15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#3090 G25 teszt(angol) -
#3089 A Mozsó féle gyógymód a legjobb jelenleg... ügyesebbeknek -
Streetwarrior #3088 Köszönöm a segítséget! -
partotmos #3087 Alex;)!
Milyen a G25? Nem írnál, egy rövidet róla?:) -
#3086 Van egy DXtweak nevezetű program aminek a segítségével szabadon állíthatod, hogy meddig érzékelje a gép a potméterek mozgását. Meddig dolgozza fela jelet. Keress rá google-ban, hogy download DXTweak biztos lesz jó pár hely ahol megtalálod. Ingyenes .. lehet vele linearitás görbét állítani deadzone-t és digitális értéket hozzárendelni a poti analog értékeihez. -
Streetwarrior #3085 Hello everyone!Az lenne a kérdésem,hogy van egy MOMO-m.Nagyon imádom,de van egy dolog amit viszont utálok : a fékpedált ha jobban lenyomom,miután már felkeményedett, akkor ott lesz a max fék azon a ponton.Valami megoldást tud valaki erre a gondra? Szóval a lényeg az,hogy ha teljesen lenyomom a pedált,akkor se változzon az amit beállítottam.PLZ...HELP! -
#3084 onnét tudnék hozatni 64ért ... -
#3083 budaorsi depoban nemtom a nevet szamtek nagyker
az ara nem volt kirakva :) -
KoS #3082 Khm... a 3. smiley veletlen kerult oda... -
KoS #3081 LOL
Viszont nagyon egyutt tudok veled erezni... en se birnam ki... -
#3080 EGyeb infok? -
#3079 tegnap egy bporsi nagykerben lattam egy tucat g25-ot persze lehet hogy mar le volt foglalva :)
-
Rolesz #3078 privi ment:D -
#3077 Nekem csütörtökön lesz meg de milyne máááááááááá mivel karira lesz nem használhatom.. kiprobálhatom h. jo e meg minden de vissza kell majd csomagolni megprobálom kiharcolni h. 7végén had használhassam -
#3076 Pécsen a Mediamarktban most néztem 89.000 a G25 kormány. Aki nagyon szeretne és el tud jönni érte Komlóra tudok keddre szerezni 68900.- ért 24 hónap garral. Privizzen rám akit érdekel.
-
#3075 LOOOOOOOOOOOL ez megy ott 16.-a óta -
Rolesz #3074 hülye idióta pixmania-n megint átirták a dátumot!Ott még mindig nincs! -
Rücsök #3073 Na jó, inkább nem is olvasom ezeket a hsz-eket, és nem is megyek a Media Markt-ba, mert csak csurog a nyálam -
#3072 ááá, nem is lehet olyan jó.. :)
/me irigy -
Rolesz #3071 képekel videókkal infókkal láss el plz!:D -
#3070 akarom -
#3069 Hát sem a dfp-hez, sem a momohoz nem tudom hasonlítani. Mérföldkövekkel jobb mindenben. Pedálok eszméletlenek, szinte csak cipőben lehet öket normálissan használni. A ffb-is nagyon jó, a váltóval együt... Nem tudom normálissan elmonani. Érzeni kell:D -
#3068 De mondjál!!!
-
#3067 Eszméletlen durva a kormány! Többet nem is tudok mondani. -
Rücsök #3066 Viszont a Pólusban a MOMO-t visszaemelték 32-re, még jó hogy előbb megvettem ugyanott 25-ért, az ár visszaemelése előtt -
Rücsök #3065 Nekem a váltója nagyon tetszik, a váltófülei, vagyis minden A gázt ennél is könnyű nyomni, a kuplunghoz és a fékhez kell egy kis megerőltetés Mondjuk a kiáálított kormánynál nem sikerült átállítani a váltót sima fel-le váltásra, a 3/4-nél megállt a szabályozó -
Rolesz #3064 Hajrá aztán plz lássál el minket infókal képekkel videókkal!:D -
#3063 -
#3062 Elvileg ma meglesz a g25 -
Rücsök #3061 Japp, a pólusban jártam -
#3060 79? Polusban voltál? Ennyit még megérne nekem. -
Rücsök #3059 Most jártam az itteni Media Markt-ban, és 79 De nagyon überkirály, jó hogy minden alkatrésze ki volt állítva, és kipróbálhattam -
#3058 rFactor fórum #21312 hozzászólás. -
#3057 Ár? -
#3056 rFactor vagy GTR2 fórumban lehetett pár darabra jelentkezni nagyon jó áron kb. 1-2 hónappal ezelőtt. Én pénteken megyek az enyémért, de van aki már csütörtökön magáévá teszi a sajátját :-) Ha jól tudom mind elkelt. -
#3055 Én kérdeztem tölük, válaszuk: "Rendelésre teljesítjük, de pontos információnk még nincs a termék érkezéséről." DE itt csak 1 év a gari.. van olyan bolt is ahol kicsit többet kell fizetni +4-5000 és 2 év a gari.. -
#3054 Honnan vállaltad be? Van olyan bolt aki meg tudja mondani pontosan mikor szállít? -
#3053 Ugynez volt a dilemmám a G25-el kapcsolatban. Vagy lesz egy rögtön az elején ami jó minőségű, de nem biztos, hogy eléggé tesztelt, vagy várok egy évet és egy kevésbé jó minőségűt veszek olcsóbbért, feltéve ha egyáltalán 1 év múlva kapható lesz. Hát bevállaltam az előbbit, pénteken meg kiderül jó választás volt-e. Így is lesz egy évem nyúzni, tekerni. Bár ilyen árkategóriánál, és anyagösszetételnél azért inkább 2 év lenne a reálisabb garanciaidő szvsz. Abban bízom, hogy azért már jó régóta teleszarták az összes nagyobb expo-t kiálítást, játékfejlesztőt ezzel a kormánnyal, szóval talán elég széles körben tesztelve lett. -
#3052 én is irtam nekik email, de gözük nincs mikor lesz készleten a kormány...
és ami még érdekes, hogy náluk még a hitelajánlat is elég kedvező.. már amennyire hitelajánlat lehet kedvező... -
#3051 eddig ez a legjobb ár. csak nem tudom mennyire komoly az üzlet...
szerk.: bár igy hirtelen nem látom, hogy netto v brutto ár. de szerintem brutto (mintha vki már érdeklodott volna náluk)