Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TF2ben is van ertelme scriptelni, pl klasszfuggo cuccokat (engineerhez gyorsepites/upgrade, spynal elektrosapper ... stb)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Rocket Jump olni meg nem olyan hûû de bonyolult, magad alá nézel, lössz és miközben repülsz nyomod a gugolást. Kb annyi idõ mint megnyomni a "rocketjumpscript" gombot.
Az operációs rendszeren is túl...
Szoval milyen scriptelesi kerdesed lenne tulkepp?
Ui.: Szarok a fragre 😛 Mindig is a funert jatszottam ... ha mellette a klanom elert sikert is az csak hab a tortan.
Ui2.: But there's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake. 😄
bár az érdekes, mikor védünk, és nálunk van 3 spy 😄
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elkezdtem letölteni a gémet (redetit steamról persze😊) és lenne egy kérdésem.
Alább olvastam hogy itt nincsenek botok szal akkor nincs lehetõség valami offline bemelegítésre rendes játék elõtt? Nemszeretnék hót núbként nekiugrani 😄
Meghogy a lentebb említett magyar szerveren mennyire tûrik el az újjoncokat? Vagy ha meglessz menjek nyugodtan? 😊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nyugodtan vegyétek fel a Kartel Kocsmát Group-ba: http://steamcommunity.com/groups/kartel-kocsma
IP: 195.70.35.202:27100
@powerdozer: a játékod és a szerver nem azonos verziójú és nincsenek botok tf2-ben
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Ezt írja ki ha csatlakozni kívánok vmelyik szerverhez,
vki segítsen thx😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A rocket jump mellesleg egy példa volt. Ha gondolod, komplikáltabb scriptekrõl is beszélgethetünk...bár inkább nem, mert láthatóan "az omg nobb l2p I r 1337" szintre kezdünk érni...arra meg nem vagyok kiváncsi.
Az UI-t köszönöm, bár ez azért már nekem is feltünt. Mindegy, megoldom, csak kiváncsi voltam, miért nem mûködik. Mivel eddig is a soldier jött be a legkevésbé és scriptel vagy anélkül sem játszanék többet vele, sry a kérdésért.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Nos ha olyan jatekot szeretnel ahol a skill kivalthato scriptelessel akkor ajanlom a WoW-ban egy warlock inditasat 😄 😄 😄
Amugy meg ... tessek megtanulni rocketjumpolni ...
Ui.: Szerintem ott kurod el, hogy a script mukodesehez le kell nezned kulonben elore losz egy raksit 😄
Scriptelés
Itt nézegettem, hogyan kell csinálni, kell egy autexec.cfg-ot és belepakoltam a következõt:
alias +rocketjump "+jump;+duck;wait;+attack"
alias -rocketjump "-jump;-attack;wait;wait;wait;-duck"
bind mouse2 "+rocketjump"
Ha nem vagyok túl láma, ez lenne a rocketjump scriptje, egér jobb gombjára bindelve...mit kell tennem, hogy mûködjön, Valaki nállam skillesebb?
BTW tényleg nem értem, minek ide ez a sok warez-duma.
Alap, hogy warezolt játékkal nem (vagy csak nagyon gány minõségben, esetleg hamachin) fog tudni multizni az ember. Én eddig 2 játékot vettem meg, World of Warcraftot és TF-et. És mondhatjuk, mindkettõ nagyon megérte. Az elõbbibe már összesen (havidíj, alap+kieg) legalább 80-100 ropit toltam bele, de egy pillanatig sem bántam meg, hogy a laggos, nem mûködõ, üres, sz*r törtszerverekrõl átáltam a normálra. TF meg...hát hogy is mondjam, Steamen 6,5k érte, nem pénz, még Mo.-on se...egy közepes bulizós hétvége alatt elnyomhat(ok) annyit /az ember/....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
No,meg a csítelés...Minek az egy multiplayerbe?Azzal vesztené el az igazi értékét.
Én elhiszem, hogy sokaknak egy 12 ezer forintos játék drága, de ezen változtatni nem tudunk.Cserébe viszont kap az ember öt játékot, egytõl-egyig kiválóak,support is van, meg nincs többé olyan felkiáltás, hogy "nekem tört van és nem t'ok csatlakozni szerverekhez"...
Kábé 2000-2500 forintra jön ki egy game ebben a csomagban.
Annyit azért érdemes már áldozni...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
alias Mr.M@ff1@