Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
na látom jó nagy vihart kavart ez a csalós móka.
szóval most már úgylátom mûködik a "gépezet". Bekapcsoltam a tûzfalat, újraindítottam a steam-et és egyenlõre még nem dobott ki. Egyébként csak a kartel kucsmánál csinálta külföldi szerverrel nem volt baj, de mondom tegnap kb 3h sikerült játszanom a kocsmán és semmi baj nem volt vele.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Még az eshetõségét is elvetetted hogy ne abból indulj ki, valószínûleg a hibaüzenetet sem próbáltad értelmezni.
Az hogy miért vagyunk még itt az a fentiek oka, mert mindegyik kórjelzõ.)
Konklúzió? A tf2 esetében az alapok már megvannak... Nincsenek tört szerverek, szerintem itt egy jó kis közeg bontakozik ki, a pubszervereken is jó a hangulat (például én sem ostorozni vagy megbántani akarlak).
Netán kell több türelem, valamint az egomán én legyalult gondolkodást hátrahagyni, ha pedig ilyet látsz, akkor nem hagyni kibontakozni. Az egész retekfos gémingtudat mögött társadalmi problémák állnak, megmondom õszintén hogy nem is kell hogy érdekeljen más, csak az, hogy az én általam választott közegben jól érezzem magamat, hogy a közeg olyan is legyen. Ez "olyannak" tûnik, a látogatott pub szerver szintén olyan.
Hogy most más online gaming milyen az vagy már nem érdekel vagy nem is fog.
Szerintem nem lehet azt mondani, hogy a csalók miatt blabla. Sõt, sajnos elég káros is így, gondolom nem kell bemutatnom azokat az embereket akik ok nélkül csalóznak (vagy ész nélkül, vagy megalapozatlanul).
Ha nem bánod, én itt szivesen lezárnám a dolgot, ez nem a szívügyem. Megmondom õszintén unom már.
rosszindulat felõled van, ha kapva kapsz egy ilyen alkalmon, hogy valakire ráhúzd azt hogy rosszindulatú, hajrá, azvagyok, és?! az hogy egy ilyen játékban találkoztam már csíterrrel? valós
és az is hogy nem lehet szemellenzõvel feltételezni mindenkirõl, hogy mennyire szép és jó, mert azt nem csak felelõtlenség,hanem egyenes butaság
Nem flémelni akarok, gondold át újra.
éncsak kérdeztem...
az internettel lehet a baj, csak nem tudtam lefordítani pontosan a hibaüzenetet, ezért írtam ide be.
Nem lehet hogy magával az interneteléréseddel van/volt probléma, ami miatt nem tudott csatlakozni a vac master szerverhez?
Nem értek hozzá, de netalán itt érdemes kezdeni: http://support.steampowered.com/
Netán?
Eddig semmi baj nem volt a játékkal, de most az internetesek felraktak egy nagyobb antennát, meg tápcserét csináltak a gépemen, hogy gyorsabb legyen DE!! max 1-2perc játék után kivág a játék ezzel a hibaüzenettel:
A connection to the steam VAC servers could not be made. For troubleshooting network issues!
Ez mi lehet vagy miért írja ki? Mit jelent pontosan? Mit tudnék állítani hogy jó legyen?
Az operációs rendszeren is túl...
Per Aspera Ad Inferi.
>és nagy mák kell, hogy beférjek...
Nem nagy mák kell, hanem AutoJoin... Amúgy hogy ki miért megy a kartel-kocsmára, nem tudom, én azért, mert inkább várok egy percet, míg az AutoJoin beloggol, mint fél órát, hogy egy másik, üres szerver megteljen, jó a társaság, nincs k***aanyázás, meg csíterg**izés, és nincsenek 12 éves vérpistikék (vannak néha gyanúsan fiatalos hangok VoiceComm-on, de nincs velük gond 😊 ).
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Délelõtt mindig üresek magyar serverek és senki nem akar belépni egy üres serverre. Kivéve ahogy én láttam csak pár ember (pl a Cali sok) akik értelem szerüen a Kocsmába mennek. Ezt meglátja egy játékos és akkor õ már egy olyanba megy ahol vannak. Így egy szerver tellik meg. Ha meg fullon van akkor inkább kivárja a sorát, minthogy egy üres serverbe menjen be és reménykedjen, hogy valaki jön. Ez az én nézetem.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nekem most két féle tag-em van.
Egyik:
Másikra egy videó után kerestem rá:
(képet nem találtam, linkelem a videót)
FYI I am a spy
\Steam\Steamapps\<loginneved>\Team Fortress 2\tf\materials\VGUI\logos\
mappába, lépj be a játékba, és onnan importáld a sprayt.
Kéne 1 kis help, ha importálni akarok 1 spray filet mindig ezt az üzenetet írja ki a progi "Unable to write output spray file. It's possible the current user doesn't have permission" tudom hogy mit jelent de rendszergazda vagyok a könytárban semmi sem írásvédett, már mindent megpróbáltam de semmi sem mûködött.
A helpet elöre is köszi!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
alias Mr.M@ff1@