30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6614 az szerintem nem ér fel egy jó / elfuserált csapatjátékkal -
#6613 van 2 angol szerver, ahol a dm_store map megy végtelenítve és az egyiken csak warkaszttal lehet menni(scout, soldier, demo) a másikon pedig mindegyik kaszttal lehet játszani és csak végtelen öldöklés -
#6612 keress rá,h kik készítették cs-hez a mod-ot ! Lehet van honlapjuk és ott fenn vannak ilyesmik :) -
#6611 Igaz igen, ezeket le kellene a valaszthatoak kozul tiltani, vagy csak siman ledumalni a tobbiekkel hogy ezekkel ne menjenek. -
#6610 medicet sem irigyelném :D -
#6609 De azért mondjuk képzeld el a Spy-oknak milyen sanyarú sorsuk lenne egy DM módban -
#6608 Persze alapbol a jatek neveben is benne van hogy Team, es alapbol erre talatak ki, de peldaul a CS csak csapatos multi volt, megis kesobb kiadtak kulon egy DM modot es nagyon jo lett, sokan szerettek azt is.
-
#6607 tudom nemis azt mondtam hogy van :)
csapatjáték igyvan -
Neoncsoves #6606 asszem szerzek spambotot és szétspammelem az oldalt kamu bejelentkezési adatokkal. ugyanis ez úgy mükszik, h a beírt felh.nevet jelszót egy log fileba menti, és onnan szedik ki... na most bespammelném nekik ilyen 100/perc-es hülyeséggel felh.név: anyád pw: seszeret
nem tom mit szólnának... :) -
adott ez a csóka... egy olyan linkkel dobálózik hogy vévévé.steamgamez.átévé.hu... úgy néz ki mint egy steames oldal, állítólagosan ingyen játékot lehet szerezni... elkúrtam és tudtára adtam akaratomon kívül hogy tudom hogy faszgeci acclopó, szal már nem nagyon írkál :\ küldtem neki vírusos linket bitefight címen de nem ugrott be :( pedig jót röhögtem volna xD na mind1 :) arra is gondoltam felhívom játszani valahova aztán terjesztem a steamidjét hogy a jóérzésű adminok meg adminismerősök banolják mindenhonnan de sajnos nem volt kedve játszani :)
beírtam CSSbe is >.< mind2 játékkal játszik ez a fasz, szal :D -
#6604 Team Fortress 2 - Csapaton a hangsúly :)
dm_store-on is csapat - csapattal ! SM-be sincs ilyen plugin, ami ezt elősegítené.
Ha meg nagyon akarjátok,h akkor szerezettek be egy programozót :) -
#6603 2 perc gugli után ezt találtam
There are maps like dm_store that lets you play without any objectives, and arena mode is also very similar to dethmatch.
De dm mod szinte biztos nincs hozzá.
Keritsetek még 1 embert :) -
#6602 HL2 multi nem tetszik nekunk - TF2 tetszik...
A poenos figurak, animanciok, fegyverek, stb.
De ha pl 3 vagyunk nem tudunk TF-ezni normalisan LANon es 5en se jo.
Csomo kisebb arena map szuper lenne Deathmatch-re.
-
#6601 biztos van ilyesmi, de akkor már HL2DM-ezzetek, mivel Tf2-nek és CSS-nek pont a csapatjáék a lényege. ezért se értem a DM-met. -
#6600 * legtobbszor NEM jo a csapatjatek -
#6599 Sziasztok.
Mostanaban a haverokkal elovettuk LANra a TF2-ot.
Nagyon tetszik, de sokszot paratlan szamban vagyunk, 3-5-en es ugy legtobbszor jo a csapatjatek.
A kerdesem az lenne, hogy letezik-e valamilyen (server) console parancs vagy barmilyen megoldas arra hogy siman mindenki-mindenki ellene, alap DEATHMATCH modban jatszunk?
Nagyon remelem megoldhato valahogy.
(Regebben mintha jatszottam volna valamilyen netes szerveren DM modban, de lehet rosszul emlekszem.) -
#6598 Nem azzal van a gond.
Hidd el.
Most it fent volt egy alap 4 fős társaság akik végig maradtak és jött a többi játékos ennyi.
A a saját csapaja baszik rá a serverre mer nem jár fel oda (kivéve 1 meber) és ezért nem fog sosem igazából fellendülni.
Kicsit dezsavű érzésem van..... -
#6597 Fél1kor már nehéz felszerválni embereket :) -
#6596 tegnap egész jó kis lövöldözés volt sg szerveren :)
bár egy kicsit lehettünk volna többen :P -
chooselee #6595 Az sem teljesen az, azóta változott! :D -
#6594 a kém hangtompítóssal, a soldier meg az engi más ruhával már fel sem tűnik? :D még gondolom régi kép. -
#6593 egyébként fura, h az egyik banneren a scout kezében egy sniper gépfegyver van -
#6592 állandóan változik, ilyen a banner -
#6591 ez még régen volt másik szerveren és többen voltak körülöttem, szóval érdekes volt hogy nem látszott még amikor felmásztam a dispenserre sem :) -
#6590 (most meg a mozgó)
(bocsi, hogy rövid időn bellül ennyit üzenek, csak mondom..) -
#6589 Most megint váltott (most az van nekem amikor a lépcsőn állnak, 1 perce a fekete volt...) -
#6588 Egyébként most akkor melyik banner lesz a végleges ? :D -
#6587 nem tudom, hogy magyar szerón csináltad e , (szerintem nem) mert a magyarok általában észreveszik :) -
#6586 csak kipróbáltam és csodálkoztam hogy nem lehetett észrevenni engem -
#6585 Na így már érthető.
Köszönöm a segítséget! -
#6584 Most nézem sikerült nekem is jól belekavarodnom. A számok így helyesek: 10, 16, 22. Ezek az egyes kasztok Milestone achievementjeiből jönnek. -
#6583 Ja és a kaszt sajátjai közül kell elérni. -
#6582 A fegyvereket meghatározott sorrendben kapod meg. Ha jól emlékszem az elsőt 8, a másodikat 12, és a harmadikat 16 achievement után kapod meg (a számokban nem vagyok biztos). A lényeg, hogy 16 achievement után meglesz mind. -
#6581 Köszi!
Lenne egy újabb kérdésem: Olvastam itt valahol, hogy 16 achi után kapok új fegyvert. (Ha jól értettem.)
De ezt nem értem pontosan. 16-ot kellene megcsinálni az adott kaszt achi-ai közül? Mert nekem Piro-val 14 van meg, de megkaptam a flaregun-t. Akkor ez most, hogy is van? Meg miért pont azt? Shoti-t nem is használtam annál a kasztnál, csak a lángszórót, erre a shoti helyére kapok új fegyvert....
Na lehet, hogy sikerült bonyolultan leírni, de hátha lesz valaki aki megérti mit szeretnék. Előre is köszi! -
#6580 Én gyorsan leszedtem az engit, majd a sentryt és a dispit. Nem kell ott szórakozni :D -
#6579 én amikortól lehetett gyógyítattni magunkat, rögtön beálltam, és senki nem vett észre, ott sürögtek forogtak körülöttem, én meg kerülgettem őket és csomó ideig ott állhattam aztán nyess xD -
#6578 - Fixed cloaked spies having a particle-beam effect while standing next to a dispenser that's healing them
NA ezt a hibát nagyon benézte az egyik Spy ellenem az egyik mappon (külföldi serón)..
Nyomatom ezerrel a Dispenzer fejlesztését a sarokban és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy megy egy gyógyító sugár a semmibe na mondom mifasz ez és ezzel a gondolat menettel párhuzamosan oda eresztettem a shotival vagy 2őt erre nem megpusztult a spy XD -
#6577 Ma este kipróbászom.
Ez még nem foglalja magában a Scout update-et ugye? -
Borg #6576 Na az SG-t már sikerült életre keltenem :) -
Borg #6575 Ennek 2 oka lehet:
A szerverek fele le sem tudja tölteni az updatet túlterheltség miatt.
A szerverek másik fele már felrakta az updatet, na ők el sem indulnak már :D