30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #6454 Camp a játék része semmi szabály ellenes nincs benne. ez van. -
#6453 23 fele mentem fel - [SG] IcE TeE Statisztika -
#6452 @ Tea, mégis mikor mentél fel? Quad*, Pubi, dimi, tehén, csövesvadász, venom; ha ők játszanak nem biztos, hogy első leszel :D -
#6451 igaenis jó dolog a camp^^ főleg ha csupa noob van a csapatodba, akik nem tudnak mit csinálni a másik csapat miatt -
#6450 kartelra gyere -
#6449 181 - 86 hát nem a legtutibb :D
Rájöttem,h a külföldi szervereken nagyobb skill-re lehet szert tenni :) aztán becsatlakozztam OGC-re és only eslő voltam csipával :) -
#6448 De még milyen jó lehet campelni.... -
#6447 :D iszonyu jot gameltem ma , nagyon jo volt··
és vannak akik egesz jol jatszanak és megszorongatnak :D
:)) trátrátrtráá -
#6446 Vízet, lehet megártott :D -
#6445 no igen... de azért vegyük figyelembe hogy kik ellen játszottunk, meg hogy amikor kikaptunk akkor volt nem kicsi lag (utólag észrevettem hogy ment a torrent xD) meg már fáradtak is voltunk, meg te nem tudom mit ittál de valamit biztos :DDDD de amúgy jóak vagyunk x) -
#6444 hasonló graf, bár szerintem igénytelenebb (igaz hogy ingyenes), illetve TPS, meg nagyon "casual" playereknek van... szal nem lesz olyan hogy jön a prau és bealáz mindenkit >.< -
#6443 jóez még na :p -
#6442 Hehe csk most nézem hogy 3. vagyok Sg serón -
Borg #6441 De akkoriban még volt hova. -
#6440 És mielőtt kitalálták volna azokat a játékokat, előtte se mondták azt,h nem kell újítani. -
Borg #6439 De minek mindig újat kitalálni?
Éveken át virágzott a műfaj, játékosok ezreivel. Csak a grafika, és a platform öregedett ki, ezért ment nyugdíjba az egész.
Nem kéne semmi újat kitalálni, csak azt ami akkor volt egy modern grafikával feltálalni egy az egyben. -
#6438 Ohh, sry :)
Szöszi
- Jól van na, nem kell bekapni :) -
#6437 Akkor ott a L4D, Valve alkotta szerintem még egy ilyen játék nincs. (8 ember játszhat vele online,zombikkal)
Ergo a valve is próbál újat kitalálni, rájött,h az új game-be van a pénz, asszem ezt már írtam xD
Visszatérve :
Grafika nagyon jó nem mese figurák, hangulat - soundtrack-ja nagyon bejött nekem. A 4 emberes játékot eleinte furcsának találtam, de aztán rájöttem,h nagyon jót lehet vele játszani !
Össze hívtam 3 embert : Armagedon, Snake, T Elite eddig csak 1x vesztettünk Versus-ba.
Nem szerettem a zombis játékokat, de ez megszerette velem.
Kedvenc karakterem Zoey
-
#6436 bugyuta?? Tudod mit dolgoztak vele? Megvilágítási egyenlet alul Nagyon egyedi xD -
Borg #6435 De én nem akarok bugyuta rajzfilmgrafikát :D
Valami komolyat tegyenek már le. -
#6434 Jó hátb+ vizsgaidőszak van örülök hogy CS-zek XD
Majd ha lement lesz kb 2 hetem full szabad ha nem 3 és akkor fellendítem én a forgalmat.
P.s:
Sword ne légy szomorú XD
A slap meg tök jól esett abban a ritmusban legalább gyorsabban haladtam a katonácskával. -
#6433 Asszem konkurencia hamarosan az új Battlefield lesz ha jól emlékszem annak is hasonló grafikája lesz. -
#6432 igen, de a steam elég jól működik. megélnek belőle és állítólag egész jól. szóval nekik megéri feleszteni PC-re. az hogy az EA rossz stratégiát követ... én is nagy warezos voltam, aztán a VALVe rászedett az orange box és a CSS vásárlásra. és sztem nem egyedi eset. ami nem VALve-os játék, ma ugyanúgy lemásolnám, de a steamen kínált játékok árai és minőségük engem meggyőzött, hogy nem érdemes napokat várnom egy játékra, amit aztán felrakok és tönkreteszi a windowsomat a sok spyware-ével. de persze kinek hogy.
eredeti a stílusa és jó a játékélmény. kell ennél több? nem. az UT3 bukás lett, mert már sokadszorra ismételték el ugyanazt csak a motort kicserélték. de a mai telített piacon nehéz újat kitalálni. a CS-nek van eg közönsége, a quake-nek is. ezek oylan gammák, amik valószínű sosem kopnak el egyszerűségük miatt, vagy a nevük miatt vagy nem tom mi miatt, de örökzöldek. a TF2 viszont mondhatni újat rakott le: az hétvégi játékos és a hardcore gamer ugyanúgy szeretheti, és sztem ezt becsülni kell.
én azt becsülöm a VALVe-ban, hogy nagyon okos az üzletpolitikájuk, és mind a vevő, mind a gyártó jól jár vele. -
Borg #6431 2 videó a multiplayer hőskorából...
xfoolsmovie
crusaders
CTF, C&H, Siege, DM, TDM, Rabbit, Surf és ezek kombinációi mind megvoltak már. Kaszt alapú taktikai fps, tauntok, járműhasználat, stratégia, csapatjáték... 1998 óta a mai napig több száz szerver, több ezer játékos, masterserver, modok, fansiteok...
Mindennek a TF2 egy jó paródiája. De nem több.
Viszont ez a két dolog mindenképp a TF2 mellett szól:
- maga a paródia, mint stílus egyedi
- nincs konkurencia... nincs olyan játék, ami a mai szinvonalon ilyen játékélményt nyújtana. -
#6430 Ha csak annyit játszottál vele még, akkor még kezdő vagy . Komolyabbra véve a szót, ha tudsz legalább egy kaszttal JÓL játszani, valamint ismered a térképek zegét-zugát, akkor már nem vagy kezdő. A kulcsszó jól játszani. Vagyis hasznos tagja vagy a csapatnak és csapatban dolgoztok. Pl. engivel kiismerni a jó sentry, teleport helyeket, vagy megtanulni jól célozni a demo fegyvereivel különböző távolságokra, magasságokra, vagy dokiként minél tovább túlélni. Időbe telik megtanulni, ellesni a különböző trükköket. Persze, mint minden fps-t ezt is lehet játszani a korábbi fps tapasztalatokkal, hiszen itt is vannak fegyverek, meg belső nézet, meg ellenség, akit meg kell ölni. Azonban nem ugyanúgy kell megölni az ellenséget minden fps-ben. Ez a különbözőség adja a jobb fpsek ízét. -
Borg #6429 Bár így lenne. Viszont a Valve is csak az n+1. gazdasági társaság, és mint olyan profit érdekelt. A PC-s eladás éppen ezért nem szempont nekik, mert a warez ellen képtelenség hatékonyan fellépni. -
#6428 eredeti a stílusa :)
de CTF nem új
CP sem...
Payload az egyedüli ami innovatív (vagy csak nem ismerek elég játékot)
fegyverek szintén olyanok hogy nem éppen újak meg extrák :)
egyedül a stílusa egyedi >.< az viszont nagyon eltalált :) meg az egész összekomponálása...
-
#6427 Én is így voltam vele. Azóta sniperkedek :D
-
Borg #6426 Konkrétan mi eredeti benne? A grafikája. Semmi más. -
#6425 főléeg hogy nincs a láthatáron új CS :D főleg hogy a konzolos TF2-ők a portok. főleg úgy, hogy a VALVe fő platformja a PC, és ezt mondták is. szerintük a PC nagy forradalom előtt ál, és ennek a steam csak előfutára. -
#6424 eredeti az eredeti tf volt meg a tfc, ez konzolos kontrollerre készült, nem is lehetne túl összetett.
kár, hogy a következő cs-t is ilyen szellemben fogják megírni, meg mindent ezek után :[ -
#6423 hát sztem nem egy átlagos fps, elég eredeti. nemtom hogy ismerted ki ilyen rövid idő alatt:D -
Borg #6422 Szerinted kb mennyi ideig kezdő valaki egy ilyen 1.0 összetettségű játékban? :) Van pár kaszt, mindegyiknek 2-3 vegyvere, meg valami képessége. Van pár játékmód, amiből jóformán egyik sem spanyolviasz.... akinek van fps múltja, annak 2 nap (se) és simán megy.
Gyakorlatilag én is guest passal 3x 1-1 órát játszottam vele, és mindent kiismertem benne. Talán épp emiatt nem estem hanyatt tőle túlzottan. -
#6421 Biztos csak a következő nagy kaszt frissítésig fog tartani -
chooselee #6420 Azért nem kell túlzásokba esni! :P -
donatus13 #6419 Magyarul unod XD -
#6418 Én nem kezdtem el soha. Én profinak születtem. :P
Egyébként mostanában egyre kevesebbet TF-ezek... nem tudom mi van velem, de valahogy kevesebb kedvem van hozzá. -
#6417 Tényleg kevesen szoktak lenni a szerveren. Amióta létezik az SG TF2 szerver, bent van a kedvenceim közt, azonban nagyon ritkán csatlakoztam rá (egy kezemen meg tudnám számolni). Amikor beléptem, akkor is eléggé alacsony volt számomra a játékélmény, ugyanis kicsit sokan voltak újoncok. Nem akarok ezzel senkit se megbántani, hiszen én is valamikor elkezdtem, de gondolom az újabbaknak is csak jobb, hogyha minél jobb csapatban vannak, hogy érezzék a játék ritmusát. Tehát sok kezdőjátékos szerintem nem jó egy helyen. Kezdőként én is főleg magyar szerverre jártam, aztán belekóstoltam a külföldi szerverekbe, és azóta csak külföldire járok. Nagyon jó és izgalmas csaták alakulnak ott ki. -
#6416 Felraktam, de most már embereket szerezz ne mapokat :D -
#6415 Ezt szerintem érdemes lenne feltenni ha még nem volt:
http://www.fpsbanana.com/maps/77363