30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6654 update eső van ezen a héten :)) -
#6653 Végreee :D -
#6652 Ezaaaaz már várom :))
-
#6651 azaz nálunk szombaton :) -
Neoncsoves #6650 "csak".
gondolkozz a valve fejével. megígérték, 2 "kisebb" bugfix,változtatások aztán jön a nagy durr!
szóval legrosszabb esetben hétfő, de szerintem pénteken itt lesz :) -
#6649 na de akkor is jó így -
#6648 ja csak tipp... -
Neoncsoves #6647 legalábbis így tippeltem meg... így logikus. heavy update, medic,pyro is pénteken jött asszem, hogy ingyenes hétvége lehessen -
#6646 az jó :) -
Neoncsoves #6645 igy van, pénteken jön a scout update, és igy lesz egybekötve az ingyenes hétvégével -
#6644 magyarul -
emprise #6643 Igen! 20 raksi a soldiernek -
#6642 Már meg is jelent a következő "apró" frissítés? Akkor lehet még a héten jön a Scout frissítés? Mert a nyilatkozatok szerint ez az utolsó lépés előtte. -
#6641 Full list of changes:
New client features
* Added Viewmodel FOV slider to advanced multiplayer options
* Added a hide viewmodel option to advanced multiplayer options
* Added custom crosshair support
- Added crosshair image, scale, and color settings to the Options->Multiplayer settings tab
- Moved HUD minimal mode & Disable Spray options into the Advanced Multiplayer settings
* Added "open_charinfo_direct" command that opens the loadout directly to the class you're currently playing
- Replaced the "Open Loadout" entry in the options->keys dialog with this new command. Rebind / reset your config to defaults to use it
New server features
* Added "tf_damage_disablespread" convar to disable the 25% damage spread on all damage
* Added class limit support to tournament mode
- Set the "tf_tournament_classlimit_X" convars to the max number of class X allowed
* Added "tf_tournament_hide_domination_icons" convar, that allows a tournament mode server to force clients not to display domination icons over their nemeses
Gameplay changes
* Modified critical hit calculation. Overall, critical hit chance is now much more recent-performance based:
- Base chance is now 2% (was 5%).
- Bonus range based on damage done changed from 0%-15% to 0%-10
- Damage range required for bonus changed from 0-1600 to 0-800
* Reduced random damage spread applied to all player damage from +-25% to +-10%
* Slight reduction (improvement) of the minigun's spread
* Increased flare direct hit damage from 20 to 30
* Rewrote Natascha's slowdown code to be more consistent
* Sniper rifle now supports Crit Boost state like all other weapons (i.e. Kritzkrieg makes all shots critical hits)
* Stealthed spies are no longer able to pickup the intelligence. They must uncloak first
* Increased soldier primary ammo count from 16 to 20
Bugfixes
* Fixed crash when running in tools mode
* Added UTIL_IsCommandIssuedByServerAdmin() checks to several "physics_" CON_COMMAND scripts to prevent clients issuing the commands
* Fixed bug in teleporter logic that allowed engineers to build teleporters with HUGE health values
* Fixed matching teleporter not getting a health buff when the pair is upgraded (only the tele you were hitting got the health buff)
* Fixed Medic UberCharge percentage in minimal-HUD mode -
Ez a bonus range ez micsoda?
-
#6639 oda rakja ahol a steam van -
#6638 Ez a paraszt steam felrakta nekem a c-re, at lehet vhogy paterolni? -
Neoncsoves #6637 igen :O -
#6636 Nah vegre lehuzom a steamrol, de 7 gbot foglal? :O -
#6635 Ezé utállak én hogy legyenek rosszakaróid is -
#6634 Ti mindig olyan jók vagytok hozzám :') -
#6633 k
-
Neoncsoves #6632 nics -
#6631 pontos idő nincs megadva, h mikor lesz update? -
#6630 Én is jövök ha tudok :) -
#6629 Rám sose szégyelj. csak bátran, és ha elég szépen kérsz, jövök is szerencsétlenkedni -
#6628 totaltf-en le van fordítva az egész bejegyzés, ott több minden van leírva -
chooselee #6627 Scout koncepciók -
#6626 Tegnap nem ment semmi :(
NC-n kisz**tunk, 1 kört hoztunk XD (bár meg kell hagyni jól összeszokott klán volt, mi meg csak mixel voltunk), tf-se ment lőttem a fazont és nem volt vér meg semmi, mondom mi a f*aszom ez -.-'
Vettem egy Cross linkelt kábelt, azt se tudom megoldani hogy lássa a két gép egymást :/
Szóval gyere fel beverlek :D
Noiro:
Ez sajnos ez így van :(
Már szégyenlek ráírni valakire XDD -
#6625 hát igen üres volt a szeró ezért gondoltam felmegyek és csak úgy jöttek a többiek :) -
#6624 Sg-serveren senki.. valaki egykis lövölde? -
#6623 ma is felkapott lett a szerver :) jókat daráltam :D
@Ice Tee
kár volt azt mondanod, hogy jobb vagy nálam, ha nem is tudod ki vagyok :| ha megfigyelted, mindig a táblázat legtetején voltam ^^, akár ellenem voltál, akár velem -
#6622 nem kapsz pontot, de az öléseid száma mínuszba megy (Kill: -1, -2, stb...) -
#6621 ja, és ha a haveromat lelövöm mért kapnék pontot? -
#6620 Eféle módról nem tudok, de talán úgy megoldható, hogy a friendly fire-t bekapcsoljátok.
mp_friendlyfire 1
Igaz, így egy kicsit néha érdekes dolgok jönnek össze,mivel nem mindig sebződik rendesen a csapattárs és pl a pyro nem sebez semmit a tűzzel. De ez is több mint a semmi. -
#6619 én megvettem tavaly előtti évben mikor megjelent, és azóta volt winreinstall és új vinyó, és hiába volt olyan nyilván hogy meguntam és egy ideig nem nyomtam, de mind3-szor felraktam :P -
#6618 En pl megvettem decemberben es steamrol azota se toltottem le! :-( -
#6617 Erőteljesebben kell piszkálni az embereket, hogy jöjjenek fel. Ugye? -
#6616 pedig a medickel ha jól játszol akkor egy heavyt is le lehet darálni. arena 1v1-ben sztem nagyon jó (persze, demo vagy soldier ellen szar, de...)
sztem TF2/CSS-be a DM egy kalap f0s. sose mentem fel rá, akkor már HL2DM, ami erre van kitalálva (vagy van bétám a quake live-hoz)... arénázzatok. de ezekben a csapat alapú multikban a DM sztem elég erőltetett. -
#6615 mert, mint a neve is mutatja, ÖLDÖKLÉS - és gyakorlásra a legjobb