Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
😄
Nem. Csak nem elég erõs a géped hogy megjelenítsen egy Ultra High Graph -ot 😄

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
ez a sárga béka? :S
romeozor
ez elég látványos szerintem 😊

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

trident
Ha még lesz poénos, érdekes kép persze.😊
(x1950pro-m van, mindent úgy hagytam, ahogy a tf2 találta jónak)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

azta, na ez az ultra high quality textures?😄 tudnátok még be rakni tényleg max grafos képeket😄,kösz
lololol
na hogy állsz?

trident
Ilyen az amikor valaki nem bírja az italt...

Három tenor? Nem, nem, a három pyro.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Critical hit heavynél akkor van fõleg mikor a doki übercharget rányomja, onnantól mindenki fekszik.
steam letölt -> ott lehet csak/külön a tf2-t megvenni ->bankkartya elõvesz szam beirkal/kitölt -> jatek megvan örül installal

alias Mr.M@ff1@

Hi all!
Tudnátok segíteni?
Szeretném megszerezni a TF2-t de csak azt. Szóval nem akarom megvenni a Orange boxot mert a többi nem érdekel. Viszont hallottam valami legális letöltésérõl. Légyszi írja le valaki, hogy ,hogy is van ez pontosan. HELP!
Random_
Tegnap este készített képek:
ITT

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Tegnap este voltam bent. Kiéltem piromán hajlamaim és nagyon élveztem! 😊 Jó szerver, betettem favba és jó a hangulat is szóval láttok még ott. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Pontosan! Nem érdekel senkit se a warez!

Itt ahogy látom a többség vette a fáradtságot arra, hogy fizessen a játékért. És ha már valaki olyan ügyes, hogy letölti a tört játékot akkor oldja már meg vele a játékot is.

Mostanság már nem jófejség a warez!

HeadHunter86
Lehet kellene nyitni egy Spam/off topicot, és akkor itt nem találkoznánk hasonló stílusú és témájú postokkal. Egy jótanács.

romeozor
mi megvettük a játékot és meg is érte, ha más nem képes rá az keressen másik játékot

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

<#szomoru1>
<#szomoru1>
<#szomoru1>
<#szomoru1>
<#szomoru1>
<#szomoru1>
trident
Elsõnek tanulj meg írni és olvasni. Majdnem jól írtad, de nem fasz vagy, maradjunk a kis pöcsnél.😄

Amúgy ki innen a warezzal. Unalmas, mindegy hogy te vagy más vergõdik vele. Ez van.

("a többiek normálisak": tessék visszaolvasni, már mindenki unja, ezt ráadásul más is megerõsíti)

Rip
Kultúra, emberek!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Te ki a fasznak ugacc? takarodjál má te vagy a pofátlan hogy így beszélsz velem te szar! na mind1 a többiek normálisak te meg egy csicska vagy ez van na bye.

trident
Én is inkább a nyugodt stílust használnám, jobban szeretem, de te még pofátlan is vagy. Mit értetlenkedsz? A warez nem ide való.

Blacksheep333
Nos, ezt én nem tudom. Amint megjelent a béte verzió, én megvettem az OB -t😊 De biztos találsz valami kisebb warezTF2 közösséget. De kérlek ezt a Warezos témát ne itt dumáljuk, sztem a többiek se örülnek neki hogy ilyennekel nyomjuk tele egy ilyen jó játék fórumát. Nem azt mondom hogy tünjetek el a fórumrol, irjatok a játékról (taktikokat, véleményeket) , de a warezt hadjuk. Itt nem tudtok ilyenekrõl informálódni. Mivel szerintem (vagyis remélem) az itt fórumozók nagy többségének Eredeti van meg.

és a játék fõ könyvtárába valahol belehet írni hogy a favoritba lássak "tört" szervereket vagy stb??<#vigyor2> tudom NO warez. de mégis 😊

<#sir> azért kössz. 😊

lololol
és a tf2 inkább a wowhoz vagy a codhoz hasonlítható szerverek szempontjából? 😊

Blacksheep333
Én tudom!
ööö... Talán mert tört verzio?^^ Nyilván külön vannak tört serverek, ed tört játékkal mégha látnád is valamilyen módon a Steam es servereket nem tudnál rá csatlakozni, De szerintem simán megéri megvenni ezt a játékot. A Multys gameket nem lehet megcsinálni warezre. Jó lehet vannak próbálgatások de sose lesz olyan jó. PL: Tört wow. Ellenpélda: COD2 magyar serverek 😊

jah ok
-
és nemtudod hogy miért nem látom a szervereket? tuti hogy tudod! 😄

Pethy23
"Hello! Tört játékkal lehet öö lanba,,,, vagy Neten jáccani?"

Erre értettem!
ez miért warez? csak megkérdeztem hogy miért nem látom a szervereket... ??

Pethy23
Legyetek szívesek ne itt tárgyaljátok a warezt...
hello!öö a játékban miért nem talál egy szervert se? csinálok eggyet és azt se látja a haverom... se hamachival se internetbe... ?? help <#help><#wilting><#confused>

Pethy23
Ilyet nem kérdezünk de biztos lehet :-D
thx<#taps>

offkorz
énis azzal tolom,szóval igen.

Hello! Tört játékkal lehet öö lanba,,,, vagy Neten jáccani? <#help>

Pethy23
Nagyon jó ez a statisztika!
Blacksheep333
Igen. De pl ha Pyro val sok embert gyújtassz be 1szerre (kb 5öt) akkor az Crit lesz biztosan (legalábbis eddigi tapasztalataim szerint), Sniper nél ha fejre lõssz akkor az is 100% hogy crit, Heavy nél meg miután sokat öltél és nem állitottad le Sasha motorját😊. Persze ezektõl függetlenül bár melyik pillanatban beadhatja, de ezek 100% osak. Mégegyszer mondom és kihangsúlyozom tapasztalataim szerint.

Soldiers
helyes majd felnézek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Random work
Köszi majd megnézem!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

HeadHunter86
Nem ez nem warez-es, ez teljesen eredeti szerver.

trident
Jó a szerver, most néztem doktori kitüntetésem van a hlstat szerint. 😄

Soldiers
ez a ip nem warezes? mint ha már láttam volna iet

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

HeadHunter86
Álltalában a mi szerverünkön mindig vannak playerek, 80-90%-ban magyarok vannak rajta. Ha egyszer beindul, 10-12 óra között akkor utánna nagy valószínûséggel tele van, hajnalig. Eddig ez a tendencia.
IP: 195.70.35.202:27100
Hlstatsx: http://kartel.hlstatsx.com/

Rage47
áh köszi😊
HeadHunter86
Minden karakternek van extra sebzése, ezt úgy híják hogy Critical Hit, véletlen szerûen adja, olyan mint a szerepjátékoknál, ott is megvan adva egy karakternek hogy mondjuk 5%-ban kritikus sebzést ad, itt is meg van adva neki egy százalék (nemtom mennyi). Én azt hiszem így müxik.
Annyit vettem még észre hogyha ölsz, vagy pontot szerzel akkor gyakrabban adja be.

balvin
mien géped van?
csak érdeklõdök hogy hogy fog menni nekem a játék amikor meglesz😄
amugy Intel P4 3.0GHz Nvidia Gef6600(majd vmikor 7600GT) és 512MB DDR ram(amibõl 1GBot akarok csak arra sincs most pénz)

Rage47
Úgy, mint akármelyik játék gondolom. nm.
hello. lanba szeretnék jáccani barátokkal hamachin.. megoldható? és ha igen akkor hogy? plz help thx

Rage47
Mitõl van az, hogy vmikor a rakéta kéken fénylik, és nagyobb a sebzése?
amúgy volt ilyen gyerek vmi külföldi szeron, hogy biztosraveszem hogy csalt😊... soldier ,és mindenkit egyrakétából ölt meg... komoly volt😄, kvája
Blacksheep333
én a cheater ^^
nézzétek mit irt LACO 😊