Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
ja és feltettem a patchet az 1.6 ig.na de ezután ha find serverre nyomok,kivág exe hibával. :-c
nemtudom milehet valaki plz.help. 😞

offkorz
de nekem nem eredeti.akkor is ottkell?
vagy mégis hol.nem nagyon értem :|

lololol
friendsben kell átírni

offkorz
plz azt valaki mondja meg melyik cfg-ben tudom a nevet átírni.köszönöm.

Blacksheep333
Az nem számit teljes körnek ha belépsz a serverre és a pálya felénél tartanak.

Az operációs rendszeren is túl...

HeadHunter86
Miért a mi szerverünk nem jó? 😊

nem, pl dustbowl az 3 részbõl áll, 1 rész=egy kör mopndjuk ez elsõ részét lebnyomod pyroval (kiírja a sarokban h. 1 kaszttal megvan az egy kör) ezután eljátszod ezt a többi kaszttal is, nekem spéci úgy jött össze h. volt egy naggyopn foglalós map az ellenfél csapat tele scoutokkal a miénk mindenféle védõ kaszttal és ilyen másfél perc alatt vezsítgettük el a köröket 😊 és csak váltogattam kör végén a kasztot 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

A többi 3 magyar szerver mindig üres! Miért? Senki nem kezdni el feltölteni õket?? 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

k3nGu
de 1 kör végülis annyi maddig nem vesztünk vagy nyerünk, és ezt kell 9 classal megismételnem, de nem muszály 1 mapon hanem addig míg kinem lépek?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Blacksheep333
A Head of Class-t úgy kapod meg, hogy mindegyik kasztal mész egy teljes kört.
A Nemesist akkor irja ki az ellenséges játékos neve mellé, amikor le domanetingolt, vagyis (azthiszem)3 szor megölt egyhuzamba. Ilyenkor csak megkell ölnöd és akkor kiirja hogy Revange (vagyis visszavágál, meg bosszultad) ezért pontot is kapsz akárcsaka Domaneting ért.
Igen a Sentry Gun -os az az. Nem számit te hányszor haltál, csak az hogy a Sentry Gun -od mennyit nyirt ki. A bal felsõ sarokba irja is.

Az operációs rendszeren is túl...

k3nGu
h kell azt a "díjat" teljesíteni, aminek a neve az h vmi head of class, egy körig minden kasztal kell mennem belõle min. 1 emberrel vagy h?6 megvan de végigpróbáltam minden classból 1 emberrel de még úgy adott pontot.vki tudja?nah mega nemesist is h kell, meg a sentry gunos az az h bármilyen szintû sentry-vel öljek 10-et meg?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

trident
Nem hiszem hogy az lennél, de a lényeg, hogy sikerült, tudod, megoldottad.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

offkorz
bocsi.de rájöttem a gondomra.nekem még olyan verzsön van.ami a bétához tartozott szóval ezért nemtudtam mégcsak szervert sem keresni,kissé faszvagyok,szori mindezért.most jön a black box.abban van ami nekem kell.remélem az már jó lessz.köszi azért mindezt.py.

trident
(frissítsd -van teljes és gyorsfrissítés is-, ha kell állítsd be a filtereket. Nálam nagyon jól mûködik, így eszemben sincs külön programot, memóriafelhasználó alkalmazást futtatni, van history és kedvencek fül is, de valószínûleg nálam van a hiba hogy megy, gondolom neked jó minden ezért nem tudsz semmire sem nyomni )
[nem ironizálok, csak ha megy valami egyszerûen, miért kell bonyolítani? Való igaz, két bal gombot kell nyomni, személy szerint a vac bekapcsolva ; ping>100 alatti szerverekre állítottam be a filtert, majd ráklattyolok a latencyre, hogy növekvõ pingek alapján listázza a szervereket ; --- igaz, elsõ használatkor valóban egy percet pöcsöltem, míg beállítottam, kitaláltam, de azóta két bal klikk. Ez barátságosabb és gyorsabb mint az xfire, ase, game monitor hlsw ésatöbbi. Sok sikert.)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

offkorz
az a gondom hogy nemtudok semmire nyomni,mégcsak keresni sem servert.ip-t sem tudok beírni.valami patch kellene?valaki plz segítcsen rajtam. :-c

offkorz
mert semmire nemtudok nyomni:|

trident
(a beépített szerverkeresõ és filter miért nem jó?)

offkorz
helóztok.éjjel beszereztem énis a gammát.érdekelne hogyan is tudok szerverekre menni.és hogyan tudom a nevemet beírni.melyik cfg.fájl az?
segítséget megköszönném.py.

Phoenix007
Nálam 9.5/10 , itt van a véleményem egy kicsit bõvebben kifejtve 😉 Persze nem egészen nektek szól a cikk, inkább azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi az a TF2.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

xfire😉 game-monitor, gametracker

alias Mr.M@ff1@

TreDoR
Köcce, beraktam az ip címeket favoritesba. <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

lololol
http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU

TreDoR
Teganp kipróbáltam, zsír a game. Megtaláltam a név beállítást is a cfg fájlban, csak CS-bõl megszoktam, hogy a bindek után abc sorrendben vannak a parancsok, itt viszont nem... Viszont vannak benne érdekes dolgok, nem enged spray logot berakni, hiányzik neki valami dll fájl. Szeretem, hogy eredeti gamekkal eddig többet szívtam, mint törtekkel... Valamint ha csinálok szerót és ki akarok lépni, megkérdezi, hogy mentem-e az állást?!?! WTF? Multi gamenél mit mentsek hova? Vagy mi van? LOL.

Tud valaki mondani valami normális szerver keresõt, mert írtam, hogy ASE ba*xik megtalálni a gamet (hl2-t persze megtalálja...). A steam szerver keresõjében meg magoznom kell, hogy találjak 1-2 magyar szerót.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

9/10 de csak azer mer neha dühitöek az okos spyok😊 de aztan kapnak egy raksit arcba es csend van

alias Mr.M@ff1@

Rage47
10/10 nálam😄

nevedet steam-en kell változtatni
TreDoR
Hát, gondoltam kipróbálom a gamet ha már megvettem, de nem találom a név beállítást sem, még a config fájlában sem (kicsit érdekes), és az ASE sem látja a játékot...

Egyébként milyen a játék?

Ige, csak ki akarom írni,ha elszál a vinyó,de már megcsináltam.Kb a felére összenyomta,elég komoly!!A 6,35GB-ból csinált 3,27GB-t! 😊
Nem is kell DL-es lemez!
Köszi a válaszokat mindenkinek! 😊
Üdv...

Xreactor
http://img508.imageshack.us/my.php?image=pyrouo0.jpg
Áh nem szúrta be -,-'

o_O -,-\'

Xreactor

^_^

o_O -,-\'

Rip
lesz

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

romeozor
ha van másik vinyód akkor arra rárakod a steamapps mappa tartalmát és nem kell a bekuppal szenvedni. ha meg újrarakod a géped akkor csak visszamásolod a cuccokat a mappába és steam restart

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Igen igen azt akarom megpróbálni,csak azt mondják nem fér rá egy lemezre...bár DL-esre rá kell mennie,mert csak TF2-vel a steam mappa 6,35GB!Ettõl csak kisebb lehet remélem backup után,akkor megoldható!😄
THX...ki is mentek a fejembõl a DL-es lemezek.

trident
Illetve ki is tudod írni. Ha jól emlékszem a "backup" opciót keresd, talán steam/my games/jobb klikk.

Nekem is pont ez lessz.

Ati

Rage47
akármikor le lehet késõbb tölteni
Nekem ez az elsõ steames játékom és az lenne a kérdésem,hogy ha netán mondjuk elvész a játék a géprõl valami oknál fogva akkor bukó,vagy le lehet megint tölteni az accountommal????..ha már egyszer megvettem...

Timber
es az 'emote'jai 😄 Buckalakok FTW 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Rage47
Most voltam elõször Pyro-val, nagyon bírom, ahogy dünnyög a maszkban😄D
HeadHunter86
Nekem pl. 3 napi meló volt a Meló Diáknál, a dobozos Orange Box.

Rage47
Achievement mire jó? Láttam h kaptam ma is vmit medic-el, de nem tudom mire lehet használni, vagy hol lehet elérni.
Xreactor
baszki...leszedtem TF updatet..beléptem egy szerverre és resetelte a statjaim..meg az összes archivementet amit eddig elértem leresetelt..ezt a szart..<#sir><#rinya>

o_O -,-\'

Rip
/agree

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

trident
Nem "újgazdagokról" van itt szó, nem akarok flémelni, beszólni, de ide sem a warez nem való, sem az idióta, gyerekes ikszdés gyíkszöveg. Sem faq, sem más nem kell ide, egyszerûen ezért, mert alapvetõ lenne hogy ez a stílus nem ide való, másrészt így korrekt, kerek, tisztességes a történet, hogy megvásároljuk az egyébként kedvezõ árú szoftvert. Hasonlítsd össze más frissen kijött játékok árával. Ha még tanulsz, akkor néhány hétvégét diákmunkával töltve vagy spórolva megvásárolhatod; ha dolgozol, akkor nem ragoznám.

Ha meg nem akarod megvásárolni, akkor nem értem miért vergõdsz és feszíted a húrt.

(zárójelben: tiszta sor, hogy nem adják ingyen. tiszta sor, hogy az ember nem vásárol szoftvert ész nélkül mint a bolond. DE. Ésszel lehet válogatni, több olyan nagyon jó szoftver/játék van, ami megéri a pénzét. Van ami már pár ezer forintból megvásárolható és még mindig teljesen jó/komoly/élvezetes/jelentõs közösség áll mögötte)

NEM megbántani akarlak, de ezeket vagy figyelembe veszed, vagy nem. Ha nem vagy nem akarod, az nem a "mi" hibánk.

Rage47
<#nemtudom>
Fodek
Orange box: 12 000. CS Source 7 500. Beszólni a fórumon felbecsülhetetlen. Valamit nem lehet pénzért megvenni, minden másra ott a Master Card XD XD

You cannot change your fate... ...No man can

Rage47
Szólt hozzád vki vmi rosszat?
Fodek
jaj, most a sok újgazdag itt kénykedik, hogy mennyiért vettem meg és mi vagyunk a szarok, amiért nem vesszük meg!

You cannot change your fate... ...No man can

5 szervert találtam...jóa! 😄

antgecc
Én spec. 80%-ban UK servereken játszok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HeadHunter86
Én ide járok: 195.70.35.202:27100
Mivel ez a mi szerverünk, tegnap indítottuk, már mani admin plugin is van rajta. 2-en felmentünk kora du.-n, 15 perc után tele volt a szerver.