15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#2729 Ti a DFP-n milyen játékokkal játszotok? -
#2728 ez igy igaz :(
probálj venni valami jobb kormányt, és ezt pedig számittasd be:D -
#2727 ha tudna valaki segíteni akkor már megtette volna, hiába irogatod be hetente :-| -
Warganya #2726 Segítség!!!
Genius Speed Wheel3 vibration kormányom van!
Felteszem a drivert hozzá de egyik játékban sem lehet beállítani a kormányváltót! még az új drivert is leszedtem hozzá!
Mi lehet a probléma? segítsetek légyszíves!!!
Ha kihúzom a pedálokat akkor működnek a kormányváltók, de nekem úgy kéne hogy kormányon tudjak váltani és pedálokon fékezni illetve gázt adni! -
#2725 Menny el és nézzd meg. Ezt így nem lehet megmondani, hogy mennyire használta "durván". -
#2724 van egy 2 hónapig használt dfp! lehet hogy azt venném meg! az mennyire kopik ki? vagy ua olyan mintha uj lenne? -
#2723 téma? -
#2722 ok -
#2721 Igen. Meg még pár régebbi:) -
#2720 Igen. Meg még pár régebbi:) -
#2719 Tomi neked milyen kormányod van? 1 MOMO meg 1 DFP? -
#2718 OKS! -
#2717 Rakjad fel;). Kül. ha egyáltalán fel is ismerné a ffb az tuti nem menne.
-
#2716 amugy ha a driver-tnem teszem fel akkor mi lesz? pl az FF nem ugy müködik ahogy kéne? vagy mi? -
#2715 ok! lent van minden, már csak a pénz kell! -
#2714 logitech.com 4.6-os es siman megy!!! -
#2713 haliho! hanyas drivert kéne nekem letöltenem hogy hibátlanul müködjön a DFP ? -
#2712 Keress meg priviben nagyker aron tudok ,bontatlan garisat!! -
KoS #2711 Engem is erdekelne ha van valami tuti hely, ahonnan olcson lehet rendelni, mert me'g nem rendeltem meg :) -
#2710 Irtam privit! -
#2709 biztos nincs soha. Azzal meg hogy többször végigrágod ugyanazt többet nem fogsz megtudni róla. Nem dönthetünk helyetted. -
#2708 amugy a konzolvilágból éri meg a legjobban? valaki rendelt már onnan? PK val mennyi volt? -
#2707 Én csak biztosra akarok menni -
#2706 Már annyi mindent leirtunk róla. Sajnállak ha nem tudtad megállapítani... -
#2705 és miben jobb a dfp mint az elöző kormányom? -
#2704 simán megéri -
#2703 formula force gp -volt 1 ilyen kormányom! az a kérdésem hogy 1 DFP mennyivel jobb, megéri megvenni-e? akinek van DFP je és msn je az irja le légyszi, vagy privátba válaszoljon!!! köszi:D -
#2702 jovohonapban mar tuti megvasarolhato lesz. de lehet hogy mar a honap vegen is -
Rolesz #2701 Egyre több a review lehet hogy hamarosan megvásorolható lesz.:D -
#2700 hat irhattak volna arrol hogy mennyivel jobb az FF vagy milyen erzes valtani...
marmint hogy fasza, feszes a valto vagy olyan gyenge ratyi mint a ferrari simben aj atekteremben -
#2699 #2524 -
#2698 hali! szeretnék venni egy dfp-t! hol érdemes, illetve ti hol vettetek dfp-t? köszi! -
#2697 Az ASS-ben G25 review -
KoS #2696 Jah... en is ledobbentem hogy mi a f*sz.. ilyen gyenge a gepem??? =(
Aztan gyorsan konvertaltam rajta egyet mencoder-rel, hogy a kep meg a hang egyben legyen, mert rendkivul idegesit ha csuszik a hang... -
#2695 hát ez valami iszonyat akadozik nálam, kb 10 kép/perc -
#2694 reméljük -
#2693 ja igen:P lényeg a lényeg, nekem inkább a tartósság jött le az eddigi képekből, infókból, videókból. egyedül a váltót érzem egy kicsit gyengusnak. majd a pcdome-os tesztből talán fény derül mindenre. -
#2692 én is azt mondom, hogy kíméletesen használta :) -
#2691 érdekes, mert szerintem kíméletesen használta. legalábbis ahhoz képest ahogy én szoktam a momo-mat használni egy lfs futam, vagy rbr alatt. ráadásul minőségibb anyagokból készül, mint az eddigi kormányok, és azok is jól bírják a strapát. szóval szerintem nem lesz vele gond. -
#2690 aha, az