30108
  • csokalaci
    ja de én semmi változást nem vettem észre :/
  • Borg
    A required update for TF2 and DODS is now available. Please run hldsupdatetool to receive the update. The specific changes include:

Team Fortress 2:
    - Added percentage to UberCharge HUD panel for the Medic
    - Added upgrade progress and levels to Engineer HUD panel for all buildings
    - Added mp_tournament_allow_non_admin_restart server ConVar to allow server admin to toggle whether non-admin players can issue the mp_tournament_restart ConCommand on the server. Default is 1 (current behavior)
    - Added flag to the gamerules entity so map authors can override the HUD type being used. Allows map authors to force CTF or CP HUD to be used if they mix CTF/CP entities in the map
    - Added check in CTF HUD to make sure it doesn't point at disabled capture zones when the player is carrying the flag. Allows map authors to have more than one capture zone for each team in the map
    - Changed AutoTeam to give new players to the attackers on attack/defend maps if the teams are even
    - Fixed Pyro model not animating in the class menu
    - Fixed players getting stuck in the "prepare to respawn..." countdown loop
    - Fixed Natascha not getting the proper 75% of damage and slightly increased the strength of Natascha's slowdown
    - Fixed teleporter entrance/exit effects being drawn when they don't have a matching teleporter entrance/exit
    - Fixed announcer saying "the cart is nearing the checkpoint" after the round has already been won
    - Fixed cloaked spies having a particle-beam effect while standing next to a dispenser that's healing them
    - Fixed server crash when trying to load a map that contains control points with duplicate index values
    - Fixed several materials warnings in the console
    - Fixed "Cart.Explode" sound script entry using an unknown sound channel
    - Marked the cl_bobcycle and cl_bobup ConVars as cheats

Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source:
    - Fixed clients using reloadresponsesystems, sv_soundemitter_flush, sv_soundemitter_filecheck, sv_findsoundname, and sv_soundscape_printdebuginfo to lag/crash servers

Source Engine:
    - Fixed client "timeout on mapchange" problem
    - Fixed setinfo exploit
    - Marked the r_aspectratio ConVar as a cheat

Server Browser:
    - Renamed "Quick List" to "Map List"
    - Removed minimum ping filter from Map List

Jason
  • Jim Morrison
    na látod, ez nem lehet rossz :)
  • Lacccca
    Óhh yeah
    http://www.fpsbanana.com/maps/78364
  • jozing
    a 16 nem nem csak négyzetszám, hanem egy szép kerek szám is a számtechben. a pitegoreusok meg szerették a négyzetszámokat, mert szép alakokat lehett konstruálni belőlük :)

scpout updatet kíváncsian várom.
  • Rage47
    jah tök jó mapokat látok itt a topikban, nemtom miért nincsenek ezek másik magyar szervereken
  • Lacccca
    Ismét egy jól kivitelezett pálya:
    http://www.fpsbanana.com/maps/76854
  • PunkZoli
    nagyon kemény updateről lehet olvasni a blogban, és elméletileg ahogy átfutottam lesz benne steam cloud is , bár lehet az majd a l4d es motorrra portolásnál....
    jó lenne...
    bár én a css motor frissítésnek jobban örülnék... arra nagyon ráférne
    lehet újra játszanék azzal a szarral:D
  • Twetr0x
    elvileg ma fog jönni valamilyen ápdét Natascha boosttal. :o
  • balee4
    elvileg kész a scout update :)
  • IcE TeE
    Jól van okos vagy a rák a mejedbe :D
  • Nitramk
    azért van a 16 a négyzetben, mert az négyzetszám.
  • Lacccca
    AZ egyik ,a 16+ a nemzetközi besorolás ,a 15 pedig a Magyar.
  • jozing
    15 karikás és 16 négyzetes (kockáknak 16-os, nem-kockáknak aka gömböknek 15-ös)
  • chooselee
    Szerinted annak a hozzászólásomnak volt egy komoly szava akár? :)
  • Jim Morrison
    Most akkor 15 vagy 16 karikás?
  • jozing
    a világválság nem a politikusok eredménye, hanem az hogy a nyugati bankok fedezet nélkül adogattak össze-vissza hitelt. de az elemzők már nagyon várták a krach-t. bár ez most mindegy, akit érdekel olvasson gazdasági lapokat.

egyébként szerintem is óvatosan ezzel a szavazással. fölösleges azért szavazni, hogy 2 perc múlva ne tudjuk miről is szólt a kérdés. én nem megyek SG szerverre, bár ez nem a szerver hibája. mostanában keveset TF-ezek, unom picit a pubokat.

én mapok helyett inkább közösséget próbálnék kiépíteni, mondjuk versenyeket szerveznék (olyasmit mind nightcups - akár aréna 1v1-ben).
  • Rage47
    zsoldos módra :DD
  • Neoncsoves
    lezámolás :D
  • IcE TeE

Kicsit odabaszós a cím xDDD
  • IcE TeE
    Szavazással kapcsolatban : kell egy olyan válasz lehetőség legközelebb,h tartózkodom és akkor nincs probléma. Ja és ezt nevezik áldemokráciának, úgyis az lesz amit "mi" akarunk ^^

Mappal kapcsolatban, van elég pálya fenn, már csak játékos kell ! Mondjuk én személy szerint sokat töltöttem fenn SG-n egyedül, pár emberrel stb... nem igazán jött senki v. ha igen akkor hamar elment, v. külföldi volt az illető ! Bár többször volt olyan,h televolt a szerver.
  • sonic syndicate
    én is szavaztam, de én azért néha fel szoktam járni , ha vannak fenn, 2-3-an(igaz, nagyon ritkán), DE ez a szavazás nem jelent semmit, ez csak egy vélemény, ha a választott opció nem tetszik a játékban, újra lehet szavaztatni, újra lehet configolni a szervert....nem végleges, ha megcsinálnak valamit...és jobb lenne, ha csak szerveren lenne iylen szavazás, és akkor tényleg csak az ottani játékosom véleménye lenne, ilyen volt már kartelen is, amikor kikapcsolták kritet és tettek classlimitet, akkor azt, hogy tetszik-e, a szerveren kérdezték meg, sehol máshol
  • Lacccca
    Tadam:
    http://www.fpsbanana.com/maps/76899
    Csak hogy ICE ne unatkozzon.
  • Lacccca
    Azok ingyenes modok a Source engine hez ami neked megvan mivel a TF2 is megvan.
    Ergo ingyenes.
  • urobee
    Hali!
    Nemrég megvettem a játékot. Lenne egy kérdésem:
    Mikor a Steam-el keresek szervert, lehet választani a Tf2-n kívül még pár dolgot. ( D.I.P.R.I.P., Valami zombis is van stb...) Szóval ezekkel is tudok játszani így, hogy csak a tf2-t vettem meg vagy ezekért is fizetni kell? Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék feleslegesen letölteni 1,5-2 gigákat.).
    Előre is köszi a választ!
    Robee
  • kakaoskalacs
    ird oda zarojelben hogy CSAK azok szavazzanak akik RENDSZERESEN latogatjak a server-.-
  • Lacccca
    Nem azé de most szted az az építő jelleg ha pl tegyük fel.
    Akik járnak is a szerverre általában(kb 20 ember a szavazókból) azok szavaznak az 1. es opcióra mert ők ugy látják jónak.
    Ugyebár vannak azok akiknek semmi köze nincs a dologhoz(kb 40 szavazó) de ha már itt vagyok nyomjuk bele az orrunkat tövig. Mert nekik így tetszik de akkor sem járnának fel ha így lenne.

Akkor mi is lesz a végeredmény? Azok akik tényleg játszanak a szerveren szopnak a töbi építő jellegű beszólás miatt.
  • donatus13
    Szavaztam,Egyszer sem jártam a szerveren, Nem is fogok. Marad az ogc . Építő jelleggel szavaztam.
  • Aquir
    omg, pedig én kétszer is felmentem ám volna!!4 :(
  • chooselee
    Pontosan....biztos azt sem tudták hol vannak! :P
  • Nitramk
    Lásd magyarország. Sok hülye össze vissza szazvazott és itt az eredménye...
  • chooselee
    Ez vérlázító, hogy lehet poénkodni a szavazással. Csak úgy klittyengetünk össze vissza??Jesszum Pepi, pedig ezen sok múlik!!!Következményei lesznek, lásd gazdasági világválság. :P
    Nem kell túlreagálni....
  • kakaoskalacs
    jah szavaztam , egyszer voltam a serveren amugy :)
  • Narxis
    Én szavaztam de nem játszok a szerveren. Azért, hogy megkérdezd és idegesítsd magad ezen.
  • Lacccca
    Szavaztál itt?
    Ha igen akkor elmagyaráznád hogy miért? Ha nem itt játszol?
  • kakaoskalacs
    Én Brit serverekre megyek vagy Günterékhez (német server :D )
  • armageddon666
    nem első szerver :) speciel én ha játszom akkor SGre megyek (mióta van)... csak mostanában nem játszom >.< valahogy nincs kedvem TFhez... majd köv classupdatenél ^^
  • Zomil
    amugy az sg tagoknak ajánlom(már aki tagja a sg teamnek :) ), hogy érdemes rávenni a tagokat, hogy igenis menjenek fel a szerverre ha üres is :)

nehéz egy uj szervert fellenditeni a sok közül, de egyik legfontosabb dolog, h mindig legyen rajta valaki nembaj ha 2ember rohangál rajta, majd lesznek többen :)

azért ilyen nagy a pangás a szerveren, mert üres és egyedül senki nem akar felmenni lövöldözni

mi is igy csináltuk, bár mi cod4-ben, de ott is a lényeg az volt, h oda jártunk lövöldözgetni, nem pedig más szerverekre és egyszercsak egy idö után odaszoktak az emberek

amugy ez csak egy tanács, mert pl. én is szivesen feljárnék rá, de nincs kedvem egyedül üres szerveren rohangálni, ha már 2-3 ember van rajta máris mennék
  • Lacccca
    Asszem a béta 3 már tölthető belőle.
  • Twetr0x
    az ;>
    ...csak legyen már kész :p