30108
  • Jim Morrison
    Nekem ezek asszem már megvannak A watchTower biztosan...
  • Narxis
    haha
  • Twetr0x
    Blog ápdét: Exploit javítás és bünti :D
  • rhazid
    jól néznek ki bár jobb lenne 2 cp pálya az 1cp 1 arena helyett :\
  • PunkZoli
    jöv hétvégén, szinte biztos!
  • Rage47
    free weekend lesz most?
  • Twetr0x
    Két Community pálya
  • Ron Ragm
    Még egy másodperc is hatalmas kiesés, főleg a csatatér kellős közepén.
  • Magh
    Túlbonyolítjátok. Szerintem simán jobbclick-el instant lövi a labdát, ami a Flaregun lövedékéhez hasonlóan, esetleg nagyobb eséssel repül majd. A stunra olyan másfél-két másodpercet jósolok közepes távról, közelről meg talán fél-egy, ehhez vegyük hozzá, hogy pl. a Flaregunt már egy közepes játékos is simán dodgeolja, tehát reális célpont a hevi és a soldier.
    Egy doublejump nélküli scoutot bárki bármikor lelő, nem lehet vele támadni, próbáljatok meg most nélküle offenzíven játszani, kínszenvedés, értelmetlen. Védekezésre meg vannak sokkal jobb módszerek. Harmadik lehetőség a sunyulás, távoli pontokon hátbakapni a gyanútlan ellenfelet, de ilyenkor simán scattergunnal is agyon lehet lőni. Hacsak nem borzasztó gyors és pontos az a labda és nem stunol relatíve hosszú időre (mindkettő balance problémákhoz vezethet, így kevés esélyt látok rá), akkor ez a fegyver messze a legnagyobb áldozatot követeli az összes közül.
  • Jim Morrison
    Nem
  • Viktor99
    Kapok ilyet karácsonyra? :)
  • Nitramk
    Jó. De én is meg Dzsozi is profik vagyunk ebben. :P AuC-ben ez alap. :D
  • sonic syndicate
    a script a rj-hez nem felesleges, ha már rossz ütemben nyomod le, nem 40hp-t buksz, hanem egyből 80-at, és az ugrás sem sikerül
  • Viktor99
    Hát ja pisztolyhoz script? Van olyan akinek nincs bal egérgombja? :D
  • armageddon666
    ez az :\ ha már pisztolyhoz scriptet szed le az ember ott gondok vannak >.< első lépés a csalások felé x)
  • Ron Ragm
    Hát pisztolylövés nálam script nélkül is elég folyamatos, szal nem értelek minek.
  • jozing
    igen az über használata mindjárt nem lesz olyan erős. de akkor egyébként a medicet kell kiiktatni, hogy másra ne rakhassa át a cukormázat. amúgy akkor az engiknek haverja is lehet a scout, hiszen ha az engi mellet csücsül egy jó kábítós scout, akkor az über nehezebbé vállik. majd még kialakul!

ron ragm: a sciptek közt sztem van hasznos is (pl a scout meg az engi pisztolylövése folyamatos lesz) meg van oylan is, ami felesleges (pl a rocketjump) amit télleg csak a bénák használnak.

warra várjuk még a jelentkezőket!
  • Narxis
    Ja, zsír lesz.
  • Jim Morrison
    Szerintem ez érdekes, es amikor betör egy heavy-medic páros, a scout fejen dobja egy labdával a heavyt->lebénul, a többi meg kinyírja... Nehezebb lesz behatolni
  • Ron Ragm
    Tekintve hogy a bénítás önmagában baromi erős dolog függetlenül attól hogy milyen rövid ideig tart, én úgy képzelem el hogy jobb gombra feldobja a labdát és aztán neked kell ballal elütnöd. Legalábbis fasza lenne ha nem csak simán egy gombra elütné (persze tuti második nap lennének rá scriptek, de azokat úgyis csak a faszlámák használják)
  • Viktor99
    Bocs megint én... :D Azon gondolkodtam hogy ebben lesz valami turpisság. Hiszen egy labdát nem lehet úgy elütni mint egy lövedéket kilőni. Szóval sztem ez a labda vagy erős lesz vagy elég ideig lebénítja az ellent, mivel akárhogy üti el vagy fel kell dobnia vagy valami. Szerintem ha dob akkor vagy nem mozoghat vagy nemtudom. De várjunk csak! Mi lesz a sudden deathben? :D Elképzelem a 15 elkábított scoutot. :P
  • Viktor99
    Ez hülyeség... :S
    ÉN A RÉGI SCOUTOT SZERETEM!
  • Ron Ragm
    Ha beraktad loadoutba akkor bármi van a kézben nincs dupla ugrás. Legalábbis amúgy meg erős lenne, így pont az a lényege hogy kiváltja az összevisszaugrándozás-futás-lövés-elszaladást kábítás-futás-lövés-elszaladásra.
  • SirArcheer
    Érdekes ez Sandman update.
    Jól értelmezem, akkor ha eltalál Scout a labdával, akkor x másodpercig kába leszek, ő átvált scatter gunra, kettőt ugrik és simán lelő közelről?
    Vagy ha átvált másra akkor megszűnik a hatása?
  • Twetr0x
    achievementek jöhetnének
  • IcE TeE
    Scoutupdate (L)
  • donatus13
    Várom már , heavy vel ott fogom gyapni mindet:D
  • PunkZoli
    ma valami map lesz...
    amúgy meg a scoutnak lesz egy cipője, amin szárnyak vannak :) , szerintem mint a szendó, ha bekapcsolod, akkor 10 mp ig repülhetsz :DD
  • jozing
    jajjj neeeeeeeeee. megint ez a rendszer hogy naponta jön egy... megint csak időhúzás. és remélem valami értelmes meet the team ön ki. medicet meg spyt már hiányoljuk. a sandman meg majd kiderül játékban.
  • Lacccca
    Elég fájdalmas lehet XD
  • Jim Morrison
    Mint a betonfúró :S Mást nem tudok elképzelni
  • Twetr0x
    Blog update Stickyvel kapcsolatban
  • Aquir
    és az ütés hangja? :|
  • Lacccca
    Scout ápdét:
    http://www.fpsbanana.com/skins/screens/59689?img=http://image.hazardstrip.com/ss/skins/80955.jpg
  • Magh
    Ez a Sandman érdekes, kíváncsi vagyok, mennyire lehet majd vele célozni mondjuk a Flaregunhoz képest, és hogy meddig tart a stun közepes távolságból lőve. Az ötlet tetszik, főleg soldier és demo esetén immár stunban agyon lehet verni és nem tud maga alá durrantani. Töteni kell vajon, vagy magától is lő, ha nincs senki közvetlen előtted? Nem-public felhasználásra szerintem ennek nem sok értelme lesz, hacsak nem nagyon gyors az a labda.
  • zomgzerg
    Team Fortress 2 Scout Update Coming Next Week
    FEBRUARY 17, 2009, 1:26 PM - ALDEN KROLL - PRESS RELEASE

Scout Site Unveiling Release Details

February 17, 2008 — Valve, creators of award-winning games and leading technologies, today announced a set of new releases for Team Fortress 2, the title named Editor's Favorite Game of All Time by PC Gamer (UK). The releases are headline by the Scout Update and will be made available Tuesday, February 24. Between now and then, folks can learn more about what's coming by checking www.tf2.com/scoutupdate each day.
  • rhazid
    :D
  • Rage47
    ez durva:D
  • jozing
    twet, lacca meg sonic hozzászólásai nagyot ütöttek. az estémet feldobták
    Yourself justify it with this! <- alatta technoviking... állati
  • sonic syndicate