Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
nekem is szokott hülyülni updatenel, nem tudom hogy miért. nekem 95%-nál megáll néha...

Na úgy néz ki h ez az új map is kedvenc lesz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

rhazid
tetszetõs <3

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

motyodlee
na tessék...
10%nál tart, erre minden ok nélkül ujrakezdi.
vkinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Twetr0x
na lessétek meg az új payload pályát
Badwater Basin

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

motyodlee
na a probléma megszûnt, már 6 %-nál jár 😄
viszont érdeklõdnék, hogy kinek milyen gyorsan megy fel ez a cucc

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
estét!
szerintetek mitõl lehet az, hogy az update alatt (most telepitettem ujra, mert van uj masinám :] ) 0-2%ig ugrál a mutató? hol csökken hl növekszik

TreDoR
Hiába kutakodik, ha jó a törés a reg kulcsokból nem tudja kiszûrni, hogy neked megvan-e a tf2 törtben.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Mint írtam pacsteam, starsteam, fuckedsteam, stb., annó volt steam down, ezek mind ilyen programok. De persze nem használom õket <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

jozing
ui: egyépként én is bunkóságnak veszem, h kutakodhat a gépedben.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
sjanos kutaodhat a gépedbe, mert ha megnézed az end user's licence agreementet láthatod, h elfogadtad a feltételeket. ez van, ha nem nézd meg mit írsz alõá ne csodálkozz. persze a steam enm nagyon kutakodik, mert ez sok ember kedvét elveheti, h még1x vagy valah ott vegyen játékot. de a hacket mindenképp szigórúbban kezelik... (az is benne van a szerzõdésben, tessék rákeresni a cheat szóra). amúgy az is lehet h VAC-es szerón bekapcsolva felejtette, meghát mivel ugye az ott van a játék fájlaiba könnyen belenézhetett.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
ebben van valami. nekem is volt non steames Gmod meg HL 1. de mindenesetre nem akarom kipróbálni.

Pl. néhány haverommal tört CSS szerverekre mentünk, mert egyiküknek nem volt eredeti CSS-e. Azóta már megvette mielõtt elekzdenéek paraszt warezjóskázni.

Na szóval egyikünk agyát felcseszte a sok csíter, és bekapcsolta a hacket. Meg amúgyis volt a gépén hack, szóval AIM, WH SH, minden ami kell. pár héten belül permeset kapott steamtõl, pedig a tört szervereket nem ellenõrzi. szal nyilván a gépében kutatott.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ability
Ez nem igaz. Nehogy már a Steam kutakodjon a gépemen. Mekkora jogsértés lenne.... Mellesleg hogy akarja kiszûrni, elég komplex valami ez, fõleg, hogy Steam-en kívül is megveheted ugyan azt a játékot. Honnan fogja tudni, hogy tört, vagy eredeti? Ez csak egy pletyka, paráztatják az embereket. Mellesleg én régen tört HL2 EP1 és EP2 játékokkal játszottam úgy, hogy közben Steam-en be voltam jeletkezve Online módban. Semmi sem lett belõle. Azóta persze megvettem a narancs dobozt mielõtt valaki beszólna, hogy köcsög warezjózska. 😛 A Steam azokat bannaolta anno, akik manipulált Steam klienst használtak, és jogtalanul töltöttek le bármilyen Steam játékot. Nem csak Valve játékokat.
Ty Pocok, sikerült 😊
Szerintem a képméret miatt nem volt jó eddig.
Rip
Ja, persze, így világos, de elõzõ kommented kicsit kusza volt 😄
Nyílván egy játék miatt, aminek nincs steames verziója, nem bannol a steam 😊 Mit érdekli azt! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

jozing
azt akrtam mondani, h ha van mondjuk Hl2-õd amit megvettél, és leszeded törtbe a Hl1-et és kiszûri a steam (online módba) akkor letiltja az accodat és Hl2-nek is kampec, akár megvetted akár nem. de ha letöltesz mondjuk eg EA játékot (pl. NFS, sims, crysis) vagy egy ubisoftot ami NINCS regisztrálva steamen (ergo nem veheted meg steames változatba) azt nem érdekli. azokat nem szabad warezba hazsnálni, amik léteznek steames változatba

Rip
Na meg ki játszik tört Valve játékokkal? 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ability
Volt egy olyan manipulált Steam kliens, amivel vásárlás nélkül lehetett egyenesen a hivatalos Steam szerverekrõl letölteni a játékokat. Viszont ezt ki tudta szûrni a Valve, és azok a felhasználók akik használták szépen bannolva lettek. Másról nem tudok, szerintem egy teljesen különálló játék, aminek köze sincs a Steam-hez nem tud problémát okozni.
Aquir
Igen, azzal együtt volt változó, nem máshogy 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TreDoR
Ha packsteammel szedi le vagy starsteammel akkor lehet, de ha egy teljesen steam mentes törést szed le, akkor sztem képtelenség, hogy a steam felismerje.

Nitramk
bocs, most nézem h baomságot írtam. szóval ha Offline módban játszol tört VALVe játékkal, attól még kiszûri a Steam, és permeset kapsz.

TreDoR
Asszem 300KB a határ.

TreDoR
Nem véletlenül engedi meg a steam az offline módot, teljesen legális.

Rip
Kösz! 😊
De "kampec az acc-odnak". ez most hogy? Honnan veszi? Butaságnak tûnik, már csak azért is, mert mint írtam, én jászottam valve játékkal offline (nem volt net egyáltalán), és nem volt gond.

Rip
Mióta kipipáltam, hogy megjegyezhesse a user nevet és passwordöt, mindig enged offline-ba menni.

Aquir
nálam régebben mikor nem volt netem albiban, az offline módban egyszer nem engedte elindítani, mikor online voltam és azután röviddel megint offline-ba kerültem akkor meg engedte, de igazából változó volt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Ide kell betenni, és jó ha csinálsz egy VTF és VMT fájlt is. a Képnek 256*256-os (vagy 2 hatványainakkell lenni. (4*4, 16*16, 64*64, stb...)) méretûnek kell lennie, nem szabad átlépnie valami fájlméret határt, pontosan nem tudom mit. Animációt képkockánként kell beszúrni.
Izé, szóval ide kell berakni a fájlokat:

\SteamApps\<FELHASZNÁLÓNEVED>\team fortress 2\tf\materials\VGUI\logos

Mellesleg 4030-as TÉK!

Nitramk
varj majd én lefordítom (józing barátom szövegét =D ): Szóval ha Offline módban futtatod a steamet, és mondjuk Offline módban elindítasz egy VALVe játékot, azt kiszûri a Steam amint átlépsz Onlineba. Azt hiszem ezt akarta mondani.

Hello!
Tudnátok abban segíteni hogy miért nem teszi be a játék a képemet?
VTF Edit nevû progival átkonvertáltam egy képet és azt a játékban betallóztam a logos mappából. Azt hallottam hogy így kell. De nem sikerül.
Rip
" vigyázz a VALVe gémekkel, mert azokat ha észrevezsis team kampec az acc-odnak. ha EA, atari stb... nem kell aggódnod, azokat nem figyeli steam, de másik VALVE gammákat igen"

Ezt nem értem világosan. Mit és hogy vesz észre a steam, ha offline módban vagy?
Én játszottam már nem egy valve játékot offline módban, soha nem volt probléma.

trident
"To give all gamers a chance to check out the new gameplay introduced in "The Heavy" update, Valve will be running a Team Fortress 2 Free Weekend via Steam, a leading online platform for the delivery and management of PC games. The Free Weekend is open to gamers the world over and scheduled to begin Friday, August 22 at 11 am PDT."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
alap port 27015-ös. azt kell engedélyezni, fõleg a routereknél van gond néhanapján

Ron Ragm
Vagy csak a controlsnál az advanced gombnál bepipálod hogy toggle console.

Amennyiben ezek nem mûködnek (valamiért néha nem szereti a magyar bilelntyûkiosztást) csinálsz a tf2\cfg mappában egy autoexec.cfg-t amibe a következõt rakod:
bind "F12" "toggleconsole"

Persze az F12-õt átírhatod bármelyik másik billentyûre.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
steamben jobbgomb a játékra, properties/set launch potions és beírod hogy "-console"

Köszi a válaszokat....

Nem CS-zek (nem szerettem soha,... szóval ezért kérdezõsködöm sokat a témában) és ezért is teszek fel még egy láma kérdést .... TF2-ben hogyan hívom be a konzolt?

Ability
Kipróbáltam, nem tudok csatlakozni.
VAlaki megnézi tud e ide csatlakozni? 😊 192.168.100.101:27015

Azt nem tudja valaki milyen port on fut a játék?:S

KÖssz

Ability
Steam -> Tools -> Team Fortress 2 Dedicated Server
Azaz hogy honnan lehet letölteni?😄

jozing
nintendoGC: megy offline módba, csak jegyeztesd meg vele a jelszavad és a felhazsnáló neved, és ha nincs netkapcsolat felajánlja az offline módot. és vigyázz a VALVe gémekkel, mert azokat ha észrevezsis team kampec az acc-odnak. ha EA, atari stb... nem kell aggódnod, azokat nem figyeli steam, de másik VALVE gammákat igen

Blacksheep333
próbáljatok meg csatlakozni IP -n keresztül. Beirod a console -ba: connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx

Az operációs rendszeren is túl...

Mit kell letölteni ahoz hogy netes szeród lehessen?

Ability
CS: Source-ban a benti Create opció tuti LAN szervert kreált. Legalábbis mi láttuk egymást a LAN fül alatt. Az összes Steam játéknak hasonló a felépítése, TF2-ben ugyan ennek kell lennie. Tehát, nem tudom hogyan került a szerver az Internet részlegbe, de LAN-ban is ott kell szervert csinálni.
Hát csak az a fura... hogy a LAN fülön belül nem látszik a szerver... az internet fülön belül pedig ott ván - nálam legalábbis ez volt mikor net is ment... amikor lehúztam a netet, akkor sem látszott a szerver a LAN fülön... S:

Ability
A játékon belüli Create Game opció LAN szervert kreál elvileg. Internetes szerverhez van külön Dedicated Server Tools.
Jogos... akkor kifejtem részletesen a gondot.

Nekem megvan az eredeti TF2 is de az nem futtatható Offline Steam-el. (Mivel NET-kapcsolat egyáltalán nem lesz LAN party-n)

Ezért beszereztem egy tört verziót, ami NoSteam-es.... nos itthon (nekem van net kapcsolatom idehaza értelemszerûen, máskülönben hogyan játszhatnék online TF2-t 😄 ) na a lényeg, hogy haverral megpróbáltunk csinálni egy LAN szervert.... nos a Create game -en belül SEHOL sincsen LAN lehetõség.... a létrehozott szerver pedig netes szerver csupán.... nem LAN. Internetet kihúzva (így csak a két gép volt helyi hálózatba kötve) csináltam Create game-el egy szervert ekkor pedig a Find Games-en belül a LAN fülre kattintva nem látta a másik gép a szervert.... oda vissza próbálgattuk, semmi eredmény. A két gép között jól mûködõ LAN kapcsolat volt... (nem vagyok zöldfülû a témában) mégsem látta a szervert a LAN-on belüól..... szóval meg vagyok lõve... pénteken lan party lesz a haverokkal, amit hosszú hónapok óta tervezünk és a TF2 lett volna az ÁSZ játék a partyra.... 10 gép lesz helyi hálózatba kötve de az épületben, ahol leszünk egyáltalán nem lesz Internet elérhetõség.

Ha TF2-ben nem lehetne LAN szervert készíteni akkor nem kellene a Find Games-en belül LAN fülecskének lenni.

Ha valaki tudja hogyan kell LAN szervert készíteni vagy volt már olyan LAN Party-n, ahol zúzták 1000-el a TF2-t légyszives szánjon meg minket és avasson be a titokba... sajnos már nagyon sürget az idõ!!!

jozing
ninendoGC: próbáld meg hamachival + szerver konzolba írd be h sv_lan 1/0 (nemtom mármelyik). HL2DM-nél általában így mûködik.

Jani21
Kicsit jobban leszûkíthetnéd, hogy pontosan mi a probléma. Nem látod a szervert? Nem indul a játék? Nem tudsz szervert csinálni? stb...

Ha valaki tud a #4000-es postra válaszolni nagyon megköszönném!

Fontos lenne nagyon!

Köszönöm elõre is!