Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na úgy néz ki h ez az új map is kedvenc lesz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
10%nál tart, erre minden ok nélkül ujrakezdi.
vkinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Badwater Basin
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
viszont érdeklõdnék, hogy kinek milyen gyorsan megy fel ez a cucc
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
szerintetek mitõl lehet az, hogy az update alatt (most telepitettem ujra, mert van uj masinám :] ) 0-2%ig ugrál a mutató? hol csökken hl növekszik
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Pl. néhány haverommal tört CSS szerverekre mentünk, mert egyiküknek nem volt eredeti CSS-e. Azóta már megvette mielõtt elekzdenéek paraszt warezjóskázni.
Na szóval egyikünk agyát felcseszte a sok csíter, és bekapcsolta a hacket. Meg amúgyis volt a gépén hack, szóval AIM, WH SH, minden ami kell. pár héten belül permeset kapott steamtõl, pedig a tört szervereket nem ellenõrzi. szal nyilván a gépében kutatott.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szerintem a képméret miatt nem volt jó eddig.
Nyílván egy játék miatt, aminek nincs steames verziója, nem bannol a steam 😊 Mit érdekli azt! 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De "kampec az acc-odnak". ez most hogy? Honnan veszi? Butaságnak tûnik, már csak azért is, mert mint írtam, én jászottam valve játékkal offline (nem volt net egyáltalán), és nem volt gond.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Izé, szóval ide kell berakni a fájlokat:
\SteamApps\<FELHASZNÁLÓNEVED>\team fortress 2\tf\materials\VGUI\logos
Mellesleg 4030-as TÉK!
Tudnátok abban segíteni hogy miért nem teszi be a játék a képemet?
VTF Edit nevû progival átkonvertáltam egy képet és azt a játékban betallóztam a logos mappából. Azt hallottam hogy így kell. De nem sikerül.
Ezt nem értem világosan. Mit és hogy vesz észre a steam, ha offline módban vagy?
Én játszottam már nem egy valve játékot offline módban, soha nem volt probléma.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amennyiben ezek nem mûködnek (valamiért néha nem szereti a magyar bilelntyûkiosztást) csinálsz a tf2\cfg mappában egy autoexec.cfg-t amibe a következõt rakod:
bind "F12" "toggleconsole"
Persze az F12-õt átírhatod bármelyik másik billentyûre.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nem CS-zek (nem szerettem soha,... szóval ezért kérdezõsködöm sokat a témában) és ezért is teszek fel még egy láma kérdést .... TF2-ben hogyan hívom be a konzolt?
Az operációs rendszeren is túl...
Nekem megvan az eredeti TF2 is de az nem futtatható Offline Steam-el. (Mivel NET-kapcsolat egyáltalán nem lesz LAN party-n)
Ezért beszereztem egy tört verziót, ami NoSteam-es.... nos itthon (nekem van net kapcsolatom idehaza értelemszerûen, máskülönben hogyan játszhatnék online TF2-t 😄 ) na a lényeg, hogy haverral megpróbáltunk csinálni egy LAN szervert.... nos a Create game -en belül SEHOL sincsen LAN lehetõség.... a létrehozott szerver pedig netes szerver csupán.... nem LAN. Internetet kihúzva (így csak a két gép volt helyi hálózatba kötve) csináltam Create game-el egy szervert ekkor pedig a Find Games-en belül a LAN fülre kattintva nem látta a másik gép a szervert.... oda vissza próbálgattuk, semmi eredmény. A két gép között jól mûködõ LAN kapcsolat volt... (nem vagyok zöldfülû a témában) mégsem látta a szervert a LAN-on belüól..... szóval meg vagyok lõve... pénteken lan party lesz a haverokkal, amit hosszú hónapok óta tervezünk és a TF2 lett volna az ÁSZ játék a partyra.... 10 gép lesz helyi hálózatba kötve de az épületben, ahol leszünk egyáltalán nem lesz Internet elérhetõség.
Ha TF2-ben nem lehetne LAN szervert készíteni akkor nem kellene a Find Games-en belül LAN fülecskének lenni.
Ha valaki tudja hogyan kell LAN szervert készíteni vagy volt már olyan LAN Party-n, ahol zúzták 1000-el a TF2-t légyszives szánjon meg minket és avasson be a titokba... sajnos már nagyon sürget az idõ!!!
Fontos lenne nagyon!
Köszönöm elõre is!