Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol van a kartelkocsma statjainak a weboldala?
Hát. Kitüntetéseket láttam, de arról nem tudtam, hogy a kém halottnak disguise-olja magát. Gránát meg nem kéne. Az maradjon a demomannél. Nem lenne jó ha ez átalakulna valami gránátspammelõs játékká :/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
remélem bennelesz az amit mondtál, én még nem tapasztaltam ezt😄
A spy nagyon érdekelne, h mondjuk a harc hevében feldobod magad, aztán egy gyors hátbaszúrás. Sztem kéne sima gránát a soldiernek, ha már úgyis zsonglõrködik vele😄
A spy nagyon érdekelne, h mondjuk a harc hevében feldobod magad, aztán egy gyors hátbaszúrás. Sztem kéne sima gránát a soldiernek, ha már úgyis zsonglõrködik vele😄
olvastam steam newsba h a spy már tudni fogja magát halottnak álcázni, meg a doki is kap vmi újat, meg volt még egy ház jelû, meg egy olyan mint a dispenser, ezeket mikor fogják belerakni, vagy már benne van?nem vaok most tf2 közelben...
loool😄 az elsõ képet nem értem:S
Gondolom a scriptelgetés még mindig nem számít csalásnak: <#idiota>#idiota>
Õ meg egy önkéntes medic-engineer: <#idiota>#idiota>

Õ meg egy önkéntes medic-engineer: <#idiota>#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a "vas" mennyiségét mutatja azt hiszem, amibõl az engi tud építeni. a füst meg lehet a játék állásától függ...
Per Aspera Ad Inferi.
HElosztok. Lenne két kérdésem. 1:A dispenser töltõ-nél az a mutató mit mutat?
2: A well pályán hol füstölögnek a kémények, hol nem. Az mitõl függ. Be lehet valahol kapcsolni?
2: A well pályán hol füstölögnek a kémények, hol nem. Az mitõl függ. Be lehet valahol kapcsolni?
Ati
Csak ne úgy, mint az Unreal Tournament magyarosításában... <#vigyor>#vigyor>
Ehhez magyarosítás tiszta felesleg, most az hogy "find server" meg "options" sztem mindenkinek világos. Egy komolyabb szerepjátékhoz, na ahhoz már igencsak jól jön! Mondjuk ha a karik magyarul szövegelnének az lehet móka lenne<#hehe>#hehe>
Mármint angolra/németre? 😉
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
lehet énvok ennyira nemmagyarszeretõ, de én még a magyar játékokba is megprobalom átállitani magyarra/németre a nyelvet mert irtozom attól h vhol olyat olvassak h "Beállítások->Borzasztóan magas részletesség", vagy ékezet hibák, meg egyébként is fujfuj😊))
alias Mr.M@ff1@
Jah. Nembaaj, több embert fogok hátbavágni a pillangókésemmel 😄
Magyar felirat csak arra lesz jó még több lama lesz, mivel mindenki végig olvassa a játékot<#wilting>#wilting>
Majd az engineer is komoly lesz. Tetszeni fog a felirat, hogy "yipikiyahkiyekhiaah-kaiyo!!"
lol, tetszeni fognak a kém beszólásai.
"hát, ez elég kiábrándító volt!"
Battlecry: "Mehetünk?"
"Összevérezted az öltönyömet!<#vigyor1>#vigyor1>"
Csak felirat lesz, vagy valaki(k) a hangukat is adják hozzá?<#idiota>#idiota>
"hát, ez elég kiábrándító volt!"
Battlecry: "Mehetünk?"
"Összevérezted az öltönyömet!<#vigyor1>#vigyor1>"
Csak felirat lesz, vagy valaki(k) a hangukat is adják hozzá?<#idiota>#idiota>
Mit lehet ebbe a játékba magyarositani? a "Cry some more!" -t?<#banplz>#banplz>
Az operációs rendszeren is túl...
Hi all!
Valahogy lehet botokat bepakolni? OLyanokat amik mozognak is! Albiban akarunk egy kicsit lanozni vele de csak 3-an vagyunk és kéne pár bot amiket be lehet aprítani!😛
Valahogy lehet botokat bepakolni? OLyanokat amik mozognak is! Albiban akarunk egy kicsit lanozni vele de csak 3-an vagyunk és kéne pár bot amiket be lehet aprítani!😛
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
routered van, lefogadom
ilyenkor meg kell nyitnod a portokat neki...
nálam ez vista+routerrel volt, xp-n nem😄
ilyenkor meg kell nyitnod a portokat neki...
nálam ez vista+routerrel volt, xp-n nem😄
az utóbbi 1 hétben állandóan kidob a kartel kocsma szerver nemtudja valaki h mi lehet a baj?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
az nem lehet hogy nem frissítettél😛
Sziasztok,
Miért van az, hogy egyetlen szervert sem talál soha a játék, mikor elindítom a "find server" menüpontot? A Steam fut, be vagyok lépve..mégsem talál semmit....
Köszi: B.
Miért van az, hogy egyetlen szervert sem talál soha a játék, mikor elindítom a "find server" menüpontot? A Steam fut, be vagyok lépve..mégsem talál semmit....
Köszi: B.
azok tga fájlban vannak, h tudom megnézni õket?
H tudom megnézni a készített screenshotokat?
Mivel lehet rákeresni a magyar szerverekre ha van, mart az ASE nem rakja be a játékot a listába vagy van vmi ujabb ASE amiben már benne van a TF2 meg többi új játék?
Aki a szerverünkön szokott játszani, és szeretne beleszólni a szerver mûködésébe akkor hajrá: Cali-Kartel.hu/Fórum