Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Szerintem mind2 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
Nagyon lusta kockák dolgoznak a Valve-nál. Vagy csak mindent tökéletesre akarnak csinálni. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x
badwaterre is kellett várni néhány órát, nyugalom 😛

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

<#hehe><#gonosz1>

Lehet elhúzták a hétvégét...esetleg esküvõn vannak,jól berúgnak aztán feltolják még ma este az egész update-t és holnap nem is fognak rá emlékezni, hogy már kiadták!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

szerintem amerikában 8óra

motyodlee
hogy is volt aza 8 óra? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
CP map 😛

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nkrissz
Játékmód.

Ron Ragm
<#eljen>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nitramk
jöketne már :S

jozing
dodzylla: semmi baj, én is voltam már így. ellõb utóbb megszokjuk :_)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ez a steam en keresztül i freinds ezés játékon kivül elég mókás már kétszer akartam írni haveromnak rámegyek a nevére írok erre jozingnak írokXD

motyodlee
<#wow3><#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

motyodlee
lol fenét...
02:08

motyodlee
remek, még 02:20 😄D

8 tájt ha jól tudom😊

motyodlee
idõ szerint hánykor látjuk a frissítés eredményét?

jozing
nem tudom. sztem a meet the videó holnap jön. kár h holnap nem leszek itthon... jó az idõzítés... az új achiknál sose vagyok itthon.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Jani21
Szerintem ha a video jön, akkor mindenképpen az új "fegyverrel" együtt. Az új játékmódot és a hozzátartozó 5 pályát én különállóan adnám közre, lévén, hogy ez az update legvelõsebb és legjobban várt része. Gondolom ezt az utolsó napra hagyják.

Twetr0x
Szerintem az új movie jön ma. Pyro update-nál is egy nappal elõtte jött ki a meet the sniper.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

játékmód jön mert ugy jöne sorba: 1map 2 fegyó+ achieve 3map 4 natacha 5 mod 6 fegyó
a játékmód a maga 5 pályájával érdekes lesz😊

Ja szerintem is a fegyót mert a nagy szám a játék mód nem csak az update 😊

énis erre tippelek

Narxis
Fegyó!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lehet izgulni. felfedik az új fegyót, VAGY az új játékmodot? tippeket!!!

Digital TEam fortress 2 server : 83.171.11.137:27030
én itt sokat játszom elég jó szeró folyamatos pálya csere stb... és vannak is sokan

Ti milyen külföldi szervereket ajánlotok,ha le akarom tesztelni a kinti "állapotokat" ???

Na ma elég jól arattam haverral 😄 egy HGS es ott volt azt hiszem kukac 😄 OGC n Jó menetek voltak nagyon

Még szerencse hogy vártak a kiadással! 😄 Én csak megjelenés elõtt ismertem meg a játékot,így megúsztam a várakozási izgalmakat! 😊 Csak a bétától vártam rá...

jozing
krissz: semmi baj hogy felkaptad a vizet, nekem is vannak ilyen óráim/napjaim.

Rip
Azért voltak benne hosszabb-rövidebb szünetek 😄
Atyavilág, hányszor megnéztem a régi trailerét! Már akkor is hajnalokig játszottam a TFC-vel.
Trailer (benne van a lenti jelenet is😊 )

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jani21
Szívesen máskor is!

kösz jani müxik thx még1*
Jani21
Persze, hiszen több mint 9 éven át fejlesztették 😄

Narxis
Aha.

Egy valami átfutott az agyamon mielõtt tf el játszottam hogyha a lövést is lassítja az új heavy wepaon már mint az egész embert akkor lehet hogy jó lesz az még 😊

Jani21
Próbáld ki az itt leírtakat: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1216-JMTZ-0860

hi!
visszaálltitottam dx8 ba(mat_dxlevel 80) és most nem tudom sehogysem visszanyomni dx9 be valaki tudd valam i megoldást?ujra raktam az sem segitett..
köszi
Narxis
Szuszáááá 😄

Nkrissz
Én meg egy idegbeteg fasz vagyok és azért írtam be ezt mert ideges voltam.Amúgy én is kíváncsi vagyok mindíg nézem a hivatalos fórumot hátha kiszivárgott valami új infó 😄.

Nivea
még szerencse h nem is olyan nehezek. akkor se fogom megcsinálni mert utáloma heavyt!

ToMee0

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=125 (copy-paste)

jozing
anx: az nem elég hátrány h nincs másodlagos fegyvere? 200töltény minigun és utána mehet ököl/KGB. és elveszti a shotit ami némely szituba hazsnosabb mint a minigun.
ugyanakkor érdekes is lehet a szitu: natascha kevesebbet sebez de egy kis plusz HP ezt ellensúlyozhatja. sztem 50-tõl 100HP-ig fog pluszt adni, mivela VALVe nyilatkozta h így még erõsebb lesz medic nélkül, mediccel meg egy hent-gép lesz.

opsz, ezért azt még várjuk ki, h tényleg sandvich lesz-e, mert lehet h ez baromság.

krissz: én ilyen kíváncsi és találgatós természetû vagyok, ezzel nem lehet mit kezdeni 😛

Jani21
Hûha. Kezd egyre érdekesebb lenni a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hátránya a sok szendvics zabálásnak pl. a heavy még kövérebb lesz és még jobban belassul, vagy elkezd émelyegni és alig bír célozni XD

Nkrissz
Nem tudom mit izgultok ennyire egy kurva játék updateért.Majd megtudjuk hogy mi lesz a shotgun helyett és kész.Nem tudom miért olyan izgalmas ez...