30108
  • motyodlee
    update eső van ezen a héten :))
  • Jim Morrison
    Végreee :D
  • csokalaci
    Ezaaaaz már várom :))
  • Rage47
    azaz nálunk szombaton :)
  • Neoncsoves
    "csak".
    gondolkozz a valve fejével. megígérték, 2 "kisebb" bugfix,változtatások aztán jön a nagy durr!

szóval legrosszabb esetben hétfő, de szerintem pénteken itt lesz :)
  • Aquir
    na de akkor is jó így
  • Rage47
    ja csak tipp...
  • Neoncsoves
    legalábbis így tippeltem meg... így logikus. heavy update, medic,pyro is pénteken jött asszem, hogy ingyenes hétvége lehessen
  • Aquir
    az jó :)
  • Neoncsoves
    igy van, pénteken jön a scout update, és igy lesz egybekötve az ingyenes hétvégével
  • Rage47
    magyarul
  • emprise
    Igen! 20 raksi a soldiernek
  • Jani21
    Már meg is jelent a következő "apró" frissítés? Akkor lehet még a héten jön a Scout frissítés? Mert a nyilatkozatok szerint ez az utolsó lépés előtte.
  • Szega87
    Full list of changes:

New client features

* Added Viewmodel FOV slider to advanced multiplayer options
    * Added a hide viewmodel option to advanced multiplayer options
    * Added custom crosshair support
    - Added crosshair image, scale, and color settings to the Options->Multiplayer settings tab
    - Moved HUD minimal mode & Disable Spray options into the Advanced Multiplayer settings
    * Added "open_charinfo_direct" command that opens the loadout directly to the class you're currently playing
    - Replaced the "Open Loadout" entry in the options->keys dialog with this new command. Rebind / reset your config to defaults to use it

New server features

* Added "tf_damage_disablespread" convar to disable the 25% damage spread on all damage
    * Added class limit support to tournament mode
    - Set the "tf_tournament_classlimit_X" convars to the max number of class X allowed
    * Added "tf_tournament_hide_domination_icons" convar, that allows a tournament mode server to force clients not to display domination icons over their nemeses

Gameplay changes

* Modified critical hit calculation. Overall, critical hit chance is now much more recent-performance based:
    - Base chance is now 2% (was 5%).
    - Bonus range based on damage done changed from 0%-15% to 0%-10
    - Damage range required for bonus changed from 0-1600 to 0-800
    * Reduced random damage spread applied to all player damage from +-25% to +-10%
    * Slight reduction (improvement) of the minigun's spread
    * Increased flare direct hit damage from 20 to 30
    * Rewrote Natascha's slowdown code to be more consistent
    * Sniper rifle now supports Crit Boost state like all other weapons (i.e. Kritzkrieg makes all shots critical hits)
    * Stealthed spies are no longer able to pickup the intelligence. They must uncloak first
    * Increased soldier primary ammo count from 16 to 20

Bugfixes

* Fixed crash when running in tools mode
    * Added UTIL_IsCommandIssuedByServerAdmin() checks to several "physics_" CON_COMMAND scripts to prevent clients issuing the commands
    * Fixed bug in teleporter logic that allowed engineers to build teleporters with HUGE health values
    * Fixed matching teleporter not getting a health buff when the pair is upgraded (only the tele you were hitting got the health buff)
    * Fixed Medic UberCharge percentage in minimal-HUD mode
  • Aquir

Ez a bonus range ez micsoda?

• Rage47
    oda rakja ahol a steam van
  • Ombika
    Ez a paraszt steam felrakta nekem a c-re, at lehet vhogy paterolni?
  • Neoncsoves
    igen :O
  • Ombika
    Nah vegre lehuzom a steamrol, de 7 gbot foglal? :O
  • Lacccca
    Ezé utállak én hogy legyenek rosszakaróid is
  • IcE TeE
    Ti mindig olyan jók vagytok hozzám :')
  • motyodlee
    k
  • Neoncsoves
    nics
  • motyodlee
    pontos idő nincs megadva, h mikor lesz update?
  • Rage47
    Én is jövök ha tudok :)
  • slimslim
    Rám sose szégyelj. csak bátran, és ha elég szépen kérsz, jövök is szerencsétlenkedni
  • sonic syndicate
    totaltf-en le van fordítva az egész bejegyzés, ott több minden van leírva
  • chooselee
    Scout koncepciók
  • IcE TeE
    Tegnap nem ment semmi :(
    NC-n kisz**tunk, 1 kört hoztunk XD (bár meg kell hagyni jól összeszokott klán volt, mi meg csak mixel voltunk), tf-se ment lőttem a fazont és nem volt vér meg semmi, mondom mi a f*aszom ez -.-'
    Vettem egy Cross linkelt kábelt, azt se tudom megoldani hogy lássa a két gép egymást :/
    Szóval gyere fel beverlek :D

Noiro:
    Ez sajnos ez így van :(
    Már szégyenlek ráírni valakire XDD
  • csokalaci
    hát igen üres volt a szeró ezért gondoltam felmegyek és csak úgy jöttek a többiek :)
  • kakaoskalacs
    Sg-serveren senki.. valaki egykis lövölde?
  • sonic syndicate
    ma is felkapott lett a szerver :) jókat daráltam :D

@Ice Tee

kár volt azt mondanod, hogy jobb vagy nálam, ha nem is tudod ki vagyok :| ha megfigyelted, mindig a táblázat legtetején voltam ^^, akár ellenem voltál, akár velem
  • sonic syndicate
    nem kapsz pontot, de az öléseid száma mínuszba megy (Kill: -1, -2, stb...)
  • jozing
    ja, és ha a haveromat lelövöm mért kapnék pontot?
  • DJ bigpapa
    Eféle módról nem tudok, de talán úgy megoldható, hogy a friendly fire-t bekapcsoljátok.
    mp_friendlyfire 1
    Igaz, így egy kicsit néha érdekes dolgok jönnek össze,mivel nem mindig sebződik rendesen a csapattárs és pl a pyro nem sebez semmit a tűzzel. De ez is több mint a semmi.
  • Aquir
    én megvettem tavaly előtti évben mikor megjelent, és azóta volt winreinstall és új vinyó, és hiába volt olyan nyilván hogy meguntam és egy ideig nem nyomtam, de mind3-szor felraktam :P
  • Ombika
    En pl megvettem decemberben es steamrol azota se toltottem le! :-(
  • slimslim
    Erőteljesebben kell piszkálni az embereket, hogy jöjjenek fel. Ugye?
  • jozing
    pedig a medickel ha jól játszol akkor egy heavyt is le lehet darálni. arena 1v1-ben sztem nagyon jó (persze, demo vagy soldier ellen szar, de...)

sztem TF2/CSS-be a DM egy kalap f0s. sose mentem fel rá, akkor már HL2DM, ami erre van kitalálva (vagy van bétám a quake live-hoz)... arénázzatok. de ezekben a csapat alapú multikban a DM sztem elég erőltetett.
  • sonic syndicate
    mert, mint a neve is mutatja, ÖLDÖKLÉS - és gyakorlásra a legjobb