. -
Air #2904 Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekelne, van egy eladó MS Sidewinder FF kormányom. Az utolsó verzió, USB-s, aminek piros a kormányának a két oldala.
Ő az: kép1, kép2
Megkímélt állapotban, alig használt. Mint a képen látható teljes gyári csomagolás, tartozékok megvannak. Sajnos gari nincs már rá. (3 éve nem gyártják).
Én 15-öt gondoltam érte. Érdeklődés email-ben jöhet. -
#2903 nálam lfs-ben csinálja néha hirtelen ellenkormánynál, de a játékban újrakalibrálom és jó -
#2902 nekem soha nem cisnalja -
#2901 Win xp re sajnos!! :S -
#2900 Hi all! az lenne a prob hogy a logitech wingman formula force gp kormányomnál nincs forcefeedback! Nem tud valaki adni egy drivert hozzá! Legjobb lenne az amit eredetileg adtak hozzá! Csak az nekem már nincs meg! Az uj driverrel (4.60) sem volt! -
#2899 Ha csak elindítom a programját, már csinálja, és játéknak még a környékére sem megyek :D -
#2898 Nekem is volt ilyen de usb ki-be aztan jolett vagy kalibrald gameban ujra!! -
#2897 És az megjavítja? O_o (tök szar volt NFS:C-ban, hogy látom az animot, Cross a nyomomban, majd abban a pillanatban, hogy megkapom a vezérlést, a kormány kitekeredik balra, a kocsi meg kifarol jobbra, az idő meg megy ) -
Lacika 79 #2896 usb ki, usb be, és újra megy. nekem is csinálja rendszeresen -
#2895 nincs momom! nem tudok segiteni! probáld meg ujra feltelepiteni a 4.6 ot! -
#2894 Logitech momo Force kormány + 4.6-os driverrel más is találkozott már olyannal, hogy időnként eltekeredik balra a kormány, majd úgymarad? Kicsit idegesítő... -
#2893 -
Rolesz #2892 hehe ezt pont te mondod?!:D Sry de ezt muszály volt:D -
#2891 -
#2890 ÉS foszfor alapú rozsdátlanító alkalmazható a fémfelületek símántartására?