Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem. Csak nem elég erõs a géped hogy megjelenítsen egy Ultra High Graph -ot 😄
Az operációs rendszeren is túl...
(x1950pro-m van, mindent úgy hagytam, ahogy a tf2 találta jónak)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
alias Mr.M@ff1@
Tudnátok segíteni?
Szeretném megszerezni a TF2-t de csak azt. Szóval nem akarom megvenni a Orange boxot mert a többi nem érdekel. Viszont hallottam valami legális letöltésérõl. Légyszi írja le valaki, hogy ,hogy is van ez pontosan. HELP!
ITT
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Itt ahogy látom a többség vette a fáradtságot arra, hogy fizessen a játékért. És ha már valaki olyan ügyes, hogy letölti a tört játékot akkor oldja már meg vele a játékot is.
Mostanság már nem jófejség a warez!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy ki innen a warezzal. Unalmas, mindegy hogy te vagy más vergõdik vele. Ez van.
("a többiek normálisak": tessék visszaolvasni, már mindenki unja, ezt ráadásul más is megerõsíti)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ööö... Talán mert tört verzio?^^ Nyilván külön vannak tört serverek, ed tört játékkal mégha látnád is valamilyen módon a Steam es servereket nem tudnál rá csatlakozni, De szerintem simán megéri megvenni ezt a játékot. A Multys gameket nem lehet megcsinálni warezre. Jó lehet vannak próbálgatások de sose lesz olyan jó. PL: Tört wow. Ellenpélda: COD2 magyar serverek 😊
-
és nemtudod hogy miért nem látom a szervereket? tuti hogy tudod! 😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
IP: 195.70.35.202:27100
Hlstatsx: http://kartel.hlstatsx.com/
Annyit vettem még észre hogyha ölsz, vagy pontot szerzel akkor gyakrabban adja be.
csak érdeklõdök hogy hogy fog menni nekem a játék amikor meglesz😄
amugy Intel P4 3.0GHz Nvidia Gef6600(majd vmikor 7600GT) és 512MB DDR ram(amibõl 1GBot akarok csak arra sincs most pénz)
nézzétek mit irt LACO 😊