Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is! 😄 a 100 szendvics evés megvolt 😄 holott még nem is volt szendóm
Egyszer láttam jól akkor nagyon fasza volt sokkal taktikásabb és ez tetszik.

Véleményem 😄 : Az új minigun szart se ér lassítást nem vettem észre és a -25% dmg el már tök felesleges maradt a sima szendvics tök felesleges mert elbújni nem tudsz ma is fél népet nyírják mert zabál és közbe spy ok hátba verdesik õket XD a box kesztyû jó legyapsz valakit és adja a critet ez a legjobb másik kettõ haszontalan arénázni sajnos nem tudok mert ahogy belépk ki is fagy a szeró

Jani21
Sajnos valamit elszúrtak a Valve-nél. A hivatalos fórumon is panaszkodnak összeomlásokra. Nálam ha ablakban játszom nem jött elõ a probléma (eddig), amint teljes képernyõre váltottam jött a crash.

jozing
sztem meg az a KURVAJÓ, hogy lumberyatdnál lefagy TF2. mikor már csak pár cyík hiányozna nem válaszol és csak ctrl-alt-del oldja meg. HURRÁ!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

csokalaci
lol azt hogy?

http://facebook.com/musicleander

nekem alapból volt 2 achievement-em 😄

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

trident
Természetesen csak poén volt, kár lenne mellre szívnod.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
én a CS-t azért veszem a megyak oszt lövök stílusba, mivel nincsenekek kasztok. az nyer akinek jobb a reflexe. Tf2-be meg mondjuk egy engie-nek vagy medicnek nem kell (annyira) reflex, így a lasúbbak is tzdnak érvényesülni. de majd meglátjuk, szerintem jó lesz!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

csokalaci
Jeah már van 4 achievementem 😄
És ez nagyon jóóó 😛

akinek van kedve egyet arenazni:
92.249.209.213:27015

Ja elõször a szenyót lehet unlockolni...😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

rohatt ez a cucc😄 nekem nem hendüli a rikvesztem :Ð
Nitramk
qrajó ez az arena mód. nagyon teccik!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

köszönöm az értõ és magasröptû hozzászólást trident, veled is csak többen vagyunk....
Dopti
Csak nekem nem tud kapcsolódni a steamem?

Nivea
melyik szerver lesz elöször frissitve?

Szega87
nekem tölti

Mondtam a + életetXD

NEKEM NEM😄

Nitramk
Ték. Megjött az update!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nivea
mit update-el most atf2? nem véletlenüla heavyt?

Nitramk
nekem itt elkezdett steam updatelni. Csak nem...?

Nitramk

RedDevilsza
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a szendvicses vidi elég rövid/gagyi lett :S
Pedig már kezdtem örülni hogy valamelyik classhoz lesz megint...

ToMee0
A Heavy túl sok sandvichet evett és félúton elakadt.... 😄

TreDoR
CS (1.5; 1.6) pont nem megyek és lövök féle játék. Normálisabb publicokon sokkal több a csapatmunka, mint akármelyik tf2-es public szerón. Legalábbis régebben így volt, de már jóideje nem játszottam vele.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

rhazid
Omnomnomnom 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

jozing
újraindítottam steamet de semmi. valszeg holnap reggel töltöm le. azthittem igazi meet lesz. remélem a megamaradt 3 kasztot is "megmeetesitik"... kívnáncsi lezsek új fegyókra és új módra. holnap kiderül!

"The Sandvich is the Heavy’s first unlockable"

Ability
Igen, utólag vettem észre. 😛 Amúgy elég nagy hülyeség ez a linkelés megvonása, mert aki reklámozni fog, az így is tele tudja szemetelni a topikokat. Talán annyi elõnye van, hogy lehet látni a hivatkozás címét. Bár az ilyenek amúgy elõre felkészülnek erre, és kijátszák a rendszert.
lehet hogy a sandvich shoti helyett lesz elérhetõ😊

azt írták ma jön ki az update, de én még nem látom. lehet busszal jön?

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

ToMee0
Sajnos én még nem tudok linkelni, majd pár nap múlva 😄

Egyébként a linknél ott van a hd-s link is.

na most mi a f*sz lesz? várni kell 7végéig? <#wilting>

Ability
csokalaci
EZ DE NAAAGY XD

ToMee0
Meet The Sandvich

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=127

Blacksheep333
attól félek az Engik nem tudnak majd annyira kibontakozni, kevés idõ lesz felépiteni a sentryt, a teleportnak semmi haszna nem lessz 😄, és egy kör mulva kezdheti elõröl.

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
xD

kedvencem mikor tudom hogy egy esélyem van, és mellészúrok. na azt imádom. meg mikor akkor fordul meg, de pont akkor mikor éppen láthatóvá válok.

jozing
a meele-s karteles sudden death nagyon jó móka, imádom 😊 igen, arenaban sztem mediceknek fokozott figyelmet fordítanakm, ugyanígy engie-nek. nekem a spy + sniper + scout elég érdekesnek tûnik ilyen kevés élettel. de maj kialakul. attól félek h esetleg soldier meg heavy túltengés lesz, és akkor az egész kaszt egyensúly elveszik.

😄

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én múltkor cloakba mentem az ellenség vonalai mögé, erre összeütköztem az ellenség cloakolt spyjával Dx

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Vagy amikor mindig beleakadsz egy segglyukba és észrevesz... 😄

ToMee0
hidd el más lesz arénában, szerintem leginkább úgy képzeld el mint a sudden death-et (itt most nem a karteles melee modra gondolok)
sd-ben a kémek akkor a leghatékonyabbak amikor már kicsit "lecsillapodik a hangulat" (azaz az emberek 50+ %-a halott) na akkor senki nem számít rá és lecsaphat mondjuk egy medicre, akire sd-ben nagyon kell vigyáznia a saját csapatának... na így lesz ez az arénában is, mivel nincs medkit
meg persze lehet váltogatni körönként a kasztokat,ha mondjuk sokáig nincs a csapatban kém, akkor érdemes váltani mert az ellenfél nem igazán számít rá, persze ha legyaksz egy körben jó sok embert, akkor utána fix hogy vadászni fognak rád 😊 jó lesz ez...

Ron Ragm
Na és a spy átok? Tudod, amikor 10bõl 8 saroknál pyro fordul be veled szembe 😊

Twetr0x
Spynál nem feltétlenül a szerencse számít. Bújkálni kell, óvatosan kell közlekedni, és az ember túléli 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Ron Ragm
Persze, biztos lesznek (pl én is) akik szembeszállnak az esélyekkel de attól még ez a két kaszt amelyik a legkönyebben hal és a legjobban játszik velük a szerencse.