Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom milehet valaki plz.help. 😞
Az operációs rendszeren is túl...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A Nemesist akkor irja ki az ellenséges játékos neve mellé, amikor le domanetingolt, vagyis (azthiszem)3 szor megölt egyhuzamba. Ilyenkor csak megkell ölnöd és akkor kiirja hogy Revange (vagyis visszavágál, meg bosszultad) ezért pontot is kapsz akárcsaka Domaneting ért.
Igen a Sentry Gun -os az az. Nem számit te hányszor haltál, csak az hogy a Sentry Gun -od mennyit nyirt ki. A bal felsõ sarokba irja is.
Az operációs rendszeren is túl...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[nem ironizálok, csak ha megy valami egyszerûen, miért kell bonyolítani? Való igaz, két bal gombot kell nyomni, személy szerint a vac bekapcsolva ; ping>100 alatti szerverekre állítottam be a filtert, majd ráklattyolok a latencyre, hogy növekvõ pingek alapján listázza a szervereket ; --- igaz, elsõ használatkor valóban egy percet pöcsöltem, míg beállítottam, kitaláltam, de azóta két bal klikk. Ez barátságosabb és gyorsabb mint az xfire, ase, game monitor hlsw ésatöbbi. Sok sikert.)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
segítséget megköszönném.py.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
alias Mr.M@ff1@
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tud valaki mondani valami normális szerver keresõt, mert írtam, hogy ASE ba*xik megtalálni a gamet (hl2-t persze megtalálja...). A steam szerver keresõjében meg magoznom kell, hogy találjak 1-2 magyar szerót.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
alias Mr.M@ff1@
Egyébként milyen a játék?
Nem is kell DL-es lemez!
Köszi a válaszokat mindenkinek! 😊
Üdv...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
THX...ki is mentek a fejembõl a DL-es lemezek.
Ati
o_O -,-\'
Ha meg nem akarod megvásárolni, akkor nem értem miért vergõdsz és feszíted a húrt.
(zárójelben: tiszta sor, hogy nem adják ingyen. tiszta sor, hogy az ember nem vásárol szoftvert ész nélkül mint a bolond. DE. Ésszel lehet válogatni, több olyan nagyon jó szoftver/játék van, ami megéri a pénzét. Van ami már pár ezer forintból megvásárolható és még mindig teljesen jó/komoly/élvezetes/jelentõs közösség áll mögötte)
NEM megbántani akarlak, de ezeket vagy figyelembe veszed, vagy nem. Ha nem vagy nem akarod, az nem a "mi" hibánk.
You cannot change your fate... ...No man can
You cannot change your fate... ...No man can
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.