30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6734 azt nem értem hogyha a skót nem zavar akkor a sóder miért :\ -
#6733 a TTs (vagy az a jel a görög ró?) mi akar lenni? a skót nem zavar. -
#6732 hát még a πς :P -
#6731 SKÓT meg SÓDER tökre bejönnek újonnan... hát majd még update után :) -
#6730 mi? én a sóder kifejezsét utálom :D de amúgy skót meg medic a kedvenc! -
#6729 ok xD -
#6728 nem xD -
#6727 vitatkozz még velem :-) -
#6726 Nekem az új critrendszerrel semmi bajom, de az új damage eloszlás viccnek is rossz, a critbugokat (hevi, sniper) meg nem javították. Érdekes dolgok történnek. -
#6725 többi kasztot is említetted, másrészt nemváltoztat a lényegen:)
na, /off -
#6724 demo crit miatt -
#6723 tökmindegy a két szó, hiszen ugyanúgy a nemtetszésed fejezed ki. Nem a demóval szemben, hanem a crit miatt, amit mondtál xD -
#6722 nem kellENE, lehet, hogy lemaradt mikor írtam, elég ideges voltam :P Szerintem most a kasztok egy része előnyben van, többet tudnak egyszerre sebezni, ergo többet critelnek. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a demot, imádom, jó körbe stickyzni a spawnpointukat, vagy végigrepülni a pályát stickyjumppal, de ha egy kaszttal szeretnék játszani akkor inkább CS-znék. Ja az se mellékes, hogy a skót a kedvencem(igen így írom, jozing kedvéért:P), imádom a dumáit. No, seriously, you ALL SUCK! :D -
#6721 de igen. mert szerinted nem kell hogy a demó jobb legyen :P -
#6720 Hiába írják, hogy csökkentették összeségében a critet és teljesítményfüggő lett, csak akkor igaz ha ugyanazok a kasztok játszanak a mapon, de ilyen nincs. Szerintem szar lett. Elég csak beleolvasni a visszajelzésekbe. -
#6719 Nem mondtam az ellenkezőjét!!
"An additional bonus, which is based on the amount of damage you've done to enemies in the last 20 seconds. This bonus linearly scales with damage up to a maximum of 10%."
Ezért sebeznek többet azok a kasztok amelyekkel egyszerre több embert tudsz sebezni, ezért van az mostanában, hogy demok első ütésre leütnek a piás üvegükkel, vagy a heavy szanaszét criteli a pályát ha elkezd lőni a minigun-nal.
Azért ez is érdekes:
The sniper rifle and spy knife only score critical hits on headshots and backstabs respectively. They never roll for critical hits. -
#6718 hogy még jobb legyen a demo? hiszen épp az ellenkezőjét mondtad!?! (hiába, a scoutot nem így kell ejteni) annak ott a bat -
#6717 Nem is a sniperrel van a gond hanem, hogy heavyvel, demoval, pyroval szanaszét critelnek, még a melee fegyvereikkel is. Nagyon jónak kell lennie annak a skót updatenek... -
#6716 a sniperrel nincs gond. a scout update meg mindjárt jön -
#6715 heavyvel, demoval, pyroval biztos. De én szeretnék kicsit scoutozni meg sniperezni. Lépten-nyomon lecsapott és crittelt a köcsög demo a szaros üvegével. -
#6714 sokkal jobb sztem :p -
#6713 Annyira szar lett ez az új critrendszer.... -
#6712 @Aquir
az kémmel jó :D backstab, eltűnés, backstab, eltűnés, backstab, eltűnés xD -
#6711 pyroként SEHOGY nem tudod sebezni a csapattársat, még friendlyfire-ben sem
amúgy meg van néhány szerver, ahol a kör vége után bekapcsolódik a friendly fire, ami után csak egymás lőhető, de az ellenfél nem -
#6710 Az nem véletlenül:
sv_cheats 1
noclip -
#6709 jaja! -
PunkZoli #6708 namostmár a héten jöjjön kia az a kibaszottpeccs! -
#6707 még régebben (több mint 1 éve) az volt poén amikor volt egy cheater de aztán mindenki röhögött, mert a nagy heavy-vel speedhackelt vagy mi (olyan gyorsan mozgott hogy úgy 3 frame és ment 20 métert szóval gép vitte egy kijelölt "pályán" mert tökéletesen fordult be mindenhol meg minden) és azzal szórakozott hogy a 3 lvl sg lőtte ő meg közbe egyet ütött rá, aztán vissza, megint ott termett, egy ütés vissza xD meg a látvány ahogy a nagy heavy tovasuhan, aztán volt hogy mindenki akárhol volt csak egy öklöt látott egy pillanatra azt csá xD -
#6706 CHEATER!!!!!!!!! :D -
#6705 Ha friendlyfire, akkor én is fel tudtam volna gyújtani pyro-ként. De mint írtam, az ellen csapatban volt, TAB-bal a nevét sem láttam a listán -
#6704 Friendlyfire -
#6703 Kék (ellenfél) csapat heavy-je piros heavyként sebezhetetlenül lőtt minket kezdőn...új bug? -
#6702 Gondolom itt lesz majd az oldal ! - Halot link ! -
#6701 -
donatus13 #6700 Ki mondta egyáltalán hogy a héten lesz ? pyro update kor meg heavynél is szóltak előre majd itt is fognak ma nem lesz semmi az biztos. -
PunkZoli #6699 amúgy meg már rég elkezdték volna hirdetni ,hogy mindenkihez eljusson az ingyen hétvége -
PunkZoli #6698 gabe -
#6697 Amerikában még csak reggel 3/4 7lesz -
#6696 ki mondta ezt neked? -
#6695 Nemáááá