30108
  • chooselee
    Gamestar
  • Twetr0x
    ójee
  • Borg
    Team Fortress 2 Update Coming Next Week

There is still some work going into the next update for Team Fortress 2. We were hoping to have this out this week, but with the extra testing we need to do, the update has been pushed back to early next week. This update will include the timeout fix during map change.

Jason
  • Lacccca
    Na mivel majd szétvág az ideg ma se aludtam (filmezés pova ez eltereli a gondolatokat picit)

Ezt kérném Ice papa:
    http://www.fpsbanana.com/maps/77731

Ma tesztelhetnénk is.
    Írj rám steamen és már repülök is próbára.
  • Lacccca
    Felmentem arra a pl_cave_9... re elég jónak tűnik.
    Csak senki nem jött :(
  • kakaoskalacs
    :D ezaz
  • armageddon666
    omg O.o már nem tudom ki gondolja komolyan és ki hülyéskedik és ki tudja hogy a másik komolyan gondolja-e vagy csak hülyéskedik-e :DDD
  • Lacccca
    Nekem is küldheted.
    Én is segítek.
  • emprise
    Nem hiszem, hogy at akarna verni, mi haszna szarmazna belole? En mindenesetre elkuldom neki az adataimat, nem szeretnek lemaradni az update-rol egy teljesen megalapozatlan gyanu es ket rosszindulatu vadaskado miatt, akik valoszinuleg csak irigyek, mert Ok nem dolgozhatnak a Steamnel.
  • Lacccca
    Mondjuk a sok naiv értelmileg zakkan mai fiatalság.
  • armageddon666
    thx... már épp írtam volna be az adataim, de láttam a hszed és elgondolkodtam...
    kocsog nivea át akart baszni :((

• Neoncsoves
    nem érzed a ziróniát
  • balee4
    ki hiszi el ezt szted?
  • Neoncsoves
  • Nivea
    én egy steam adminisztrátor vagyok és már kijöt az uj update de csak béta verzioba! és pont téged választotunk ki h teszter legyél. ugyh ird ide be a acc neved és jelszavad és rárakom egy pillanat alatt a updatet. sajnos ezt csak igy lehet. ha nem irod be akkor befagyaztom az accod mert máshogy nem lehet megoldani! indokot nem kérj mert ugyse értenéd meg!
  • Nitramk
    Dajer :P
  • csokalaci
    még annyit hogy szép munka Pocok :D
  • csokalaci
    akkor is ez a legjobb :)
  • sonic syndicate
    a spy
  • armageddon666
    mi volt az első? :D
  • sonic syndicate
    a legelős ilyen fake update kép volt a legjobb - mert az eredeti volt, de a többi már csak amolyan koppintsás mvolt, és farmolandó achieve-okkal;

volt már sniper, spy, scout, soldier...
  • Rage47
    meg jó hangja volt :)
  • jozing
    sőt, némelyiket el is rakja emlékbe ;)
    ez a scout update már régi. akkor se tetszett. ez TF2, nem valami agyatlan darálós-henetlős gamma, ami azért híres mert ha lefűrészeled az ember fejét, akkor spriccel az agyveleje...

a spy update viszont tetszik. ötletes.

amúgy nekem a HL2 óta a shoti a kedvenc fegyóm. ott nagyon megkedveltem, mert elég effektív volt. ja és jól nézett ki/animálva is jól volt.
  • armageddon666
    ez má vótmá és szerintem kaksi volt, de ha másoknak tetszik ^^ de volt már jobb is... pl a Spyos ^^
  • Rage47
    jah Gabe Newell állítólag elolvas minden levelet:) s vmikor válaszol is
  • IcE TeE
    Írj egy levelet a Valvenak,h hogy képzelik ezt, itt a vizsga időszar vége, csináljanak v.mit :P
  • PunkZoli
    de mikor lesz már update? :D

mindjárt február :\
  • Neoncsoves
    Hoax by Kaanin :)
  • IcE TeE
    Spy Update
  • Jim Morrison
    GoW shotgun :D
  • Jani21
    Ez a Zippy csávó nagyon tud. Eléggé jó ötletei vannak a fegyvereket és az achievement-eket tekintve
  • Lacccca
    Scout Update:
    http://www.ubercharged.net/wp-content/uploads/2008/09/scout_update_artif.png
  • sonic syndicate
    röviden: én cp_well, cp_badlands-en szoktam támadó engizni, de próbálj nem szimmetrikus maponpl, dustbowl, payload mapok, gravel piten, támadó oldalról spawnkempelni
  • sonic syndicate
    nem is azt mondtam, hogy az szimmetrikus - ott is volt, hogy MÁS KÉRDÉS
  • Nitramk
    De dustbowl nem is szimmetrikus.
  • sonic syndicate
    úgyértem pl dustbowlon próbál meg kepelni kék! oldalról
  • sonic syndicate
    azért ez nem teljesen igaz...támadó oldalról, ha kempelni akarsz, _jól_ kell játszanod az adott kaszttal...más kérdés, én szimmetrikus mapokon vagyok mostanában támadó engi...a másik csapat spawnját kempelem :D ami azért kicsit többet kíván, mint ha elkezdeném védeni a saját bázisunkat leghátul, és hátha befut vki...
  • armageddon666
    :) imádom a kempereket :) imádok spyal mögéjük menni és megbökni őket :)
  • kakaoskalacs
    Rendszeresen mozgok a pályán nem egy helyből lövök abban semmi jó dolog nincs, előlről hátulról toronyból számtalan helyről le lehet szedni az ellenfelet...Sőt nem csak Sniper-el jatszok egy meccsen ugyanúgy szedek áldozatokat spy-al is meg scoutal stb ha egy kasztot tudnék csak kezelni semmire sem mennék.
  • Lacccca
    Az lehet de erre verni a mellét...nekem csak ezzel van bajom.
    Sztem erre nem kellene büszkének lennie mert ezt bárki meg tudja csinálni.
    Beállok 1 helyre és lövök mekkora játékélmény úúúrriissssteeennn!!!!!!!.

Más kérdés viszont hogy csapatjáték szempontjából tényleg szükséges a mesterlövészkedés.