30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6814 Hehe
-
#6813 -
#6812 Yourself justify it with this!
-
#6811 Na, új negatív csúcs, scammer mail, kamu G-mail cím on behalf of Valve :D
Részlet:
"We declare that more attacks are latter in 2 weeks Steam was worth your account. That assure himself in him, you are the rightful owner of the account, write it in
Steam your user name
and
Steam your password
send a picture prepared by you concerned from the box of your games.
Yourself justify it with this!"
Google translate akcióban. -
#6810 esetleg ugyanaz? -
PunkZoli #6809 ez a steam cloud dolog ez mi? l4d ben tudom mit csinál, na de itt mit tud? -
#6808 Megnéztük tescóval, az számít, hogy milyen messziről lövöd ki, tehát ha magad alá rakod, és elmész a spawnotokra, akkor közeli sebzés, ha messzire lövöd, és közel mész hozzá, akkor távoli sebzés. -
#6807 jah bennem is felvetödött a kérdés:) -
#6806 és ha távolra kilövöd a sticky-t de közel mész hozzá akkor a közeli sebzést adja? -
#6805 ápdét:
Stickyk sebzése a távolság növésével csökken (mint a rakétavető és a syringe gun)
512 "egységnyi" távolság fölött drasztikusan csökken a stickyk sebzése
Steam Cloud kompatibilissé tették a loadout menüt:
Hibaüzenet fog megjelenni, ha a szerver ahol játszol nem tudja elérni a loadoutot.
A "tf_damage_disablespread" parancs mostmár látható a játékosok számára (be van-e kapcsolva, vagy nincs)
Átnevezték a "mp_stalemate_at_timelimit" parancsot "mp_match_end_at_timelimit"re, hogy jobban lehessen érteni a funkcióját.
Torkolattűz és hüvelykidobálások mostmár nem látszanak, ha ki van kapcsolva a viewmodel
Szerver cimkék mostmár arra is használhatóak, hogy kizárjunk szervereket a keresésből
itt-ott magyartalan de a lényeg bennevan. -
#6804 én inkább ezt:
http://www.fpsbanana.com/maps/79817 -
#6803 Ezt megnézném ma a serón:
http://www.fpsbanana.com/maps/80757 -
#6802 Ja, igen, bocs keverem, régen játszottam :D
UT régen nagy kedvenc volt :) -
#6801 kevesen voltunk :P -
#6800 Szal Nemesis. UT-ban hallottam rampage-t :p -
#6799 Őrjöngés, kicsit durva fordításba asszem. -
#6798 Az az ember aki téged dominál. -
#6797 mi az a rampage? -
#6796 (32 férőhelyes szerver, éppen fullon volt, és kivágta a rampageket a képből :P) -
#6795 nemtom -
#6794 nem:) de hasonlít -
#6793 hú ez melyik szerver?:D -
#6792 icing on the cake - ölj meg 20* dominált ellent -
#6791 nem. de azok a kasztok kellenek hozzá xD -
#6790 lépjen ki egy dominált? vagy medicnél van valami ilyesmi... vagy heavynél ? XD -
#6789 na szerintetek melyik achit próbálgatom megcsinálni hogy összejöjjön? :D
-
#6788 :D -
#6787 sznájper - sznájpá - sznajpa - snajpa - snipa - csipa
? :) -
#6786 Egyik szemét célzáskor becsukja, annyi ideig, hogy csipa lesz a szemében :DD [most találtam ki...:)] -
#6785 egy kérdés: snajperból hogy lett csipa? -
#6784 Jó, felsorolhattam volna, hogy melyik miért nehéz, csak azt írtam le amit szerintem a legnehezebb megszokni. De igen, a scout is nehéz... :) -
#6783 azért sztem scout nehezebb :) -
#6782 Szia!
Én is csak nemrég vettem meg az O.B.-T de már elég jól nyomom. Igazából próbálj általában előre gondolkodni(főleg soldierrel :P), és mindig maradj mozgásban. Amúgy próbáld heavyvel... Akkor biztos eltalálsz legalább egy embert
Kezdetnek szerintem a pyro vagy az engineer a jó. Szerintem... Az engineerel akkor nyomd általában ha védetek. Akkor leraksz egy sentryt (gép ami helyetted aprít... 4-es gomb és aztán az 1-es hogyha túl akarnám magyarázni :) ) és aratni fogsz. Csak arra figyelj hogy te kitudd lőni az ellent de ő téged vagy az építményeidet ne tudja. Ja és semmiképp ne kezdj demomannal. Nehéz megszokni.
Remélem segítettem valamicskét :P -
#6781 játssz orosz szervereken, ott ált. núbok játszanak tf2ben:D -
#6780 csőváz!
Máma vettem meg a CSS után a TF2-t és nagyon bejön...egy kérésem lenne hogy tudnátok tippeket adni,mert nagyon nem tudok lelőni senkit xD
Kösz,csőváz -
#6779 -
#6778 XD -
#6777 Muszály hülyére vennünk szegény gyereket? Pedig csak azt mondta hogy muszály lyól írni -
#6776 Muszály folytatni a hülye hozzászólásokat? -
#6775 muszály ilyenek linkelgetni...