Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyenge a processzorod az a baj. Nem sokat tudsz tenni ellene. Nekem is harmat gyenge a proci és tok ugyanez. A grafikát ne lentebb vedd, hanem föntebb, ugyanis igy átvesz némi terhet a videokártya a procitól Én ha lentebb vettem a grafot még roszabb lett. Tilsd le az árnyékot, valamint a tükrözõdéseket (mat_specular 0), és max 16 fõs szervernél bróbálkozzál, mer föntebb már játszhatatlan. Igy nekem 20-25-30 fps.

Ati

Pethy23
Épp hogy most nem számít semmit h. mid van<#gun>
Blacksheep333
Lehet van benni valami, de nem hiszem. Meg nem csak TF2 vel játszok. Lehet ennyire számit hogy Ati vagy Nvidia? Mert akkor jo nagy parasztok...<#idiota>
OFF: ui: hogy lehet kitömöriteni a szét darabolt filet ami ilyen tipusu pl: .001 ; .065 stb? tototal commal a .001 est megnyiottam kimásoltam a benne lévõ filet, de amikor telepiteném egyik file mindig hibás. Próbáltam olyat is, hogy Fájlegyesités akkor meg egy .out filet hoz ki amit a Winrar és a Winzip megint csak nem ismer. Igyhát maradt a TC, megint megnyitottam, kimásoltam, és megint hibás egy Másik file<#idiota>. Nem tudtok valami megoldást elõre is Köszönöm.
ui: tetszik ez a smile<#idiota>
ON

Az operációs rendszeren is túl...

trident
Õszintén szólva biztos tippem nincs sajnos...
Steam/my games/jobb klikkre/propeties-re esetleg érdemes megpróbálkoznod a "verify integrity", defrag cache-el; a drivereknél nem feltétlen mindig a legutolsó a legjobb, netán esetleg bétát töltöttél, tudnám jaasolni ezt a linket.

Gondolom az alaplapi, hang szükség esetén más driver frissítése is megvolt, a vga driverhez le van töltve a .Net keretrendszer.

Esetleg egy registry clean és defrag sem árthat, hogy minden egyben legyen (ez jónak jó, de tuttifix nem ettõl fog megszaporodni az fps)... 😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

newszepiking
köszi

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

lehet bután hangzik de milenne ha régebbi drivert raknál fel? ugyertem nekem volt mar ahol az jobban szuperalt, nekem mosse a legujabb ati van fenn

alias Mr.M@ff1@

Blacksheep333
A legújabb van meg. Az Nvidia hivatalos weboldalárol kaptam le. <#szomoru1>

nincs, 2dvd az egész orange box!
newszepiking
sziasztok.
tudja-e valamelyikõtök, hogy az orange boxban a tf2 külön dvd-n van-e?

köszi

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Venom
Hát én csak annyit tudok tanácsolni hogy próbálj meg másik grafkártya drivert letölteni hátha az segít.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Blacksheep333
Valaki Segitsen!
a CoD4 Multy -ban átlagosan 40-70 között mozog az FPS -em és egy minimális szaggatás nincs. Viszont TF2 ben mióta ujra raktam a winfost lement 20-30 ra, csatákban vagy nyylt terepen lemegy akár 9 re is! (pl: 2fort on 4 soldier lövöldözte egymást a híd túloldaláról = 9 fps.) Nem tudjátok mi lehet a probléma és hogy lehetne több FPS -em?
configom: 7600GT, 2GB RAM, Intel Pentium 4 2.80GHZ
TF2 Beállitások: Minden minimumon és a felbontás: 1280x720 (800x600 on is ugyan annyi az fps)
CoD 4: 800x600, és minden alap beállitáson.
Elõre is köszi

ui: Ha valaki szeretne War -ozni a hétvégén vegyen fel friendsnek: (c_C) Blacksheep vagy küldjön levelet erre a címre: ricsi (kukac) regoczy (pont) hu . Servert tudunk biztosítani.

Twetr0x
Kis történet.

A konyhában koncerteztünk, elõttünk egy country zenész játszott, aki csontvágó fûrészen nyomta, miközben a trió táncolt.

Itt látható a táncoló trió. Hátul álló barátunk elfáradt, de annyi ereje még maradt, hogy puskával bíztassa a barátjait.

A közönségnek nem nagyon tetszett az elõzenekar, úgyhogy mi következtünk.

Ahogy az a képen is látszik, komoly pirotechnikai eszközöket tudhattunk magunkénak.

A képen frontemberünk felkapta a mikrofonállványt, míg mi hátul gitároztunk. A legtávolabb álló barátnunk elfáradt, és dísznek tettette magát.

Koncert közben szembõl is vett minket a kamera, a frontember odébbállt, hogy jobban látszódjunk.

A koncert után a rajongók elvonultak.

A szervezõk nekünkadták a pirotechnikai eszközök maradékát, úgyhogy mi a stúdiófelvétel közben is tudtuk használni õket.

Köszönöm, hogy végignézted idei koncertünk képeit, reméljük a következõn ott leszel.<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Fõoldalon a Games-re rányomsz. Ott Megkeresed a TF2-t, Rányomsz a Maps-re, Kikeresed a cp_castle nevû pályát, rányomsz, lejjebb tekersz, Download, És választasz egyet a mirror-ok közül. Utána asszem vagy egy pályát, vagy egy maps, models, materials vagy valami ilyet kapsz. ha csak pályát kapsz, akkor a maps mappába rakod.

Ha mappákat kapsz, akkor bemásolod a \Steam\SteamApps\<loginneved>\Team Fortress 2\tf mappába. És ez igaz a skinekre is.

nemis azért montam nyugi😉 de télleg még 1 -2 ember kellene klánba, h legyünk meg mindig elegen egy esetleges warhoz stb. szal lehet pmezni 😄

alias Mr.M@ff1@

Colton
és innen hogyan?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Twetr0x
Na, ma este berakok egy-két képet amin pár õrült csapattársammal zúzunk 😉

Timber
Ezert jo a clan>>code 😄 klan vagyunk de nem warozunk 😄 csak barati fun tarsasag 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Rage47
Jah nekem is megfordult a fejemben, hogy tagja legyek egy klánnak, de nem tudnék mindig ott lenni, nem tudom magam lekötni egyelõre.
trident
Szabadnapon, meló után jól jön egy egy kósza óra, de stabilan nem tudnám elképzelni, hogy klánozzak.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nna azért a magyar pajzsosok is elférnének minimum a Combine seregben,de leginkább Robotzsarunak...<#vigyor>

Twetr0x
Pl. Innen

Myrddraal
Ha olyan szerverre mész ahol ez is fennt van akkor automatikusan letölti! Amúgy mást így nem tudok.

Colton
Honnan lehet letölteni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Myrddraal
Elõbb toltam picit azon a kastélyos pályán, de szar egy map😄

romeozor
nope

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Evogordon
Mert eladnám az akkot és a gyereknek úgy kellene hogy a cd kúcsot adom oda és magának beregeli de én már beregeltem az én akkomba. Akkor sajnos nem lehet? :S

romeozor
ha a célaccountban nincs meg a játék/program (és nem is ingyenes) akkor nem (pl saját account egy másik gépen mûködik de más accountban nem)

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Evogordon
Hy all
Lenne egy kérdésem. Azt meglehet csinálni valahogy hogy az egyik akkomnak a tartalmát áthelyezem egy másikba??

nekünk se jelenik meg. legalabbis nalam se

alias Mr.M@ff1@

Venom
dox.hu még mindig nemjó vagy csak én nemlátom még az új fórumbannert?

trident trident, mondod h nincs idõd TFII zni megis allandoan ott gamelsz, postolod a screenshotokat😉) nalatok vmi téridõgörbület van bazz?😄

alias Mr.M@ff1@

trident
Hiába minden, a kecskerecsegei birsalmapálinka elõtt még a harcedzett pyro is fejet hajtott:

Sok jó ember, kis helyen is elfér:

Evogordon
Hi nem kell valakine black box? Írjon privit ha kell valakinek.

Blacksheep333
Dehogyis... ezek Elite Combine ok. Nem látod a maszkjukat?<#idiota><#wilting>

trident
Kép a TF2.2 bétából. Jól látható az új HDR effekt illetve a demoman új skin:

norbi56
nekem nem

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Twetr0x
Valaki?! Csak velem fordul elõ ilyen? o.O

Venom
ja értem. pár hónapja linkeltek nekem egy dox.hu-s oldalat akkor egyáltalán nemakart menni csak azért mondtam 😞 hát reméllem most mûködni fog 😊

Rage47
dox.hu most épp bexart, gondolom ezért nincs banner
amúgy sem ártana egy új banner.... 😊 Ha sokáig nem lesz, akkor összedobok egyet.
Venom
Na mégvalami:
"A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.dox.hu helyen."

ezta dox.hu vackot lehetne mellõzni? mert ez külföldrõl egyáltalán nemmegy legalábbis Szlovákiából.

Venom
hát nekem sem 😞

trident
sajnos nem

Rage47
Nektek látszik a banner?
Venom
nah igen update. lényeg hogy EP2, TF2 és a Portal cuccait lehet majd használni benne.
Az alapjáték meg nemkell mert anélkül is megy. Gmod bármeik sourceos játékkal elindul. EP2 is csak a Bétához kell most. illetve nem teljesen mert nekem nincs meg és eltudtam indittani 😊 faceupstudio vagy mien fórumon levan irva hogy hogyan kell.

Timber
mi ez a Garry's mod?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Pethy23
nekem megvan a gmod 10 és garry.tv-n az van írva h. csak update lesz és tf2 valamint portal is belekerül, de sztem kell mindegyikhet az alapjáték!
Venom
Jaja 10 dolcsi de a 2007es még csak béta. és kell hozzá a Gmod 10 és HL2:EP2. a teljeshez az EP2 viszont már nemfog kelleni és sztem ha gmod 10 megvan akkor az újat már nemfog kelleni megvenni.

Pethy23
10 dolcsi
Twetr0x
Nem blokkolja. Megnéztem, ki van engedve. Aztán a biztonság kedvéért ki is kapcsoltam, de úgy sem ment :/

Rage47
Tûzfalad esetleg, vagy ami blokkolja a game-t?