Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a készítõk rajongói a Dragon Ball-nak! 😄 Úgy emlékszek ilyesmi mozdulat is volt benne...de hogy mit csináltak ilyenkor,arra már nem emlékszek...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

csokalaci
Bocsi most látom csak hogy már írták elõttem 😞

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
Lehet hogy ez a a taunt is ölni fog? 😊

csokalaci
jah és nem tok írni... ( új , boxkesztyû )

csokalaci
Jee!Új Achievementek 😊) ÉS Egy ój fegyver a boxkesztû 😄 Itt

Szevasztok!

Ne haragudjatok már a kérdésért de nagyon fontos lenne, hogy miként lehet mûködõ lan kapcsolatot létrehozni TF2-höz (net nélkül LAN partyhoz kellene). ... sajnos egyszerüen nem tudok rájönni!

Kérlek titeket segítsen... biztos van itt olyan, aki már tolta Lan-ban a játékot!

Elõre is köszönöm.... üdv és jó éjt!

Amúgy nitramk ha igazad lesz remélem akkor azt a 60 fokot kiküszöbölik valami pontosabb lövéssel mert ha nem akkor az sem fog érni semmit....

Ron Ragm
Soviet union: Kill assist Heavyvel
Kollectivization Kill assist bárkivel

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquir
ez jó 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
Régebbi képek:

Elõször is Kukac barátom, akivel megpróbáltuk megállítani a vonatot (überrel):

Másodszor meg valami egész durva dolog elõzménye:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Meet the Spy Checker 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

majd meglátjuk😄

Nitramk
telepíthetõ gépágyu. csak 60 fokban tud forogni vele 😊

Nkrissz
Ja ez igaz.De az egyik fegyver elvileg teljesen új lesz (a heavynek).

jozing
krissz ja ilyesmi lesz. bár ezzel a krit variákással leálhatnának (pl KGB, backburner, axtungisher) mert ezek nem új alternatívák, csak beraktak 2 kódot... egy elõnyt és egy hátrányt. pl az übersaw/falre gun jó megoldások, mivel teljesen új cuccok... nem erõsebbek hanem mások. ezek a kritekkel való machinálások eléggé fantázia szegények

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

norbi56
Ez tetszik új gépem meg lesz ezeket tuti megcsinálom a pyro annyira nem jött be

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Guer
nemtudom hogy volt e már de nekem nagyon tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=8N3dhccOXX0

Nkrissz
Lefordítottam a heavy achievmenteket ahogy tudtam.(letöltöttem a képeket és ez volt a nevük)

Spyalectical Materialism: Lõjj meg egy láthatatlan spyt.
Permanent Revolution: tf_heavy_kill_while_spunup.png
Heavy Industry: Ez kb olyan mint a pyro 1 millio dmg-e.
Communist Mani-Fisto: Ölj meg valakit egy krit pofonnal
Redistribution of Health: Szerezz x healt medikittel?
Rationing:Ölj meg x embert sotival
Vanguard Party: Legyél te az elsõ egy control pointon.
Pushkin the Kart: tf_heavy_payload_cap_grind.png
Marxman: Ölj meg valakit aki a levegõben van minigunnal
Gorky Parked: Védj meg egy pontot
Purge: Öld meg a control pointon álló ellenséget
Lenin A Hand: Assistolj egy revenge killben
Five Second Plan: tf_heavy_teleport_fast_kill.png
Photostroika:Freezcamnek tauntolj
Konspicuous Konsumption: Egyél szendvicseket ?????
Don't Touch Sandvich: Ölj meg x scoutot.
Borscht Belt:Ölj meg egy heavyt úgy hogy csak a lábait lövöd
Iron Kurtain: Szenvedj el egy csomó dmg-t???
Party Loyalty: tf_heavy_defend_medic.png
Division of Labor: tf_heavy_assist_medic_large.png
Red Oktoberfest: tf_heavy_earn_medic_domination.png
Show Trial:Ölj meg valakit egy tauntal
Crime and Punishment: Ölj meg valakit aki viszi a táskát
Class Struggle: Ölj meg egy heavy+medic párost
Soviet Block :Blokkolj egy sérült heavyt???
Stalin the Kart: Állítsd meg a mozgó cartot.
Supreme Soviet: Egy medic nyomjon rád übert??
Factory Worker: Állj egy dispenser mellett
Soviet Union: ?
0wn the Means of Production: Lõdd el a stickyket
Krazy Ivan:Gyilkolj víz alatt
Rasputin: Valami multi damage
Icing on the Cake: Ölj meg valakit aki dominált téged
Crock Block: Élj túl egy crit rakétát
Kollectivization nemtóm

Nkrissz
KGB 😄

Jani21
Frissült a heavy weblap!!! http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm

Volt egy rewin és meghallt a mikim,de csak a steamen.Msn-nel,skype-al hibátlan.Eddig jó volt,amikor újraraktam a rendszert,de most a steamet is formáztam, azóta rossz.Mi lehet szerintetek.Amikor teszelem a mikit a settings/Voice-nál olyan hangokat hallat mint egy ütõs horrofilmben.Elég sz*r mikrofon nélkül játszani,akinek van valami ötlete az írjon plz!!Nem tudom a steam újrainstallálása segítene e...
Elõre is THX!!

Jani21
Augusztus 19-én jelenik meg az update a tervek szerint. Információk pedig a héten szállingóznak róla.

Mikor is jönnek ezek az updateok ?😄 nekem is kedvenc a c2

Nitramk
egyszer játszottam rajta támadóként és az volt vele a bajom h utolsó pontra becsesztek 2-3 sentry-t és már verhetetlenek voltak.

2Fort <#eljen>

csokalaci
<#eljen><#worship><#eljen><#eljen>

jozing
<#eljen>

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

norbi56
2Fort<#levele>

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

ToMee0
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=121

Lefordítva a TF2 blogos cikk az update-rõl, ha valaki nem nagyon vágja az angolt.

Unbaised
lool már, eddig a 2 update során egyszersem voltam otthon, erre megint ez lessz, kötsög valve]<#oooo>
a másik meg hogy a steel egy jó map, csak megkéne tanulni rajta játszani

az én gyomrom befogadja az új mapokat, csak legyen jó...

jozing
igen, én is azt vettem észre, h ami új attól sokan visszakoznak, pedig nagyon érdekes mapnak ígérkezik. a 2fort témát meg szerintem már kiveséztük.

Szerintem sem rossz map,de még idegen,mert csak 3 szor voltam rajta kb.Szerintem ez a baja a többieknek is,akik nem szeretik. Majd megszokjuk,hogy a sok pont közül mi, merre, miért.... 😉

Nkrissz
Ezt az updatet jövõ hét kedden fogják kiadni.Nálunk szerdán reggel fog megjelenni.

RatBaG
igen, azért mondom.

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Igen, mert pubon folyton beragad.
cp_steel pedig egy zseniális map, már a pyro update-be is mindenki ezt várta, steamforumon ment is érte az anyázás, hogy mégis miért nem tették be 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Rage47
Hát nem tudom. Én imádom a 2fortot, ami régi map, mégis állandóan megy az rtv, mikor egy magyar szerveren az kerül sorra. Sztem jó kis map, mégis sokan "utálják".
HeadHunter86
Mostanság lehet hogy nem szavazzák meg, nefélj ha alap map lesz majd menni fog. Addig fos map marad...
Mert úgy vettem észre hogy a magyar TF közösség nem szereti ha új mapok jönnek, senki se akar újat megtanulni, eleinte bénázni, mire betanulja.

Rage47
eh akkor vak vagyok, sosem láttam ezt a mapot😊)
HeadHunter86
Srácok ez a map már egy hónapja megy a Kartel Kocsmán, én tetettem fel. Állati klassz map.

Rage47
nem.
és te?
RatBaG
játszottál már rajta?

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
sztem tök érdekes
RatBaG
ááá ez egy agyon bonyolított fos map <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt hol halottátok?😮

Rage47
minden nap felnyitnak egy update-t, és a végén jön gondolom a heavy achievement rendszer
jozing
minden nap jön ki map eg hétig? vagy mi? és miért nem frissít magától, miért kell kézzel letölteni? no mind1, felrakom

Aquir
tökjó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jani21
Jól hangzik amit a mapnál írnak. Egyébként új hivatalos map esetén mi a szokás, azt nyomják a szerverek orrba-szájba? 😉

Nkrissz
http://steamgames.com/tf2/heavy/

Heavy update + 1új játékmód 5 új mappal +1 új payload map +1 community map.