Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
mondjuk nyilván azért is szeretem a sima lángszórót, van neki is critje, 1-2 db soldier jól távoltartható vele, visszalök sok dolgot, a crites rakétáktól (a sentry-rakétától is) meg stick- meg csõbombától azért egyfajta védelmet nyújt ha nem nagy a pinged, szóval többfunkciós <#buck>#buck> na de nem is vitatkozom, mindenki azt használ amit akar, amikor meg majd megunom úgyis lecserélem egy idõre
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még nincs ahogy látom
Ha épp lõssz valakire nehéz nézelõdni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Nem azt mondom hogy a backburner mindenkép jobb amúgy, neki is megvan a maga haszna (sentryvédelemnél kurvajól jöhet pl), viszont nekem baromira nem fekszik, mégse mondom hogy szarabb.
szerintem steam bárhol szétnézhet a licenc értelmében a gépedben, csak egyszerûen az ilyen dolgok oylan nagy negatív viszhangot keltenének, h nem élnek bele, mint pl: a blu-ray olvasókba is van egy védelem,a mi szerint ha kalóz BD-t raksz bele, letilthatja az olvasás funkciót a firmware. ezt s ehazsnálják, mert akkor megbukna a rendszer. ezek csak amolyan biztosítékok. a steam mappát viszont tuti nézi rndszeresen.
amíg 50hptöbblete volt én is a backb-t használtam
http://headhunter86.blogspot.com/2008/08/team-fortress-2-heavy-update.html
Ha valamit nem jól írtam szóljatok.
Ezt most gondold át mégegyszer kérlek.
a axetinguisher jobb nála, és a puska is hatásosabb a flaregunnál
a backburner meg rosszabb mint az eredeti
na hajnali 2 felé lemászott az update, ki is próbáltam volna a játékot, de a VAC security-s résznél elakad a töltés.
Nem tom mi lehet a baja, az biztos hogy nem gép config
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Illetve az ingyenes hétvégét is, elvégre sokkal jobb a hangulat, ha beözönlenek az ingyen hétvégések is ide.
link.
Na jó, ha már duplapostoltam, kárpótlok minden úriembert!!!4

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A Blutsauger rengetegszer húzott ki a csávából. Az Übersaw-t szintén használom, jól jön. Mivel publáma vagyok, így a Klitzkrieget nem használom, de megvan a haszna annak is.
Pyro-val kevesebbet játszom, elég ritkán, nálam a léglökés miatt vonzóbb az alapfegyver, shotit használom inkább, a tapasztalt pyrok meg egyéni ízlés alapján dolgoznak, sokaknak bejön a flaregun, axtinguisher.
Az a jó a plusz fegyverekben, hogy te választod ki, melyik tetszik, jó ez így, ha meg csak táposabbnál táposabb cuccokat kapunk, annak sok értelme nincs.
Símán összehozható vele 4-es kpd-k. Nem értem mit sírtok a -hp miatt. Ígyis lehet vele kaszálni.
Ezekkel az updatekkel kapcsolatban csak én érzem úgy h a valve rendszerint HASZNÁLHATATLAN vagy jobb esetben is az eredetivel egyenértékû cuccal szúrja ki a szemünk?? eddig a pyro jelzõpisztoja az egyetlen valamire való cucc...és a jéghegy csúcsa h még a backburnerbõl is levették a 70 hp bónuszt(utólag, persze). Értem én ,hogy a kezdõket se akarják elijeszteni, de hogy az a fegyver amiért az ember achievementeket csinál néha még rosszabb, mint az eredeti...kissé kiábrándító.
Vagy csak én vagyok így?