Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az operációs rendszeren is túl...
Ez azért jó mert belehet állytani h. ne csak VAC-os servereket találja. HA emiatt warez akkor az
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
kiválasztod: Team Fortress 2 és Hungary
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Amúgy meg minek szósz be? Én is látok sok olyat ami nem tetszik sõt idegesít mégse szólok be mert annyira se érdekes. Lehet tovább görgetni.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagy csak én keltem bal lábbal? ...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lényeg hogy HL2-es mod.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Más:
Kicsit szétesett xD
De a Medic gyógyít Medic-et is jó páros.
A Heavy meg jó mindenre, támadásra és védekezésre egyaránt.Csak figyelni kell a gyors karakterekre és már elõtte felpörgetni a minigun-t.
alias "xy" "slot2; +attack; wait; -attack; wait 75; +attack; wait 50; -attack; +forward; wait 4; -forward; +moveright; wait 4; -moveright; wait 50; +attack2; wait 15; +jump; +duck; wait 75; -jump; -attack2; wait 150; -duck"
(No persze ezek helyén más áll: "slot2; +attack; wait; -attack", és hiányzik a kötés is)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Találkozásaim a Heavy Guy-okkal (hogy ezek mindig párban járnak!)<#vigyor>#vigyor>
Promóciós kép a Heavy-nek:
És a Snnipernek:
A doki kicsit megpihen:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Agyam eldobom,milyen nevetségesen néz ki...<#vigyor>#vigyor>