7639
Duke Nukem Forever
-
#1278 Itt tudsz csemegézni. -
#1277 A 3D Realms adott már ki játékokat valamikor a duken kívűl? -
#1276 duke nukem foreve r- szőke herceg egy újabb bélyeg nagyságú kép -
#1275 Hát én reménykedem benne, hogy még az idén kijön, de nem sok esélyt látok rá, ha még csak itt tartanak a fejlesztésben, oááooááá. -
#1274 12 éves játék, persze hogy "nevetséges":)
Gépigényt majd akkor tudunk, ha elkészül a játék. De miután még sehol sem tartanak, ők sem tudják. Per pillanat tudomásom szerint Unreal 3 rendszert használnak, tehát kb olyan.
Hogy mire kell számítani? Semmire. Én arra sem számítok hogy az évtizedben megjelenik. -
#1273 amikor kiadjak akkor mar 8magos gepek lesznek:) -
#1272 A játéknak mi lesz majd a gépigénye?
Mire kell számítani?
Az előző részének elég gyenge, mára már nevetséges a gépigénye. -
#1271 Az ott volt mindig a címében:) -
#1270 Akkor tök jó, már csak az kéne hogy kirakják már a végleges megjelenést. -
Myron #1269 elvileg muszáj h legyenek, elvégre ez Duke -
#1268 Aha mostmár értem, de csajok is lesznek a játékban? -
Myron #1267 http://jerom-bdsm.atw.hu/htm/howto/basichog/bashogtie.htm -
Myron #1266 micsoda? -
#1265 Ez mit akar jelenteni? -
Myron #1264 búsba kötés XD -
#1263 busba kötés? Azt akartad írni, hogy gúsba kötés? :D -
Bagoly81 #1262 minimum 30 miatyánk. 20 üdvözlégy. és 2 óra busbakötés. -
#1261 omfg, ez kiment a fejemből mester, remélem megtudsz nekem bocsátani :( -
Myron #1260 el vagy tévedve fiam.
van multi a duke3d-ben de csak lanon lehetett tolni. megcsinálták már a rajongók h lehessen neten is. és mivel lanon lehetett tolni coop-ban, neten is lehet már. -
#1259 abban a duke 3dben amiben eredetileg multi sincs, most nem a hommade multiról beszélek. -
Myron #1258 van coop multiban duke3d-ben -
#1257 a duke 3d-be sem férne bele a történetébe egy co-op, ettől függetlenül mégis atom király a története csak úgy mint a duke 1-nek és 2-nek, nem sok a különbség köztük :D -
Myron #1256 a videón látszik h a menüben ott van a Multiplayer ikon. kb ennyi :D -
RMarvin #1255 Van valami infó a multijáról? Pár enginnel ezelőtt valami olyasmit rebesgettek, hogy azért nem lesz benne COOP mod, mert nem fér bele a történetbe (ez már önmagában is elég kemény utalás arra, hogy egy minimum oscar-díjas történettel fognak szembetalálkozni a leszármazottaink valamikor a XXIII. század közepe táján, ha addig sikerül befejezni)
Nagyon remélem, hogy azóta meggondolták magukat és szerződtettek valami hollywoodi profi forgatókönyvírót, aki majd megoldja a gondot:) -
#1254 És június elején lesz vége. -
#1253 [jelen] -
#1252 Nálunk akkor lesz a vizsga kezdete. -
#1251 [jelen]. A grafikája is jó volt a trailer alapján. -
#1250 [szintén] -
#1249 én is kipróbáltam volna, de mostmár ezt várom. -
Myron #1248 [jelen] -
#1247 Tegye fel a kezét aki az eddig látottak alapján inkább játszana a 2001-es trailer játékával.
[jelen] -
#1246 Duke Nukem Whatever...:) -
#1245 hát úgy legyen, de ne feledjük el, hogy ez az ember volt az aki 11 éve aztmondta, hogy hamarosan lesz dnf. -
Myron #1244 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23661
ÚGY LEGYEN!!! -
#1243 a világon semmi nem lesz, eéőtte lesz május 1 de aztán annyi. -
Myron #1242 május közepe mióta tél? vagy akkor a második vizsgaidőszakra értetted gondolom. vagy mi lesz május közepétől? -
#1241 Hát igen nálunk is akkor lesz a vizsga időszak, május közepétől lesz. -
Myron #1240 úgy érted vizsgaidőszakban? :@
inkább akkor már jövő ilyenkor.. -
#1239 Ez jónak hangzik csak sokkal hamarabb kellett volna már ezt bejelenteni, remélem karácsonyra azért megjelenik, és jót szórakozunk a téli szünetben vele.