Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nkrissz
VÉGRE a sok patkány scolyut értéktelen lesz és a sok kisbaba mehet majd sírni és pelenkát cserélni.MUHAHAHA

RatBaG
lehet túl ijedõs vagyok, de az elsõ hirtelen gondolatom ez volt: "a kurva anyád!" <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Pontot nem ezzel fogsz bevédeni viszont az intelligence védelmére jótékony hatással lesz.<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pöpec... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jozing
na ezt mondom! ez egy igazi, jó fegyver, mert végre nem vmi crittek variáltak. ez a fantázia! kédés harcban mennyire lesz hasznos natascha

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
http://steamgames.com/tf2/heavy/natascha.htm

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
Haha pont ezt mondtam, lassító golyók. 😄

Jani21
Frissült Natashaval 😊

Jani21
Itthoni idõ szerint este 8 és 10 között frissül a weboldal, legalábbis a legutóbbi két felfedés ekörül történt. Én úgy tudom 9 óra eltérés van.

Aquir
elõször a medic aki ált. mindig körülnéz (egyébként gyorsan leszedhetõ ha nem figyel a heavy, (utána a heavy, aki hogy ha észrevette akkor mindegy, ha nem, akkor akár axetinguisherrel is szedhetõ) de egy csomószor volt már olyan amikor nem tudtam a hátába kerülni, hogy axetinguisherrel szedtem oldalba, utána meg következett a hátráló medic

mondjuk nyilván azért is szeretem a sima lángszórót, van neki is critje, 1-2 db soldier jól távoltartható vele, visszalök sok dolgot, a crites rakétáktól (a sentry-rakétától is) meg stick- meg csõbombától azért egyfajta védelmet nyújt ha nem nagy a pinged, szóval többfunkciós <#buck> na de nem is vitatkozom, mindenki azt használ amit akar, amikor meg majd megunom úgyis lecserélem egy idõre

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

6óra eltérés van kb, ha jól emlékszem, és fõmûsor idõbe teszik ki azaz náluk este 8
mivan alszanak ezek a Valvenál???

HeadHunter86
http://steamgames.com/tf2/heavy/
Még nincs ahogy látom

Nkrissz
Ha viszont jó a heavy a pyrok a közelébe sem tudnak menni max egy kicsit megpörkölik messzirõl.

Ron Ragm
"persze ha hülye a heavy és nem néz szét akkor."

Ha épp lõssz valakire nehéz nézelõdni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nincs közzétéve még új info?

Nitramk
nekem a is tetszik a régi lángszóróban, h vissza tudom fújni a lvl 3-as sentry rakétáit. ha engi nincs ott akkor a sentrynek lõttek (illetve lõttem 😄 )

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Aquir
persze ha hülye a heavy és nem néz szét akkor. ha sérthetetlenek akkor meg te nem tudsz a back-el tenni semmit. és ha körbefutsz akkor is csak egy kis része lesz critical, miközben általában mindig 2 ember esik áldozatának a sima lángszóró critjének. Fedezékbõl lövi a soldier a sentryt? Belefújom hadd nézzen csak vele farkasszemet. Nagyon jól lehet rakétától meg stickytõl védeni a sentryt vele! Csomószor engedtem magamnak meg másoknak utat mert el lehet fújni a crites stickybombákat a francba. Nem egyszer volt már olyan hogy 2 db rakétát löktem vissza és mindegyiktõl (vagy 1 crittõl) 2 ember halt meg, vagy hogy a Soldiert felfújtam és a levegõben kaptam el a sajátjával. Nem mindig háttal áll az ellenség, és ha igen akkor is lehetne a backburnernek nagyobb critszöge. Tudom használni, de én jobban elvagyok a másikkal.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de azért megvan a backburnernek is az elõnye, pl. 100% crit hátulról, de sztem az új balta nem vmi jó, plusz én csak amiatt használom a shotit, mert pl. a többi pyro ellen hatásos meg a víz alatt is van távolsági fegyvered

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

én a régi lángszórót használom, mivel a backburner nem ad már plusz 50 hp-t, meg egyszer dustbowlon olyan helyen támadtam, ahol rács van és nem tud a védekezés bejönni. na ott kint állt 2 heavy+medic páros és várt ránk, én meg kimentem és lelöktem õket, aztán tudtunk nyomulni, plusz még el is foglaltuk a cp-t

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Ron Ragm
Mire elõveszed az Axetuingishert már derékban kettészelt a megfordult Heavy.
Nem azt mondom hogy a backburner mindenkép jobb amúgy, neki is megvan a maga haszna (sentryvédelemnél kurvajól jöhet pl), viszont nekem baromira nem fekszik, mégse mondom hogy szarabb.

Hát igen csak azt nézed kis láng+Axtinguisher és megmarad a régi lángszóró "lökete" is!És kb. ugyanott vagy...de kinek mi...

jozing
igen, pyro nagyon jó lesbõl-hátbatámadó-hit-n-run kasztnak. ha jól hazsnálod halálos, ha szarul akkor hamar meghalsz.

szerintem steam bárhol szétnézhet a licenc értelmében a gépedben, csak egyszerûen az ilyen dolgok oylan nagy negatív viszhangot keltenének, h nem élnek bele, mint pl: a blu-ray olvasókba is van egy védelem,a mi szerint ha kalóz BD-t raksz bele, letilthatja az olvasás funkciót a firmware. ezt s ehazsnálják, mert akkor megbukna a rendszer. ezek csak amolyan biztosítékok. a steam mappát viszont tuti nézi rndszeresen.

Ron Ragm
Nem is számolom már hány medic+heavy párost ártalmatlanítottam pilanatok alatt egy jól kivitelezett bekerítéssel. A pyro nem csak abból áll hogy "bal egérgomb + W", mindig is ambush kasztnak lett tervezve, ha ezt nem tudod kihasználni az nem a fegyver hibája.

Aquir
te is gondold át. pl 2forton a hídon 3-4 embert crititcallal szembõl (is) ölni, és soldierek ellen a saját lövedékükkel ölni azt nem tudsz a "nyílegyenesen a háta felé kell hogy álljon" backburnerrel ugye. Helyzete válogatja melyik jó, nekem az eredeti jön be amivel az éppen sérthetetlen medicet el is tudom fújni a támogatott ember közelébõl
amíg 50hptöbblete volt én is a backb-t használtam

HeadHunter86
Kicsit reklámozom az ingyenes hétvégét én is 😊
http://headhunter86.blogspot.com/2008/08/team-fortress-2-heavy-update.html
Ha valamit nem jól írtam szóljatok.

Narxis
A Steam csak a Steam mappát ellenõrzi, pl. CS-ben némelyik server nem enged be ha a model-s mappába új fegyver skineket stb.-t raksz be, de ez a beállítás már server függõ. A VAC is gondolom a Steam mappát ellenõrzi.

Ability
Csalás egyértelmû, többi nem. Lehet valamilyen szinten kutakodhat, de attól függ mit kell keresnie, mi a célterület. Pl. a memóriába biztos szétnézhet, viszont az adataimhoz a merevlemezen csak nem férhet hozzá. Úgyértem dokumentumok stb... De hülyeség ez a kutakodás. Van egy játékod, amit Steam-en is meg lehet venni, de boltba Steam-tõl teljesen függetlenül is. Honnan tudja, hogy az kalózpéldány, és nem boltba vetted? Honnan tudja, hogy nem eredeti, hanem meg van törve? Nehogymár nekiálljon ellenõrizni a játék állományait. Nem tudja kiszûrni, nem lehet mit vizsgálni, ami alapján meg tudja állapítani. Mellesleg ha elkezdene így kutakodni, akkor jóformán megenné a géped, mint valami vírusírtó.
Ability
VAC és társai teljesen más, sok játékban van csalásvédelem, és az kutakodáson kívül máshogy nem nagyon tud érvényesülni.
Narxis
Szerintem pyronál csak a backburner, medicnél meg a Blutsauger, Übersaw ami hasznos. Waron talán mindegyik, de mivel nem warozok engem ez abszolút nem érdekel.

Ron Ragm
"a backburner meg rosszabb mint az eredeti"

Ezt most gondold át mégegyszer kérlek.

Aquir
persze. pl a rámnyomott Kritzkrieggel kaptam meg a Pyrotechnics-t 😛 😊

Aquir
az 50hp
a axetinguisher jobb nála, és a puska is hatásosabb a flaregunnál
a backburner meg rosszabb mint az eredeti

jozing
én nem azt mondom h szar a backburner, mert tényleg hasznos cucc. de lehetne kicsit jobban megmozgatni a fantáziát ebben játékban.

Ron Ragm
Én mindig azt mondom hogy aki szerint nem ér semmit a backburner annak még nem állt háttal heavy.

jozing
nekem nem az a bajom az új fegyverekkel, h gyengébbek vagy erõsebbek, hanem h szvsz enm sokba különböznek... ez enm új fegyver, h "lasabban tüzel, de minden 3. találat crit"... úgy szúrja a szememet ez a fantáziaszegény, már 2 update-nél lejáratott téma. tessák újat kitalálni, ne csak a criteket átcsoportosítani.

Ehhez a maphoz még nem volt szerencsém,de nem tûnik rossznak.Ez a payload játékmód felfrissítette a játékot,már csak a dbheights map-ra gondolok...iszonyat tetszik.Én azt is beleraknám az update-be,már csak azért is, mert az eredeti módosulata és ez adja meg a bukéját! 😊 ...szerintem

motyodlee
szépjóreggelt 😄
na hajnali 2 felé lemászott az update, ki is próbáltam volna a játékot, de a VAC security-s résznél elakad a töltés.
Nem tom mi lehet a baja, az biztos hogy nem gép config

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Twetr0x
Gentlemen 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

trident
Elnézést a duplapostért, de ha jól olvasom 19.-én jön az update, nem lenne érdemes kiírni?
Illetve az ingyenes hétvégét is, elvégre sokkal jobb a hangulat, ha beözönlenek az ingyen hétvégések is ide.
link.

Na jó, ha már duplapostoltam, kárpótlok minden úriembert!!!4

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jaja

Twetr0x
A Valve DIREKT nem erõsebb fegyvereket csinál! Az a lényeg, hogy minden fegyvernek van elõnye ill. hátránya...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ui: pyronál és medicnél is megvan minden plusz fegyver, csak a félreértések elkerülése miatt. 😄

Én is így volnék vele. pl: a pyronál én a shotit használom, mert különben sztem nincs hatásos fegyvere a víz alatt (mert a balta csak közelre jó 😛), és sztem az új balta sem egy nagy szám (van akinek bejön, az az õ dolga), de mondjuk jól néz ki 😛. És sztem a medicnél az új medigunon kívül mind jó.

motyodlee
ahogy mondod<#eljen>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

trident
A medic cuccok szvsz jól sikerültek, jól használhatóak.
A Blutsauger rengetegszer húzott ki a csávából. Az Übersaw-t szintén használom, jól jön. Mivel publáma vagyok, így a Klitzkrieget nem használom, de megvan a haszna annak is.

Pyro-val kevesebbet játszom, elég ritkán, nálam a léglökés miatt vonzóbb az alapfegyver, shotit használom inkább, a tapasztalt pyrok meg egyéni ízlés alapján dolgoznak, sokaknak bejön a flaregun, axtinguisher.

Az a jó a plusz fegyverekben, hogy te választod ki, melyik tetszik, jó ez így, ha meg csak táposabbnál táposabb cuccokat kapunk, annak sok értelme nincs.

Ne hülyéskedjetek már 😄 Pyro-val még ígyis lehet aratni mint a fene, fõleg backburnerrel!
Símán összehozható vele 4-es kpd-k. Nem értem mit sírtok a -hp miatt. Ígyis lehet vele kaszálni.
Narxis
Nem csak te vagy így..

hy!
Ezekkel az updatekkel kapcsolatban csak én érzem úgy h a valve rendszerint HASZNÁLHATATLAN vagy jobb esetben is az eredetivel egyenértékû cuccal szúrja ki a szemünk?? eddig a pyro jelzõpisztoja az egyetlen valamire való cucc...és a jéghegy csúcsa h még a backburnerbõl is levették a 70 hp bónuszt(utólag, persze). Értem én ,hogy a kezdõket se akarják elijeszteni, de hogy az a fegyver amiért az ember achievementeket csinál néha még rosszabb, mint az eredeti...kissé kiábrándító.
Vagy csak én vagyok így?