30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9217 Mit tud az új kütyü? Mit? Mit? :DDD -
#9216 de amúgy igaz ami igaz, bár ettől függetlenül én kitartok a dupla ápdétnál, ennél jobb fegyókat nem tudnak kitalálni a snipernek -
#9215 Arra tud valaki valamilyen megoldást, hogy a játékban miért halk nagyon amikor a belső kommunikáción beszélek? Teljesen mindegy, hogy a boost be van-e kapcsolva vagy, hogy a transmit csúszka hol áll, ugyanúgy halk vagyok. Ventrilo és a steam külső voice-a rendben megy, normális hangerővel. -
#9214 sniper update day 4 erre gondolsz? :D -
#9213 Lemaradtál, spy már leszúrta a snipert ^_^ -
Neoncsoves #9212 már nem azért, de ez miért lenne duplaupdate? főoldalon is sniper update helyett SPY update van kiírva -
#9211 DUPLAUPDATE
http://www.teamfortress.com/spyupdate/english.htm -
#9210 jaaaaaaaaaaaaa, akkor csipa update nem is lesz? mondjuk így is fejet hajtok a szivatás felett :D -
Neoncsoves #9209 nem.
spy update lesz. mondjuk ez a spy updates fegyóleírás nekem gyanús... és még mindig ott van az h Australian (lent jobb alsó sarok) -
#9208 OMG összecsinálom magam, ez cloakos óra IMBA lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9207 a cloak és dagger watchot a gang garrisonból lopták:D -
Neoncsoves #9206 röhögnék ha a köv kép az lenne ahogy a spy alatt szétrobban a sticky -
#9205 OMFG dupla update?????? -
#9204 nane.
beszarok.
fejet hajtok.
ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH SPY ÁPDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4441141414141 -
#9203 LESZÚRTA!!!! -
#9202 nyílván az új spy sapper -
#9201 Nekem most be sem hozza az oldalt -
chooselee #9200 Ötletes, mindig okoznak valami meglepetést. :) -
#9199 amugy szvsz életbe nem volt még ekkora nézettsége az oldalnak, mindenki fél percenként frissít csak hogy lásson vmit, tudnak ezek a valve-os srácok. -
#9198 ennyit a spy update-etekről:DDDD
egyértelműen látszik hogy az áram rázza szegény szerencsétlent -
#9197 Folyamatosan váltakozik, most nekem is ilyen ^^
Tessék proof
[IMG][/IMG] -
#9196 Eperdémon fotózta 2 perce. Már eltűnt :( -
#9195 Ennyit erről :D Nem enged fel! -
#9194 Nah téefezni támadt kedvem... Aki ráér az pls legyen 22-kor az sg szerón... :)
Kösz! És gyertek sokan :P -
#9193 az tényleg érdekes lesz -
#9192 De főleg amikor a spy-t eltalálják és azért lebeg majd xD -
#9191 Nekem ilyen rakétával volt. Megyek előre, tök egyedül, sehol senki. Hátra fordulok van-e spy a közelben. Semmi. Visszafordulok bazze, erre 3 rakétával nézek farkasszemet. Csak annyit mondok hogy nem volt szép vége... :) -
#9190 Tudjátok mi lesz vicces? Amikor majd szembejön veled egy lebegő nyíl hahah szegény spy ha eltalálják xD -
#9189 ugyanmá :| -
#9188 hát marhára nem :) -
#9187 Amúgy van egy elképzelésem...
Ugye mennyien reménykednek most is meg a scout updatenél is hogy spy update lesz. Ezt ugye a valvesok is tudják. És ha ennyire elrontják az updateket, vagy csak olyan visszajelzéseket kapnak h rossz, akkor a spy lesz a z utolsó update. Miért? Egyszerű. Sok ismerősöm van aki azért hagyott abba játékokat mert mindent megváltoztattak és rohadt nagy előnyre tettek szert. Így hát abba hagyta. És hogy ez ne legyen a tf-el, ezért próbálják meg majd azt hogy ha már pl nem tetszik nekik az új játékmenet, akkor legalább a spy updatet megvárják, mivel arra sokan kíváncsiak... Ez csak egy feltevés, de a valvesokból én már mindent kinézek! :D -
#9186 scout update-nél rengeteg indok ki lett találva arra vonatkózóan, h az bizony spy update lesz :D
totaltf-en volt is róla egy cikk -
#9185 én is írtam. ezeknek nem szabad hinni. majd ha kijönnek. amúgy scoutnál mi volt?
más: meet the teamnek jobban örülnék mint 3 kaszt updatenek most. olyan régen volt, és azokon olyan jókat lehetett mosolyogni :) meet the pyro, meet the medic kell! (meg meet the spy) -
#9184 a videó viszont mindenképp esélyes :) -
#9183 oooops, neked nem azt szántam. :o Neked azt, hogy lehetd, de én azért reménykedek -
#9182 #9179: át lehet, de ha megnézed a kommenteket abban a topikban, látod hogy az egész community arról beszélt, hogy JÉZUSOMOTTEGYSPYOMGOMGOMG, amúgy lehet hogy csak Meet the Spy lesz.
#9180: commenteeeeek! -
#9181 amugy meg ez egy egyszerü valve poén, ahogy lentem irtam, h örüljenek az összeesküvés elméletek gyártók.
a spy képe kb. 1-2oráig volt látható a sniper mögött, ez csupán egy jó kis poén a valve részéről a fanoknak :) -
#9180 szvsz szimplán hülyeség, ugyanugy belemagyarázás akárcsak a scout udate-nél... -
#9179 mert utólag nem lehet átírni a címet... :) -
#9178 Mégegy kép