15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • torque12
    Ti a DFP-n milyen játékokkal játszotok?
  • torque12
    ez igy igaz :(
    probálj venni valami jobb kormányt, és ezt pedig számittasd be:D
  • 0ppika
    ha tudna valaki segíteni akkor már megtette volna, hiába irogatod be hetente :-|
  • Warganya
    Segítség!!!
    Genius Speed Wheel3 vibration kormányom van!
    Felteszem a drivert hozzá de egyik játékban sem lehet beállítani a kormányváltót! még az új drivert is leszedtem hozzá!
    Mi lehet a probléma? segítsetek légyszíves!!!
    Ha kihúzom a pedálokat akkor működnek a kormányváltók, de nekem úgy kéne hogy kormányon tudjak váltani és pedálokon fékezni illetve gázt adni!
  • Tomo15
    Menny el és nézzd meg. Ezt így nem lehet megmondani, hogy mennyire használta "durván".
  • torque12
    van egy 2 hónapig használt dfp! lehet hogy azt venném meg! az mennyire kopik ki? vagy ua olyan mintha uj lenne?
  • torque12
    téma?
  • torque12
    ok
  • Tomo15
    Igen. Meg még pár régebbi:)
  • Tomo15
    Igen. Meg még pár régebbi:)
  • torque12
    Tomi neked milyen kormányod van? 1 MOMO meg 1 DFP?
  • torque12
    OKS!
  • Tomo15
    Rakjad fel;). Kül. ha egyáltalán fel is ismerné a ffb az tuti nem menne.
  • torque12
    amugy ha a driver-tnem teszem fel akkor mi lesz? pl az FF nem ugy müködik ahogy kéne? vagy mi?
  • torque12
    ok! lent van minden, már csak a pénz kell!
  • Ombika
    logitech.com 4.6-os es siman megy!!!
  • torque12
    haliho! hanyas drivert kéne nekem letöltenem hogy hibátlanul müködjön a DFP ?
  • Ombika
    Keress meg priviben nagyker aron tudok ,bontatlan garisat!!
  • KoS
    Engem is erdekelne ha van valami tuti hely, ahonnan olcson lehet rendelni, mert me'g nem rendeltem meg :)
  • Ombika
    Irtam privit!
  • Bucser
    biztos nincs soha. Azzal meg hogy többször végigrágod ugyanazt többet nem fogsz megtudni róla. Nem dönthetünk helyetted.
  • torque12
    amugy a konzolvilágból éri meg a legjobban? valaki rendelt már onnan? PK val mennyi volt?
  • torque12
    Én csak biztosra akarok menni
  • Tomo15
    Már annyi mindent leirtunk róla. Sajnállak ha nem tudtad megállapítani...
  • torque12
    és miben jobb a dfp mint az elöző kormányom?
  • bertino
    simán megéri
  • torque12
    formula force gp -volt 1 ilyen kormányom! az a kérdésem hogy 1 DFP mennyivel jobb, megéri megvenni-e? akinek van DFP je és msn je az irja le légyszi, vagy privátba válaszoljon!!! köszi:D
  • CSOCSO
    jovohonapban mar tuti megvasarolhato lesz. de lehet hogy mar a honap vegen is
  • Rolesz
    Egyre több a review lehet hogy hamarosan megvásorolható lesz.:D
  • CSOCSO
    hat irhattak volna arrol hogy mennyivel jobb az FF vagy milyen erzes valtani...
    marmint hogy fasza, feszes a valto vagy olyan gyenge ratyi mint a ferrari simben aj atekteremben
  • Tomo15
  • torque12
    hali! szeretnék venni egy dfp-t! hol érdemes, illetve ti hol vettetek dfp-t? köszi!
  • Ch_Slater
    Az ASS-ben G25 review
  • KoS
    Jah... en is ledobbentem hogy mi a f*sz.. ilyen gyenge a gepem??? =(
    Aztan gyorsan konvertaltam rajta egyet mencoder-rel, hogy a kep meg a hang egyben legyen, mert rendkivul idegesit ha csuszik a hang...
  • 0ppika
    hát ez valami iszonyat akadozik nálam, kb 10 kép/perc
  • bertino
    reméljük
  • Kaszi46
    ja igen:P lényeg a lényeg, nekem inkább a tartósság jött le az eddigi képekből, infókból, videókból. egyedül a váltót érzem egy kicsit gyengusnak. majd a pcdome-os tesztből talán fény derül mindenre.
  • bertino
    én is azt mondom, hogy kíméletesen használta :)
  • Kaszi46
    érdekes, mert szerintem kíméletesen használta. legalábbis ahhoz képest ahogy én szoktam a momo-mat használni egy lfs futam, vagy rbr alatt. ráadásul minőségibb anyagokból készül, mint az eddigi kormányok, és azok is jól bírják a strapát. szóval szerintem nem lesz vele gond.
  • bertino
    aha, az