7639
Duke Nukem Forever
-
Myron #1438 duke doom3 mod :D vagy inkább prey mod? mind1 :D beraktak pár új fegyvert meg szörnyet meg pályát, itt a duke tessék :D -
rumkola #1437 Tessék, az elején elég sokat látni a játékból, kb. 3 hónapos az anyag.
-
#1436 Ne adj neki ilyen tanácsokat, mert képes rá és megteszi. -
#1435 Duke Nukem Forever lessz a következő mtv1-es műsorban!!Méghozzá az Unokáink sem fogják látni című műsorbanXDBocs a fekete humorért. -
#1434 Mit? Sósavat? Itt van egy, flakonnal, mindjárt...
Ghhrr, hrghrrrhgrr...
-
#1433 Hát inkább várok rá még egy pár évet, nem akarok öngyilkos lenni. -
#1432 tegnap olvastam a hivatalos fórumon, hogy ha megiszol egy doboz háztartási sósavat, akkor neked egy héttel előbb küldik ki a dnfet, eredetibe, INGYEN! szerintem ne hagyd ki, ez soha vissza nem térő alkalom! -
#1431 nyujts be nekik hivatalos panaszlevelet. -
#1430 Hát nem direkt csinálom, hanem nagyon ideges vagyok már hogy nem jelenik meg a játék, hanem minden mással foglalkoznak ezek, csak azzal nem amivel kéne. -
Myron #1429 jah hát én ilyenen már meg se lepődök ha róla van szó :D -
#1428 ezt a mondatot nem bírom feldolgozni -
#1427 Hát én végigolvastam az összes kommentjét, és kb. fetrengtem a röhögéstől. Vagy nagyon hülye, vagy nagyon okos XD
Csak hogy ne legyen off: Igen, nemártana már a DN:F de ez a "Forever" az elkészítési időt jelenti szerintem... -
#1426 :O
Akkor gonosz lelkű -
Myron #1425 hát ott is direkt csinálja. aztán azon röhög h mások elhiszik h ez komoly. ennyire sötét nem lehet senki -
#1424 Hidd el, hogy nem direkt csinálja, láttam már kommentjeit más topikban is. :) -
Myron #1423 jajj nem veszed észre h direkt csinálja? ennyire nem lehet hülye valaki, én már csak röhögök a kommentjein -
#1422 Nem tudod te miket beszélsz. -
#1421 Látom neked is nagyon örülsz neki. -
Myron #1420 :DDDDDDD -
#1419 Igen, szerintem tuti, mert a 3.-dik része is annak olyan gyetra volt mint a duke mai szemmel nézve már. -
#1418 Egészen biztos. -
#1417 A gta4 fogja le szerintem mert az is take2 -
#1416 Állítólag azzal jönne ki a pc-s verziója is. -
Myron #1415 csinálhatnák inkább a forevert 360-ra :D -
#1414 Hát de basszus, nem igaz hogy ilyenekre van idejük, amikor a forevert kéne végre befejezniük a fene vigye el őket. -
Myron #1413 kjött egy ilyen hír: (nem dnf, de legalább duke)
http://www.gamestar.hu/duke-nukem-3d-hamarosan-befut-xbox-360-ra.html -
#1412 Hát, már én is tolnám, remélem a gta 4 után már jönnek információval. -
Myron #1411 tolnék már vele -
#1410 este ránéztem a kutyámra és láttam hogy ő is várja a dnfet szóval igen, mindenki várja, csak van aki még nem tud róla! én már többször is álmodtam róla. -
Myron #1409 mármint álmodban mesélték :D -
Myron #1408 de-de, az is :D -
#1407 Miért a bicó az nem keró? :) -
#1406 Én is 5 csajjal kavartam tegnap este, de mire felkeltem nem igazán emlékeztem rá, csak a többiek mesélték. -
Myron #1405 ha nem is titokban de tudatalatt mindenki várja aki hallott róla, biztos álmodik is róla csak legfejelebb nem emlékszik rá mikor felkel -
#1404 Titokban mindenki várja, még nagyanyám is, pedig nem is tud a játékról. -
#1403 Jahh,rég nevettem egy jót A hírek nem is érdekesek,csak a hozzászólások.Majdnem mindenki kineveti őket,és nagyon kevés ember írja azt hogy várja a játékot.Nem is kellene cikket írni róluk,mert nem volt egy értelmes hír se mostanában,akkor talán felmutatnának valamit.Ígérgetni mindenki tud.Én így látom. -
#1402 Jöhetne már pár infó megint, már régen volt. -
#1401 100 alatt biztos nincs. -
Myron #1400 akkor azt kérdeztem volna mekkora kerója van :D -
#1399 95D