7639
Duke Nukem Forever
-
#1518 Hát már jó lenne nagyon tényleg, már az összes régi játékot is kihozza ez meg még alig kaptunk valamit belőle, szinte semmit se még. -
#1517 hát a forever végül is elég tág fogalom, szóval ebben a periódusban akár meg is jelenhet :) -
#1516 egyszer csak lesz. -
#1515 mer' sose lesz, azé'.... -
#1514 Dehogy nincs igazság, csak nem ideát van. -
#1513 :(
mért? -
#1512 gyuke nukem "never" -
#1511 nincs igazság... :C -
#1510 Jó, csak szerintem igazabb, ha úgy mondjuk, hogy még "mindíg", nem pedig "megint". :) -
#1509 3-4 évente megjelenik a fejlesztő, bejelenti, hogy jól haladnak, majd megint eltűnnek pár évre... -
#1508 Még topik is van róla, mint MOVIE film :D -
#1507 Miért "megint"? -
#1506 [URL=http://www.gamekapocs.hu/hir/12582/Max+Payne+utan+keszul+a+Duke+Nukem+film+is]"Duke Nukem film nem fogja követni a játék történetét, a szőke macsó ezúttal egy teljesen új kalandra indul."[/URL] -
#1505 hm, megint átlépett forNever státuszba a játék? :) -
Myron #1504 honnan veszed h másról fog szólni?
egyelőre még el sem döntötték h csinálják vagy se, hogy készülne már 10 éve -
#1503 ááá moziba kerül sokszor 10 év mulva majd. -
#1502 Most meg még filmet is akarnak csinálni belőle, teljesen másról fog szólni mint a játék, de könyörgöm minek csinálják ezt is 10 éve, amikor még a játéka sincsen sehol. -
#1501 az elég szubjektív, van aki 4 óra alatt van aki 4 hét alatt tolja végig, de amúgy igazad van. -
#1500 Hát igen, egyszer úgy is eljön az ideje, csak az a baj, hogy nem tudunk többet mint hogy több órányi játékidőt viszonylag kész van sajnos, még pontosn azt sem mondták hogy mennyi idő van kész belőle, meg hogy hány órásra tervezik. -
#1499 ááá de oda írtam, hogy egy élmény volt, az az jó. most nem fogom lekottázni, mert az nem menne, de szerintem majd úgyis felénekli egyszer és, akkor majd meghallgathatja mindenki. -
Myron #1498 most speciel értelmeseket írt Vass Gábor. Én legalábbis értem.
Írtam h speciális dallama van, aztán írta ewuk h ő már hallotta élőben, aztán kérdezte Gábor h milyen volt. -
#1497 Szóval te már tudod, hogy milyen? -
#1496 Ez a speciális dallama, amit a Myron írt. -
#1495 Amúgy én sem tudom, hogy milyen volt. Majd ha sikerült értelmezni a kérdését, akkor engem is érdekel a válasz. -
#1494 sajnos képtelen vagyok értelmezni a kérdésedet, próbáld meg később! -
#1493 És milyen volt? -
#1492 én már hallottam élőben és egy élmény!
röhŐ -
#1491 Úgyse ismerünk, és legalább röhögünk egy jót. :D -
Myron #1490 ennek van egy speciális dallama, valami népdal alapján, csak szégyellős vok ahhoz h felénekeljem és kitegyem data.hu-ra :D -
#1489 Na jólvan, mostmár -
Myron #1488 Erről jut eszembe:
Én vagyok itten Duke Nukem,
Kinyírom a szörnyemem,
Jajj-jajj a szörnyem!
Kinyírtam a szörnyem.
Nem akartam kinyírni,
Csak a fogát kitépni.
Én vagyok Duke,
Én a hős kis Duke.
Nem élek én sehol sem,
Az utcákat járom,
Itt van az én életem,
Jól megélek én itten! -
#1487 Előbb töröm le az arcszerkezetét. -
Myron #1486 bármikor ha meglát és el akar kapni -
#1485 igen? hol? -
Myron #1484 ezt mondja a tigrisszörny -
#1483 mi? -
Myron #1482 ünne ünne -
#1481 de, Ő az -
#1480 Nem a "Szállító"-s csávó amúgy? :P -
#1479 Szerintem egy színész vagy egy focista...