Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Ezt nézzétek meg k*rva nagy XD

half-life sztori

Soldiers
meik betûvel kell zoomolni?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Pethy23
Ez a hét kérdése!
trident
Miért lenne warez?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Pethy23
Akkor a steam is warez <#mf1>
Blacksheep333
A Steam -nél is be lehet állítani, hogy ne csak a VAC -os servereket keresse.

Az operációs rendszeren is túl...

Pethy23
Warez? Erre mibõl következtettél? Akkor a GameSpy is warez meg az ASE!

Ez azért jó mert belehet állytani h. ne csak VAC-os servereket találja. HA emiatt warez akkor az
Blacksheep333
Lehet. De amilyen magyar TF2 servereket talált azok nem warezosak. (pl: Kartel Kocsma, OGC)

sziasztok! bendihb volnék a medic😊 látom van kinn rólam kép😄

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Soldiers
ez a game monitor ez ilyen warezos szar?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Random_
Fõleg, hogy az én képeim méretre fele akkorák.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na tessék! Elõször linkeltem aztán láttam, hogy mások is csak beteszik gondoltam ha nem gond akkor én is. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

antgecc
Egyébként a képeket, fõleg ha ilyen sok és nagy, illik linkelni és nem direktbe beszúrni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rip
Nekem az 1. és a 3. tetszik 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BiG G
thx

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Blacksheep333
Game Monitor
kiválasztod: Team Fortress 2 és Hungary

Timber
Szerintem is tok folosleges volt berakni ezeket a kepeket ...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

BiG G
magyar szerver ip-ket honnan tudok szerezni? (nem warez, origi steam)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Random work
Igen te keltél! 😊
Amúgy meg minek szósz be? Én is látok sok olyat ami nem tetszik sõt idegesít mégse szólok be mert annyira se érdekes. Lehet tovább görgetni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Rage47
A 4. kép mit ábrázol?😄
antgecc
Jó lenne, ha legalább 1 érdekes kép lenne ezek közt, de nem... Már bocs, de ilyeneket minek berakni? Semmi egyedi, semmi poénos, semmi mûvészi beütés....

Vagy csak én keltem bal lábbal? ...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Random_
Nos benyomok egy pár képet tegnapról:

trident
Jópofa bemutató és fragvideó: How To Be A Soldier - TF2 Style - By Valentine-nS

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

lololol
2004 õsze óta most jön majd valamikor 😊

HeadHunter86
Ráadásul most jön majd vmikor a Half-Life Remake-je is Source motor alatt, tudom tudom volt már, de ez annál sokkal jobb, ez nem motor átirat ez remake: http://www.blackmesasource.com/
Lényeg hogy HL2-es mod.

Phoenix007
Portal nagyon jó game, nagyon eredeti. Na meg ha nincs meg még a HL2, akkor gondolom, arról sem kell hogy meggyõzzelek, az is jó. Szóval szerintem is érdemesebb a pakkot megvenni, mint a TF2-t külön.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
haha vicces 😄<#falbav><#vigyor3>
Pethy23
Team Fortress-t is? <#idiota>
Rage47
ha még nem játszottál velük mindenképpen megéri.
én mindegyiket kijátszottam...
norbi56
sztem azért azt mondjátok jó a portal megéri 3 játék 12 perecet

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Random_
Portal nagyon jóóó! Szombat reggel vittem végig. Elég lévezetes és eredeti játék.

Rage47
35 dolcsi kb. 6300 ft
norbi56
nembaj a hl2 ep2 is érdekel meg azért a portalt is kipróbálom😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Pethy23
6-7 ezer csak a tf2!
norbi56
üsse kõ holnap bebuszozok a tescóba vagy megrendelem a cd galaxistól😛 a narancs dobozt

norbi56
és mennyi ott mindennel 1ütt? mert ha mondjuk 8-e akkor inkább 12-e ért 3 játékot

Rage47
Portal sztem remek játék!😊 Steamen meg lehe venni csak a TF2-t külön, én is így csináltam.

Más:

Kicsit szétesett xD
norbi56
😞😞😞😞😞😞😞 akkor muszály megvennem a narancs dobozt😞 ráadásul a portalnak semmi értelme(sztem)de ha letöltõdik és lehet nem veszem meg de ha NEM akkor az biztos h megveszem😛

Rage47
állítólag nem.
norbi56
ahhhhhhhhhhhhhhh nemsoká letöltöm tört verzióval is lehet multizni?(bocs a warez-ért)

Háát igen.A Heavy-k mindig párban vannak vagy Medic-kel vagy másik Heavy-vel.A Medic gyakorlatilag fegyvertelen,még a csontvágó fûrésszel és a tûlövõvel is.Sokat játszok Medic-ként, semmi esélyem nincs, ha nem egy erõsebb karaktert gyógyítok, pl Soldier-t vagy Heavy-t vagy Demo-t.
De a Medic gyógyít Medic-et is jó páros.
A Heavy meg jó mindenre, támadásra és védekezésre egyaránt.Csak figyelni kell a gyors karakterekre és már elõtte felpörgetni a minigun-t.

TreDoR
Eddig ez a legösszetettebb scriptem, 7 gomb lenyomását helyettesíti:

alias "xy" "slot2; +attack; wait; -attack; wait 75; +attack; wait 50; -attack; +forward; wait 4; -forward; +moveright; wait 4; -moveright; wait 50; +attack2; wait 15; +jump; +duck; wait 75; -jump; -attack2; wait 150; -duck"

(No persze ezek helyén más áll: "slot2; +attack; wait; -attack", és hiányzik a kötés is)

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rip
Elõre is bocs a sok képért 😊
Találkozásaim a Heavy Guy-okkal (hogy ezek mindig párban járnak!)<#vigyor>

Promóciós kép a Heavy-nek:

És a Snnipernek:

A doki kicsit megpihen:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Töröld ki a .th-t a filenévbõl.

Makee
Õ se sokkal élt túl engem 😊

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Rage47
😄DDDD lol
Na, ezt nézzétek srácok!Valamely nap kepcsöröltem.

Agyam eldobom,milyen nevetségesen néz ki...<#vigyor>

barret
Az inkabb ikon 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Pethy23
Komoly képet rejt a béka<#beka2>
trident
Culóka elérte a kritikus tömeget^^